ETM

tjaa, nu slutar vi snart. sedan blir det grease och sedan staden. ha en fin dag! Bloggar mer imorgon! puss

Om jag var du skulle jag ställa mig upp och hålla mig fast.

jaha, nu säger jag godnatt till er. Ska se ifall jag pallar plugga lite matte också. Imorgon är det tisdag, yeyy. En av veckans tråkigaste dagar. Måndagen + tisdagen. krampåer.

Jag tipsar det som Mina tipsade mig!

Den nya picasa, Picasa 3.9 är superbra. Det är typ samma effekter som finns på picnik. Om man laddar hem det så bara börjar den andvända den nya. Så om du laddar hem det så börjar den andvände det istället. Tack för tipset, det är toppen! Hahhah.

Du är underbar

tjaa, livet är bra. Mina och jag hade det bäst i bussen. Länge sedan jag lekte med den flickan, känns det som. Haha. Tom tyckte nog jag var asjobbig, så förlåt tompan. Inte för att han ser detta men ändå. hihi. När jag kom hem för en liten stund sedan var jag superglad och blev sugen på att fota lite outfit bilder. Jag sprang ut i pappas tofflor och tog några bilder. Dock inga bra. Det var kallt och katterna stressade mig. Men ni får ändå se några ;) hah. Dagen har väl annars varit ganska långtråkig. Måndagarna är ju som dom är och har alltid varit. Det är bara att gå och se glad ut så blir det mycket bättre. Resten av min kväll ska jag försöka vara lite duktig. Iallafall plugga mina franskaglosor. Jag vet inte om jag glömde matten i skolan, men om inte så måste jag väl kolla lite på det också. ha det great. Puss.
himlen var fin.
vacker i pappas tofflor.
I bakrunden ser ni Fanneys hus.
konstiga ben... Nu vet man hur ful man är från sidan också -.-
byye <3

franskalektion

tjaa, här ser ni dagens look. Ont i ryggen har jag också. usch. Ha det fint!

Pieces.

hej finisar! sitter här och gör ingenting. Jag skulle egentligen behöva plugga lite matte nu när jag är ledig. Men det pallar ju såklart inte. Jag är sugen på chokladpudding istället, haha. Jag känner att det skulle lätt åka ner i mage just nu.  På tal om något annat: Tyvärr så har jag fått ont i ryggen, jag fattar inte ett skit varför? Det gör ont när jag böjer mig frammåt. Ska snart springa in i duschen och duscha mig. Men först ska jag gå ner och se om vi har chokladpudding, haha. Det har vi säkert inte, men ändå. Godnatt, puss och kram!
gammal bild som jag redigerade innan. Jag gick in på picnik och där stod det att de skulle stänga ner typ. Eller jag fattade nog inte. Men jag fattade iallafall att premiumeffekter var fritt för alla! Så såklart andvände jag effekten "maskara" haha.

Allt jag sa var sant.


förälskad i en sång.

hejhejhej BLOGGEN. Jag har det bra. Sitter här på mitt rum och är proppmätt, lyssnar på världens finaste låt och är jätteglad över att jag fick en till syssling igår. En liten flicka. Lilla Edwin har fått en lillasyster. Jag vill träffa henne nuuu! Men det dröjer nog ett tag innan jag åker upp till dalarna igen.
Min dag har annars varit bra. Har knappt gjort något. Jag har varit så trött att jag knappt kommer ihåg något. Haha. men Jossan och jag var iallafall ute i morse och hon åkte skidor. Nu ska jag sitta och njuta av låten "long time". jag är förälskad. Är det normalt att vara kär i en låt? Lyssna och bli kär du med:
ha en fin dag! Puss.

Not over you- Hanna och jag.

HAHA, första gången jag och Hanna sjöng denna låten tillsammans. Det var denna låten vi spelade in på en skiva senare sen ju. awesome! Kanske lite oproffsigt, men jag bjuder på den här videon. Och jag är mycket medveten om att jag ser jättesur ut. hahha! Kram på er.

easy please me

Hej alla fina! Mamma och pappa och alfred drog nyss iväg till staden. Affe skulle spela något på någon kulturkväll. Så nu är det Jossan, hunden och jag som är hemma. Så vi får ha lördagskväll själva. Mysigt! Ska gå ner och se ifall hon vill looka på Harrypotter eller något. Blev lite sugen på det! ;) Men först ska jag nog kolla klart på glee som jag inte orkade göra igår. Ha en superfin lördagskväll! Vi synes imorgon, pussar!
Fint.

dagens pyssel klart. ÄNTLIGEN

hej finisar. Nu är jag äntligen klar med mitt mästervärk. Min "fotovägg". Haha. Nu ska jag stänga ner datorn och gå ut och en liten runda med hunden. Känner att jag måste få lite luft idag också! Syns ikväll. Kram.
Det blev finare i verkligheten tycker jag. hehe. Tog fett lång tid att krabba med den cpramen(den stora)
Men jag blev nog nöjd tillslut.
dagens, såklart så är jag sminklös när jag bara är hemma. Kolla, jag har fortfarande kvar några lockar från igår  ;) haha.

Ibland känner jag mig duktig. Jag lyckas till och med skära mig på en hammare.

hej bloggen. Det är lätt att skära sig på en hammare. Det är bara att dra handen snabbt mot kanten. Precis som jag råkade göra när jag skulle dra ut en spik. AA, jag skulle sätta upp min stora tavla med massa bilder i. Det har jag pysslat med hela dagen nästan. Skrivit ut massa bilder till min vägg. Ni får se bild när det är klart! ;) Jag skrev ut alldeles för många för min tavla så jag får nog sätta några utanför också. haha. En annan konstig sak som hände innan var att jag stod och åt morot. Jossan kom ilsket förbi och slår mig i magen och sedan går uppåt. Jag satt i halsen och spottade nästan ut hela moroten. Moget, Jossan. Moget. Inte så ovanligt att hon slår mig, men kanske inte när jag äter morot? :O ajj, vad det ska värka i min hand då... :( små sår änns alltid mest. Ibland. haha. ha en fin fortsatt dag. Nu ska jag se ifall jag kan fortsätta med väggen. Puss.

Skapandeskola!

hej bloggen! Kom nyss hem från "skapandeskolakvällen". Det har varit helt underbart roligt att bara få dansa loss. Först kom jag dit i mammas stora balklänning, hade den i ca 20 minuter och sedan blev det inte mycket mer med det. Haha. sedan bytte jag till en gullig klänning som kommer från 60 talet + ett rött skärp i midjan. Vi dansade bara tyvärr två gånger. Jag hade kunnat dansa hela kvällen och jag fick. Haha! jUST NU KÄNNER JAG ATT DET VÄRKER LITE I BENEN. hAR NOG HOPPAT FÖR MYCKET.  OJ, CAPS. Jag hatar när det blir caps! Palla sudda igen och skriva om liksom, hah. Men ha en fin kväll ni. Klockan är tio och jag ska nu lägga mig i sängen och titta på sista avsnittet av glee. PUUSSS.
ignorera mitt face.

+ en av världens finaste låtar!

hej igen! Nu känns det lite bättre. Har gjort nästan hela matte repetionen. Det var några tal jag inte kunde utan hjälp bara. Har också övat så att jag kan engelskaglosorna någorlunda. Så nu har jag precis flätat håret och ska nog snart göra något annat. Sov så gott mina änglar! kramar

kärlek till denna låten. Defying gravity med Chris Colfer - glee.
ps. det är inte orginalet, denna är bättre. 

matterepitionsskit.

hej bloggen! Jag gör allt för att slippa göra matten. Måste göra några jäkla repitionspapper. Två papper och jag har bara gjort till uppgift tre. Uppsi. Det blir sent ikväll. hehe. Jag längtar tills imorgon då det är skapnde skola. Hanna följer med mig hem efter skolan och då måste vi fixa oss väldigt fort och sedan åka back to school. Då blir det dans så det ryker. Ska gå runt och skämma ut mig i massa pinsamma kläder också. Snart åker min mamma iväg på symöte och då blir det bara jag och hunden hemma. Fast pappa och Jossan komme senare. Ha en fin kväll! Piece (Y)
gillar denna bilden på mig och min älskade vän Mina.

jag kan själv.

heej! Sitter här och blir så kär i musiken. Har hittat en superfin låt. Dom i glee sjöng den men hon som sjunger den på riktigt är nästan ännu finare! Underbart. Dagen har väl annars varit helt okej. Eller mitt liv var ganska så piss innan idag. Bara så där allmänt. Blandannat så glömde jag gympakläderna, hah. Ha en fin eftermiddag och kväll! Jag ska göra en massa, läxor och prova kläder. Puss!
bussresan hem idag. Musik, det bästa som finns!

men bara när du inte hör vågar jag säga så.

Nu saknar jag verkligen mitt askblonda hår!

jag saknar inte hur fantastiskt allting var.

hej bloggen! Livet rullar på tycker jag. Fast mitt liv är värsta trist just nu. Sitter med min engelska bok och försöker plugga in massa engelskaglosor. Har nyss lärt mig franskan, hha. Sedan måste jag kolla lite på matten också, jag har inte ens börjat med våra repetionsuppgifter. Åh, palla säger jag bara..
Men hoppas ni får en fin kväll iallafall. Förlåt för min dåliga uppdatering på sistonde. Jag ska skärpa mig, jag lovar. Men idag blir det också bara ett inlägg tyvärr. Puss.
-
Alsluat inlägget med denna fina låt. keep holding on - Avril lavinge


grease nästa!

tjja! Nu har vi etm, snart drar jag iväg mot grease. Alltså kören. Hanna drar till tennisen ;) så här fina är vi just nu:
HAHHA

goodnight everybody!

hej, inte för att det är dags för att gå och lägga sig men ändå. Haha, ska nog duscha snart. Sedan blir det att titta lite på franska läxan. Sov så gott, puss.

ännu en dag i paradiset? not.

hej.  Dagen har varit jättetröttsam. Usch ja. Vi åt lunch klockan elva och sedan efter lunch hade vi fyra lektioner inklusive idrott. jobbigt livet kan vara, och varför just måndagar?
Men annars har det väl varit bra. Jag känner stressan över prov och läxor nu. Men jag är så sugen på glee, så jag lägger mig nog och tittar på det först! Ha en fin kväll.. Puss!
min dag blev precis mycket tråkigare.

Jag gillar dig.

hej på er alla fina små människor! Min farbror och hans fru, farmor, farfar och Mats är där nere. Och mamma och pappa då. Vi barn kom nyss in från ett litet snöbollskrig kan man väl säga. Vi är som små barn. Och jag är tydligen femton nu. Innan vi gick ut så har vi fikat jättegoda bakelser och en tårta som matilda gjort, som jag sa innan. Supergod. Glömde dock ta bild. Min kväll blir lugn, tror jag. Kom på att jag måste läsa en bok till svenskan. Men det får det bli någon annan dag. Kom också på att vi har matteprov på fredag. Palla gå i skolan. Jag tror jag hoppar av.
Men iallafll, nu ska jag lägga mig och titta på det nästsista avsnittet av glee. ha en fin kväll så syns vi imorgon! Puss.

+ dagens utseende

dagens klädsel först utan smink, ful som stryk:
sedan satte jag på mig lite mascara:
jaha, nu vet ni hur jag ser ut idag då. Vi ska få gäster sedan ju. Min förmiddag idag har jag bakat, fast Matilda och Josefine körde iväg mig innan för att dom skulle baka en tårta som jag inte fick se. Spännande, jag känner på mig att den blir riktigt fin. Det är jag och mamma som har gjort smörkrämen som ska vara på :) coolt. Så nu har jag precis duschat och är redo för våra gäster. Fast det är som tur var långt tid kvar, så jag ska nog bara lyssna på musik nu in i det sista. ha en fin dag! Jag uppdaterar senare idag. puss och kram.

running around in my dreams.

hej alla fina! Dagen har rullat på tycker jag. Min förmiddag har jag ju berättat om och min eftermiddag har sett ut såhär:
- tittat på glee.
- ätit semlor, väldigt goda. hembakat är alltid bäst!
- bara chillat.
haha, jaa. Så jag har inte gjort så mycket idag som ni säkert föstår! :) Det är också skönt ibland. Imorgon ska vi ha kalas för mig och Alfred igen, fast pappas sida. Ska väl bli mysigt! Syns nog ikväll men om inte så hörs vi imorgon! puss.
Så här fin är jag idag. Ni får se en bild från sidan för att jag ser förskräcklig ut utan smink.

snöblind ♥


katt uppe på skorstenen, vi fick som tur var leka hjältar för en dag.

hej hej hej! Min dag började konstigt. Pappa sa att han hade sett våran katt uppe på våran skorsten igårkväll. När matilda och Jossan var ute och tittade idag så hittade dom inte våran kattunge. Men dom hörde den. Dom trodde att den hade ramlat ner i skorstenen men som tur var så hade den inte det. För sedan såg dom den på skorstenen. Vi klättrade upp på en lång stege som stod lutad mot huset och försökte locka på den. Men den var ju livrädd. Vårt hus är jäkligt högt så vi var ju också rädda och vi stod ju bara på en stege som inte alls var lika högt upp. Vi flyttade stegen till andra sidan av huset och pappa vågade klättra upp på husets kakelplattor. Han försökte ta katten och tillslut lyckades han. Katten försökte hålla sig fast, hon var ju livrädd. Det var jättenärma att hon ramlade i skorstenen, då hade hon dött. Vi skulle aldrig ha fått upp henne. Men allting slutade bra tillslut! Skönt det. Jag stod på en höjd som var typ hälften av vårat hus och jag var livrädd. HAHAH. Så dagen har verkligen börjat med ett hemskt minne man aldrig glömmer.
hah, här är en bild på Rollette när hon var mindre. 

nu drar vi oss snart till unkan.

HHAHAHA, IBLAND ÄR VI BARA SÅ SNYGGA.
HA EN FIN KVÄLL! PUSS.

@Moas place.

tjaa! Sitter här hos Moa mos. Moa är just nu på toa. Sedan vid klockan sex drar vi mot unkis. Ha en fin kväll, vi synes imorgon! PUSS.
gammal bild ;)

Rosor är röda, violer är blå. Akta dig älskling du står på min tå.

Hej bloggen! Jag skulle egentligen gått ut med hunden innan, men sen när jag tittade ut var det helt svart ute. Så jag kände direkt att det inte var något jag inte ge mig in på, att gå ut alltså. Nu sitter jag här med datorn på sängen och samtidigt tittar på glee. Snart kommer mamma och Jossan hem och då ska vi nog äta något gott. Efterssom vi redan ätit så mycket tårtor på sistonde blir det nog något annat.
Imorgon efter skolan blir det att följa med Moa hem! Och sedan unkan. Askul!
Sov så gott så syns vi imorgon! puss.
-

pussochkram

Är den ens födelsedag måste man ju vara glad :D

Tack för alla gratulationer!

heeej! Min dag har varit jättebra. Har varit precis som en vanlig dag. FAST NU ÄR JAG FEMTON. Coolt. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men ikväll ska jag iallafall titta på något avsnitt av glee som jag fick. Mamma sa att jag skulle få något mer ikväll. Spännande! Ha en fin kväll, kanske uppdaterar senare. puss och hej.
-
KOLLA VAD FINA VÄNNER JAG HAR! VÄRLDENS BÄSTA!
Hanna, du är bäst! I LOVE YOU TO! <3
Den här fina bilden skickade Moa mos till mig! I LOVE YOU! <3

Det blir alltid likadant. Fast detta var sista gången!

Nu ska jag stänga ner datorn, snart. Sen måste jag läsa igenom kemin. Jag fattade inte vad vi skulle kunna men ändå. Efter det blir det filmtime en liten stund, sen blir det att vänta in nittonde januari. min femtonde födelsedag. Sov så gott, puss!
de här mysarna går jag runt i just nu. Fick dom av min fina mormor. Såklart har hon gjort dom :D
jag just nu. Myströja ovh mjukisbyxor. En riktig mysoutfit.

det som en gång var mitt blev nu vårt.


onsdagen den 18 januari 2012

jag kom och tänka på en sak, för några år sedan var vi i göteborg med musikskolan och tittade på footlose.(kommer inte ihåg hur många år sedan, men jag tror jag gick i fyran eller nåt). Det var en av mina bästa dagar i mitt liv. Musikalen var helt underbart bra! Så grym. Sen så var vi ju på universeumet också. Jag minns att det var den artonde januari. På bussen hem sjöng vi för mig och Paula som fyllde år. Prick klockan tolv ;)

Hihi, Annars har väl min dag varit bra. En härlig dag ändå. Haft musik för sista gången, tyvärr. Vill ha musik hela tiden istället för att byta till bild.
Nu ska jag kolla vidare på datorn och sedan kanske jag ska kila in till Fanney. Ha en fin kväll! puss.

elevenstidförmåluppgörelse 17 januari.

tjja, jag känner att den rubriken börjar bli väldigt vanlig. hehe. Snart är den här lektionen slut. Den är seg som gatan. Sedan är det kören då ja, filmtime. ganska mysigt ändå tror jag! Efter kören blir det att dra in till staden. Ha en fin dag, puss.
.
Och grattis till min bror som fyller 17 idag! ;)
.
just nu. Idag tog jag min leopard tröja som jag inte andvänt på år och dar.

Ibland går det.

hej bloggen! Har nu varit så duktig, är helt slut. Okej, jag ska inte överdriva. Gjorde matten och franskan. Braa! Lite mindre att göra veckan som kommer. Nyss när jag tittade på klockan trodde jag att den var typ nio men ojj, den är bara halv åtta. Det betyder att jag kan titta på tv hela kvällen om jag vill! hihi. ha en bra kväll och sov så gott! PUSS

Ibland känner jag inte igen mig själv.


.


nothing is bigger than love.

hejhejhej! Det värker i min arm, precis där jag tog gardasilsprutan. Det  kanske inte gör så ont men det gör mig bara räddare att gå dit på onsdag igen. usch och fy och blä. Annars är det väl bra. Hade tänkt att vara lite duktig att göra matteläxan och kanske franskan, men det sprack nyss. KANSKE att jag gör något sen. Dagen idag i skolan var bra. Rolig. Alltså roliga kompisar. Bussresan hem var ocskå bra, haha. Tog lite bilder med en mobil som gjorde oss blinda. Blixten, ni vet. Hahah, nu ska jag gå ner och säga hej till min pappa som nyss steg in i huset. 
Imorgon är det kören. Eller vi ska typ göra musikalen grease. Hoooppas det blir bra och hoppas vi slipper oseriösa människor. Men jag tror det  blir bra! Puss och kram, vi synes!
Fokuset kommer på de andra och inte dig.

true true true


en bra söndag!

hej bloggen! När jag tänker efter har min dag varit väldigt bra ändå. Alla mina söndagar brukar vara de tråkigaste ever. Men det började ju med skridskor, sedan leka med datorn, sedan drog vi iväg till skogen och fikade där. Satt vid brasan och bara myste. Jossan och jag sprang också runt och lekte lite med hunden. När vi kom hem luktade vi som rökbompar så jag duschade. Sen var jag duktig och hjälpte pappa med lamporna som skulle bytas. Har även bytt min urdåliga lampa härinne till en bättre. Efter det åt jag supergod mat. Så ja, när jag tänker efter har det varit bra. Det var bara det där med skrivaren som vart lite surt. Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan ska jag titta på film på min 80-tals tv. Puss och kram vi syns imorgon!
.


rubrikbrist

hej! Jag är fett sur. Eller var för en stund sedan.  jag skulle skriva ut en massa bilder till min nya tavla. Jag hann skriva ut sju stycken kort innan en av färgerna tog slut. Och såklart hade vi inte den färgen hemma. Det är något som gör mig väldigt förbannad. Nu ska jag snart åka med mamma till skogen där pappa är och jobbar. Jossan eldar i skogen också. Så vi ska komma med fika. Ha en skön eftermiddag! syns ikväll, tror jag :D puss.
en random bild som jag tyckte var lite passande.

dagens

hur ofta måste man puttsa en spegel så att den blir ren? :O

Skridskor på vattenpölen på åkern.

hej bloggen, kom nyss in. har åkt skridskor. aa, ni får snart se lite bilder(A) Jag kan fortfarande inte åka, haha. Det var flera år sedan jag åkte men nu har jag ju iallafall övat lite ;) puss.
som ni ser så är vattenpölen ganska stor. På bilden ser ni ungefär halva)Väldigt lättåken också faktiskt!
Ibland är jag bara så cool alltså.
nu var det jag som tog över kameran och Matilda fick låna mina skridskor ;) På bilden ser ni nästan en sminklös Johanna. ful som skit.
Matilda och Henke.
sedan efter ett litet tag traskade jag innåt. Det blev för kallt.

HAPPYYY

hej bloggen! Just nu är det väldigt bra.. Sitter här med min Haribo blandningspåse. Det bästa med den är att det inte är choklad i. Choklad leder till finnar. Kommer nog inte orka hela denan påse, haha. Det är allt möjligt i. hehe. Men min dag har iallafall varit toppen. Fått en massa fina saker. Eller mest pengar och det uppskattar jag verkligen! Och lite annat smått och gott. En kläningen från henke och en guldigt halsband från Matilda! asfint tillsammans!  Det var lite släkt från mammas sida! Resten av kvällen ska jag nog titta på film. Och jag längtar(ser fram emot) faktiskt tills imorgon då jag ska försöka åka skridskor. Nu ska jag stoppa in ett stort tuggummi i munnen, pussssar!
partymix.

dagens utseende

'puss och kram, syns ikväll! Snart kommer våra gäster! :D Hoppas ni också får en bra dag!

Godmorgon eller något

tjaa bloggen! Mitt liv leker på och snart kommer ju våra efterlängtade gäster. Okej, om ca en timme. hihih. Vi ska ju fira mig och Alfred som fyller år snart då :D Affe fyller sjutton på tisdag och jag fyller femton på torsdag. Ska bli en trevlig dag med massa onyttigheter, har också hunnit baka en kladdkaka idag. Hoppas ni får en toppen dag, jag uppdaterar ikväll eller senare, I promise! PUSS.

Is one more ordinary day with you ♥

I wouldn’t ask for money
I wouldn’t ask for fame
I wouldn’t ask for the power to make this world change
If I could have one thing
That one thing that I would choose
Is one more ordinary day with you ♥

hej alla fina! skönt med fredagskväll. Det bästa är att man inte behöver känna att man måste gå och lägga sig i vettig tid. Idag blir det nog inte så mycket fredagsgodis, har redan ätit tillräckligt med sötsaker idag. I förrförra inlägget skrev jag att jag har ett litet släktkalas för mig på söndag, men jag hade fel. Det var visst imorgon! Tror att det kan bli ganska kuul. Min morfar kommer(han brukar inte kunna komma, bor ju liksom i Dalarna) och så kommer min lilla syssling med hennes föräldrar. Det ska bli jättekul att få träffa lilla Thilde. Och roligt att få se Leenas(Thildes mamma) mage, hon ska snart få ett barn till :D en syssling till ju :D
Nu ska jag fortsätta lyssna på underbar musik och bara tänka. Tänka på hur en människa kan vara så snygg, och jag syftar på en särskilld. Puss och kram.
Ha en bra fredagskväll så syns vi imorgon!

tycker bilden är lite rolig. HAHA. vadå ha röda strumpor??!


texten i detta inlägg blev helt cp, I know. Går inte ändra. Alla kanske inte ser det, emn det gör iallafall jag. hehe.

hissochdiss


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STÖRRE!
1.
När folk gillar(gilla knappen) på facebook. bilder, tex profilbilder på facebook och så. Blir alltid så glaaá!
2.
När folk säger snälla saker. Tex som när en tjej sa till mig "vad fin du är och vad stor du har blivit" Gillas alltid.
3.
Husdjur, vad hade jag gjort utan dom.? Det hade varit helt tomt. Hade inte ens vågat vara ensam hemma. När min hund dör, dör jag. Älskar henne av hela mitt hjärta! Även fast hon kan vara lite jobbig ibland.
4.
smink. Om jag inte skulle andvända det skulle jag sett ut såhär varje dag:
jag är så grymt ful utan. Så därför hissar jag verkligen smink!
5. Vänner! Jag älskar alla mina vänner och de betyder verkligen jätemycket för mig. jag vore ingeting utan dom.. Älskar er allihop.
6.
Solnedgången. Jag tycker det är så underbart vackert! Älskar att sitta och titta på något så fint.
1.
Godis, jag önskar de aldrig hade uppfunnit det. man blir beroende, och här har vi ett exempel. aa, jag syftar på mig själv. jag älskar ju godis. Jag hatar att jag älskar det. Önskar att jag kunde vara nyttig, men det går bara inte.
Mina får stå för den ena bilden. För just denna dagen var vi väldigt tjocka. Usch ja... ahhahaha. fett kul dag!
2. Anorexia.
Jag tycker synd om människorna som får detta. Det verkar så jobbigt. Jag såg ett program som handlade om en kille som hade denna sjukdomen och han var jättesmal. Han berättade om sitt liv och då får man höra att han dricker ett glas vatten till lunch. Och kanske en gurkbit till kvällsmat. Det är hemskt. Man måste få i sig energi så kroppen orkar med det den ska.
det ser bara så läskigt ut.
3.
Folk som tror att dom är coola(!) men egentligen är dom skolans "töntar".
så jobbigt. Har inga ord att beskriva med. Ni förstår säkert.
4.
Folk som är inne i "bajs och kiss åldern" när man är 10-15 år. ¨
bara så fånigt.
5. Skolan. Det är för mycket läxor och skit. Jag hatar skolan. det värsta som finns, oftast. Inte just nu, men snart komemr det igång igen...-.-

lite för mycket choklad idag. FY FY

nu:

heej alla mina fina små änglar! Hur är läget? FÖRHOPPNINGSVIS är allt bra med er. Göttfett. (Och det där var något nytt ord. ahha) Jag mår iallafall bra. När jag kom hem blev jag så sugen för att gå ner på åkern och kolla om isen hade fryst. Så jag gick ner till den gigantiska vattenpölen och gick ut en bit. Det knakade så jag vågade inte gå så långt. Om det blir några minusgrader snart kanske jag kan åka skridskor på söndag ;) Var ett tag sedan. Eller just det, jag ska ha kalas för släkten på söndag, skit också... Kanske imorgon då ;) Ikväll blir en hemmasittafredag. Puss och kram! ses seeeen.

biceps redan som liten.

Nu ska jag duscha och sedan blir att dejta sängen, som folk brukar säga.
.
önskar att jag var i denna åldern just nu. Kolla vilka fina så biceps jag hade blandannat. okej, kanske inte, men ändå. nattinatti <3

Du ropade något men jag kunde inte höra dig.

tjaa mina små älsklingar! Jag blev helt plötsligt på sånt där glatt humör. Mammis kom nyss hem så jag antar att vi ska äta snart. Är inte hungrig längre, har ätit fyra stora cornflakeskor, oouuupsi. Och här snackar vi om hälsan i skolan.
Påtal om cornflakeskaor: Jag fyller år om en vecka! Är ganska glad. hihi. Igår frågade mamma mig om jag önskade mig något speciellt och då kom jag på att jag inte önskar mig något. Jag har nästan allt jag kan önska mig. En bra familj, bra vänner och ett allmänt bra liv(inte för att man kan "köpa" det men ändå) och några paket kan inte göra mig lyckligare. Okej, en iphone skulle ju vara awesome, men det kan jag ju drömma vidare om. Jag blir glad för vad som hellst! Jag är en tacksam liten skit!
Nu ska jag gå och leka med min stora nya barbie. Sen ska jag bada henne, jag har döpt henne till Kerstin! puss.
(det var ett skämt till er som inte fattade det...)

Skulle vilja hoppa in i filmen och ändra slutet.

Jossan sitter och tittar på titanic. Jag älskar den filmen, men den är så sorglig så jag nästan dör själv. Förra gången jag tittade på den så började jag rågråta. hemskt. A, som sagt, jag skulle vilja hoppa in i filmen och ändra slutet. Så jag tror jag väntar ett tag innan jag ska se den igen. Älskar början, hatar slutet.
.
hoppar du, hoppar jag. <3

cornflakeskakor

Hej! Det var så länge sedan jag gjorde cornflakeskakor så idag fick det bli det. Mumma. Måste springa ner och äta en. Skolan idag var väl annars bra, en helt vanlig dag på Lammhultsskola. Imorgon är det fredag, jippi! äntligen helg, ska bli skönt. Nu måste jag springa ner och ta en kakaaaaa. Kram.

Det är svårt att sluta när man börjat.

Hej alla! Jag gillar att skriva "hej alla". Men Moa tycker det låter konstigt eller vad det nu är hon säger, så därför ska jag skriva det i varje inlägg från och med nu! Visst det blir bra. Jag tycker inte alls det låter töntigt eller så, inte alls.
Nu ska jag gå och borsta mina tusentals tänder och sedan ska jag glotta film som jag alltid gör innan sovdags. Ha en braa natt, sov så gott då!
.
sommar sommar sommar och sol.

11 januari 2012

Det coola är att det datumet bara är en gång. Alla datum är bara en gång. Coolt. väldigt....
Men hej iallafall, är nyss hemkommen ifrån Minas place. Vi har bakat chokladbollar och lyssnat på musik typ. Jag spelade mina låtar utan text för Mina. hah, stackars henne. Så typiskt mig, kommer på melodier och ackord men absolut inte texter till mina sånger.bajsjobbigt. Som ni vet så är jag ingen poet, som vissa andra är... fusk.
Men iallafall, dagen idag var annars braaa. Onsdagen är ändå den bästa dagen på veckan typ. Då är det både musik och skapande skola. Nu ska jag gå ner och titta hur det går för mammas och jossans bakande. Ha en skön kväll, puss. Nu ska jag tagga torsdag.
JIPPI
yesterday


Första skoldagen 2012.

hejhopp. Har nyss tagit lite egopic. Kanske blev någon bra, ahha. Idag var det ju som sagt första skoldagen efter lovet och det var inte något speciellt alls. Lika trist som alltid.  Fast det var mycket skönt att få börja på en tisdag, sluta tidigt :D det är det bästa. Då kan jag vara hemma meeer. Nu ska jag gå ner och se om jag kan äta något. puss.
jahopp, jag idag då:
hhahha, ankan.
bättre bild på dagens outfit. Jeans från cubus och tröja från Vero Moda. Båda plaggen inköpta igår med Hanna.
(josefines rum, haha)

En toppen dag med tönten i staden.

heeej alla fina! Kom hem från en liten stund sedan. Jag och Hanna var ju i staden idag som ni kanske vet. Det var toppen! Haft det riktigt bra. Det bästa är att vi är lika töntiga båda två. Hittade ett par jeans och lite tröjor. Nöjd faktiskt :D Nu ska jag packa skolväskan, fläta håret och sedan lägga mig i sängen och glotta film. Imorgon är det skola. Ha en toppen kväll! Jag älskar er alla! <3
ps. Jag rekomenderar att åka tåget som går från Lammhult. Det var jättesmidigt och kostar lika mycket som att åka buss. Hihi.
Vi köpte en coca-cola milkshake! Super.

Tjenare! :) Med mig är allt bra, sitter hä...

Tjenare! :) Med mig är allt bra, sitter här i tystnaden på mammas jobb. Det ändå som hörs är fingrarna som snuddar vid tangentborden. Vid halv tio går tåget i till staden som jag och Hanna ska med. Vi ska nämnligen shoppa lite. Ha en toppen dag så syns vi eventuellt ikväll. Kramar!


Jag har glömt dig en vacker dag.

hej bloggen! Innan så var jag duktig, jag var faktiskt ute och sprang lite innan. Kände att det var på tiden. Man kan ju inte precis säga att det var så långt men det är ju inte det som räknas(kan vi ju låtsas).
Min kväll ser ut såhär: FIIILM. Så ha det skönt så hörs vi imorgon, kramar.
.
jag minns att jag kände mig så vacker i dessa hörlurar asså. Ser alltid lika rolig ut. Hatar dom. På bilderna syns dom kanske inte, hehe.

Ingen är perfekt.


TUFFING, I know.

Här såg ni några sminklösa bilder med någon konstig effekt som jag nyss tog. Fint. Har nyss bäddat rent min säng med mitt nya påslakan, jag vet att ni inte bryr er, så därför ska jag avsluta inlägget. Pussar.

How to save a life.

HHeeej och godmorgon. Inte för att det typ är morgon men ändå. Moa och Hanna åkte hem för en stund sedan. Vi har haft det mysigt. Somnade vid ca fyra i morse efter en massa prat. Jag var först pisstrött men sen blev man helt plötsligt pigg igen. Weird. Men vi hade det bra ♥ Idag ska jag inte göra något. Bara vila antar jag. Ha en skön dag, uppdaterar senare. puss.

väntar, väntar och väntar

tjoo! Snart kommer de fina människorna. Har nyss ätit och är nu väldigt mätt. jag kan tillägga att jag mår bättre nu också :) puss och kram, vi syns nog imorgon :D

SÅ TYPISKT

godmorgon. Jag mår inte så bra, vaknade med värsta magont. Så jag mår lite sådär allmänt dåligt just nu. har tagit tabletter så förhoppningsvis går det över snart. Det  blir alltid så här när jag har längtat efter något, då mår jag nästan alltid dåligt den dagen som är efterlängtad. Moa och Hanna kommer ju hit idag, awesome. Nu ska jag försöka pigga på mig. Ha en bra dag. Kanske uppdaterar senare, beror på ;)
.
snyggingen......

Blev lite kär i denna bild alltså....

grymt söta!

+ två bilder

hej bloggen. Är nu hemkommen från dagens konfirmation. Det gick väl bar tror jag. Lite pinsamt. Fast jag, Ellen och Moa var iallafall inte "utklädda". Och det tackar jag för nu i efterhand. Hehe. Resten av kvällen ska jag inte göra något. Gå och längta tills imorgon då Hanna och Moa kommer hit. Awesome! Ha en fin kväll!
.
@alldeles nyss ;)

+ dagens look.

Tjoo.
Nu drar snart mamma och jag och hämtar upp Mina och sedan drar vi vidare till
konfirmationen i Aneboda.
Ha en bra eftermiddag. Syns ikväll!

Fredagen den 6 januari

Godmorgon alla fina, sovit gott? Det har jag iallafall. Idag hinner jag väl inte göra så mycket innan vi måste åka till konfirmationen i Aneboda. Vi skulle typ göra något teaterspel eller något sånt. Och vet inte ens vilka det var som skulle vara "de tre hedarna"(eller vad det nu var). Det ända jag vet är att det inte är jag iallafall. Känner på mig att det inte kommer gå så bra(A). Snart kommer Jossans tysta kompis hit så därför ska jag gå ner och skrika så mycket jag orkar! Ha en skön dag. Kanske uppdaterar innan vi drar till konfan. Puss.
så här gick det för mig när jag fick chansen att ta bild på en raket.

Ibland är livet rättvist ändå.

tja! Just nu sitter jag och inte gör någonting, klockan rör sig knappt. Så går det när man har tråkigt. När klockan slår åtta ska jag nog gå ner och titta på "the voice". Det är helt okej ändå det där programmet. Jag tycker att det är jättebra att "domarna" inte får se personerna när de sjunger. Det är rättvist. Sånt gillas!
Ha en fin kväll, pussar!
2 bilder från lönsås när vi busade. Någon dag förra veckan ;)

.................I believe I can fly.................


Tjenare! Med mig är allt bra, sitter och lyssnar på gammal härlig musik.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Pappa och Affe kom med våran tv innan som jag
skrev i förra inlägget. Väldigt stor skillnad mot vad vi hade
där nere innan. Fast det vänjer man sig vid. Men annars blev det toppen.
Nu ska jag gå ner och äta god mat :) puss.

5 januari 2012.

På tal om att det är 2012 nu, jag såg att smålandsposten hade skrivit fel i tidningen igår. Det stod "4 januari 2011"
Tyckte det var lite kul. Om det är någon som vet så är det ju "tidningen".

Godmorgon föresten, har inte hunnit blogga än idag för jag har varit ute med pappsi och hjälpt honom. Det bästa med att jag hjälper han är att jag blir bättre och bättre för varje gång jag får köra traktorn. Haha. Fast jag gjorde ett missatg med min klädsel, jag råkade ta "sommar"gummistövlar utan foder så jag förfrös mina tår. Men nu lever dom, sitter här med mina gosiga inneskor. Låter som värsta tanten, I know.

Pappa och Affe är i staden och ska köpa en ny tv. Hoppas dom har den tv:n som vi ville ha. Nu ska jag gå och titta på "Harry Potter 1" med Josefine. Det var år och dar sedan så. Och så är dom så grymt söta. Puss och kram.
Två bilder från nyårsafton på mig och en glänsig gitarr :) hah.  Bilderna är från sandras kamera efterssom jag inte fick ta med min.
(Matilda skulle ha den -.-)

hahaha! pinsamt fast ändå kul.

Haha, mansröst.
För att se större:
http://svtplay.se/v/2668257/smalandsnytt/manga_kom_for_att_fira_invigningen?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2668445/sb,p103337,1,f,-1

Jag blev intervjuad och det var pinsaamt...

hej! kom nyss upp från dagens lunch. Pizza. Idag har vi varit på invigningen av tågstationen i Lammhult. Det var väl mysigt antar jag, kallt och kyligt dock. Gjorde knappt något, bara stod och tittade och väntade på bättre tider. När jag stod och pratade med Alfred och pappa kom en tjej och frågade ifall hon fick ställa mig några frågor. Hon hade med sig en kameragubbe med en stor fet kamera. Det var SVT. Och det var pinsamt för jag får aldrig fram några bra svar. Men jag kanske är med på tv:n ikväll på smålandsnytt. Kanske en liten snutt så ;) Så det måste jag såklart kolla på. Inte en aning vilken tid men det ska jag kolla upp. Hihih!

Mina kusiner kommer hit vid två ungefär och då ska vi leka! Hoppas ni får en fortsatt bra dag, pussar!
som ni ser så har jag satt på min min sköna ifkjacka för jag fryser som en galning. har frysit hele långe dagen. Fast bara såklart för att det är 97 minusgrader ute och blåser.

Close your precious eyes. And just realize. I'm still fighting

Close your precious eyes
And just realize
I'm still fighting
Close your precious eyes. And just realize. I'm still fighting

STORM PÅ G? ja, tyvärr.

HEJ, vilket underbart väder vi har idag <3<3<3<3<3
Jag kom iallafall nyss hem från Minas place. Vi var ju som sagt i sävsjö badhus och badade :D riktigt kul! Efter vi hade badat så åkte vi hem till Minas farmor och farfar, där tittade vi på någon kycklingfilm som gick på disneychannel. Hahha! Ganska weird film men ändå bra ;) Sedan så gick vi hem till Mina och spelade Harry Potter(kinect eller vad det nu heter). Man fick KRAAAMP, annars var det också kul. Ha en fortsatt bra kväll trots stormen.
.
Mina ifrån två vinklar, haha! ca två år sedan, vi gick i sexan

tisdagen den 3 januari

heje bloggen! Idag har Moa och jag inte gjort någonting. Steg upp vid tio och har ätit frukost. I eftermiddag ska jag följa med Mina in till sävsjö och bada :D awesome. Jag och Moa önskar er en bra dag, puss!

just nu


heeej andra januari!

jag mår bra, kom nästan nyss hem från en lång åktur i traktorn med pappsi. Nu väntar jag på Moa som ska komma hit och leka. Toppen awesoem! Ha en bra dag, puss! :D
,

Nu blir det iallafall GossipGirl! <3

hahah, ibland saknar jag detta ljusa hår ändå. Fast så är det väl alltid. och sedan när man har ljust, vill man ha mörkt igen.

Det kvittar hur snabbt man springer, smärtan springer alltid snabbare.

hej söndag kväll! Dagen har väl varit bra antar jag. Sandra åkte hem för en liten stund sedan. Precis innan hon blev hämtad spelade vi ett spel som hette "Geni" och aa, det var lite kul alltså. Inte själva spelet men alla fel vi sa. Min mamma är ganska rolig ibland, haha! Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar igenom bilderna jag och sandra tog innan idag. Bilderna jag la ut i förrainlägget tog vi idag. Snart kommer några till. Ha en bra kväll! puss.
jag lekte tönt. Jag spelade bara migsjälv.
Sandra tyckte inte hon blev fin på någon bild så jag lägger in någon på henne. Hon är ju den sötaste!

Sandra and me! :D


yeyyy, har gjort om bloggen!

Klicka "F5" om du inte ser min nya design.


Snart kommer Sandra hit! så jag ska kamma igenom håret och sedan vänta på henne. hahah, kramar.

1 januari 2012

heeej! ett nytt år. 2012. Det känns bra. Jag vaknade nyss av Matildas och deras kompisar utanför mitt rum. De dansar wiie. HAHA! Så jag tror nog jag ska smita ner och äta frukost nu när de är här uppe. Vill inte visa mig, ser ut som en kamel eller något. Men jag glömde säga hur min nyårsafton var, den var iallafall jättemysig. Vi hade det jätteroligt Sandra och jag. hihi. Men nu ska jag smita ner, som jag sa. Hahah! uppdaterar senare, puss.
.
en random bild på Mois och mig. :D