En kusinträff

 
 

Mitt bästa för dig

Hejhej! Här sitter jag i min soffa, dricker min varma choklad och har jobbig ögonkontakt med den rökande kvinnan tvärsöver gatan där hon sitter så chill. Hon kan nog inte mer än säga detsamma om mig, eller, hoppas inte hon ser mig som jag ser henne. Det är nackdelen med att bo stan samtidigt som att det kan vara mysigt att få lite ögonkontakt med utåtstående människor ibland. 
Ikväll gör jag ingenting vilket är så himla skönt. Eftersom jag har börjat "träna" på gymmet i simhallen tar det mycket på krafterna vilket kräver vilodagar då man bara kan vara hemma och göra läxor och redovisningar. Japp, imorgon har vi svenskaredovisning och jag bara känner hur oseriös min kommer bli, men vad gör det? Det har jag glömt bort tills jag gifter mig ändå.  Puss och kram, ha en bra dag! 

 
 
 

En söndag ibland

Hej bloggen! Dagen har varit bra, har hunnit med det jag var tvungen att fixa, ja skolarbete givetvis. Matilda sminkade även mig, fixade mitt hår och sedan fotade. Ja, som ni kanske märkt eller snart kommer märka så är några av bilderna i mitt förra inlägg. När jag hade fotat klart bestämde vi oss för att fixa iordning lillasyrran också, då fotade vi lite tillsammans japp japp. Syftet var att Matilda skulle få öva lite fototeknik inför hennes kommande skolarbeten på hennes frisörlinje hon går i Lund. Men det var det och nu ska jag duscha och sedan sova så jag är pigg imorgon. Tagga måndag! Puss och kram. 
 
 
 

Fotografering

 
 
 

Dagens Och Gårdagens Festligheter

Hej bloggisen!
Hoppas ni mår finemangen för det gör jag! Gårdagen var suverän, Annamaja och Carl hade som sagt sin omtalade 18-års fest. Efter skolan åkte vi till Alvesta och fixade oss, myste och åt då vi sedan åkte ut till lokalen där vi skulle vara. Så där började vi hjälpa till med att pynta och göra fint och tillslut blev det så mysigt så, typ massor av ballonger(älskar ballonger) överallt hihi. Aja, sen kom gästerna och kvällen var så lyckad, jag hade iaf asaroligt. Hoppas Annamaja och Carl är lika nöjda :) 
 
IDAG:
Nästan lika festklädd som igår! nähä, Jaha, men vad händer idag då? Jodå, nu är man hemma igen och är trött. Blev några för lite timmars sömn, underlättar ju inte heller att man vaknar självmant vid typ 8, niiice. Ska försöka spendera resten av kvällen på att plugga men sen tänker jag såhär; hallå, det är faktiskt lördag!
Så jag får se hur jag gör. Puss och kram. 
 

 
 
 

En toppendag ju

Annamajas 18-års fest ikväll"! jippi vad roligt. Ha en bra dag gott folks. 
Bjuder på en bild som kanske blir min blivande profilbild på facebook. Det här är jag idag. 

Det där så kallade photoboothbilderna

Hej bloggen, här ligger jag i min säng go och glad. Mindre glad över det där svenskaprovet vi tydligen ska ha imorgon. Vem bryr sig om en menings uppbyggnad? Inte precis att det är det jag tänker jobba med när jag blir stor; "ja då ska vi se här, den här meningen består av två predikat" osv..... Nä, sånt är för mesar. Eller okej, typ lärare, men dom är rätt mysiga ändå. Skitsamma. Denna kväll ska jag bara mysa och njuta över livet. Kram. 
 
 
 

Choklad/halloncupcakes

 
 

Helt fantastiskt

 
 

dagens projekt

 

en nystart tack

Hejhej! Hela kvällen sitter jag och krabbar med bilder, försöker rensa min mobil och börja om på nytt i livet. Känns bra. Medan jag krabbar med det lyssnar jag på underbart goa gamla låtar, tex "gubben i lådan", hur himla underbar är inte den. Lyssnade alltid på den förr i världen. Livet leker nu. Kram. 
 
 
 

långfredagen

Hej bloggen1 Hur dålig är jag inte på att blogga på en skala egentligen? Jag orkar typ aldrig skriva men kanske att det kommer upp en bild ibland.
 
Hoppas allt är finemang med er, jag mår prima. Just nu ligger jag här i min säng i mitt heta rum och ska nog snart gå ut och ge hästarn frukost(vädret verkar helt underbart). Mitt lov har varit bra, har lekt mycket med kusinerna och idag ska vi till Växjö på påskmiddag där vi får träffa både kusiner och sysslingar! Ha en bra dag, puss 
 
 
 

Min kusin och jag