Jag kan inte le utan tänderna....

 

en reality och en crazy

 
 
 

Bilder från midsommar och innan midsommar

hahahh, söt man är när man ser efterbliven ut. 
 
 
 
 
 
 

Midsommar


Mot Dalarna

Sitter i bilen påväg till morfar, är kissig och hoppas att vi snart är framme ;) haha! Vi har kört hälften nu ungefär! Ha det bäst!


Hej kompisar

Hoppas ni får finfint! Sommarlovet har startat bra tycker jag, mest bara chillat och hunnit träffa kusinerna lite! Imorgon bitti drar vi upp till dalarna, till morfar och stannar där över midsommar. Men vi kan bara stanna till söndag för på måndag börjar jag jobba. Sedan är resten av mitt sommarlov planerat typ, haha! Om 25 dagar åker jag och Hanni till Malta, det är helt sjukt! :D jag längtar så himla mycket! 
Ikväll så ska vi och kusinerna fira världens bästa mormor som fyller 70 år på midsommarafton, tyvärr är vi ju inte hemma då, därför firar vi henne ikväll! Min pappa fyller år på samma dag vilket jag också tycker är lite coolt! Ha en toppendag, det ska jag ha iaf! kram 
 
 
 
 
 

En bild från liseberg!

 

Tio fina år tillsammans!

Tack för de fina tio åren vi haft tillsammans! <3 Glömmer aldrig er! 
 
 
 

Två bilder till...


Skuggebo med klassen

Hej! Hoppas allt är toppen med er, själv så är man rätt trött efter att ha cyklat nästan fem mil på två dagar, skulle egentligen bara blivit två mil dit och två hem men Mos och jag är så grymma så vi lyckades köra förbi infarten och fortsatte nästan en mil för långt... Men men! Vi har annars iaf haft det toppen i Skuggebo med klassen, vi har haft tur med vädret så några har till och med badat :) jag har nog mest solat och bara chillat, sovit har man knappt fått göra något inatt men desto längre får jag väl sova imorgon på nationaldagen då ;) nu måste jag dra, puss.


Hejdå skoldator, kommer sakna dig

Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er, här är väl allt bra! Allt ät fullt upp här, revyn är om en vecka så vi har övat hela helgen och så. Min uppdatering har inte varit så bra och jag kan tyvärr säga att det kommer nog bli värre, imorgon lämnar jag ifrån mig min skoldator, den dator jag använder! Alltså kommer jag få sitta vid vår skiiitsega stationära eller så kanske man får låna jossans ipad ibland. Så hela sommarlovet kommer jag vara utan dator, hur hemskt liksom..Kommer kännas konstigt iaf. Men jag lovara att uppdatera från mobilen ibland också, ha ett bra liv så hörs vi! Puss
Den dagen för tre år sedan jag fick min skoldator, jag vart skitglad och lycklig. Skoldatorerna ar typ sugit men min dator har faktiskt klarat sig rätt bra, iaf fysiskt.