Chocolate and a riskaka

 

Jag och min vackra vän

 

fyra bugg och en coca cola spela freestyle med fräck musik lalalalalalala

 

19 januari


Mellandagen - 18 januari

Hej bloggen! Idag är det den 18 januari vilket är dagen efter Affes födelsedag och dagen innan min. Alltså har vi haft kalas idag med släkten. Vi ätit mycket tårta och jag och Affe har fått finfina presenter. Inte fel att fylla 17 tycker jag inte. Hoppas ni alla haft en bra dag, snart kommer pappa med pizza men först måste jag nog öva på engelskaglosorna. På en lördag? ja, sånt är livet ibland. Ha det bäst! Puss och hej. 
Idag 
 
 
 

Allt som du gör blir till pärlor på min panna

Tjollahoppsan! Jag utgår från att ni alla mår bra idag och pallar inte ens fråga "Hur mår ni" som man genom alla år alltid har gjort. Jag har haft denna bloggen sjukt länge, iallafall så tycker jag det. När jag har tråkigt brukar jag sitta och kolla på gamla inlägg, sakna mitt långa och ljusa hår, inte sakna hur ful jag var ibland och sakna att jag var fin ibland. Men det gör väl alla som har en blogg liksom. Det är det första folk gör som går in på datorn, först facebook och efter att man insett att det inte hänt något där så kollar man sin egna blogg och inser senare att det inte hänt något nytt där heller. Om ni inte känner igen er så kan ni ju låtsas att jag försökte vara fin och kalla migsjälv för "folk". 
Jaha iallafall så är det onsdag idag, den 15 januari mer exakt. Det innebär att det är FELICIAS OCH FREDRIKS FÖDELSEDAG! OMG, det kom jag på nu! Shit, måste ju skriva grattis till mina små fina maltakompisar från Delsbo. Oh, herregud. Tur att jag kom på det. Tänkte ju skriva att det är fyra dagar kvar till min födelsedag nämnligen ;) haha. Ps. Just idag kollade jag inte facebook innan jag gick in här. 
I allafall så har jag åkt hem idag och måste nu plugga på alla möjliga sorters inlämningar som ska in! Ha det gött, kraam! 
 
 
 

MÅNDAGSNÖJE

 
 

Två charmiga bilder från nyår.

 
 
 

2 januari 2014.

Hej! Det är rätt sjukt att det är 2014 nu men det ska man nog vänja sig vid. Hoppas allt är prima ballerina med er. Hoppas er jul och nyår har varit bra, hoppas ni hunnit vara mycket med familjen ;) Mitt lov har än så länge varit jättebra. Har varit mycket med kusinerna och på nyårsafton var jag med vänner. Vi hade det fett mys och bilder från det får ni se någon annan dag. Nu fick jag order om att gå ut och mocka i stallet så det är väl kanske bäst att göra det! Ni får ha det bra och vi hörs! kram. 
Tre bilder från julafton 2013.