Dags att ta fram tomteluvorna, folket!

jag älskar min tomtehatt!!



imorgon får jag börja öppna min sminkkalender! :D

ohhhyee!
förra året hade jag ju också en sådan fast den var typ röd och massa tjejer på framsidan ;) det är säkert ungefär samma saker i.

tråkluciaövningmedkonfirmanderna

tjenare kossor eller möss eller vad ni nu vill bli kallade! jag är hungrig och snart dör jag, pappa lagar mat så förhoppningsvis är det snart klart. Kom nyss hem från konfirmationen och fy så segt. Vi sjöng bara, så man kan väl inte säga att det var konfirmation men vi sjöng låtarna som vi ska ha i luciatåget. Nu ska jag sitta och vänta på maten, sedan blir det hemkunskap! jippi -.-
pusss. 

elevens tid för måluppgörelse

snart drar jag till luciaövningen sedan blir det stan! byyyye

franskaafranska!

hanna redovisar ;)

fyra bilder från vårat bak igår...

visst blev mitt mästerverk snyggt! en riktig goding, undra när jag ska käka upp den, jag orkar nog inte.. haha.

"SÅ UNDERBART"

hej! jag kan ju börja med att säga att jag är sur för att vi fick reda på idag att vi har fysikprov på måndag. Jag kan inte ett piss och det är skitsvårt. Så resten av veckan ska jag spendera meed mina underbara skolböcker, engelskan idag, hemkunskap resten av veckan och lika så fysiken. Visst låter det underbart. Man får en massa fritid denna veckan, eller inte! Nu ska jag gå ner och ta något gott så jag kanske blir på bättre humör! bloggar inte mer ikväll men vi synes imorgon! pussar.
COOL JAG ÄR, ELLER DET TYCKTE JAG IALLAFALL  NÄR JAG TOG BILDEN FÖRRA SOMMAREN. OJ, CAPS!

lussekatter och pepparkakor :))

yes, det har vi precis bakat, som typ resten av alla människor i sverige. hah! Gott och fint! Innan så dog jag lite, fatta läskigt det var.. lyssna på det här:
Jag stod och tog kort på ett ljus och så hörde jag dörren öppnas och smällas igen skithårt. Det var typ bara mamma och jag som hörde det, mamma sprang till dörren och öppnade. Hon kollade ut i mörkret och det var ingen där. Dörren öppnades tydligen av de kraftiga vindarna. Fatta läskigt! och dog nästan lite av skräck. Trodde ju att det var någon som sprang in i huset eller något! Det var läskigare än vad det låter :O Nu ska jag snart äta mig tjock, mat + pepparkakor och lussekatter! Ha det bäst så syns vi imorgon!
så här gussiputtinutti -söt är jag nu!

you learn

tjooo! snart eller sen ska jag få göra några pepparkakor, matilda och henke har gjort pepparkaksdeg nämnligen! mumsigt! Det är redan mörkt ute när klockan är fyra och denna "storm" som är där ute heter tydligen berit. Nu ska jag leka med bratz. Sen efter det ska jag nog bada mina stora bratz huvuden, sedan ska jag sätta på en av våra bratz filmer. Efter det ska jag låna bratz sminket som man fick till huvuderna och sminka migsjälv med det. Så såg en dag ut hos mig 2006.
.
påminner mig om en clown jag har sett.

och det blåser upp t storm

och det blåser upp till storm ja, det blåser som satan. Jag kunde knappt gå ut för jag blåste nästan omkull. Okej, kanske inte, men lite varning för det. Jag hör vindarna från mitt fönster! Jag ville bara skriva det ifall det skulle bli strömlöst eller om det skulle blåsa ner ett träd över mig! ha ett bra liv.

första advent

ojojoj, det känns  som att det var igår jag och mina syskon bråkade om vem som skulle få tända det första ljuset. Första advent igen idag. Men vi kom på en bra lösning, vi fick tända var sitt ljus. Fyra ljus, fyra barn.
Kom nu nyss hem från luciaövningen i fraggahult och det blir jättebra, helt seriöst! vi sjunger som änglar tillsammans :D det är ju härligt! Nu ska jagoch musiken sitta och vänta på maten, puss och kram!
.
right now

dröm sött!

hej allihopa! nu är jag avsminkad och ska snart bädda ner mig i min mjuka säng. Imorgon blir det ingen sovmorgon, vilket det inte var idag heller men men. Jag tar mina sovmorgonar nästa helg :D Har förberett alla sånger vi ska sjunga imorgon nu och jag har packat ner de i en väska, imorgon blir det att packa ner gitarren och cpspelaren också! haha. Ni bryr er inte, I know! Men godnatt och sov gott! peace!
.
coolingen!

läser mina gamla bloggar..

hejhopp! Det är så skoj att sitta och läsa mina gamla bloggar. Jag är så glad över att jag aldrig tagit bort dom. Man kan ju sitta och titta vad man har gjort i sitt liv och det tycker jag är awesome. haha! Nu ska jag gå ner och kolla om det finns något gott ;) puss och kraam

mina sysslingar är bäst!

Efter konfirmationen åktre jag ju in med Anita till staden. Vi hittade till min mormorssysters hus. Jag trodde det bara var familjen och mormor som var bjudna men när jag kom dit var nästan hela släkten där. hahha! men det var jättemysigt. Alla mina sysslinga var där(mammas sida)! Saga, Olle, Lisa, malte, Elis och Tilde! dom är underbara. Vi lekte i massor. Vi var i lekparken, lekte kurragömma m.m. Aa, så det var awesome hemma hos henne!

Nu ska jag skriva ut låttexter tills imorgon då vi kör luciaövning i fraggahult! ;)) Hoppas ni får en härlig kväll, jag mår iallafall bra!!

lördagen..

Nu ska jag snart åka in till lammhult på konfirmation. Oj, shit har glömt att packa mat kom jag på nu! sedan efter det blir det att åka med anita in till staden där mamma och company är och äter middag hos min mormors syster. Nu vet ni hur min dag ser ut, hoppas ni får en go dag! hare bäst! pussar.
.
finis

skönhetssömn

hejhej igen! skönhetssömn är vad jag ska ta nu. Ska lägga mig tidigt, eller kanske inte tidigt men tidigt för att var fredag. Imorgon blir det att stiga upp tidigt igen. Pust.. Och efter konfan imorgon ska vi till växjö på lunch. Kommer bli trevligt men just nu önskar jag bara att jag kunde få åka hem efter konfan. Hejdå, kramar.
detta var nog idag tror jag, på hemkunskapen! haha, eller så var det igår på mentorsrådet. äsch, skit samma! :D

designen ändrad! Klicka "F5" om du inte ser.

tjenare! jag blir så glad på migsjälv! Har bytt design och allt gick så bra så. Ska byta headern någon annan dag, har ingen bra. Visst är jag duktig? ;) ne, men asså det är fett svårt. Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på datorn. ha det gött! pöss.
och bilden tar vi i repris bara för att jag älskar dom <3

jag brukar vara glad på fredagseftermiddagarna...

tjaa! jag är inte på gott humör. Skolan idag har varit sådär, vissa stunder har varit bäst och vissa inte. Imorgon är det konfirmation och jag dör så tråkigt. Jag tror jag hoppar av den här konfirmationen. Fast det kan jag inte nu när det har gått så långt. Hejdå
.
älskar dig, Mina! du är bäst!

good times lie ahead!

tjenare! hemkunskap är igång. Har tittat på någon tråkig film om mat, haha. Snart är det matdags. Tror det var Ellie som skulle göra t mig ;) är fett hungrig. Idag när jag komemr hem ska jag sova. Jag ska njuta över helgen! ha det bra, pusss.
.

hello

heeej! jag är trött och mår dåligt över att jag suger på matte. Men jag hoppas på det bästa imorgon. Ska nu snart dra och duscha så jag är ren imorgon! haha. Mamma har symöte där nere. När jag kom hem efter konfan var bemötningen så här "här kommer lill Louise" kul.. kul.. Och sen typ tjabbade en över att jag var lik Matilda och inte mamma. hahaha! jag fick stå där och le, visa upp mig så dom kunde avgöra vem jag var lik. weird. ha det bra, pusss!
.
-I will do everything to prove how weird you are-

konfiramation

äter äpple, är trött och snart blir det värre. Ska på konfirmationsundervisning. när jag kommer hem blir det plugg. Hare bra så syns vi. kramar...

tvättstugan igen

hello! what's up?? Har nu mentorsråd i tvättstugan. Inget roligt mentorsråd idag, sitter bara vid datorn. Sen blirre finska. hahah! byyyee

fint


don't you forget about me?

halloj! dagen har väl varit bra tycker jag. På musiken spelade vi in våran låt som vi har gjort. Skooj! De sista två timmarna hade vi skapande skola och jag hade då dans. Det var fett skoj, Ramona är så här värsta proffset. Jag var iallafall sämst på att dansa i den gruppen vi hade. hahaha, ni kanske ser framför er hur jag dansar?? ingen vacker syn.

sitter nu i världens mysigaste kläder och njuter över den bästa musiken. Men snart är det roliga slut och jag måste kolla lite matte. pust.
ha en bra kväll och trötta inte ut er för mycket! eller som vissa, akta er för liggsår.
.
myyyströja

breaking dawn! ♥

♥hej! jag hann tyvärr inte blogga igår, eller jag orkade inte när jag kom hem vid tio. hihi. Mina och jag var iallafall på bio igårkväll. Breaking dawn. Och den var sjukt bra! Nu har jag iallafall franska och jobbar på. syns när jag kommer hem, puss.

Moa är en världstönt!

tjenare! har nu franska och snart slutar vi, tack gode gud för det! Sen har jag sånglektion och sen mat. Goodbye!

resten av kvällen = plugga

hej! nu måste jag verkligen börja plugga. Kom hem för ca en timme sedan och den har spenderats med min finaste granne Mathilda. Har en massa läxor att göra. eller okej, 3 läxor och ett prov.
puss.

en till bild från iförgår när Hanna och jag fotade.

har råkat klicka på något..

aa, om ni undrar varför jag inte har någon header så är det så att jag har råkat trycka på någon knapp eller något. piss.

jag saknar mina kusiner!

åhh, en av mina bästa jular någonsin! jag har det alltid bäst med mina älskade kusiner. Jag tror bilden är från 2009 eller kanske 2008!

Awesome dagar!

heej! fattar ni hur trött jag är eller? usch, jag somnar närsom helst, men jag kämde att jag ville blogga först. Fredagen och lördagen har varit awesome! och denna dagen har också börjat bra förstås! Vi har ätit en massa(metadels godis och chips), pratat om intressanta saker, åkt rushkana i trappan! haha. Vi tittade också på en skräck film, men jag är så mesig så jag titatde inte. hahah, jag satt och tittade i taket och höll för öronen! ;)) Vi somnade vid ca 4 och idag steg vi upp vid tio. Jag tror jag kommer spy snart så mycket som jag har ätit. Jag tror nog jag ska ut och springa ikv. Ha det awesome, nu ska sova! puss,.
.
ps. Moa lägger nog in bilder på facebook sedan, så jag visar lite bilder senare idag!
.
HAHA

snart drar vi! :D

hoppas ni får en awesome kväll! puss..


lördagen kommer bli awesome

tjenare, inatt sov jag gott i Hannas dubbelsäng! ;) Nu ska vi snart borsta tänderna och sedan vetr jag inte vad vi ska göra. Sedan i eftermiddag bli det att åka till Mina, great! kommer bli awesome. Och där sover vi tills imorgon! puss och kram, hoppas ni får en lika bra lördag som jag!
.
igår.

Hos Hanna ;)

tjenare, dagen har varit bra ;) eller allt har varit ganska bra i skolan, förutom provet. Det var för svårt för mig. Efter skolan stack jag och Hanna ner till ica och köpte lite gott. Hanna smakade en pepparkaka med ost på, hon kunde inte äta upp den för den var hemsk(sa hon) så hon la den på en hylla, hahah. Jag såg inte det, men det var vad hon sade. Hanna är nu inne på toan och tvättar håret. Nu ska jag kolla facebbok! kramar.
.



25 sanningar om mig!

1. Jag hatar när folk komenterar min sminkning.
2. Jag känner mig inte som en 97a.
3. jag hatar när folk skryter.
4. Jag vill bli vegetarian och jag ska seriöst bli det.
5. Jag gillar bara att rida när man sitter på hästen. Jag gillar inte förberedelserna.
6. Ibland saknar jag fotbollen jättemycket och vissa stunder inte alls.
7. Ibland känner jag mig fin.
8. Ibland tycker jag att jag sjunger fint.
9. Jag är ingen ensam-människa. Jag klara mig inte utan mina vänner.
10. Jag älskar mina vänner.
11. Jag känner mig ibland väldigt jobbig bland mina vänner och det gör jag inte med mening.
12. Jag blir lätt irreterad på min familj.
13. Jag skulle inte våga gå till skolan med röda byxor. visst, jag tycker det är snyggt men jag skulle inte våga.
14. Jag stör mig lätt på folk.
15. Jag hatar mina öron, vill inte visa dom. det är därför jag nästan aldrig har toffs.
16. Jag gillar kissies blogg
17. Jag har svårt att träffa nytt folk när jag är själv.
18. Jag hatar att simma.'
19. Ibland kan jag faktiskt tycka det är kul att städa. När man har musiken till liksom.
20. Jag har aldrig rökit.
21. jag hatar stränga föräldrar.
22. Jag gillar skolan ibland. Hatar läxor och prov.
23. Det är mina vänner som gör det kul i skolan.
24. Jag var skitsöt när jag var liten och mina syskon med.
25. jag har haft jättelätt att komma på alla dessa sanningar ;))

väntan leder ingenstans


torsdag,.

hello! min dator dör snart så det blir ett kort inlägg. Kom nyss hem. Bussresan hem vart trevlig som vanligt! haha! Denna kväll som är på väg ska jag kolla lite på geografin. Ska kolla upp lite överkurs ;) ha en bra kväll så syns vi!
.
en bild på hanna och mig idag. Jag längtar jättemöe tills imogon för då ska jag följa med hanna hem och sova där. Och sedan på lördagen åker vi till Mina, och några till ska också dit. Och där sover vi från lördagen till söndagen.  Kommer ju bli awesome!!! <3

och jag bara leker


naww, nussi putti nutti!

geografi -.-

hej bloggen! mitt rum är svinkallt och jag sitter vid datorn och gör allt annat än att plugga geografi. Det skulle behövas men det tycker inte min kropp. hahah, den vill hellre sitta vid facebook, redigera bilder och blogga. Får väl ta och läsa lite sedan innan jag sätter på någon film. Innan satt jag och titatde på gamla bilder, eller kanske inte så gamla. Ifrån i somras typ. Vissa dagar vill jag bara spola tillbaka och göra om. Nu ska jag fortsätta lyssna på gamla låtar och bara vila typ, kramar!
.

homee

tjoo! hemma är jag nu, har varit ett tag. Ska snart äta och sedan blirre plugg. I hate it and I hate it but jag har inget val. mat dags, puss!
jag idag i skolan

hon valde den fulaste

hahaha, hej igen! jag är sur för att tjejen som fotade mig och Moa på tjejdagen valde den fulaste bilden ever.PÅ mig iaf. Ni får inte se ansikterna ;) Nu ska jag kolla lite på glosorna.
.

och där dog den drömmen..

hello! jag ändrade bloggen lite. det flesta av er ser inte det. Men det gör ni om ni klickar "F5" för att uppdatera. Det är det jobbigaste med blogg.se att man måste uppdatera hele tiden. Ikväll fick det bli paus från pluggandet. Men tyvärr måste jag plugga lite glosor sen. Efter det blir det top model. Puss och kram!
.
hon är så jäkla söt denna tjej. Top model 16. 
vill ni veta en sak??... en av mina drömmar är att vara en modell. Tänk att känna sig så där snygg och stå och bli plåtad. alla tycker man är underbar.  Det skulle vara underbart. Men det kommer jag aldrig bli. man måste vara fin. Fin kropp och inte tjock mage och smala smalben som jag. Så där dog den drömmen.

dags att börja fokusera.

hej! luciaövningen gick bra, det var kul. Och alltid ska jag såklart göra bort mig, alltid säga så konstiga svar blandannat. Inte för att det är pinsamt eller så men ändå. Man kan väl säga att jag är en trög liten tönt ♥
jag är jättehungrig just nu, hoppas mamma lagar någon god mat där nere! Sedan efter det ska jag väl inte göra så mycket. måste plugga lite geografi. Nu är det mat, byye !
.

lucia övning

hej! sitter på etm med ellen mittemot mig och hanna en bit bort. haha! vi sitetr i korridoren ;) nu när skolan slutar blir det luciaövning, hoppas det inte bara blir jag. Har glömt att kolla. Alltid någon som kommer ;) när jag kommer hem ska jag göra något, vet inte vad! puss och hej!

mitt hjärta kan gå i tusen bitar.

georgrafin går piss, eller rättare sagt har jag inte ens kollat på det än. Sitter hellre och redigerar bilder och kollar facebook. hihi! När mamma kommer in blir det glass och sedan efter det blir det väl lite plugg. Puss och pusss
.

hatar måndagar

hej, dagen har varit lång. jobbig men ändå ganska kul Jag älskar mina vänner!
Kom nyss hem och har ätit, ska snart börja plugga lite geografi om jag orkar. Sedan måste jag engangera mig lite årets cabaré. Ha det bra, puss!
.

okej, skola imorgon då -.-

åhh, pallar inte skola. pallar inte läxor. pallar inte prov. pallar inte något. men nu ska jag iallafall krypa ner i min säng och gosa med min bok. Efter det ska jag försöka sova och sedan vara pigg imorgon. sweet dreams!
.

allmänt bra!

halloj alla! jag mår toppen, som ni såg på rubriken. hihi! bara så där allmänt bra. kom nyss hem från min farfar, där var det väl trevligt. åt mest en massa skit, alltså massa sött som inte är nödvändigt för mig. I bilen hem satt vi och pratade om cabaren, pappa fick en awesome idé. Hoppas det är någon mer som håller med mig :DD. när vi kom hem gick jag direkt till gitarren och spelade en av mina favvisar. Sånt är livet!. Jag tycker den låten är grym. Gammal klassiker som är underbar!! Nu ska jag lyssna på musik och bara njuta. Imorgon är det ju tyvärr skola, puss och kram!!
.
ps. Jag gjorde världens godaste tårta till pappa idag. Den bästa presenten jag kunde komma på! och den blev awesome goood!

jag glömde att det är farsdag

hej! Jag känner mig elak mot min pappa för att jag inte visste om att det var farsdag idag. Jag hörde mamma säga i telefonen att det var farsdag idag och då slog de mig. Jag frågade pappa om det var farsdag idag och då sa han ja. Jag sa grattis på farsdag och pappa bara sa tack. Jag önskar att jag hade köpt något litet, eller åtminstonde målat någonting eller så. men men, jag tror inte pappa bryr sig. men alltså, jag känner mig elak :( idag ska vi till farfar i eftermiddag. Ska bli kul, jag gillar att vara där för han har typ alla instrument i hela världen. Så då brukar jag spela! :DD hihi. Så då kanske jag kan smita iväg och köpa någonting, för han bor nästan i centrum i sävjö. Nu ska jag kolla fb, hare bra så syns vi senare!

.
hahahha, det var roligt när jag var ute och fotade själv. Iallafall nu när jag tänker tillbaka! ps. I somras
en färgglad sommar bild från i somras! oredigerad ;)

lördagsmys

hello! har nu bäddat rent i min säng, det har inte torkat förän nu. det blev väl bra, och man sover alltid så gott nätr det är nytt. längtar nu tills jag får lägga mig i sängen och titta på film. Får väl se vad det blir ;) antingen, oth, lizzie eller gossip girl eller något! ska snart gå ner och göra popcorn! ha en go lördagskväll så syns vi imorgon. <3
.
precis inan vi åkte iväg igår,, :)

16:50

ojoj, nyss när jag tittade ut genom fönstret var det ljust och nu är det ju skit mörkt! omg, det ändras snabbt nu för tiden! klockan är tio i fem liksom!  Jossan är och badar inne i sävsjö nu, så örättvist! Hon har typ kalas, josefine är en av alla de barn som fyller år. Alla barn som fyller år på vintern har detta kalas nämnligen. Tror det var tretton stycken eller något sånt. men iallafall skulle jag också vilja bada nu! . men men, sånt är livet. det är aldrig rättvist här i livet! puss och kraaam. Bloggar nog senare ikväll.!
varför gör du såhär när jag vet att du vet att det är fel..?

bara för att det var 500 år sedan jag målade!


hahah, innan hade jag inget att göra så då tänkte jag att jag kunde måla något, jag började skissa lite, hämtade matildas målar pennor, alla är i gråa nyanser. Så här blev då resultaten! det var skit länge sedan jag målade, men denna bild faktiskt inte helt kalabalik. bara lite! hihi. Det svåraste är munnen, det var nästan så jag bestämde att hon inte skulle ha någon någon ;) hahah. Nu ska jag bädda rent i min säng med nya påslakan, svart och vit randigt! ;) PUSSS
PS.Jag satt med denna bilden i en och en halv timme, nästan två :OOO

Oklahoma

Lite bilder från Oklahoma igårr, jag ville inte riskera att bli tillsagd där inne om att man inte fick ta kort, så jag lät bli. Men jag tog bilder efteråt och före ;)
Ifrån den här vinklen såg vi scenen, såg perfekt! 
Matilda, så söt så!
Henke, cowboys! svettig efter all dans, haha!
henke och hans mammi!

nyss uppstigen

hej och hallå! jag är trött i fingrarna så det blir ett litet kort inlägg. Ska snart gå ner och käka frukost. Men min farfar och hans kompis är där nere och fikar just nu, så då vill jag inte gå ner och störa med min  fina  morgonfrisyr och allt. Oklamhoma var väl bra igår, men helt seriöst kunde det vara bättre. Det var lite långtråkigt på sina ställen, men henrik och Matilda var jätteduktiga! :)) jag hade för höga förväntningar bara.. Jag lägger in någon bild sen! :) Nu ska jag snart gå ner och käka frukost! det blir nog flingor, puss!
.

she is gaalen!

halloj! Sitetr på mitt rum och lyssnar på musik, meghan springer i hallen och är galen för att hon är nybadad. Hahah! hon är helt crazy. Jag tror där emot inte att hon gör det för att hon är glad. jag antar att hon vill bli torr så snabbt som möjligt. 
Dagen har varit bra! :D har inte haft så många lektioner och dagen har gått snabbt. Har haft toppen! Hanna gjorde en god mat till mig på hemkunskapen så jag fick mätta min mage idag med god mat! :D tack för maten, hanna! hihi. Snart ska jag fixa mig inför att dra in till staden och titta på oklahoma! det är en musikal som matilda ska vara med i, och henrik då ;) det ska bli toppen kuuuuul! hoppas ni får en great kväll, pussar!
.
här är en bild ;))
den failade bilden!
men jag fotade lite innan då :) hihi, det röda läppstiftet passar inte mig så braa...


jag känner paniken

jag känner paniken av detta jävla geografi prov. jag har inte börjat plugga än! Måste börja kolla lite ikväll. Jag pallar ju inte sitta och plugga hela helgen lång! åhh, bajsskitkorv! Jag hinner egentligen inte blogga nu, så hejdå!
.
saknar!

skrattar i motvind

hej! dagen har varit okej. Var hos skolsköterskan och pratade om gardasil som jag ska ta. Tre sprutor och det är sex veckar emellan varje. Lite läskigt, men jag är inte lika rädd som innan. Tänk vad skönt sen liksom, jag kan inte få livmodercanser. Sen har jag väl inte gjort något mer speciellt i skolan. Kom nyss in från stallet iallafall och ska snart, när jag har skrivit klart detta inlägget gå och knacka på hos Fanney och få min mobilladdare. jag kan inte vänta tills Fanney kommer hem, så jag går dit snart! Min mobil får ju inte ladda ur. Hon skulle typ komma hem vid tio nämnligen. sedan blir det matte, ha det gött!
.
underbar kväll vid havet med min syster

nuu! ;)


mina och jag är duktigaa

heej! idag efter skolan följde Mina den fina med mig hem. vi har övat lucia sånger till vårat luciatåg och kollat på lite sketcher tills våran cabaré. Det är typ mina och jag som håller i det iår. Så hoppas det blir bra, säger jag bara! Och innan Mina precis blev hämtad kollade vi lite på världens läskigaste oth avsnitt. Eller det är vad jag tycker iallafall! hihi. Nu ska jag kolla runt på datorn! puss och hej!
gammal bild  :)

,.

riktigt fint det var här, på bilden!

en vanlig tisdag i skolan..

aa, det är där jag har varit idag. I skolan som vanligt. Jag är trött och har ont huvudet just nu så det känns inte så bra. Och snart måste jag börja plugga glosor tills imorgon. Men när jag kan dom kan jag nog kanske lägga mig och titta på tv. Top model ikväll ju, får se om jag orkar. men ha en bra kväll ni! puss och hej.

it can't be love

.
.
halli hallå! Snart kan jag väl engelskan jag har försökt plugga glosorna i flera timmar nu, men jag kan inte koncentrera mig när det är så bra musik. hihi! och så vill jag inte heller! Jag funderar på att kolla om på oth säsong 8 ikväll men jag vet inte! hihi.. nu ska jag sjunga, pusss!

.


total eclipse of the heart

tjenare! hur har dagen varit då? min dag har varit bra. Förutom att skolan började igen tyvärr. men vi var inte i skolan i hela dagen. Vi åkte till berg på eftermiddagen och det var väl kul. Var olika stationer om drama och musik typ ;) inför skapane skola. IkVäll måste jag plugga engelsKA glosor och franska glosor eftersom jag hinner det imorgon :( ussccchhhh. så nu ska jag svälja den sista chokladbollbiten och sedan sätta i sta! puss
IGNORERA MIN ARM SÅ BLIR JAG GLAD ;) HAHAHAH. "MUSKLERNA" TYP STICKER UPP!

got to love you,.

hej bloggen! ni vet ju redan vad jag har gjort idag, men jag har också tittat på one tree hill ända tills nu. Det känns inte kul att det snart är slut. Har bara en skiva kvar, och jag vet inte hur många avsnitt det är på den skivan :( jag vill att det ska vara 45 skivor! det skulle vara bäst.

Tyvärr så är det skola imorgon. Någon taggad??! Absolut inte jag iallafall.
Nu är det matdags, kramar! ha en bra kväll och gå och lägg er tidigt så ni orkar upp imorgon till skolan!
.
det är alltid lika svårt att hålla i telefonen när man tar kort utan att det ser ut som att man har jättehänder  :O

rida häst!

halli hallå! har nu röda händer, luktar häst och har en röd färg i hela ansiktet. Gissa vad jag har gjort??!""
Bra gissat! såklart jag har varit ute och ridit. Det var uppfriskande och som vanligt så får jag ont i rumpan också. För det var typ två månader sist jag red. Men det gick väl bra, matilda red på Prillan samtidigt :)
Nu är jag belönad ett avsnitt av oth! ha det gos, kramar
.
Johan Ambler <3

morföräldrar/farföräldrar

hej bloggen! dagen har varit bra, har inte gjort så mycket än på dagen. har bakat en chokladkaka och nu har vi nyss käkat upp den. Min morfar, mormor och min farfar sitter där nere ;) nästan ett litet släktkalas ;) haha. Så därför ska jag vara social och gå ner och prata med dom! puss. bloggar mer senare idag.

just nu

nu är jag klar för att dra till kyrkan, hah!

we found love

min dag blev plötsligt mycket tråkigare, tyvärr så måste jag till kyrkan sedan. Usch, pallar inte. Jag gör det bara för mina "stämplar". Så därför går jag till kyrkan i Asa idag och lyssnar när Affe ska spela.
Så nu ska jag gå och duscha! byee. Ha det bättre än mig! kram
.
gammal

erase me.

hej bloggen! dagen har varit ganska bra ändå. Innan när jag var ute och spelade boll med katterna kom Affe gående med våran försvunna kattunge. Den försvann i tisdags och har varit borta sen dess. Men det lever, happy! det var lite mitt fel nämnligen, för det var jag som öppnade dörren så han kunde springa ut, heh! Så det känns bra nu :)
vad jag mer har gjort idag vet jag inte riktigt, bara det vanliga liksom. har lagt in lite mobilbilder på datorn och så. Nu ska fortsätta digga den här underbara musiken! ha det gos, kramar
Lite random mobilbilder:
jag någon dag innan skolan förra veckan!
Moa och jag någon gång i skolan under förra veckan!
hemma hos Hanna i torsdags ;)
jag och Hanna hemma hos Hanna J i torsdags ;)
en dålig bild, men det var idag när jag spelade tennisboll med denna söta katten! och sedan kom en katt till ;) ahhaha. Jag trodde det bara var hundar som springer efter när man kastar boll. Men jag hade tydligen fel

musiken



älskar! <3
först: Erase me - kid cupi
andra: got 2 luv U - Sean paul

beroendeframkallande

nästa: titta något avsnitt av oth!

lördagen på höstlovet

hej, jag satt nyss och tänkte på hur snabbt detta höstlovet har gått. Det är redan lördag liksom.. usch, skola igen om två dagar :( Men men, sånt är livet!
Idag ska jag inte göra något speciellt förutom att morfar och annette kommer sen! eventuellt, hoppas det!  Nu ska jag kolla runt på facebook, hejdå!

fredagen på höstlovet

hallå hallå! dagen har väl varit bra, jag har tittat på one tree hill för det mesta. Man blir liksom beroende nu när man har den här hemma och så, hah. men jag har ju såklart inte bara gjort det! har varit ute och fotat lite, bakat chokladbollar och hjälpt pappa lite. :) och nu kom jag nyss in ifrån att ha "jagat" två kalvar som var på rymmen. Och det var ju väldigt lyckat efterssom att man knappt såg någonting. men men, vi fick in dom tillslut. Nu ska kolla runt på datorn lite, ha en härlig kväll! kramar
tre bilder från idag!

gårdagen!

hej, igår kunde jag inte blogga för att jag var i stan, ni vet. Men dagen var iallafall great! Det började med att vi spela paintball, jag ville först inte vad med, det verkade skitläskigt. Men sedan när jag väl var med var det hur kul som hellst! gör gärna om det!!!!. Efter det gick vi till macdonald och där köpte jag en chokladmilkchake, awesome! hihi. Sedan åkte vi tillbaka till Lammhult med bussen och träffade bästa Ida. Vi köpte tacos inne på Ica så att vi kunde tilllaga det sedan. Och gott blev det.  Sedan på kvällen gick vi ner till ello livs för att där skulle spökrundan börja. jag trodde att jag inte skulle överleva rundan, men det gjorde jag faktiskt. Den var inte så hemsk som jag trodde! hah.  
På kvällen när jag kom hem vid klockan tolv log  One tree Hill säsong 8 och väntade på mig i köket. jag sprang genast upp och kollade två avsnitt! haha. Är as glad att den nu är min! puss och hej så ska jag titta OTH! <3
och nu är den äntligen min!

nu är jag redo!

hallopp! jag sitter här och diggar musiken. nu är jag snart klar iallafall, ska bara ta ut min fläta ut håret och packa mitt smink. Det skulle jag aldrig klara mig utan :O ahha. Sen när jag har packat det ska jag gå ner och spela piano! :D love <3
men ha det bäst nu! kramar

snyggt med flätor?? ahhah, knappast...


idag - tjejdagen i Araby ;)

hej och hallå folket! jag mår bra förutom att jag har fått ont halsen, inte roligt nu när man ska iväg och ha det bäst
:(. men förhoppningsvis går det över. Klockan är elva och vid halv ett ska jag bli skjutsad till Lammhult, där ifrån åker vi alla som ska med på tjejdagen till araby. När det roliga är över åker Moa och jag till lägenheten. Där sover vi. Och på torsdag vid tio ska vi möta upp tjejorna ifrån klassen! Sen drar vio och spelar paintball, kommer bli awesome! jag har packat i tjocka kläder i min väska nu så att det inte gör ont att träffas, ahha! bäst det..,. Sen imorgon är det höstreflexen, jag kommer dö!!! hahah. så bäst att säga hejdå till alla, jag älskar alla som älskar mig! haha :D
Nu ska jag snart börja fixa mig, ha det gosigt. Hoppas ni får det lika roligt som jag ska ha det det! :) ps.. det blir nog kanske inget inlägg imorgon efterssom jag inte har tillgång till dator, kanske inte blir något mer idag heller! puss.

en tripp till grand sammarkand!

halli, snart kommer mamma hem och vi ska sticka in till stan en liten sväng. Det blir bara i någon timme för sedan ska mamma på något möte. men jag hinner iallafall köpa en maskara och kanske något mer, så det var lite surt att det är så lite tid. men men.. Jag längtar skit mycket till imorgon för då ska jag på tjejdagen med Moa och sedan sover vi i lägenheten till torsdag och då är det paintball med tjejorna! awesome! ha det bäst så syns vi antingen sent ikväll eller imorgon!

titta och kommentera! ;)

hahah, tycker ni att det blev fint? va ärliga! haha, jag är inte missnöjd iallafall


.


nästa: städa skrivbordet

hej och hallå! jag mår utmärkt efter att ha stoppat i mig en massa bullens korvar. Mamma "tvingade" mig igår att städa skrivbordet, så det ska jag göra nu. Lyssna på bra låtar, dagens låttips är *naive- the kooks*. Mycket bra ;))
men nu ska jag sätta i sta, sedan ska jag fixa mig och sen får ni se en bild på mig idag, haha! bloggar senare :)
pusss     

tisdagen den 1 november

hello! how are you today?  Jag mår bra iallafall! Idag hade jag kunnat sova hur länge som hellst om jag ville, men jag kände stressen av att hästarna stod och väntade på mig i stallet. Så jag var jättetrött men kunde öven inte somna om. Men nu känns det ändå lika bra. Så jag steg upp vid 9 och sedan sprang jag ut. Nu är jag här inne på mitt rum efter att ha ätit frukost m.m. hahah!||| Varje gång jag kollar mig i speglen idag känns det konstigt, mitt hår är brunt. jag är en brunett. Det känns weird. jag vet fortfarande inte om jag är riktigt nöjd men sen när jag tar ut min flätor kanske det blir fint! hoppas verkligen det, säger jag bara! (ni får se bild i eftermiddag)
I eftermiddag när mamma kommer hem ska hon och jag åka in till sammarkand. Där ska jag köpa en ny maskara, någon ny tröja och kanske prova lite jeans. Och sen bara lite småsaker kanske ;) Men nu ska jag titta på desperate housewives, hare gött <3