love is in the air

 
Det är tisdag och man har hela långa veckan framför sig. På fredag har vi studiedag och hur awesome är inte det egentligen? supernice. Imorgon får jag internet på mobilen igen och då kan jag äntligen börja leva igen. Har liksom typ längtat hela mitt liv känns det som. Ja som sagt, imorgon välkomnar vi Oktober. Min första tanke där är HALLOWEEN. Ha det bra! Puss 

BABES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej bloggen

Det är torsdag, är trött efter veckan och ska nu snart försöka plugga. Plugga är inte kul och vill helst göra det så få år som möjligt. Var nyss på stan med Hanna och Mina, mys. Vi fikade och så ja. Längtar tills imorgon, dels för att det är fredag och dels för att vi ska fota i fotostudion! Puss och hej. 
 

ÖLAND MED KAJS

Hej! Det är söndagkväll och den spenderar jag faktiskt inne i staden, vilket kan kännas konstigt. Men iallafall, helgen har varit suverän, var på Öland i Kajsis stuga och det var jättemysigt. Hade ju faktiskt inte varit fel att ha en stuga där ändå, många som har det. När man blir vuxen kanske? Meeen vi gjorde Borgholm och tittade omkring där osv, mysig stad.
 
Bilder från helgen med första bilden tagen i mitt lägenhetsfönster: (så kul)
 
finaste 
 
 
 

TRE GAMLA BLOGGAR

Blev så glad när jag hittade en gammal blogg som jag inte visste vad den hette eftersom den ändrat namn själv. Så kul att läsa gamla inlägg från 2011 osv. Hur ånga år sedan är det? Oj, det är ju bara tre.. Känns längre sen. 
 
http://811802.devote.se/  
 
http://pimpuffan.blogspot.se/ 
 
http://pimpuffan.wordpress.com/ 
 

torsdagsuppdatering

Hej bloggisen. Det är torsdag, veckan har varit bra men är påväg att bli bättre. Imorgon följer jag med Kajs till Öland och det blir ju hur kul som helst! Stannar där tills söndag och seeen börjar en ny skolvecka. Men nu ska man tänka possitivt: först helg. Aja, nu ska jag titta på nån rolig film. Ha ett bra liv 
 

tror nog det är världens bästa klass

 

Det här är varför jag saknar Malta

 
 
 
 

Höstdag

 
 
 

INGET ATT GÖRA

TJENA! ikväll vid ungefär nio kommer jag få åka hem och tills dess väntar jag här i lägenheten. Får bli massa pyssel och sånt att fixa. Var och fikade på stan med Erica och är glad att hon höll mig sällskap i nån timme iaf :) :)
 
 
 
 

SAKNAR DOM

 
 

Lite annorlunda

Hej Söndag! Dagen har börjat bra, har mest gått runt och njutit av fint väder men har också hunnit baka kladdkakemuffins. Ja, så kallar jag dom. Kladdkakesmet i muffinsformar. Aja, iaf så var gårdagen toppen. Var en sväng hos mormor först och sedan åkte vi till farmor och åt jättegod mat. Helt suvärent. Min farmor kan verkligen göra goda köttbullar. Skulle kunna ha dom i en skål på fredagskvällen men nä, där går kanske gränsen. Ni får ha en skön dag, det är nästan sommar igen så passa på att vara ute! Själv ska jag ska lägga mig och läsa. 
Ser ni att jag försökte sminka mig lite annorlunda igår? Jag kände mig rätt fin. Okej, det enda lite annorlunda är ögonskuggan, hehe. Dessutom plattade jag håret vilket jag gör typ två ggr om året. Coolt va? 
 
 
 
 

Mot middag

Idag har jag på mig min nya klänning som känns lite mammig men ändå är den så mysig. Måste dra, bye 
 
 
 
 

Fredag

När man har idétorka kan man döpa sina inlägg efter vilken dag det är och som ni då säkert förstår så har jag ju det då. Men det är fredag iallafall, skönt att komma hem ifrån staden till lilla Asaryd. I helgen hade jag tänkt att läsa mycket dessutom plugga mycket matte. Men vill ni veta mitt problem?! Jag glömde matteboken i stan och därför är jag heeeelt körd. Jag är så ledsen och vill bara gråta, nästan, ja. 
Men ni får ha en bra helg, det ska jag ha! Imorgon ska jag till farmor också :) Kram 
me and my bbe. 
 
 

Ons

Hej bloggen. Kan börja med att skriva att Korrö var hur roligt som helst, vi paddlade i två timmar och sedan promenerade vi lika länge. Har fortfarande ont i axeln och det gör svinont. Men iallafall, att sova där var också jättemysigt och även fast redan gått tillsammans i ett år kände man att man kom klassen närmare. Jag gillar min klass. 

Nu tänkte jag ta och dammsuga och kanske gå runt Växjösjön med mamma. Bye! 

todays look of my face.