är faktiskt lite nervös..

hej, mamma kom nyss hem med färgning, eller toning rättare sagt. Det var ganska mörk brun och jag är faktiskt lite nervös. Tänk så blir det inte fint, vad gör jag då liksom.? Usch, men nu kan jag inte ångra mig! Mamma har ju förtusan redan köpt färg och allt. Men hoppas det blir bra! Nu ska jag gå och tvätta håret, ha det gött people!

anatar att det bli något sånt här :) Jag vill inte ha mörkare än detaa iallafall, och jag är lite rädd för att det är det :O ahhaha,

haha, erkänn söt?

naww, om jag skulle sett ut såhär skulle jag gått och tyckt att jag själv är söt. Jag skulle helt enkelt älska migsjälv.

Avundsjuka är den farligaste sjukdomen som finns

och den största..

good morning!

hej kära blogg! dagen började med att mamma kom in på mitt rum vid halv åtta för att ta body lotion(hon skulle t jobbet). Och efterssom det är en måndag så är jag van vid att stiga upp vid den tiden. jag var så pigg så jag inte kunde somna om, weird. Bara för att det är lov så är man pigg på morgonen, annars är det raka motsatsen! hah. Aja iallafall så gick jag ner typ en halvtimme senare och käkade. Sedan gick jag ut och gav hästarna frukost. Det var riktigt skönt ute idag! och nu kom jag nyss upp ifrån att ha hälsat på min mormor som ska måla brädorna röda till vår nya "ladgård". Kanske går ut och hjälper till sedan! nu ska jag nog fortsätta på desperate housewives från igår! ha det bäst, puss.
åhh, jag vill tillbaka till den här underbara båten med min underbara släkt!
//jag och sandra var "lite" busiga i den här hissen alltså// hahahah

läggdags för min del

heej! Har nu tittat klart på desperate housewives. Eller rättare sagt så stannade det av någon anledning, jobbigt. Nu ska jag bädda ner mig skönt i sängen och läsa. Läser en riktigt bra bok som är ganska "spännande" ändå. Ursäkta att man vill bli lite älskad heter det. Haha, sov gott så syns vi imorgon!

secrets that I never want to know.

hej allihopa! jag mår bra, kom nyss imn ifrån att ha tjänat 15 kronor i stallet. Haha :) hoppas eran dag har varit bra, det har min iallafall. Min mormor kom förbi och sedan kom min mormors syster med deras "män". Hhah ;) Jag bakade två jättegoda kladdkakor,som vi fikade på. så dagen har varit bra. Har också spelat piano i massor idag! Nu tänkte jag se om jag kunde få igång desperate housewives på internet. Men det krabbar, internet krabbar. men hoppas det går! ha det bäst, puss.
jag stör mig på när ena ögat blir större än det andra! ahha. Aja, en oredigerad bild från någon dag sedan...haha

förvana mig nästa gång man ska ställa om klockan, tack

hej,min dag började väldigt surt, hah. Jag vaknade självmant vid 9.20(enligt min klocka) Jag blev jättestressad för jag skulle ju vara i lammhult vid halv tio. Jag tyckte det var konstigt att min mobil aldrig ringt..Fatta sur jag var asså, haha! När jag tittade på klockan på mobilen var klockan 8.25. Det var jätteförvirrande, jag sprang in till mamma och pappa som sov och sa: mamma, jag har missat konfirmationen. Då sa pappa att man skulle ställa om klockorna i natt! Det var en lättnad, haha. Hatar att missa saker och komma försent. Jag hade seriöst inte en aning om att man skulle ställa om klockan idag. hahah. usch ja!

Konfirmationen var inte så hemsk, men inte rolig heller. Det var bara Hanna, Anton och jag i början men sen kom Mina efter en stund. Vi sjöng och fick be, hah. 
Idag ska jag inte göra något speciellt, ska måla min naglar snart! haha. Sen ska jag kanske fota lite, får se ;) ha en bra dag, pussss.
Jag bjuder på två muppade bilder på mig idag! ;)

lördagskväll

hej, jag känner att den rubriken börjar bli väldigt vanlig nu. Men asså det är verkligen lördagskväll och nu ska jag ta kväll. Inget slår en lördagskväll med godis! dessutom polly som jag ska gå ner och hämta. Ska nog sätta på något avsnitt av oth och bara götta mig. Imorgon blir det att stiga upp ganska tidigt ändå, ska på kofirmation i Lammhults kyrka. och tyvärr så måste jag dit, usch. Hhaha, jag förstår inte egentligen varför jag konfirmerar mig?!.hihi Nu ska jag ta kväll som jag skrev innan(hah), puss och kram!




allt händer bara i mitt huvud


sötnosarna daisy och dixie!

lördag!

hej, det känns så underbart skönt med höstlov nu. I och för sig är det ju bara en vanlig lördag idag men det känns ändå skönt att det är höstlov. Liksom bara glömma läxorna och allt plugg hela långa veckan ut. Idag ska jag väl inte hitta på så mycket, ska gå ut och gå med hunden sedan, tjäna femton kronor på att gå i stallet och bara njuta. Igår så tittade jag på idol med min familj faktiskt. Jag har inte följt idol knappt någonting men jag tycker ändå att moa ska vinna. Jag tycker också att Robin är grym! Men frågan är vem som åkte ut, jag orkade inte titta. Jag gick upp istället och spelade mobil(haha). Någon som vet det?
Nu ska jag göra något annat, puss och hej!

I can't hate you anymore

Halli hallå! min arm värker och jag har ingen aning alls, irriterande! snart ska jag gå ner och hämta chipsen. Resten av kvällen ska jag nog titta på gossip girl och bara lata mig. Ha en bra kväll. Puss och hej!

easy please me

hejsan hoppsan lillebror! hur är läget?? jag mår iallafall bra. Lyssnar på musik, fast idag har jag inte bra låtar tycker. Alla låtar är så dåliga idag :O förstår liksom inte. Ibland är man tydligen inte på humör. hahha.
Efter skolan idag tittade jag och Ellen på grease 2, och den är riktigt bra så det var kul! och tack igen Ellen för att du var så snäll och väntade med mig på skolan! <3 Ikväll ska jag bara chilla, käka chips och lite så. Blir npg något avsnitt av gossip girl ikväll kanske ;) nu ska jag avsluta inlägget! puss och kram

Mina förändringar genom åren - skolfoton

jag tycker synd om migsjälv som har sett ut så här en gång i tiden.
hahah,, denna bilden är den fulaste ever! därför får ni se den sne..årets foto -.-
stör mig på att dom tar underifrån så man ser så tjock ut! haha :O

jag skulle också vilja vara en vampyr för en dag

hahah, nu har jossan och jag fixat vad hon ska ha på sig imorgon! hon ser inte så läskig ut om jag får säga det själv, men själv går hon runt och säger "alla kommer bah: hjälp^^". haha. Det är ju bra att hon är nöjd! Jag lägger in mer bilder imorgon  efterssom hon inte hade något smink idag/nu! nu ska jag sticka ner och duscha. Sov gott

har ju glömt att säga..

jag har ju glömt att säga att jag ska på melodifestivalen i växjö. Tyvärr så fanns det inga biljetter kvar till kvällen så vi ska gå på genrepet som kommer vara precis likadant förutom att det är någon som vinner då. ;) kommer bli jättekul. Det är i februari någon gång ;)) puss
ibland kan man ju undra vad du tänker med? kan man vara mer onormal än dig?
Det sägs att man inte kan var onormal, men du är verkligen det.

äntligen bara en dag kvar innan allt det goda

hej!" jag blev nyss glad när jag kom på att det bara är en dag kvar innan höstlovet! det är efterlängtat! :DD Ska kanske inte göra så mycket speciellt,
eventuellt träffa min morfar,
kanske kusinerna?(vet inte riktigt),
tjejdagen med unkan,
och paintbollen med klassen!
Och leka med ida och Moa! ;)
Mitt lov kommer nog bli riktigt bra ändå! hah.

Nu ska jag gå ner och hämta en chokladbolle! mums. Sedan ska jag fortsätta nörda musik ;)
Imorgon ska jag klä ut Jossan till en vampyr, haha. Dom skulle typ klä ut sig till något läskigt i klassen. Jga tror inte jag kommer kunna göra henne till en vampyr men någon läskigt kan jag nog fixa. Josefine tycker att hon ser läskig ut när hon är sminkad som jag brukar vara. Så jag kanske ska klä ut  henne till mig? haha. Nej, men det blir något iallafall! Så imorgon blir det att ställa klockan lite tidigare än vanligt! puss och kram och allt det dära.

konfa snart :(

hej! skoldagen är slut och jag är trött. Tyvärr så är det konfirmation. Usch, pallar inte. När jag kommer hem måste jag göra matteläxan. nu ska jag kolla på mina kompisar! puss och hej.  I love this guy!

bilderna förklarar vad vi gör...

det här gör vi på vårat mentorsråd i tvättstugan!

kommer aldrig lära mig den här skiten.

nu vet ni. Jag har inte orkat plugga alls mycket. sitter med böckerna framför mig och lyssnar på musik. det ända jag tänker på är musiken. Jag sjunger med och söker upp texter. Hur bra är det när man ska plugga kemi.? Så snart måste jag väl stänga av musiken så jag kan konsentrera mig mer på den andra skiten. HA en bättre kväll än mig!kramar.

och nu har jag redigerat denna bilden med. Sluta nu, johanna! nu måste du plugga, HAHA.

en av världens godaste godisar/choklader

hahah.
okej, nu ska jag börja plugga kemi! puss. var nämnligen nere och åt och tog en pigall till efterrätt! puss.

hallojsan!

hej alla barn! dagen har varit ganska chill, inte någon lektion som har varit piss så. Hanna och jag visade idag upp vårat egna medley och en låt som vi har spelat in, fast vi körde den live. Gick väl ganska bra ändå.
Jag måste verkligen plugga kemi, ni fattar inte hur mycket jag måste plugga tills imorgon alltså! har lite panik. men sanningen är den att jag hatar skolan, jag hatar läxorna och jag hatar provet. Så jag orkar inte alltid bry mig. men om jag inte pluggar tillräckligt bra idag kommer jag ha dåligt samvete imorgon! ha en bra dag, gott folk. Nu ska jag plugga och lyssna på musik! puss.
jag, nu
hahha, jag är en liten härmapa från Moas blogg. Men jag tyckte detta var lite kul! hah

en snabb shoppingtur på grand samarkand.

halli hallå! är nyss hemkommen från dagen. Först skola och sedan hälsade vi på Isak och Ida med familj. Det var skoj! jag Jossan och ida var för det mesta i lekparken brevis deras gulliga hus och var på hennes fina rum.
//nu kom jossan in och smällde en ballong i mitt öra!, snällt Jossan snällt :O///
Efter att vi hade varit där åkte vi och lämnade av Jossan där hon skulle spela viola. Sedan körde mamma och jag iväg mot grand samarkand, sprang in på stadium och där provade jag lite jackor. Jag hittade en vit, som jag köpte. Den var så skön så.! sedan gick vi in på Gina och där köpte jag en tröja utan att prova och en vit halsduk. Vårt shoppande gick på 40 minuter. Visst duktigt!? så därför kom vi i tid för att hämta jossan. Nu är jag hemma och har ont i örat eftersom hon nyss smälde en ballong i mitt öra. hahaha, aj aj aj! (det var inte meningen men ändå, tror jag iallafall)
Nu ska jag gå och duscha och ha dåligt samvete för att jag inte kan kemin. Har ju inte hunnit öva idag, men desto mer övning imorgon! uscha. puss och kram!

elevenstidförmåluppgörelse

Snart slutar skolan och jag ska åka in till stan med mamma Josefine, isak och ida. Vi ska åka och hälsa på dom och kolla hur dom har. sedan efter det har Josefine viola och vi ska titta på en vinterjacka till mig. Förhoppningsvis hittar jag en. Vi kommer inte ha så mycket tid. hejdå!

never say never

jag kom på att tänka på en sak när jag gick ner till köket och hörde jossan lyssna på justin bieber. HAHA.
härom dagen kom jossan upp till mig och sa:
johanna visste du att Justin Bieber har löshår?
HAHAH, det hade tydligen jossans kompis sagt! när man var liten gick man på allt. Och nu kom jag på att tänka när alla trodde att han var en gammal gubbe. Hur tusan kunde jag tro på sånt? hahah. Han är ju riktigt söt han!

Nu har jag pluggat lite engelska glosor men måste fortsätta tills jag kan dom helt! uscha. Sedan måste jag plugga kemi. men det får bli senare. Det orkas inte med nu. byee!

1 vecka i månaden, 12 veckor på året.

hej bloggen! jag mår väl bra förutom att jag har ont i magen. dagen har väl annars varit bra, som jag alltid skriver. haha! ikväll/idag ska jag öva på engelskan så jag kan den och sedan blir det nog lite kemi. Samtidigt som jag ska nörda musik! ha ett bra liv! puss


Tjao! Nu har vi fysik och vi tittar på någ...

Tjao! Nu har vi fysik och vi tittar på någon tråkig film. Så jag tog tillfället i akt och kolla mobilbloggningen ;) bye bye


en dag på stan, då såg jag dig. Du var så....

snart är det fysik sak!

var tvungen och kolla mobilbloggningen ;)


Vi förlorar tillsammans,Vi vinner tillsammans

hej allihopa! jag är på strålande humör! men tyvärr så måste jag titta lite på kemin snart. Pappa åkte nyss iväg för att köpa pizza, mumma. så nu ska jag nog stänga ner datorn! Senare ikväll ska jag nog gå en liten runda med hunden. innan det blir mörkt iallafall. haha. Ha det bäst!!
Älskar dig kompis! ♥

söndag

hej allihop! dagen har varit bra tills nu. Pallar inte skriva mina tankar om det. idag har Jossan och jag har varit ute och skojsat  och jag har gått runt och njutit över att det är helg och att man slipper läxorna. Nu ska jag sitta och tänka. ha det bra. bloggar ikväll

en lång fläta

hej hopp! nu har jag tagit med min pigall upp och ska snart pilla i mig den. Men först ska jag starta ett avsnitt av oth. Hoppas ni får en bra kväll! Mamma gjorde nyss en jättefin fläta i mitt hår, hahah. Mitt hår har växt som ogräs så det blev en lång en. Inte för at jag har något emot det men ändå! ;) ha en bra kväll, puss!


när jag har tråkigt redigerar jag bilder

hej! hur är läget? med mig är allt bra. Börjar bli lite hungris bara :S Har redigerat lite bilder nu, men lägger bara in denna.. haha
Nu ska jag nog faktiskt dra fläsket neråt och kolla vad folket gör! puss och hej. Bloggar nog eventuellt ikväll

dagen i Öjaby

hej, kom nästan nyss hem från Öjaby där vi har haft konfirmations-grej. Det var ganska kul men också lite tråkigt. Det är så kul att vissa personer kan vara så roliga så att så fort man ser dom typ börjar man skratta. Så cool man kan vara! :D hahahah. vi pratade om döden, det var temat. Jag gillar inte att prata om det för det är så känsligt ämne. 
Resten av dagen ska jag bara chilla. Lyssna på musik och sova typ. Titta på film ikväll och kanske att jag ska gå en sväng med hunden sen. Men det är så jäkla kallt ute! och nästan lika kallt på mitt rum just nu, hahah. Nu ska jag göra något annat iallafall! ha en bra dag! pussss.

pirates 4 :)

hej hej! Jossan kom nyss upp och sa att mamma har köpt pirates of caribean 4. Har inte sett den så det blir kul att se den ikväll. Hon sa också att jag skulle komma ner och hjälpa mamma med tacosen. Så det ska jag göra. Ha en bra kväll! ha det mys.

längtar som sataan!

hej people! När jag kom hem så var min säng bäddad så fint, tack mamma. Jag har typ inte bäddat min säng på¨hundra år  känns det som! haha. Alla mina kläder som låg på golvet och sängen låg i en stor hög på min skrivbordsstol, och den måste jag sitta på, så jag fick lägga in det i garderoben! hahah, jobbigt som satan. det var inte lite kläder heller. Mina kläder får inte plats i mina garderod. Men ändå så har jag inte kläder som är andvändbara. lustigt.

Den första november kommer One tree hill säsong 8 ut. Jag bevakar den just nu, så jag ska beställa den så fort jag kan på internet! visst great??! längtar som sataaan.

Nu ska jag göra någonting, ha det bra! puss. Syns ikväll.

igår innan jag skulle iväg och sjunga ;) på tal om det, det gick bra föresten. Lite nervös, men så är det väl för alla.

innan!

snart får vi åka heeeeem...........

jag, nu tycker jag att vi snabbar på klockan lite asså! Ellen och jag var nyss uppe på unkan och fikade. jag åt världens godaste chokladboll! ;) nu blev ni allt sugna va??
När jag kommer hem ska jag sova sen ska jag äta och sen ska jag sova tillsammans med one tree hill! bloggar när jag kommer hem! puss och hej
just nu, fina vi är ;)

jävla¨hemkunskapsprov!

aa, det är det ända jag pallar skriva nu. och det förklara hur provet var också.

jag dissar hemkunskapen.

hej bloggen/kära dagbok!
hahha, Ellen och jag skrev as roliga dagböcker idag! hahah, det glömmer jag aldrig. 
Nu sitter jag och gör mig redo att åka in till Lammhult för att sjunga. Kommer bli kul. Jag är inte särkillt nervös, men det kommer kanske! haha. Men nu ska vi snart åka och sen när jag kommer hem ska mamma hjälpa mig med hemkuskapen. hejdå!!!!

torsdagens mentorsråd!

puss och hej leverpastej! sitter här på torsdagens mentorsråd. nu ska vi prata om skapande skola!
tönt/ Hanna! ;)

rubriken för detta inlägg

tjo då! sitter här och är försiktig vart jag pillar med naglaran, hah. Nymålade nämnligen! ser lite roligt ut men men. haha. Ikväll har jossan förhört mig på hemkunskapen och det gick ju som det gick. haha. Måste plugga lite mer ikväll sen. Nu ska jag torka naglarna. puss och hej leverpastej.
varför ska du alltid "tro" fel?

grattis sötungar!

ellen och jag
Snodde bilden från Hanna, hah. de  fyller fjorton idag! grattis igen!
haha, Moa ;)

swing life away

hej allihopa! jag är väldigt trött efter en onsdag såhär. Dagen har varit helt okej. ingen lektion som har varit världens segaste men franska provet var det sämsta idag. Det gich bajs rent ut sagt. Svårt som tusan också.. För mig iallafall! Ikväll måste jag plugga hemkunskap men jga pallar inte. Imorgon hinner jag inte plugga för att först har jag utvecklingssamtal och sedan ska jag sjunga i musiksalen på kvällen. jag vill inte sjunga, elr jag vet inte. haha. Så jag måste verkligen plugga idag! och idag måste det bli av, haha. puss och hej. <3



You are beautiful!

hej! Snart kommer min mamma och company hem. Jag ligger i min säng och luktar häst, haha. har inte orkat duscha sen jag var ute i stallet. Fast såklart bara i håret då, eftersom man måste ha termobyxor där. hahah-. jag har pluggat lite franska ikväll också och har läst igenom hemkunskapen. Jag ska be mamma förhöra mig när hon kommer hem! Nu ska jag fortsätta lyssna klart på denna underbar låt och sedan ska jag nog ta mig en dusch! have a nice night!

såg nu att jag hade fransk manikyr på denna bild, det var ett tag sedan nu. Jag kanske ska måla det ikväll?! ;) jag får väl se...

dagens "jag hatar"

jag hatar telefonförsäljare, dom är fett irreterande! dom ringer och lurar folk om att köpa saker! Jag fattar inte varför folk fortfarande går på sånt skit?!

härom veckan ringde det en, och då var vårt samtal såhär:
jag: Hej, det är Johanna.
han: Hej jag heter Viktor och ringer från blablablaa. är det Louise jag talar med?
jag: nej, det är Johanna.

HAHAHAHA. hur dum får man vara?

nudlarna på kokning

hej bloggen! sitter just nu i köket och myser. Okej, kanske inte så mysigt men mina nudlar kokar ;) haha. Jag är glad att jag inte är ute iallafall, det är hemskt. Jag tänker aldrig mer gå ut! fast det får bli ett undantag ikväll när jag måste mocka i stallet och ta in hästarna! Dagen har väl annars varit bra elr aa, lite halfv rolig sådär. Men nu tror jag faktiskt att mina små nudlar är klara, mumsigt! ha en bra kväll. Jag knaske inte hinner blogga mer ikväll eftersom jag måste verkligen plugga FRANSKA! :O och HEMKUNSKAP. usch och fy och blä. Men ha en bra kväll ni iallafall! puss.
just nu, jag var lite seriös vettu!
Moa och jag på ETM idag, här är jag därimot inte seriös ;)



I do it for you

hej haj! nu har jag pluggat life franska, men imorgon får det bli stenhårt plugg! och det är ett måste, jag måste verkligen skärpa mig! haha. nu när jag har skrivit klart detta inlägg ska jag nog ta och titta på biologin också, jag har inte kollat på det än och det är helt cp svårt. jag kan förtusaN inte kroppens delar! så, nu vet ni. Nu längtar jag tills mamma, pappa och jossan kommer in för då ska vi äta glass. Det är så mumsigt asså, det är därför jag är så tjock nu förtiden vettu! men ha en bra kväll så syns vi!


skönt att vara hemma igen

hej bloggen! dagen har väl varit bra, men sista timmen fick jag jätteont i magen. Usch,. Så det är skönt att vara hemma igen. Min kväll ser ut så här: Sitta vid datorn och leka runt lite med musiken, plugga lite franska och biologi. och sen ikväll ska jag nog titta klart på Alvin och gänget 2 med jossan, hahah. Vi började titta igå nämnligen! ha en bra eftermiddag. puss!

gick tyvärr inte lägga in någon bild! bajjjjs

hejhej!

hoppas allt är bra med er! jag har lite ångest över att jag inte pluggat någon franska en, bara jättelite med Mina idag! usch, jag hatar franska. men jag får väl ta och plugga imorgon för ikväll blir det film! Mina och jag har haft jättekul idag, vi har bakat, spelat basket, flyttat får, lyssnat på musik och mycket mera! vi har hunnit med en massa saker!
Det har varit en jättebra dag idag iallafall! Kom nyss ut från duschen och ska nu lägga mig skönt och titta på oth, sedan blir det att sova så jag orkar dra mig upp imorgon! puss och kram.
i våras när minis och jag fotade :)

gudstjänst i Asa om en halvtimme

hej! om ca en halvtimme ska jag vara i Asa kyrka, där jag ska gå på en tråkig gudstjänst. Där kommer jag också träffa Mina och sedan ska jag följa med henne hem! awesome! Det är bara gudstjänst en gång i månaden i Asa, och jag som bara har tre kilometer dit, så det är jättebra att kunna på gudtjänst där då. ps.. jag konfirmeras om ni nu inte visste det. ahhaha.
Nu ska jag ta på mig strumpor och så, ha en bra dag! puss och kram
HAHAH,

om du inte ser min nya design klicka "F5"

hej bloggen! nu ska jag gå ner och ta lite chips tror jag. Sedan ska jag gå upp igen, plocka undan sakerna från min säng och sedan nörda one tree hill. Jag fixade om bloggen lite innan också, den andra var så tråkig, denna också kanske men det är ju roligt med lite variation. ha det bra people! PUSS.

tre av mina favoriter just nu!

gud vad jag älskar dessa låtar!

Jag måste tillägga att jag också älskar Nick Lachey, det är han som sjunger den första låten och han har en massa andra bra låtar också! lyssna gärna på dom!

70 års kalaset

hej alla! hoppas det är bra. jag mår bra, lite trött bara. Har nyss tagit av mig min svarta klänning, hah. "kalaset" var trevligt, mycket god mat och jag träffade några aldrig träffat förut. Elr jag hade tydligen det när jag var fyra år! haha. (och det kommer man ju verkligen ihåg, eller hur? :O) (elr inte....)
Kvällen blir väl som igår kväll, mysa med one tree hill. älskar. Nu ska jag lägga in bilderna på kameran! ha en bra kväll. kramar.
och hemma igen!

laddar kalas!

hej bloggelibloggisar! Steg upp vid tio idag och har nu ätit och så. Idag är det kalas, min farfar som ska ha 70 års kalas. Ska bli jättetrevligt. :D så jag hinner nog inte blogga mer idag, kanske sent ikväll! Men ha en bra dag så syns vi! puss.


önskar att jag kunde vara så här söt.

usch jag är ganska trötty, inte så konstigt, men ändå! var nyss inne på Josefines rum och hittade världens sötaste docka, som var/är min. ahhaha! jag fick den för ca fyra år sedan av mamma. Jag hämtade kameran och fotade den söta dockan. Ingen bild blev så jättebra men jag visar någon bild längre ner i inlägget.

Jag längtar tills imorgon då jag ska på 70-års kalas. Min farfar då, det kommer bli jätteskoj. Jag komemr också träffa en massa släktingar som jag inte träffat förr och mina killkusiner ;) haha. Det var ett tag sedan nu, man kan ju inte precis säga att vi har världens bästa kontakt. Men det kommer ändå bli kul att få se dom och alla andra! haha. Så imorgon ska jag nog be Matilda när hon kommer hem att locka mitt hår och sminka mig. Det är en av dom bästa sakerna med att ha en storasyster som är duktig på att styla. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. ha det bra så syns vi! uppdate: Nu är jag inte alls trött längre, haha!
jag hade varit glad om jag var hälften så söt!
hahah.
och här har ni mig. sov gott!

she will be loved

haha, erkänn ganska söt ändå? lekte lite framför kameran på pizap.
jag lekte lite till :D
Jag sitter på mitt rum och nördar musik, älskar musik! nu kommer en låt av avril lavigne ;) puss och hej

nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys.

hej allihopa! jag mår ganska bra. När jag kom hem tog jag en super duper god fralla som mamma köpt. Och sedan så förstörde jag den goda frall-smaken av att stoppa in en äcklig lakris halstablett i munnen! :O hahah. as äcklig, den smakade inte ens lakris.
Ikväll blir det bara fredagsmys. Det blir nog att titta på one tree hill resten av kvällen och käka massa unyttigt. eller hur mysigt?! :D hoppas ni får en bra kväll.
Härom dagen frågade jag Hanna om hon hade sett lejon kungen och då sa hon: nej. jag fattar inte hur man inte har kunnat se lejon kungen. Det är ju en av dom bästa disney filmerna. Och Ariel då, som hon inte heller sett! hahahah. Så hanna, Ellen/(som inte heller sett lejon kungen) och jag ska ha någon filmkväll och titta på lejon kungen har vi bestämt! :D Det är jättebra låtar och allt ju...... hahah. jag är lite barnslig ibland!

johannaaaroos.blogg.se

snart ska vi få åka hem med bussen! jag är törstig som en gris och måste snart dricka. Nu ska jag lämna tillbaka ellens dator! ha det gött!
Jag älskar dig  / ellen

hemkunskap

hej! hade innan på lektionen innan prov i samhällskunskap. Hoppas det gick bra, hoppas på det bästa. Kändes helt okej. Idag är det äntligen fredag och det känns great ;) när jag kommer hem ska jag lägga mig och titta på film tror jag. Men nu ska jag nog börja jobba med detta som vi ska göra, vi är lärarlösa nämnligen! kramar
idag körde jag på plattat!

är det mänskligt att vara så här söt?!

så jävla underbart söT! här är min älskning när han var liten/(mindree :D
är det mänskligt att vara så här söt?

det är alltid lika svårt att välja,,.

vilken tycker ni är finast? hah, jag tycker nog den tredje tror jag ;)

om det ändå var så enkelt...

hej bloggen! jag satt nyss och tänkte på hur lång denna veckan har varit. usch, det är så mycket att göra denna vecka så det har känns som en evighet. Men imorgon är det äntligen fredag, men först måste jag klara av det jävla samhällskunskapsprovet! bajs på det. Så ikväll ska jag plugga lite och sedan ska jag nog baka chokladbollar, är jättesugen på. Det var ett tag sedan också! men ha det bra, så syns vi!

Jag längtar tills på höstlovet då vi ska "spela" paintball i stan, alla flickorna i klassen. Det kommer bli super.
jag antar väl att det typ kommer vara såhär:




eftermiddag

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Dagen har varit bra! snart ska vi ha syslöjd, eventuellt utan lärare, Gunilla är sjuk, så hoppas det! men nu orkar jag inte skriva mer, bloggar ikväll! kram

bedtime

hej! sitter nu här med en ansiktsmask i ansiktet men ska snart gå och skjölja bort. Hela kvällen har jag nördat denna låten, som Hanna påminde mig om igår! ha det bra, och lyssna gärna på denna underbara visa. <3 puss och kram.

I can be your hero!

vad har du hittat på hela dagen förutom skolan idag, Johanna?
svar: Jag har pluggat och.. Eller aa, bara pluggat! har övat på överkursen i flera timmar nu men fattar fortfarande knappt något.

Vad ska du hitta på resten av kvällen innan du ska gå och lägga dig, Johanna?
svar: Jag ska fortsätta att plugga på samhällskunskaps provet och sedan måste jag sova så att jag orkar med morgondagens pluggning.

Det där förklarar hela min dag, nu vet ni vad jag har sysslat. Man hinner knappt med något annat nu för tiden!
Imorgon bitti är det hela skolan sjunger som kören ska vara med och sjunga på. Och det roliga är att jag ska vara med ;) jag går typ på kören, eller jag gör det nu för jag vill gå lucia. Men nu måste jag fortsätta med det jag
måste. ha det bra.

mycket att göra :(

hej! sorry för att jag inte kunde blogga igår, men jag har fullt upp hela tiden nu för tiden känns det som. Jag var iallafall i stan igår och lite i lägenheten och sedan stan i igen med min syster. Jag köpte bara en skjorta på New Yorker. Nu ikväll har jag också en massa jag måste göra så att jag kan bli godkänd på något prov iallafall, pustt. Eller okej... jag har aldrig blivit underkänd och det ska aldrig ske heller! :O
Så nu måste jag sätta i sta med att plugga, ha det bra! kanske bloggar ikväll, det märker ni.
här ser ni min nya skjorta jag gick runt med idag.

putt-Moa ;)

hej MOA, jag sitter här på dig. Hopaps du ligger lika bekvämt som mig!VI SYNS PÅ FRANSKAN, HA DET BRA! ;)

HEL ALLA! snart börjar franskan, har nyss ätit någon äcklig fisk, inte för att jag smakade men ändå!  jag bloggar mer när jag kommer hem! pousss.

franskaa


you are the music in me

hej alla! jag ville bara säga att jag känner mig så nöjd över att ha gjort klart fysiken. En mindre sak att göra. Nu tror jag nog att jag ska gå ut en sväng med min hund i mörkret. Jag får se om jag pallar lite samhällskunskap sedan. ha det bra!
just nu, jag vet att jag ser trött ut. Men jag har den bästa anledningen, jag är trött.

ett störande PIP-ljud

hej bloggen! kom nyss hem från en trevlig busstur, det är mycket roligare att åka buss när man har roligt folk som man kan snacka med.
Mitt brandlarm piper ca en gång i minuten och jag blir lika rädd varje gång. Det känns som att jag har tinitus typ. Jag tror det är för att visa att det är dåligt batteri. men det är läskigt, tro mig!  haha. Ni kan ju föreställa er att ha en brandlarmsak över huvudet som piper högt som en.....a, vet inte vad. Hahah ;) Får nog be pappa ta ner den när han kommer.

Nu har jag nyss skickat iväg min utvärdering till Pernilla, bra att jag kom ihåg det tycker jag! :D ahha.
Ikväll blir det nog kanske lite fysik och kanske samhälle. Om jag nu fick med det hem, ahha. Det märker jag och inte annat. Och sen avslutar jag nog kvällen med oth. ;) puss och kram.
du är så underbart söt, min vän! <3

söndagskvällen

a, nu har jag fullt upp vad jag måste göra. Nu ska jag plugga franska glosor, sedan ska jag ut och gå en runda med hunden. När jag kommer in ska jag duscha och sedan måste jag titta på one tree hill! haha, det var mina planer. Det är nog lika bra att jag börjar plugga nu så jag hinner allt. ha det bra så hörs vi imorgon ;)

hahahahah, gammal bild när jag skojsade mig och målade massor med mascara under ögat. Det hade ju varit fint om jag målade lika mycket över, men det gjorde jag inte.

jag gråter bara i regnet - NEWKID

så fin tycker jag! lyssna. Jag gillar båda lika mycket

drömmar

sitter framför ugnen och tittar på mina nybakade kakor, drömmar. Har smakat lite och dom är super goda.
Nu har jag nyss också skickat iväg min superdåliga skräckberättelse. Och jag är verkligen inte nöjd med, och det är inget jag bara säger för att folk ska "tycka synd om mig", som vissa andra gör. Hahahahah! Men ha det bra folket så syns vi!

jag gråter bara i regnet

hej bloggen! jag sitter här på mitt rum och håller på att ladda hem itunes, fast det tar sin tid. hihi.
Idag har jag inte gjort mycket, knappt ingenting. Men nu ska jag göra något annat, puss och kram. Syns ikväll!

Minns mig som en människa

Nu blir det att mysa framför tv:n, one tree hill :D godnatt

en liten bildbomb

heej bloggen! jag mår toppen, sitter och lyssnar på fin musik. Igårkväll åkte jag ju till unkan och sedan sov jag hos Hanna, vi hade det gött i går kväll, somnade vid ca halv tre. Vaknade ca tio idag och hela dagen idag har varit awesome. Hanna och jag fotade som vanligt, filmade, ätit chokladpudding med mycket mera. Och Hannah Montana får man ju inte glömma, hahahah. 
Här är lite oredigerade bilder från idag. Ps. tack för dagarna, Hanna. You are the best one!
jag hade en sne tofts först, men det var så fult så den tog jag ur sen.
hahah, lite rolig där ja...
så fiin
hehe
Det var lite bilder, men nu pallar jag inte lägga in mer! lägger in mer någon annan dag!

snart drar jag iväg mot unkan,.

yes box, nu har jag fixat mig, är helt redo för att åka! fast pappa tittar fortfarande på tv, så han kör mig vid åtta tyvärr.
Just nu lyssnar på alla fina låtar från high school musical! älskar faktiskt dom. Och kalla mig inte barnslig, för dom är grymt fina. Gillar mest 2:a filmens låtar! haha.
har typ lyssnat igenom hela detta albumet 15 ggr nu, har inget att göra och är inte sugen på oth längre, haha. Men nu ska jag nog kolla igenom min packning en gång till. Puss och hej.

HannaDenFinaOlofsson

halli hallå hallå! Hur är det med er? jag mår ganska bra, fast jag skulle egentligen vilja åka till unkan nu, men pappa skjutsar mig vid åtta typ :O jobbigt att vänta, för jag ska bara platta håret också och packa klart och lite så. Så det kanske blir något avsnitt av oth sedan. Efter unkan ska jag följa med hanna hem och sova där. Och det kommer bli awesome! och imorgon blir det lite konfirmation på kvällen också. Fast nu ska jag nog ta och platta håret, have a nice night, som jag ska ha!

Innan idag var det jätte närma att min mobil gick sönder, men om den hade gjort det så hade jag dödat den jävlen! hhah, nu vet ni det.
Men nu måste jag dra, pusss.

Jag hatade allt idag

aa, det gjorde jag. Jag var så fett sur för att jag inte kan orientera. Jag, Lotta och Moa sprang runt i skogen, hittade knappt några kontroller, det var jätteblött och alla var sura. Elr jag blev mest sur när vi skulle hem. Så aa, jag hatade allt idag. Nu känns allt lite bättre, jag har lite ont i benen bara och fryser lite, men annars är det bra.
Är ensam hemma nu med hunden, så jag ska snart lägga mig framför tv:n och looka på one tree hill. Så nu pallar jag inte skriva mer, ha en en go kväll som jag och skit i läxorna! ;) hahaha. Man var mycket sötare när man var liten.

le även ifall du inte vill le, le även ifall du inte är glad.

Just nu har vi mentorsråd. Vi har typ fritt för att mange har lite privata samtal ;)) gött. 
Idag är det orienteringsprov,önska mig lycka till! hahah.  Nu ska jag ta en bild!  och här har ni den:
hahah, precis nu

hon tror att hon är en katt

hahahah, såg att en hade lagt in detta på bloggen och var bara tvunget att lägga in denna här. Herregud asså! jag skrattar ihjäl mig för att hon är så "barnslig" HAHAHAHAHA

Jag är ingen POET om man säger så!

hej bloggen! pray, den låten är grymt fin, gammal Justin bieber låt som man aldrig tröttnar på. Så den låten nördar jag precis nu. Efterssom jag inte hade med mig någon läxa hem idag så måste jag skriva lite på min "skräck berättelse" som inte är ett dugg läskig och är fett dålig. Alla skriver så fint och utrycker sig så vackert och läskigt och så komemr jag där som värsta grisen och skriver som en treåring. En treåring skulle inte vara rädd för min berättelse. Jag är inget POET om man säger så! ahha, nu vet ni.

Sen blir det nog något avsnitt av OTH och kanske att jag måste packa upp min väska från konfirmationen idag, den tar så mycket plats på mitt lilla golv nämnligen! hare gött så syns vi!

bloggar från Jossans dator

hej! sitter här nu med min systers dator som hon fick igår, hon sitter ju med min. Jag sa att jag skulle ladda hem super mario men det har jag redan gjort, så då kan jag passa på att blogga. hihi! dagen har varit som valigt, a ganska seg men ändå bra! idag var det elevensval som jag brukar skriva och Hanna och jag blev klara med våran låt idag. Den blev bra faktiskt när vi la på lite eko och så med. Så det blev vi nöjda med och nu är vi på g att börja en ny. Not over you, skoj!

Imorgon är det orienteringsprov och jag kommer faila på det. Men jag ska inte spriga själv som tur är. Kan ju knappt läsa av en karta. uuupsi. 8)
Nu kom pappa in och ska laga mat. Intresse klubben antecknar väldigt flitigt. aa, ahha! puss och hej leverpastej. 

ny design

klicka på "F5" om du inte kan se min nya, för att uppdatera!. Det blir aldrig bra när jag ska fixa min blogg, men det blir lite förändring iallafall.
-
Snart ska jag gå ut och gå en promenad med hunden.  Och sedan blir det väl att kolla lite på engelskan. Men jag känner att jag kan den ganska bra ändå! så önska mig lycka till på provet. hejdå!

tog ju lite nadra bilder också, här är tre oredigerade!
hahahh

I be right here waiting for you,.

hej bloggläsare! jag har det bra, åt precis upp min smaskiga glass! Ikväll blir det musik, lite engelska och eventuellt fota. Jag önskar att vårat stativ inte var så knäppt så jag inte kunde andvända det, men ska nog försöka kolla. Och så önskar jag att jag hade en vit vägg, segt att jag inte har det! jag önskar också att jag hade ett stort rum, så jag kunde haft en vit vägg någonstans. haha.  Det är fint med stora rum, så har man mycket utrymme att stöka ner på. För jag kan knappt röra mig härinne! THIIH
-Idag fick vi reda på fysik provet vi gjorde förra måndagen och jag blev jättenöjd, fick faktiskt bara ett fel :D men matteprovet som jag också fick reda på idag tycker jag att vi skippar.  hejdå alla!


oh, this was not good

oj oj, jag har knappt pallat plugga någon engelska, det är så jobbigt att plugga. AHHA, det är verkligen det!  har bara pluggat lite glosor och snart ska jag gå ut och gå och sedan blir det en dusch. Men jag får väl ta och titta lite på engelskan sedan.
Imorgon när jag kommer hem ska jag nog försöka fota, vill ändra designen lite! ahaha. min blogg är så tråkig nu ju. men nu ska jag avsluta här. ha det bra!
PS. jag letade lite efter min blåa blus men den är helt borta, jag blir så ledsen på sånt. usch, pallar inte leta.

vår musikvideo

aa, tänkte att jag kunde lägga in denna video här, den ligger nämnligen på youtube! ;)
KOLLA GÄRNA! :D själv tycker jag den är riktigt bra!

borttappad

hej igen! kom nyss hem från skolan, satt med Mina och Ida i bussen och hade det trevligt. Bussresan hem gick väldigt snabbt idag känns det som.  Nu slängde jag precis min banan i papperskorgen och ska snart sträcka på mig och ta min chokladboll som ligger på skrivbordet, ahhaha. Ikväll blir det att spendera mesta dels av kvällen med min avskyvärda kompis Engelskaboken. Så ha det bra, så hörs vi!
Nu kom jag på en sak när jag tittade igenom gamla bilder. Undra vart den tröjan är som jag har på bilden? OmG, nu sak nar jag den också. Måste kolla upp det ikväll. I såfall blir det att ha på sig den imorgon ;) kramar


svenskaa

hej bloggen! nu har vi svenska och snart fysik, måste nu fortsätta skriva på min "skräck berättelse" syns i eftermiddag! pusss.
fiin

it doesn't mean anything if you can't hit the shot

hej bloggen! jag är fortfarande lika trött som innan men jag har faktiskt bara slappat en hel del. Tittat lite på OTH och så. Min väska som jag hade med mig kommer nog ligga på mitt golv tills mamma elr pappa tvingar mig att packa upp den. Man kan undra när det blir! hahah. palla liksom, den är jobbig. Hatar att packa upp saker, gillar mer att packa NER saker ;) hahah. NU är jag inne lite på glosor.eu och försöker plugga lite gamla engelska glosor som kommer på provet, har glömt alla nästan. Så det är att läsa på alla på nytt igen, jobbigt! nu ska jag göra något och sedan måste jag lägga mig tidigt ikväll, såp man får lite sömn iallafall! ha det bra.

home sweet home!

gud så skönt att vara hemma. Är hur trött som hellst men jag känner ändå att jag vill blogga. Helgen har varit awesome. Inte hela tiden men för det mesta! massa roliga minnen som man aldrig glömmer, hahahhaha (A). jag berättar mer någon annan dag men nu måste jag på toa och sedan blir det att sova och sedan kanske lite engelska! ha det bra, puss!