Upp med händerna, annars skjuter jag..

 

Malmö och Lund, snapchatbilder.

Hej på er! Hoppas allt är finemang. Själv så sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik, mamma har gäster så jag måste tänka på att det inte hörs alldeles för mycket. Typ som när Jossan kom hem en dag "Johanna, jag hörde på en gång när jag klev ut ur bilen att du var hemma". Men jag kan skylla på att jag har dålig hörsel nu iaf, haha. Folk brukar säga att jag är väldigt lik min mamma på alla sett och vis men hörseln är någonting jag stolt kan säga att jag ärvt av min fina far. 
Igår åkte Mina och jag som sagt till Lund och bodde hos Matilda, min fina syrra som bor någon kilometer utanför Lund. Så igår var vi både i Lund och i Malmö där vi var och shoppade på emporia som var så sjukt stort. Det var jättekul där trots att benen värkte och smärtade av trötthet då man behövde stiga upp vid fem på morgonen... Sedan idag har Mina och jag fikat och sedan tog vi ett tåg hem där vi fick sitta bland massa fullegubbar som sa "Godis i Alvesta" hela tiden. Mina och jag fattade ingenting förrens när vi skulle hoppa av då vi kom på att jag hade sagt "vi kan köpa godis i alvesta" till Mina när vi hoppa på i Lund. Han hade alltså suttit och lyssnat på oss hela resan, mysigt. 
Vet ni vad som är jobbigt? Jag är på jättebra humör för en gång skull men jag har inget att göra :( det suger. Men nu ska jag dra upp till min lillasyster och fråga om hon vill leka med barbie eller bratz med mig. Eller jag vet, sånna bebisdockor, då kan jag leka att jag är mamma och låtsas att barnet bara älskar mig. Skoja.....
Ha det bäst! Pusssss. 
 
En av mina klänningar jag köpte igår. 
 

Sportlov!

Hej på er! Hur underbart är det inte med sportlov nu egentligen liksom? Jag är så glad över det, bara få vila och göra roliga grejer. Fast det jobbiga är att man måste faktiskt plugga nu på lovet, vi har en lärare som säger "plugga inte på lovet, skit i allt" men hallå, det är ju inte så lätt när man har typ två prov till veckan efter lovet. Aja, ska inte klaga ;)
Imorgon ska Mina och jag åka till Lund och Malmö så det ska bli mysigt. Blir dock en tidig morgon då vi ska åka tåg redan klockan sju, därför så ska jag nog gå ner och duscha nu! Jag önskar er alla ett bra lov och jag lovar att jag ska uppdatera bloggen nån gång under lovet. Puss 
 

I will wait, cover by Hanna and Johanna


Och jag bah klagar.

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering men det blir bara så helt enkelt. Men ni skulle veta hur mycket jag måste hinna med på mina dagar, jag måste äta, sova, äta godis,  vila middag, titta på tv och gå lite i skolan. Nää, för er som inte fattade ironon så skämtade jag.. H-A-H-A kul va? Nä, men i övermorgon har vi ett skitsvårt naturkunskapsprov, sen är det lov, jippi, problemet är att allt jag måste göra på lovet är att plugga. Fml. Aja, nu måste jag springa och hämta min lillasyster som har varit på violalektion, ja, vissa har tid med sånt också. Puss på er.
 
                 Den sista bilden är på Hanna och mig i helgen när vi lekte. Söta pyjamasar va?