En promenad i Asaryd

 
 
 

inte ett moln så långt ögat kan nå

Hej bloggen! Sommaren rullar på och allt är bra. Vädret har inte så mycket att erbjuda mer än regn, men vad gör det nu när man ändå jobbar? Bara vi får sola och bada sen. Jobbet är igång och vi spelar för fulla muggar. Har nästan två spelningar varje dag vilket är superroligt och verkligen ett toppenjobb. Ha det! 
 

...och så tre snapchatbilder

Tjoflöjt! Här är allt finfint och jag hoppas att ni har det lika bra. Dagen idag har inte haft något speciellt att erbjuda, jag är hemma och gör det man ska göra på en söndag helt enkelt. Söndag the Vilodag. Det är först idag jag har insett att vi faktiskt har fått sommarlov dock, men sen insåg jag att jag imorgon börjar mitt sommarjobb på Sensus. Men för mig är även det ett sommarlov eftersom det är så roligt. Jippi. 
Helgen har bjudit på mycket roligt. I fredags kom Josefin, Kajsa och Mina hem till mig och vi sov i husvagnen. På lördagen steg vi upp tidigt för att åka till coola Lammhult där vi sjöng lite godingar. Dessutom fick vi fina rosor som belöning som är mycket bättre än något annat. Men som sagt, vi sjöng och hade roligt, men det hände också mycket annat på scen. Folk spelade och sjöng, dansade och gick modevisning med mera. Lammhultsdagen blev alltså en lyckad dag. 
Lyxskjuts till sjön i fredags kväll. Övade på att åka studentflak, bara ett år kvar ju ;) 
 
 

Sjunger och spelar

Vi har fått sommarlov och det invigs med sång och musik i Lammhult. Jag, Josefin; Kajsa och Mina sjöng idag på Lammhultsdagen. Jag gillar mina vänner väldigt mycket. 
Igår när vi övade 

En tandställning

 
 

Sommartider

 
 

NATIONALDAGSFIRANDE I ASA

 
 

Hej bloggen

Som sagt, hejhej, hur är livet? Jag sitter i lägenhet, kom nyss tillbaka hit från kören och försöker fördriva tiden tills min körlektion. Nej, denna gången menar jag inte kör när man sjunger, nu menar jag faktiskt bil. Körlektion. Veckan har varit bra och jag har inte så mycket att dela med mig. Men iallafall, framtida planer är nu i helgen då vi firar nationaldagen. Den ska tillbringas i Asa där bland annat Mina och jag ska "uppträda". Vi ska sjunga några låtar med ukulele och gitarr som komp och det kommer nog bli nice. Vi får hoppas på fint väder och glada människor så blir det förhoppningsvis kul. Ha en fin dag, puss och kram 
 
 
 

På toppen av norrtullskolan

 

Måndag morgon

Hej bloggen! Här ligger jag bekvämt i soffan men datan i famnen och teven påslagen. Jag åkte med grannen in som jag gör varje måndag, stiger upp halv sex och åker sedan en timme senare in till stan. Nu sitter jag här, jag hinner blogga eftersom vi börjar klockan 9 idag. Det är den sista mattelektionen och det har aldrig känts bättre. Tänk den känslan att du aldrig mer i heeeela ditt liv kommer ha en mattelektion. Förhoppningsvis behöver man inte gå om kursen, man får hoppas på det bästa. Aja, iallafall så kommer Mina snart, hon ska lämna sin gitarr och så vi kan öva inför nationaldagen i eftermiddag. Som ni ser på min bild har även jag tagit med mig ukulelen. Gotta love my ukulele. Hejdå, nu ska vi snart gå till skolan. Kram! 
Förresten, jag ska få tandställning om du inte redan visste det.