hahah

 

Mina fina och jag

 

eewww

 

Jag saknar denna kvällen

 

Ett vanligt klassiskt inlägg

Hej finisar! hoppas ni mår finemang, jag mår väl bra tror jag! Pluggade på våra 50(!!) franskaglosor som vi har tills imorgon och jag kan väl hälften ungefär. Usch, fett mycket och svårt äre. Nu ska jag kolla runt lite på datan och dammsuga lägenheten, sen blir det idol! Puss och hej! 
 

Nudels and juice

 

TJENIXEN, JAG ÄR SUGEN PÅ MARSGODIS

Sitting in the boring room, just another rainy sunday afternooon. 
Nää, skojar bara. Sitting in the bibliotek, tysta delen där alla skriker och pratar. Pussssss
 

Säg det till alla jag är påväg

Hej finisar! Sitter här och lyssnar på fin musik och har nyss skrivit klart min svenska karaktärsbeskriving om Annamaja i min klass. Den blev väl inte det bästa jag skrivit precis...Måste hinna skicka in den till läraren nu innan idol börjar också, hehe.
Dagen i skolan har varit bra, fick typ 50 franskaglosor, nu börjas det igen. Aja, man ska inte klaga, vi får ha många roliga lektioner med musik också! Ha en bra kväll och glöm inte idol, pusss! 
 
 
 
 
 
 

Hello my dear friends

Heyy whats up?? Det är lördag eftermiddag och allt är väl toppen. William Spetz inspirerade mig genom att lägga in en chokladbollsbild på instagram så då bakade jag också det, sen har jag lyssnat på musik och städat rummet lite. Jag har också solat(!!) idag i det fina vädret, det är september jaoo. Nu ska jag gå och.... göra nåt!
Ikväll blire pizza. Avundsjuka? Klart ni är, det vet jag. Puss och hej! 
 

Alla älskar photo booth!

 
 

And then I realized it was just a dream.

Hej kompisar! Det är äntligen helg, fy vad skönt egentligen. Jag har saknat mitt rum denna veckan så det är skönt att vara tillbaks också. Har nyss skrivit veckans sista "läxa", vi skulle utvärdera våran dag i Wanås idag. Det var svårt att skriva så den vart inge bra, men strunt i det, jag får fixa till det senare. Dagen har annars varit bra, vi gick i grupper och kollade på olika "konstverk", eller det var  mest happenings förresten. Fint väder hade vi också så det blev en lyckad dag där vi till och med kunde köpa oss varsin glass.
Nu ska jag njuta av fredagskvällen hemma, spela piano, titta på film och allt vad det blir. Puss och hej, leverpastej
 

VAR ÄR DU MIN VÄN

hej finisar! Hoppas allt är bäst med er, sälv så det bra. Trött, as always men det är väl så det ska vara efter en skolvecka, eller jag har en dag kvar i skolan denna vecka. Imorgon ska faktiskt vi esteter till Wanås och gå i en konstpark och mysa, sedan ska vi ha något grupparbete på det här i några veckor så det gäller att vara kolla noga på allt imorgon. Sedan efter imorgon är det helg, hoppas ingen har missat det, haha. Jag tycker iaf att det ska bli jätteskönt att komma hem i helgen, kan bli lite tråkigt att sova hela veckan i lägenheten, jag blir så rastlös och vill hellre vara hemma där vi iaf har ett piano. Fast det som är bra är att vi snart får ett piano hit också! Ha en bra kväll, nu blir det pretty little liars för min del, woop woop. 
 
 

bestfriendtag