26 MAJ 2014

Hej hopp i lingonskogen! Det är måndag och jag är hemma hela dagen och nu undrar ni säkert varför....nä, kanske inte men jag tänker berätta ändå....Jo, men de kommunala skolorna i stan har ju studiedag idag :)) Hela min vecka är rätt chill faktiskt, går bara i skolan på riktigt på onsdag eftersom imorgon har jag projektdag hela dagen, får stå och sjunga på scenen och öva inför vårkonserten som är på kvällen! Kom och kolla vettja ;) 
Vädret är helt underbart och jag bara älskar att bo här! Hoppas det förblir detta väder i några månader till. Nu ska jag gå ut i solen igen tror jag, har faktiskt fått bikinilinjer. WOW. 
SÅHÄÄÄR fint är det idag i hästhagen. 
 

Fredagslycka




sweet

 

Du slutade bry dig, så jag gjorde detsamma.

Hej! Idag hade estet musik terminuppspel. Kan inte direkt påstå att jag gjorde bra ifrån mig. Vaknade upp med en väldigt hes röst och den jäveln följde med mig hela dagen. Och halsont på det såklart. Jag sjöng iallafall min egenskrivna låt och kunde genomföra hela låten trots alla hopp i rösten och konstiga glid på tonerna. Skyller på förskylningen. Hoppas er dag varit bättre.
Såhär har jag legat sen jag kom hem. Just saying. 

Your guardian angel

Helgens projekt: 

Everything you say

Hej bloggelibloggen! Tänk vad kul att ha en blogg egentligen, tänk att kunna titta tillbaka om några år och säga "hur fan såg jag ut??". Jag har haft några bloggar under mitt liv, skaffade kanske min första i typ sexan men de första har tyvärr försvunnit. Har någon enstaka kvar och det är så himla kul, det finns liksom bilder där som jag inte kommer åt på något annat ställe, bilder som jag inte har sparade osv. När man tittar på gamla bloggar kan man se hur man förändrar tillexempel sminkningen, som ögonbrynen. Nån gång ska jag hitta massa bilder på mina ögonbryn genom alla tider, så himla roligt! Någon gång har de varit svarta och någongång har de inte synts till alls. Ögonbryn är roligt...! 
Nu ska jag chilla och fortsätta lyssna på underbar musik. Jag är i en period då jag bara älskar lugna ackustiska låtar, helst gitarr, hehhe. pusss 
 

Fina dagar i Malmö

Heej! I torsdags åkte jag till Klara och Miranda och har haft tre underbara dagar med dessa människor. Vi har hunnit med så mycket roligt, allt från att cykla och shoppa på emporia och bada i pool till att gå på strandfest vid havet. Jag är mycket nöjd med mina dagar. Är även väldigt glad att jag hann att träffa Rebecca innan vi åkte hem igen, hon är så fin hon också. Imorgon är det söndag och då måste man förbereda sig inför skolan. Puss hej