dagens




31a augusti

Hej på er! Sitter här och pustar ut efter en jobbig skoldag. Känns som att vi har tusen lektioner på fredagarna, haha. Nä, men typ. Kvällen blir lugn, förhoppningsvis. Har inte varit så lugnt än sålänge efterssom det varit lite kaos här med låga värden osv. Ha en fin kväll, nu ska jag titta på pretty little liars! Pöss

I love it

Älskar att leka med håruppsättningar och annat som har med hår att göra. Stod och lockade mitt hår med Mattis locktånga bara för att jag inte hade något att göra. Resultatet: 



Tre bilder från dagen!


hahahahah, sista bilden är så bäst! hahaha. 

ps. Bilderna är tagna från facebook! ds. 

den så kallade "camp lammen" dagen

Tja! Sitter här i soffan som en hösäck. Trött som satan efter en lång dag med tävlingar. Vi vandrade runt lammen som var på ca 5-6 kilometer. Mitt lag som bestod av Linn, Chrille, Kajsa, Tobias, Thim och jag var bäst. Hahah, vi vann faktiskt! Härligt, men vi hade det iallafall jätteroligt! Nu ska jag sova, hehe, när men jag ska iallafall slappa resten av dagen! Puss på er! ♥

Onsdagen den 29e augusti

Augusti börjar dra sig mot sitt slut.........
Hej bloggen! Dagen idag har varit bättre än bra. Har skojsat runt med mina favvisar på rasterna och biologin var rätt kul. Haha, men en allmänt bra dag iallafall. När jag kom hem bakade Jossan och jag muffinsar för jag bad henne att hjälpa mig för att vi har utedag imorgon. haha, mums(muffinsarna alltså...). Camp lammen you know. Kunde de inte komma på ett bättre namn? Nu ska jag göra något kul! Puss på er!

Frågade Jossan om hon ville vara med på kort när hon övade på violan, och japp, det ville hon!

känner igen mig..


tre bilder från ETM





Måndagen den 27 augusti

När tar augusti slut egentligen? Känns som att det har varit augusti hela året nu typ snart. ahha....aja, 
Hejsan hoppsan lillebror! Hoppas allt är bra. Här är väl allt bra. Kom nyss hem från skolan och har kollat runt lite på datan. Ska titta något avsnitt av pretty little liars och sedan måste jag plugga lite engelska. Ha det bra, puss!
 
 

För länge sen, du var min vän

halli hallå! Allt bra? Hoppas jag! För tillfället gör jag ingenting, är jätte muffinssugen eftersom Jossan gör chokladmuffins. Haha, måste få smaka! Hjälpte mamma att måla lite brädor innan och jag har också gjort klar min franska presentation idag. Känns skönt. Snart ska jag titta på pretty little liars. Puss och hej! 

Söndag

Hej bloggen! Har nyss ätit frukost så jag är nästan nyss uppstigen. Idag händer ingenting sånt där speciellt. Jag ska fixa lite på mitt rum idag. Typ byta lakan osv. För när jag var på Öland bytte Alfred lakan åt mig och då tog han ett blått med katter på -.- hahaha, sicken bror. Men ni får ha en bra dag tills vidarem vi hörs!
När jag är ful är det asbra att ha ett par solglasögon!
 

Det är först nu jag har förstått

Hej bloggen! Igår följde Mina med mig hem efter skolan och vi lekte, dansade och spelade in videos här. Sedan på kvällen åkte vi hem till Mina och vi sov där. Och idag har vi haft en toppen dag. Vi har gjort en låt, som vi är nöjda med, bakat muffins, tittat på film(tittade på "the hunger games" igårkväll. Den var asbra men läskig, ahha) och spelat in videosar! Haft det suveränt helt sagt! Puss och hej leverpastej, nu ska jag njuta av lördagskvällen! 
hahah, en dag man aldrig glömmer. Mina och jag cyklade mil i ösregn. Tillslut ringde vi föräldrar och bad om skjuts. Usch, sicken dag. hahha, gammal bild alltså...

23e augusti.

Hej bloggen! Sitter och somnar här i mina myskläder. Funderar på att titta på ett avsnitt av pll(.....det där får bli min nya förkottning av pretty little liars, för det är fett jobbigt att skiva det långa :O) och sedan typ sova. Haha, men först ska jag nog äta lite med. Dagen i skolan har varit som en vanlig dag, inget speciellt har hänt. Puss och hej leverpastej!
myskläderna på-.
 

hunden är människans bästa vän

Hihi,
 
 
 

Onsdagen den 22 augusti

Hej bloggen! Det är tredje skoldagen efter sommarlovet men det känns precis som vanligt igen. Denna dag har faktiskt varit rätt skoj, särskillt biologin. Hhaha, gud vad man skratta....Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Jag ska väl bara chilla. Just nu sitter jag här och håller på och spy typ. Är så jäkla mätt så det är inte klokt. Kanske för att en viss Jossan la ost i maten. Och det är något så fruktansvärt mättande. Ha det så bra! puss
Var ute igår med mamma vattnade djuren med mera. Några bilder på söta djur osv:
sötaste kalven i hagen 
 
 
 
Ambler pojken <3
 
 
 
 

Finns inget bättre än chokladglass!


Imse vimse spindel

 
Hej bloggen! Sitter med hörlurarna i öronen och diggar muiken till max. Dagen i skolan var precis som den brukar, sådär hungrig hela förmiddagen och tråkiga lektioner ;) Men jag förväntar  mig inget precis så :) Jag är inte på blogghumör för tillfället, hehe. Men ha det fint! Pöss.
 

Första dagen som en nia.

Tjaaa! Har redan tröttnat på skolan efter en dag, haha. jag vill inte gå till skolan, vill bara skippa att. Det har inte hänt något speciellt på skolan, det var sig likt och likaså lärarna. Eller bildsalen har kommit upp, men märkte knappt av det. Jag ska titta på pretty little liars och halvsova resten av dan! Puss. 
ful bild från dagen
 
 

rubrikskit

Tjabba tjena hallå! Läget bra? Hoppas jag. Idag har jag hunnit med massor. Har solat ute i det fina vädret, varit i Sävsjö hos kusinen och kusinbarnet och hälsat på, Mattis har klippt mig 6 cm( haha, syns inte ;)), och nu har jag precis klippt gräset, så nu har vi finaste gräsmattan i byn. Nu ska jag ladda upp ett avsnitt av pretty little liars, sedan blir det nog att duscha och fläta håret! Ha en fin kväll! Imorgon är det skolstart, och jag ska till tandläkaren vid åtta. Åh, kul -.-  Puss på er! 
hahahha, Mina och jag är så klockrena!
 

kan inte bli en bättre sista sommarlovsdag!

Hej finaste! Papppa kom och väckte mig vid halv sju och vi åkte iväg för att ta upp kräftburarnaburarna. Det var underbart fint på sjön och vågorna såg typ dataredigerade ut. Åhh. Det är jättefint väder idag, och det kommer det att förbli. Det var supervarmt ute redan vid sju. Haha. Nu är klockan kvart över nio och jag ska sätta på mig shorts och gå ut och fortsätta läsa breaking dawn boken. haha. Puss på er!
Idag är jag glad. Man måste njuta av sista sommarlovsdagen! 
 
 

Gulligt man hittat i gamla fotoalbumet och mappar

jag, Paula, någon, Robert och någon. 
jag, Emelie(tror jag) och Joakim i förskoleklass. Jag var asgullig när jag var liten, nä, usch alltså...
jag och hanna ute på blåbärsplockning!
"när jag leker med Pernilla och Mina"  hhihi, sweet
hahahhaha, jag dör!!!
 
Det här ska föreställa mig och Pernilla i Åby när vi åkte skridskor. 
Det här är min familj. Mamma är längst och pappa har aslånga ben och heter qapap. 
Barnkalas. Typ sexårskalas eller kanske sju. Mina, Mattis, Linn och Ludwig. 
Linn och jag. 

Lägger in fler någon annan gång. 
 
 
 
 

Lördagen den 18 augusti

Hej bloggen! Steg upp tidigt imorse för att plocka upp kräftburarna. Det gick väl bra, och sedan har jag hjälpt pappa lite med halmbalarna. Klockan är snart två men denna dagen har redan varit jättelång tycker jag, steg ju upp vid halv sju idag så. Ha en bra dag! Vi hörs, puss. 
 

varit hos farmor på middag

Tja bloggen! Idag har jag inte hunnit med någon uppdatering. Jag har njutit av det fina vädret efterssom det ska komma in regn imorgon. Och sedan åkte vi till farmor klockan fem på underbar middaag hon bjöd på. Nu är det kväll, ser att klockan är halv tio nu, men gud vad snabbt tiden gick. Måste hinna med lite pretty little liars innan jag måste gå och lägga mig för att stiga upp tidigt imorgon med kräftburarna! Puss och hej
cute -.-
 
 

Laddat upp

Nu har jag laddat upp med cheez ballz och polly och någon döskalle, och jag är mycket medveten om att det är torsdag. Tror jag måste ut och springa i imorgon, men usch, det tar vi imorgon! Haha, ha det bra! Puss. 

just want you to know

Tja bloggen! Läget? Jo, tack det är bara bra!! Kvällen igår var awesome och likaså har denna förmiddag och dag vart. Vi hade sjukamp och lite annat skoj. Efteråt följde jag med Mini hem och solade, åt glass och milkshake osv. Jag pallar inte skriva mer, men ha det bra, ikväll blir det pretty little liars :D !
Det är Moa S som är fotograf på några bilder, hon tog fel kamera stackarn, hahah!  Du får ta och kopiera dom!! ;)
 
 
 

Dagen är kommen

hahah, finns det inte en psalm som heter så? aja, what ever...   Hej förresten! :D Jag måste bara säga hur sur jag vart innan. Det var två flugor som parade sig i min lampa, jag viftade bort dom men så flög dom till ett annat ställe. Dom fortsatte där. Jag viftade bort dom igen men sedan flög dom upp i taket där jag inte kunde nå dom. Där satt dom och parade sig i typ en timme. Jag hade glömt bort dom men tittade upp senare och kvar satt dom. Hur länge parar flugor sig?! Cp, äsch, dom tyckte väl om det. Men dom är iallafall borta. Hahha, usch.... 
Men nu ska vi inte snacka snusk längre. Klockan sex åker jag på kalas hos fina Hanni. Jippi, har väntat i två veckor nu på att träffa alla fina människor igen! Kvällen och morgondagen kommer bli underbara! Ha det fint, tog nyss några bilder på hur jag ser ut idag! De kommer här! Puss på er! 
dagens
 
 
 

nu mår jag bra


Say hello to goodbye

Tjatja! Idag har inte hänt ett skit, jag har inte gjort ett skit helt enkelt så att säga. Jag har inte ens varit ute kom jag på nu. Ska nog ta mig en tripp utåt och käka några plommon som är underbart gott! Bloggar mer sen, för just nu har jag nothing att skriva! På tal om att skriva, så har jag gjort en ny låt men det är förbannat svårt att komma på en text till. Önskar ibland att jag var en poetisk människa....  Puss på er alla fina! 
kolla mina snygga 25 kronors flug-glasögon! asfina verkligen....... Döljer mina fina påsar under ögonen också

Dagens mysoutfit


Updating från köket

 yeyy, och ni ser mitt välstädade rum i bakrunden. Har tusan hållt på hela dagen.... hehe. 

flyttat ner + bilder från norra Öland

Tjaa! Igår hela långe dagen var jag inne och bytte rum. Allt bara krånglade så allt tog typ dubbelt så lång tid. Vi fick tex ta bort flera brädor som sitter i våran trappa för att få upp Mattis breda säng. Usch, vad jobbigt allt var. Men iallafall så måste jag fortsätta snart med att bära ner saker och ställa på rätt plats. Ajaa, bara lite kvar. Det är jobbigt att det inte finns internet på mitt rum, så jag måste sitta antingen i köket eller här i tv-rummet. Ha en fin dag! Kanske uppdaterar senare! Puss.
Bilder från när mamma, Jossan och jag var längst uppe i norra Öland. Och uppe i långe Erik!
 
 

Sorry

Tja! Sorry för dålig uppdatering men jag har ingen tid över typ. haha, fullt upp. Igår kom jag hem och då kom kusinerna här och Sandra har sovit över. Ikväll blir det kräftskiva! Awesome! Nu ska sandra och jag snart ner och baka kladdkaka tills ikväll! Puss
Måste lägga in massa bilder från långe Erik typ imorgon! :D 
 
 

Mormors dator

tja! Jag tänkte uppdatera igår men internet på min dator började cp:a sig. Igår var vi på utflykt enda till norra Öland. Vi var uppe i långe Erik med mera. Har massa bilder ni får se ikväll när jag kommer hem eller senare! Idag har mamma och jag varit i Färjestaden och shoppat lite. Hittade ett par tights, en tröja, lite smink och så vidare. Snart tror jag att vi ska åka hem och det hoppas jag också! Ha det nice, puss!
 

Fotade lite med syster min


Godisgrisen

undra om det har gått någon dag på detta sommarlov då jag inte ätit godis? 

Kalmar slott och ett museum..

Hej bloggen! Idag har vi varit värsta turisterna i Kalmar, imorgon blir det nog här på Öland! Vi har varit på Kalmar slott och ett länsmuseum. Det var väl skoj, lite intressant faktiskt. Glömde dock kameran här i husvagnen, åhh, jag är ju för sämst! Aja, tog lite mobilbilder med både mammas mobil och min. 
Vi gick en guidad tur på slottet. 
helt otroligt, det är en tjej som har klippt detta möntret ur papper. Det enda hon behöver är en sax och papper. Hon hade gjort massvis, detta är det största typ.
okej, nu är vi inne på museumet. Det handlade typ om pirater och en båt som sjunkit för flera hundra år sedan och sen hittade båten liggandes på bottnen på 1800-talet. Men iallafall, när jag tänker på en pirat då tänker jag på Jack Sparrow och att dom typ ser ut så. Men idag och i verkligheten ser dom ut som han på bilden. Helt sjukt konstigt tycker jag att det känns. Liksom dom har gevär och inte svärd...... ocoolt. 
Alla dockor såg as verkliga ut. Vågade knappt titta på dom.
fett läskigt att han typ tittar in i kameran
Jossan och jag tog museumet seriöst.....
 

Ut på äventyr!


Påväg mot Öland!

Jahopp, det blev att åka till husvagnen ändå. Aja, det blir vad man gör det till. Mormor sa att det var sol och folk har badat där idag. Hemma regnar det och jag tror att det kommer börja åska. Skönt att slippa det!?


Mina vänner är bäst i världen!

hej! Är hemkommen från en awesome övernattning! Vi har grillat och myst,tittat på film, tjockat oss med godis och lite annat som jag inte vill säga här ifall det är någon olämplig som läser! Vi har iallafall haft det bäst, iallafall jag! Tack så mycket, tjejer! Nu är jag dock lite trött och jag funderar på om jag ska hänga med till Öland eller inte. Får se. Puss på er! 
Jag fick iallafall bild på tre av er! Hahah, 

Mot grillkväll!


Måndagen den 6 augusti

Tja! Idag är det måndag. En lugn hemma dag tills kvällen. Ikväll blir det en kväll med tjejerna! Alla mina favoriter! Gud så gött! Det blir natten också för den delen! Hitills idag har jag bara sovit med mera. Jag uppdaterar senare! Puss! 
Upptäckte nu att det är hål i min strumpa. hah, gulligt.

Galen i kräftor

HELT SJUKT SÅ GOTT DET ÄR! Haha, som ni kanske fattade så åt vi kräftor nyss, blev ju ett antal man åt upp alltså. Ikväll blir det sista avsnittet på glee som jag verkligen har dragit ut på och sedan något annat kul. Ha en superfin söndagskväll. Jag längtar som satan tills imorgon! Det är också helt sjukt! Puss! 

När Johanna har tråkigt


Låt mig komma in, jag vill bli din

tja! Vi  tog en liten sväng till lönsås medans mammi handlade. Hade det mys i hängmattan med Sandra och Brom.  
Jag tror att mamma och jossan ska koka kräftor där nere nu. Gud så gott! Tycker alltid att det första är läskig att äta dock men sedan kan jag äta upp hela skålen! Ikväll blir nog en mysig kväll tror jag. Puss på er!
bild från nuet

I just want you to know who i am

hejhejhej! dagen började med jättefint väder men nu tycker jag allt att det är ganska kallt faktiskt. Idag har jag åkt runt lite med pappa i traktorn, spelat piano och gått och varit sur över att jag inte kan spela gitarr eftersom jag tog sönder en sträng..... så jädra surt alltså. Förövrigt är det väl bra. Har nada att göra. Vill att Sandra ska komma hit! Ha det bra! Puss på er!

5 augusti

Det är Mina den finas födelsedag! Jag älskar den tjejen och kommer alltid göra. Hon har varit min bästis sen förskoleklass. Jag kommer sakna min busskompis jättemycket när vi slutar nian!
 
 
<3 

man förändras mycket på ett halvår

Det är skitsvårt att veta vilken färg jag vill ha mitt hår i. Jag tycker både mörkt och ljust är fint. Hjälp mig!!japp, jag har förändrats ganska mycket sen skolstarten i julas. Det är skönt att jag inte sminkar mig lika mycket längre iaf! hehe. 

hemkommen från släktkalas

tja! Denna dagen har också varit bäst! Min släkt är bäst, bäst finast och snällast och bäst igen. Vi har haft lite tävlingar, fikat, och ätit och bara pratat för det mesta. Eller i mitt fall har jag lekt med Sandra, Anton, Arvid och Karin :D Min kväll ikväll blir bara chill. Kanske chill med chips? Får se. Ha det bra, puss! Mormor och Arvid ;) 
 
Sandra och Arvid! :) Arvid sprang runt med Sandras kamera hela dagen och fotade verkligen allt. ahha. Och massa närbilder på mig. helt sjukt. haha. Men det gjorde han nog på alla! Han blir nog fotograf när han stor! 
Världens bästaste Karin och Anton! :D 
Innan idag kände jag egentligen inte Karin trots att hon är min syssling men idag har vi verkligen börjat känna varandra. Det känns kul! typ världens snällaste och roligaste, bästaste klädstil också! 
hahah, sandra kollar in Anton ;) 
hah, har typ tusen sånna här bilder på Arvid när han tog en massa på mig också! 
Dagens look! 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen var bäst!

tjenare mina små älsklingar! Gårdagen var så himla bästa och mina bästa kompisar är bästast i hela vilda världen! Vi tittade inte så jättemycket på själva rix fm men vi såg hon som sjunger "la la love" med mera och hon tycker jag äger. Kan inte säga så mycket mer, vi bara gick runt och chilla typ ;) haha, nä, men typ donken och så, ahha. Idag blir det släktkalas, så jag ska snart börja fixa mig. Huset i lönsås fyller 150 bast :) puss och kram, kanske blir något inlägg innan jag sticker!
två snygga bilder från igår! 
 
 

tagga rix-fm festivalen

erkänn snygg garderob? 

Duktig flicka

tjajaa! Idag har jag hunnit med så gräsligt mycket känns det som. Steg upp, cyklade och klippte gräset på "sommarjobbet", cyklade hem och åt, körde traktor(harvade), åkte till tippen och slängde skräp, åkte till lönsås och klippte gräset och träffade kusinerna där! Så ja, idag har jag haft fullt upp! Känner mig duktig, och just nu har jag ont i huvudet med....mysigt. Där nere grillar dom jag och längtar tills det blir klart. Jag längtar också asmycket tills imorgon då jag ska vara med mina bästa kompisar och kolla på rix fm festivalen! Är grymt taggad! Ha det bäst! Vi synes kanske imorgon innan jag drar! Puss och hej! 

Som man bäddar får man betalt

Hello everybody! Ikväll när Mattis kommer hem ska vi springa till badplatsen igen. Förra gången gick det bra och jag sprang hela vägen, mamma och Matilda också. Så idag kör vi igen för att det ska gå ännu bättre! Nu jävlar ska jag få bra kondition och hyffsat fin mage!
Idag lyckades jag ta sönder en sträng på gitarren. Det gjorde ju bara lite ont.... Min hand typ domnade bort för ett ögonblick och fick värsta såret men nu syns det inte lika mycket. Om ni undrar hur det hände, så var det när jag försökte stämma en gitarr för andra gången i mitt liv. Vi skyller allt på stämmaren tycker jag. 
Annars har det väl inte hänt så mycket mer förutom att jag inte känner igen min hund. Hon känns så jäkla stor nu när jag har varit med Sandy i fem dagar. Haha, det är helt sjukt. Så jag försöker vänja mig nu igen vid en stor hund som Meghan. Hejdå, ha det fint! ♥ ♥ 
 
 
 

happy birthday!

tjaa! Sorry för dålig uppdatering idag också, hehe... as always. I förmiddags kom jag hem. Känns som att jag har varit borta värsta mycket i sommar, fast konstigt nog så har jag inte det men det känns ju så. Det är iallafall skönt att vara hemma igen. Annars idag har jag inte gjort mycket, jobbat lite med veden och bara chillat typ. 
Idag fyller världens bästa Hanna år också! Så ett stort grattis till den tjejen! <3 
älskar dig <3