Bild från studentfesten

 

hemma!

Hejhej! Det är lördag. Hej lördag. Igår umgicks jag med mina fina vänner Hanna och Olivia och spenderade kvällen på deluxe. Det var roligt med grymma band som spelade! Me mine gone tror jag ett utav banden hette. 
 
Idag steg jag upp tidigt för att följa med mamma, pappa och Matilda till eldabutiken. Vi kollade på öppna eldar och ja, det var väl också helt ok trevligt. Skönt om inte annat. Efter det blev vi bjudna på fika och nu är jag här, hemma vid mitt skrivbord och lite folkmusik på det. 
 
Gick ut och tog lite bilder. 
 

Frukosttime

 
Hejhej bloggen! Steg upp två timmar tidigare än vad brukar på tisdagar för att gå till tandläkaren i en kvart :) Aja, jätteskönt att vara uppe ändå, då kan man chilla och äta sin frukost i lugn och ro. Idag blev det äggröra med spenat + varm choklad. Skolan börjar vid halv tio och innan dess ska jag hinna titta lite på min audition till musikalen, kul, jättekul, jippi, hur kan jag ens utsätta mig själv för något sånt här? Ha en bra dag så hörv vi 

kanske en måltids lingonsylt

Hejsan svejsan. Idag har dagen varit lång, steg upp rätt tidigt och städade mitt rum, chillade lite allmänt och fixade det sista innan studentfesten som äger rum på tisdag, kuul. Sen idag så stack jag, mamma och Jossan till skogen i hopp om att hitta massa lingon. Men vad hände? Jo, vi hittade knappt några och det blev två timmars skogspromenad istället för lingonsylt... Bättre lycka nästa gång! 
 
Nähä, nu ska jag packa väskan inför veckan, duscha och sen somna tidigt. Denna veckan kan behöva mycket sömn. Godnatt. Hej. Kram. Puss. Hej. 
 
 

m y s

 

Läggdags egentligen

Hello there! How are you? Nä, vi håller väl oss till svenska ändå kanske.. Läser ju som sagt inte ens engelska längre och det kan man märka ibland... Idag när jag gick på stan med Mina så kom två stycken och frågade om vägen, (på engelska då), och där stod jag med munnen halft öppen och inte visste hur jag skulle säga "jag vet inte".... men... ni kan vara lugna, Mina skötte snacket till slut.
Vad gjorde Mina och jag på stan undrar ni nu, jo, vi köpte tyll. Jag köpte tyll så jag kan sy en kjol. Kjolen jag ska ha som Grynet. På studenfesten. På tisdag. Längtar. Jättekul. Jippi. 
 
Nu måste jag sova innan det vörjar åska alldeles för högt. puss. 
 
 

äter russin men någon öppnde fönstret

Hej hej bloggen! Du kan vara lugn, jag bloggar inte på lektionen, vi har en liten rast. Vi har sociologi och det rockar, idag fick vi titta på Kissie på lektionen och diskutera skönhetsideal! Hoppas ni gillar min uppdatering, puss hej älskar dig 
 
 
 

hjärtisar

 
 
 
 

Nu kör vi igen tycker jag!

Hej bloggen! Jag är urusel, jag vet. Nu när det är som mest i livet igen så tycker jag vi kör igång med bloggandet igen. Skolans alla läxor och inlämningar är igång, gymnasiearbetet + att körtkortet också någon gång ska bli godkänt. Om man planerar sitt liv så hoppas jag att allt ska falla på plats så småningom. Men iallafall så har som sagt höstterminen börjat och jag går mitt sista år. Sista året som estetare, någonsin. Jag känner inte att jag är redo för att ta studenten, inte alls, jag är fortfarande ett litet barn som har svårt med ordförrådet. Och vad ska man egentligen göra efter studenten? Ingen vet.
 
Inleder min bloggning igen med två bilder från gårdagens sminkande och fotande av Josefine.