FAMILJEN ÄR VIKTIG


 
 
 
 

SISTA AUGUSTI

Betyder det att sommaren är över? När september börjar, menar jag. Jag tycker det är lite deprimerande, men åh andra sidan så är hösten så vacker. Det är mysigt om man är inne men man vill helst inte vara ute fast att naturen är så fin. Äsch, blandadade känslor om hösten. 
Idag är det söndag och idag ska jag packa tills imorgon, jag vet inte vad jag ska packa och vad jag kommer behöva men men... Det löser sig, det gör det alltid. Ha en bra dag, byee. 

 

Sönderklippt

Hej finisar! Det är helg, helt underbart eller hur?! När helgen tar slut blir jag i och för sig inte lika ledsen som jag brukar bli, för på måndag ska min klass till Korrö. Där ska vi paddla, promenera och ha det allmänt mys. Dessutom ska vi sova över och ha roligt hela natten. Så ni kanske ni förstår varför jag inte skriver "åh nej, inte måndag". Dock så måste jag plugga väldigt mycket denna helg, påtal om ingenting. Tvåan är hård. 
Mamma lagar mat, kalops och det luktar ljuvligt. Jag är sååå hungrig... har ju inte ätit sen skolan erbjöd sin chilli con carne och man kan ju inte direkt påstå att man slickade hela tallriken ren. Aa, ni förstår nog hur jag tänker. Ha en fin kväll people, var rädda om er. 
Min egendesignade tröja. Brors gamla och mamma tänkte skicka den på slakt. Nä jag bara skojar, hon skulle slänga den men då kom jag och tog den i second hand. 

fancy historia

 
 
 

P A J

HEJ, här sitter jag i min lägenhet och äter paj. Tänkte bara skriva att det var gott och så. Hoppas ni har det bra och jag hoppas även att ni kollar på idol ikväll, för det ska jag, hehe. Puss 
Om man inte ler är man ful, så hörninii, lee! 
 
 

You don't have to change a single thing


Hej bloggen! Ja, den här veckans uppdatering har ju verkligen inte varit den bästa. Första veckan i skolan har snart gått, alldeles för lång vecka och jag längtar tills imorgon efter skolan då jag följer med Kajsa och Mina hem, kommer bli mys. Vi höres! 

Slut på friheten

Hej gott folk! Livet leker? Eller vänta, det slutar idag. Idag är sista lekdagen. Imorgon börjar allvaret, skolan börjar och detta året ska jag kämpa. Fast just imorgon blir en rolig dag, kul att träffa kompisarna och ska dessutom luncha med Mina och Kajsa innan skolan börjar klockan 13. Känslan att inte vara en 98 är så skön, att känna många människor, känna till skolan och lokalerna. Jag ska vara fett snäll mot alla 98:or, ska rita en karta och ge till alla. För om nån gjorde så mot mig hade jag älskat den människan. Jag vill vara en snäll människa. 
Jag har gjort allt som bör göra dagen innan skolan börjar. Packat väskan inför veckan i lägenheten, duschat, rakat benen, målat tånaglarna, målat fingernaglarna. Ja, som sagt, jag är REDO. Vet inte vart jag har mina skolgrejer dock, hoppas jag hittar dom i lägenheten!! Puss på er.
 
gammal selfie. typ åttan?!? 
 
 
 
 
 
 
 
 

back to normal

Här ligger jag i sängen, helt slut och vill bara somna om igen trots att kläderna redan är på och frukosten redan i magen. Igår åkte Sandra och jag till stan, chillade rätt mycket och sedan klippte Sandra sig och jag färgade mitt hår. Ville ha tillbaka till min naturliga nyans men blev mer åt det beige-blonda hållet, det bästa är iaf att min utväxt inte syns ett skit längre. Aja, aldrig betalat nåt så dyrt så jag ska inte klaga. 
Idag ska jag chilla tills i eftermiddag då jag ska till vårdcentralen och kolla upp lite things on my body. Nu är jag så himlans varm att jag måste gå ut ett tag, iaf gå ut ifrån mitt heta rum efterliknande en bastu. puss och hej


 

I'M HOME

HEJ BLOGGEN! MIn blogg kommer numera bestå av bilder från resan och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Nä, men ni ska veta hur bra vi har haft det. Vi åkte som sagt till en flygplats i Milano som ligger i Italien. Vi bilade vidare ungefär en timme och kom till Schweiz, och stannade där på hotell. Vi åkte runt i olika städer och var i alla tre delarna i Schweiz. Italienska delen, tyska delen och franska delen. Sista natten spenderade vi i Italien. Puss och hej, leverpastej. 
 

SCHWEIZ



HUR BRA SOM HELST










Vill hitta rätt men ser bara fel

Hej bloggisen! Just nu har allt lungat ner sig och jag mår bra igen, har stirrat runt idag med packning men ändå inte fått någonting gjort, blir så irriterad på sånt. Dels för att jag är beroende av mobil/datorn och alla andra tekniska prylar så jag stannar upp vid det. Påtal om det, såg en "vän", typ en kompis lillasyster haha, som gjort ett test på facebook "kolla vad du passar att jobba som", så SÅKLART gjorde jag testet. Jag svarade på frågor och i slutet stod det "du skulle passa som datorvetare". Jag bah: whaaat?!. Det är verkligen tvärtom om det jag tänker bli(inte för att jag vet det än). En sak stämde "du gillar tekniska prylar". Men tillbaka till ämnet....NU är iallafall min femdagarssemester-packning är klar. 
Imorgon drar vi iväg, ska bli kul! Vet ungefär vart vi ska men vågar inte skriva här om nån av mina kusiner eller nån skulle se ;) Jag kommer nog inte kunna uppdatera på en vecka ungefär men herregud vad jag ska fota när jag är iväg, bloggen kommer bombas sååå hårt.
Matilda och Jonathan lagar mat, egengjorda köttbullar och det luktar sååå gott. Och det är mat nu, ha det bäst! Puss 
 
Sminkande mig för att mamma lurade mig att vi skulle till stan. Kunde ta bilder iaf.....

Saknar mina lägenhetsgrannar

 
 
love you 
 

HOS MORFAR - ELIN & EDWIN