Priset är skillnaden

Hej! Igår var jag på.....trumvirvel**....... ULLARED! hah, ni trodde jag skulle säga Ö&B men nä där lurade jag er allt. Jag följde iallafall med hanna och hennes mamma, pappa och morfar. Det var jättekul att återförenas med ullared och jag och Hanna hade det super. Nu sitter vi här och ska plugga, denna veckan har jag tre prov + inlämningar, det känns inge vidare. Puss och hej! 
 

sämst uppdatering, förlåt mig.

Hej bloggen! Jag är nyss hemkommen från en trevlig "middag" med Fanney, eller vad säger man?, hhaa. Vi har ätit asgod mat på en resturang så nu är man lagom mätt och go och lite sådär smårund. Idag cyklade jag och Fanney för första gången i staden, can you believe it? Stolta tjejor som klarade det utan att dö.

Idag är det måndag, känns som att det är torsdag och jag önskar att det var fredag! Fast jag ska inte klaga på denna måndag, den har varit rätt kul men mycket snack om kärlek eftersom det är kärleksveckan på katedral och allt! Nu ska jag sova eller nåt, puss på er!  Jag och min tvilling som är instängd i mobilen, jag ska släppa ut henne när hon är snäll igen. 
 
 
 
 

Chillar i Minas lägenhet.

Ikväll är det katedralfest jaoo.