fin dag

 
 
 
 

Ingenting

Hej bloggen! Hur står det till? Bra? Så härligt. Det är nu söndagskväll och imorgon börjar en ny vecka. Jag vill verkligen inte börja en ny vecka, det är typ det sista jag vill just nu. På tisdag har vi matte nationella och det gör mig inte precis taggad på livet. Aja, snart är det också över :) 
Det har förövrigt varit långhelg och jag har gjort en massa kul. Eller jag har för det mesta varit hemma men också träffat mina kompisar och ätit gott i stan och lite så. Nu ska jag packa mina grejer och förbereda mig på en ny vecka i stan, puss och kram! 
 

Lovely

 
 

Tre från dagen

 
 

Växjö Pride

Hej bloggen! Uppdateringen är dålig och jag beklagar återigen. Igår var det Pride i det häftiga Växjö och detta var mycket häftigt. Hela gågatan längst stan vart full av folk. Folk som gick i paraden men också folk som stod längst vägen och tittade. Det var verkligen häftigt och jag är glad att jag var där. Paraden ledde oss till Linneparken där det väntades en konsert. Marinette och Panetoz var där och underhöll, verkligen grymma människor. Efter konserten åt vi god mat, myste, pratade och sen senare utnyttjade vi livet som 18-åringar. 
Idag, söndag är jag i lägenheten. Josefin och Kajsa har åkt hem och ensam är jag kvar. Men det är då man ska roligt, man ska mysa och njuta av ensamheten och det är precis det jag gör. Idag har jag städat, lagat mat och bakat goda chokladcookies. Livet som en mamma eller nåt, livet på egen hand, så skönt ibland. Ha en fin kväll, det ska jag ha! Puss och kram. 
 
 
 

himlen måste sakna en ängel

Hej bloggen! Det är en vanlig lördagskväll i en nästan vanlig helg. Det är valborg-helgen och min helg har hittills varit bra, torsdagen var jag först i skolan och sedan åkte vi hem till Lollo där vi firade valborg. Vi grillade gott, pratade och myste och hade det allmänt bra. Sen åkte jag hem igår och idag har faktiskt inte gjort något speciellt varken igår eller idag. Har bara städat lite på mitt rum, tvättat, lagat mat och sprungit och så. Lyssna på musik är en av de sakerna jag gör mest här i livet för tillfället. Jag har just nu en crush på Pentatonix då jag tycker dom är bäst i världen osv osv. Ja, ni förstår säkert, de är ju grymma. 
 
 
 
 
 
 

h e m m e t

 
 

f ö r s t a m a j