BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Nu ska jag börja plugga, haha. Känner att jag har väntat lite förlänge nu men bättre sent än aldrig. PUSS.

Skottdagen.

heeej! Det är väl idag det är skottdagen? Tror det va? Coolt isåfall. Det är ju trots allt bara vart fjärde år.
Min dag igår vart väl bra, hann ju inte blogga som ni säkert förstår. Haha, firade min syster som fyllde 19 igår. Nu är hon en stor flicka. Mycket mer än det gjorde vi inte i staden. Jag köpte ett hårsprej förresten, för det behövdes verkligen till mig. Mitt gamla tog nämnligen slut härom dagen. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR?!!

Dagen idag har väl också varit chill. Onsdagarna är dom bästa dagarna nuförtiden. Provet gick som väntat, alldeles för svårt för mig. Kunde ingenting, det ända jag kunde var min överkurs. NÄSTAN.. lite överdivet bara.
Idag blir det att göra engelskaläxan, matteläxan och plugga franska. Kom på att vi har konfa imorgon så då hinner jag ju inget. Ha en fin kväll! Puss.
Idag hade jag på mig en kanintröja:
igår:

francais


bara en massa tjat om hur jobbigt allt är.

hej! Det blir visst ett litet inlägg. Har pluggat historia nu men fattar ungefär lika mycket som innan. Det är svårt, riktigt svårt och jobbigt att plugga in. Kommer aldrig att lära mig. Men jag pallar verkligen inte plugga mer idag heller. hehe. Hinner inte imorgon heller. Usch och fy. Pallar inte någonting längre typ. haha.
Förlåt för att jag typ babblar om hur jobbigt det är hela tiden och hur mycket det är. hahha. Sorry. Ska sluta. Nu ska jag snart gå ner och äta något. Ha det fint! Ses kanske imorgon, för det är fullt upp imorgon med. Syster fyller nitton och vi ska in och fira henne. Puss.
morse.

Sitter i den nya soffan i skolan.

tjaaa! sitter här i soffan med Ellen. Vi ska snart äta och klockan är tjugo i elva. Det blir att äta upp sig till eftermiddagen. Blir nog inte att jag bloggar ikväll, kanske., men vi syns imorgon! puss.

Är man med, får man leken tåla.

heej bloggen! Nu ska jag alldeles strax fläta mitt hår och sedan göra mig redo för morgondagen. Nu är tyvärr vårat sportlov slut. Men bra har jag haft det. Iallafall dom dagarna jag gjort något. Och imorgon taggar vi skola! Yes vad kul! Eller inte -.-
Jag får se ifall jag hinner blogga något imorgon när jag kommer hem. Tror att jag kommer behöva plugga då. Fast jag kommer ändå inte palla plugga så något inlägg blir det nog. Godnatt. Puss.

söndagen den 26 februari.

hej bloggen! Igår var det melodifestivalen och Danny gick vidaree!  låten var ju asbra! Bättre än väntat faktiskt. Tyckte inte att Lisas låt var bra(den andra som gick vidare). Den var bara allmänt tråkig. Dansarna får ett plus. Melodi nummer 6 tyckte jag var ascoolt. Axel tror jag han hette. Tyckte låten var ascheck!. Charlottes låt var okej. Tyckter att hon har gjort sitt i melodifestivalen nu. Lotta och Christer passar inte i melodifestivalen. haha, det är det ända jag kan säga om dom. haha. Just nu lyssnar jag på Dannys låt ;) <3

Om ca en halvtimme kommer mormor och John hit och ska fira Matilda som fyller nitton på tisdag. Trodde det skulle bli fler som kom men tydligen inte. Pappa fick inte tag på farmor och någon mer. men ska bli mysigt med lite besök av mormor.
Innan duschade jag i kallvatten, det var ju också mysigt. Eller inte. Såklart så visste jag ju inte det när jag gick in i duschen, men jag bestämde att jag skulle duscha ändå. Det är hemskt, må jag säga! Så nu sitter jag här och har nyss ätit en god lasangemiddag. Ha en fin eftermiddag och vi syns ikväll! Puss.
jo, lite mascara har jag allt.

Best thing I never had.

hejsan hoppsan finisar! Åt nyss en suverän middag och mår allmänt bra! Klockan är halv åtta och om en halvtimme börjar mellodifestivalen. Tror det blir en riktigt bra omgång denna vecka. Typ lika bra som den första! haha. Kanske till och med ännu bättre? Danny ska ju delta! awesome. Charlotte P och någon som hette lisa, vet inte vem det är just nu. Haha. Och så hörde jag att Lotta skulle vara med också.(dock inte lika bra -.-)
Nu ska jag gå ner och ladda med chipsen och popcornen eller vad det nu blir för gott. Kramar, vi ses imorgon!
åh, snacka om gammal bild <3 Jag är överst, haha!
världens bästa dag!
HahaH, minns att jag tyckte bilden vart skitsnygg!
hahah, alltså, bilden är så klockren!
hahahah, snyggingar!
så söta såå!

jag hejar på dig ikväll, snygging!

Världens snyggaste människa!

It's a beautiful day.

hej hopp! Livet leker och här sitter jag i det fina vårvädret. Fast jag sitter inne såklart. Så varmt är det tyvärr inte än så man kan sitta utomhus med datan i knät. Henkes låtsaspappa och och barn kommer visst inte idag. Det blir nog någon annan dag. Men iallafall, Idag har jag varit ute en hel del. Eller okej, jag var ute och fotade en stund. Jättehärligt väder verkligen! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Bara chillat kan man säga. Hoppas ni får en fin lördagskväll! Vi synes. Puss.

Du är älskad där du går.

heeej bloggisen! Lördag morgon nu då! Eller oj, klockan vart visst halv tolv. Vi kallar det förmiddag istället! Idag händer typ ingenting. Eller jo, Henriks låtsas pappa och barn kanske kommer sedan. Dom är tolv och sju år. Har aldrig träffat. Ska bli spännande ;) hihi. Nu ska jag gå ner och spela pianooo! Ha en fin dag. Vi syns senare idag!  puss.
hahha,tänk mig kort hår.

Be careful

hej finisar! Sitter här på min säng och lyssnar på den bästa musiken. Kom hem för en stund sedan från kusinerna. Vi har väl haft det braa. Gjorde inte så mycket, snackade och skrattade mest. hihi.
Blev nyss sur. För jag pallar inte plugga historia. Det ända jag har pluggat är att läsa typ tre sidor. Och det tyder inte bra! Måste ta tag i skiten och kolla upp svaren på frågorna. Men jag tror jag måste ha hjälp och tyvärr så har jag ingen. Inga-Karin, kom hit!! Skulle jag inte tacka nej till just nu. Okej, kanske.. men iallafall - Ha en fin fredagskväll. Det går inget roligt på teve ikväll eller?? Inte? okej.  Så vi hörs nog ikväll :) Kramar.
nej, jag klade inte hela.. Bara den gula sidan. HAH. Fett svårt ju.

dålig outfit bild!

bytte tröja till den här istället. Nu kommer dom närsom och hämtar mig, Kramar.

fredagen på sportlovet.

hej bloggen! Dagen har börjat bra. Har mest skickat sms med Sandra och bestämt hur vi ska göra idag. HAHA. Vi bestämde tillslut att jag ska dit sen :) Om typ en halvtimme eller så! greeat. Blir nog sista gången vi ses denna gången :( 
Hörde nu precis att den lilla prinsessan har fått ett namn. Estelle. Tyckte det var fint faktiskt!  Har aldrig hört förut. Alltså kronprinsessans och Daniels dotter! :D
Nu ska jag kolla runt lite på datorn och sedan göra något annat innan jag drar iväg. Ha en fin dag och vi synes nog ikväll! Puss.
idag har jag dom här sötisarna på mig.
Påtal om smink: hah, jag känner mig stolt. jag har inte andvänt fondation på typ hela lovet. Bara i måndags ;) ahha.

dagens mest spelade.

Jag älskar alla Jason Derulos låtar! Kärlek till dom! Nu ska jag lägga mig och titta på film. Dröm sött! Kramar.

Född som kille, lever som tjej.

Hon är Sveriges största transexuella bloggare. Måste säga att hon är den finaste transa jag sett!
Hennes blogg: http://imvicky.myshowroom.se

Hoppas du förlåter mig.

heej bloggen! Satt nyss och tänkte massa tråkiga tankar och började gråta. Det bara började forsa, haha. Och nu kan jag sitta här och skratta åt det, weird. Det var när jag redigerade bilden nedanför. Den är ägnad till en speciell person <3 usch, nu börjar det igen. Måste börja tänka på annat känner jag.

Innan så städade jag en av min garderober och visst, det gick väl bra. Jag har för mycket kläder egentligen, men knappt något andvändbart känns det som. Så sant som det är sagt. Nu ska jag göra något som är roligare! Ha det fint, puss!

..


@världensbästasäng.

världens mysigaste innetofflor eller vad det nu heter.
Började läsa  lite historia innan efterssom vi har prov nästa vecka. Surt som citron!
Vi ska "bara" kunna det här:
-.- Kommer aldrig lära mig allt detdära!

torsdagen på sportlovet.

heeej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering på sistonde, men är det sportlov så är det! Igår hade jag det jättemysigt med kusinerna. Jag och Sandra bakade och snackade mest. Haha. Sedan när deras mamma Eva kom och skulle hämta dom frågade hon om jag ville följa med dom till sävsjö och åka skidor. Jag suger på att åka men jag vågade och sa "ja, visst". En andledning av att jag sa "ja" var att dom skulle äta semlor innan. Haha. Så jag packade ihop mina saker och vi drog iväg. Åkte till mormor och fikade semlor och sedan gick jag och Sandra upp till backen. Det var ganska så trist väder. Det regnade hela tiden och blåste :( Men vi åkte och det gick som det gick. Lite bättre har jag nog lärt mig att åka! hah.Jag, Mina, Hanna och Moa hade tänkt att åka någon dag också, men det ser ut som att all snö håller på att försvinna :(
fast det är ändå härligt med vår! Men vem vet, vi kanske kan åka ändå!? haha.
Nu ska jag och hunden snart leka, ha det fint!
bilder från i tisdags:
jag och Nelly såg typ likadana ut. Våra hår vart jättelika!
totalälskar bilden! hahahah
finaste Nelly!
jag, nelly och Sandra! Ni får se mer bilder någon annan dag! Puss.

Väntar in kusinerna ;)

tjenare! hur är läget? Med mig är allt bra. Sitter och väntar in kusinerna som kommer nästan närsom. Så idag blir det att leka med dom större delen av dagen och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Kommer väl alltid på något. Ha en fin dag allihopa och vi hörs av ikväll eller senare idag! Puss.

bjuder på bilden som nyss är tagen. vackert -.-

Saknar mitt ljusa hår så grymt mycket!

liten och söt i mitt ljuuuuuusa hår! Mitt normala hår!!!!! haha

dagen har spenderats med kusinerna♥

hej bloggen! Här är allt bra! Kom nästan nyss hem från mina små älskade kusiner! Vi har haft det bäst! Det började att vi åt tårta för att oscar har nyss fyllt 7. Sedan bara busade vi, vart ute lite, lyssnade på musik med mera. Efter maten gick vi ut till sjön. Sprang runt på isen och tog massvis med fina bilder. Efterssom jag nästan vart sminklös blev det inget vidare finare bilder på mig, men ändå! Sandra och Nelly blev hur fina bilder som hellst! Kände mig som en duktig fotograf ett tag också, ahha! Bara för att de blev så fina! Ska få bilderna någon dag, så jag lovar att ni ska få se sen!
Imorgon blir det kanske att göra pappa sällskap när han ska till stan och rönkas men annars blir det nog att vara hemma! Nu ska jag allt ta och hitta på något, men innan jag kan göra det måste jag nog röja upp lite på mitt rum. haha, ser för jävligt ut! Ha en fin kväll och vi hörs av antingen senare ikväll eller imorgon! Puss.
snyggingen just nu...

I hope you don't mind.

Tjatja! Blev helt plötsligt sådär astrött och tråkig. Satt och tittade på bilder från i somras och insåg hur mycket jag längtar till sommaren! Alltså, det är inte klokt! Men snart är det vår och ja.. sen kommer sommaren så småningom.
Nu är klockan kvart i tio och jag ska lägga mig och titta på film. Får se vilken det blir! Imorgon får jag ta min första "vardagssovmorgon" på länge. Man sover mycket skönare när man vet att det är vardag tycker jag, hah! Underbart! Imorgon kanske jag får träffa mina kusiner också! Glaad. Godnatt och sov så gott! puss.

fika-klänningar-staden med Mos

hej bloggen! Mitt sportlov har börjat braa! Åkte in till staden klockan åtta i morse och vart i lägenheten en stund och tittade på tv. Sedan gick jag, matilda och henke till ett trevligt fik och fikade. Efter det gick vi till ett skrädderi med jättefina balklänningar och bröllops klänningar för Matilda skulle visa sin balklänning. Gud så mycket underbart det fanns! Jag blev så kär! Jag provade tillochmed två klänningar för skojs skull och jag blev förstjust i en klänning! Bild kommer senare i inlägget! Men iallafall, sedan gick jag och mötte upp Moa vid bussarna. Vi gick en liten stund på staden och sedan tog vi bussen till samarkand, där åt vi och gick runt i nästan alla affärer. Mys. Hittade tre klädesplagg, en gul tröja(älskar gult), en kanintröja(ja, du hörde rätt, haha) och en vanlig vit t-thirt med blommor på. Är ändå nöjd med mina köp :)
Jag skulle kunna sitta hela kvällen och skriva om vad vi har gjort, men det pallar ni nog inte lyssna på! haha. Men kul har vi haft det iallafall! hade lite damp ett tag också! hahaha. Ha en fin kväll, vi syns antingen senare eller imorgon! puss.
underbar klänning, den andra jag provade vart nästan finare men den bilder blev så gryymt ful på mig!
men ni kan se den när den inte är på:
gryymt fina! Älskar dom, särskillt den ljusrosa. Och sedan fans det en asfin blå också! Vill ha nu... Vill gå på bal nu!!!!!
underbar!
så jäkla vackra! Ska ha den rosa på balen har jag bestämt, hah!

Spring för livet om det är dig kärt. Att slå tillbaka är det inte värt!

Hej bloggen! Sitter här och myser. Ska snart gå till duschen och sedan fläta håret. För imorgon ska jag till stan med Moa(ochkanskeHanna), det kommer bli awesome! Åker med Matilda och Henrik in imorgon, det blir en tidig morgon fast det är första dagen på sportlovet imorgon. Men det är det värt! För vi kommer att ha det bäst! Ha en fin söndagskväll och en fin måndag! Vi synes imorgon kväll! Puss.
I nuet:

fotografier på Josefine och mig.

åhh, sicken galen eftermiddag! Det började med att jag började sminka josefine lite. Fixade håret och fina kläder för att fota några bilder på henne. Hon blev världens sötaste! och finaste och snyggaste! Såg ut att vara typ fjorton eller något, . Nästan. Sen kom Matilda upp och ville också fixa någon. Hon gav mig förslaget att fota mig. Hon sminkade mig väldigt svart (ser/såg hemsk ut, hahah)och jag satt på mig min svarta klänning jag fick av Henke i födelsedagspresent.  Vi fotade först ute, men det var så jäkla kallt så sen gick vi in. Har redigerat några bilder och några är helt oredigerade! puss.
hahahha, ser ut som jag har kanintänder....kul -.-
denna vart dock inte så vacker.. ignorera mitt  face så blir det fint!
hhah,älskar bilden!
Visst söta skor vi hade?? ;)

Söndagen den 19 februari!

tjja, idag är det en månad sedan jag fyllde femton. Herrejäklar vad tiden har gått fort!
Melodifestivalen igår:
Igår var jag typ världens suraste människa på kvällen, jag var så sur på svenska folket som skickade vidare Björn i melodifestivalen och inte Mattias. Det var typ ingen som var bra igår, isåfall Mollys låt som var helt ok. Och sedan Mattias då! Det nyfunna bandet "youngblood" var ju bara allmänt dåliga. Var det meningen att man ska rösta på dom bara för att dom var söta eller? Känns ju lite så. Plus att låten var lik "manboy". Hon Carolina tycker jag är bra, har några låtar med henne på spotify och älskar hennes röst, så henne tyckte jag också att dom skulle kunnat skicka vidare! Och förresten Andreas Johnssons låt var ju också ganska ok. Det tyckte iallafall min familj, men det är inte riktigt min stil av musik. 
Idag: Idag är det ytterligare än söndag som är helt tom i planeringarna. men ibland är det skönt att bara få göra som man vill också! Idag har jag bestämt att det ska vara en nyttig dag. Ska ut en stund sedan! Och sen ska jag bara gå och längta efter mina kusiner! De åker ner till Småland imorgon. Så förhoppningsvis träffar jag dom på tisdag eller onsdag. Saknar dom lika mycket som alltid! Nu ska jag gå ner och fråga Jossan om jag får spela sims på hennes computer :D hihi. Ha det fint, puss!
Lillkusinen vid midsommar. Fast han är inte så liten längre! hah.
Hittade en liten random bild på mig sådär! hah
naww, så liten och söt! Min lilla Sandra <3

Jag drömmer om paradiset.

igår när jag kom hem från unkis var jag pigg som en lärka!

A part of me!

tjaa! Sitter här och lyssnar på en underbar låt med Lana Del Rey. Dark paradise är namnet!
Är ny klar med min storstädning. Eller det blev en liten städning kan man säga. Bäddade bara rent sängen och lite så. hihi. Tog inte ens med trasan. När jag blev klar med det hade jag inget att göra så då satt jag mig och paintade lite. hah. Ni får se bild längre ner i inlägget.
Har faktiskt hunnit med mer än vad man kan tro idag, har bakat och varit ute och lekt i snön också. ja, ni hörde rätt.Hahha,  Det var min första gång i år jag gjorde en snögubbe. Eller var ute och gjorde en snöboll överhuvudtaget. weird. Längtar som satan till sommaren nu alltså! Ikväll blir det mys framför melodifestivalen och innan dess blir det tacos. Ha en fin kväll och vi ses imorgon! Pusss.
.
cp, jag vet. men det är meningen denna gången. hahah


Lördagen den 18 februari

hej alla fina sötisar! Jag sitter här vid min dator och gör inte ett skit. Eller jo, lyssnar på musik och kollar fb. Har tänkt att storstäda mitt rum idag, fast jag har tappat suget nu. Så det blir nog bara lite städat. Haha. Men det är iallafall ett måste! Mitt rum blir stökigt SÅ SNABBT. Annars idag har jag inga planer! Det blir nog mest slappat och sedan ska jag nog gå ut också! Ha en fin lördag, jag uppdaterar såklart senare idag! Pöss.
Mina den fina och jag! hihi,

Moas place!

tjjajaaa! Ha en fin kväll, snart drar vi oss till unkis. Pollysarna tog nyss slut ! haha

Te på unkan!

heeej! Fredag! YEES! Efter skolan ska jag springa hem till Moa. Vi måste köpa polly alltså, blev så sugen på det! Har varit det i flera dagar nu! hihi. Ikväll ska vi hit igen för då är det tårtduellen, ni vet det som mitt lag vann förra året! ;) Inte för att skryta dåva.. men ändå! hehe. Ha en fin eftermiddag och fredagskväll! Vi synes kanske senare idag! pussss. Bilder just nu!
och de redigerade: (hah)
tänk att en bild kan bli så mycket finare med bara en effekt!(!!!!)

snart hockeyy, Lakers mot Linköping!

tjaa! Har ganska bråttom nu så det blir ett snabbt inlägg. Kom nyss hem från skolan, vart tvungen att göra lite på matteläxan tills imorgon så nu är halva färdig ungefär. Alldeles strax eller om en halvtimme blir det att åka till Lammhult och sedan buss till staden med unkan! Titta på hockey, växjö lakers mot linköping eller vad det nu var! Ha en fin kväll! Puss på er.
åhh, vad jag saknar riga och den här underbara hytten! Vill tillbaka NUUU!

+ dagens bästa musik.


Hade helt glömt bort hockeyn imorgon! Så snart blir det läxor för fulla muggar!

heeej! Dagen har väl varit bra tror jag. Är nu väldigt trött dock. Pallar inte.. Idag i skolan kom Vivan och sa att hockeyn är imorgon och det hade jag verkligen helt glömt bort! Känns inte så bra, måste göra tre läxor idag. Usch, vad jobbigt allting blev. Men men, kul kommer det att bli imorgon iallafall! Ha det fint. Puss!
Nu ska jag sätta mig och skriva i min "hälsoanalys" Skulle börjat med det i måndags men har glömt bort det med. Vi ska skriva i allt vi ätit och motionerat och det blir inte mycket där inte.. Alltså på motionerat. HAH

@lägenheten

tja! Sitter här i växjö. I lägeheten och Hanna åkte nyss hem. Eller hon gick för att hon skulle till sin mor. Vi har shoppat idag då ja.. Och jag har typ inte hittat något. Jag köpte ett par byxor som satt lite roligt men som jag nog andvänder till våren! Annars har det varit bra! Nu ska jag sätta mig vid tv:n och titta på någon film! Ha det gött,vi synes imorgon!
söt bild på Mois, hannis och mig. Gammal bild, hah!

Ett leende betyder inte alltid att du är glad utan att du är stark nog att le även när de gör ont

.

måndagen den 13 februari.

tjaa!åt nyss upp min chokladboll. Kan det bli godare? nä. Måste snart gå ut och ta in hästarna och sedan hade jag tänkt vara lite duktig och göra lite läxor, men Jossan har nu lovat mig att jag ska få spela sims på hennes dator sen.! Hahah. Så det blir nog någon annan dag! Imorgon blir det världens bästa dag med mannen i staden. På alla hjärtans dag och allt! hhah. Ha en fin måndag! Pussss.

thee ruuubriiiik

Söndagskväll nu dåja. Ska snart gå till duschen! Min dag idag har väl varit bra. Jag har typ inte gjort någonting men bakat har jag iallafall gjort. Chokladbollar och havreflarn. Mycket gott. Imorgon är det måndag, vilket betyder skola! Kom på att jag inte har tittat på en film vi skulle titta på tills imorgon, uuupsi! Ha en fin kväll!
jag älskar dig, sötfia!

fotografier den 12 februari!

påväg ut!
söt katt!
dom här söta "vantarna" hade jag på mig idag. Det är mormor som är stylisten! Erkänn söta??!
Världens sötaste! <3 Daisy och Dixie!
Kommer mer bilder nån annan gång! Puss.

Whitney Houston!

Hej! Hörde att whitney Houston har dött. Hon som sjöng så grymt! Vila i fred! "I will always love you", älskar den låten med henne! Och många mer såklart!
finis!

soldier

Hej! Hur är läget? Med mig är allt bra. Igår var det melodifestivalen och jag tycker helt klart att Ulrik var bäst. Så jäkla söt, snygg och världens finaste röst. Han gillar jag starkt! Den andra låten som gick vidare var väl också ganska bra, det var iallafall de två bästa låtarna igår. Alla andra sög typ, haha!
Idag har jag inga planer över dagen! Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra! Får väl ta och hitta på något sen! Hoppas ni får en fin dag! Puss och kram, jag uppdaterar senare!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort. Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

tja! Lördagskväll, mys. Helt forever alone inne på mitt rum. Jag och musiken kan man säga. Mys. Innan när jag var ute vart det svinkallt. Frös nästan kinderna av mig. Så jag gick bara en liten runda. Nu längtar jag till melodifestivalen ikväll. Jag vet knappt vilka som ska vara med men jag hörde att Ullrik skulle vara med, hoppas hans låt är bra. Annars ikväll ska jag inte göra något speciellt. Får väl ta och hitta på något. Ha en fin kväll, ni! Ska nu gå ner och se vad de andra hittar på! Puss och hej!


LÖRDAGEN den 11 februari , menar jag såklart!

hej igen bloggen. Dagen har varit lite vimsig kan man lätt säga. Har gått runt och trott att det har varit söndag. Så innan när jag gick in på bloggen, kollade inlägget och såg då att hanna hade komenterat. Då slog det mig! hahaha.
Mormor och John kom hit innan. Så nu har vi ätit semlor och fixat med stolarna ute i hallen. Nyklädda. De ville också ha nya kläder, vettu. Mormor hade med sig två till pannband till mig. Jättesöta. Jag fick ett pannband på posten i torsdags nämnligen. Kan visa bilder om ni vill. Hihi. Snart ska jag gå ut med hunden en runda. Det var så mysigt igårkväll, jag såg knappt någonting, så jag gick efter känsla. Haha. ha en fin eftermiddag, vi synes ikväll. Puss. 
första pannbandet är virkat. Med en jättesöt blomma på som mormor också virkat. (finare i verkligheten,hehe)
andra bandet är stickat. Helt vanligt. Det är skönast!
(jag är fullt medveten om att jag ser weird ut, men det gör väl nästan alla utan smink?)
det tredje är också stickat. och har en liten gullig kant.
nu ska jag ut, byye!

HAHAHAH, jag har gått runt och trott att det har varit söndag hela dagen.


söndagen den 11 februari.

hej bloggen! Det är söndagmorgon och allt är väl bra. Det är dock väldigt kallt i huset idag. Men det blir snart varmt igen! I hope. Just nu håller jag på att lägga in bilder på den externa hårddisken igen, ifall det skulle vara så att datan krashar. Och det vill vi ju inte. Jag uppdaterar senare idag, hinner inte skriva mer nu. Byye.

paradise

Tjaa! Nu står hunden och väntar på mig. Ska såklart på en liten promenad med henne. På en fredagskväll. Jag är konstig, I know. Ha en fin kväll och vi synes imorgon! Kramar.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
hhahh.

skaffa ett liv, människa!

Hatar jobbiga människor. Skaffa ett liv förfan! hahah. och nu tänker ni säkert "ska du säga, johanna".
Och nu över till det vanliga:
Heeej bloggen!
Hur är det med er då? Det är fredag, klart ni är glada! Själv så är jag överlycklig. Vet inte varför bara blev så. Haha. Bussresan hem var mysig, min euroshopperchoklad(stavning*) var god.
Och då är det bra!hah.  Efter skolan gick jag, hanna och ellen ner till ica och då köpte
jag en stor påse med ni vet sådanna baconchips. Det är något jag gillar! hehe. Efterssom jag ska vara
så onyttig ikväll tänkte jag gå ut och gå en runda sedan. det är ju knappt kallt ute idag ju!
Jag är dock redan trött på snön. Nu ska jag fortsätta lyssna på musiken och kolla facebook. Ha det fint! Uppdaterar senare. Puss.
innan:
@jossans rum. (är alltid mycket ljusare därinne) haha.


torsdagskväll

hej. Torsdagskvällarna är alltid så jobbiga och tråkiga. Det ända possetiva är att det är fredag imorgon. Just nu är jag väldigt trött, pallar inte plugga mer hemkunskap. Men man kan ju inte precis säga att jag kan allt ännu. Så senare blir det mer plugg. Förlåt att jag alltid skriver så mycket om läxor här på bloggen, men det har sin andledning. Jag har ingen fritid. Vi har för mycket läxor. Fast nu har vi ju ioch för sig inte lika mycket som vanligt.
Nu längtar jag tills sportlovet som saatan. Ha en fin kväll. Jag ska nu gå ner och käka honungs melon. Är ni avundsjuka? Klart ni är. Ha det fint :) pusssss.
en underbar dag i somras.

+ jag idag

hej alla fina små saker! Är trött, hungrig och har verkligen ingen sug att plugga. Men så är livet ibland. Egentligen vill jag bara sitta och käka glass hela dagen. Dagen idag i skolan har väl varit bra tror jag, dansat på gympan, gick ju som det gick. Det är ju inte precis jag som kallas för "den duktige". Tills imorgon måste jag nu läsa på två läxor och läsa på hemkunskapsprovet. prov imorgon dåja, Taggaaa! Ha en fin eftermiddag. Och vi syns imorgon! kramar
Jag idag, kanske fem minuter sedan eller så. Hahah! :D

I tried to be perfect but nothing was worth it.

Goddag Goddag! Sitter och gör ingenting. Pallar inte plugga mer. Franskan kommer jag aldrig lära mig i vilket fall. Kvittar om jag övar, jag kommer aldrig lära mig det utantill ändå. Fast så ska man ju såklart inte tänka.
När man inget att göra blir det såhär: Ta KORT med photobooth
söt

Jag är hatad av de flesta men älskad av det bästa.

hej bloggen! Idag är det onsdag och det är som det brukar. Alltså ganska bra. Eller bra. Men inte jättebra. Trött efter en skoldag och vill hellst bara lägga sig och titta på film men nejnej. Idag måste jag plugga hemkunskap och franska. Och sataaan också, glömde både engelskan och biologin i skåpet. Aja, så blir det ibland. Dagen har annars varit ganska chill. Haft både bild, slöjd och elevensval. Och imogon är det torsdag, usch och fy och blä. Nu ska jag vara en duktig liten plugghäst som ska sätta sig i sängen och plugga hemkunskap. Ha en jättefin eftermiddag så syns vi tomorrow. PUSS.
Innan utedagen i Åby. Hemma, innan vi skulle dra oss till bussen.

ändrade planer, är nu hemma istället!

hej bloggen! Är hungrig som en gris och skulle kunna äta upp en hel grupp kameler. Och då är det illa. Josefines violalärare var sjuk så vi slapp dra in till staden. Ganska skönt ändå. Tänkte först inte gå på kören heller men sedan ångrade jag mig. Och sedan ångrade jag mig igen och sedan igen. Slutade iallafall att jag gick på kören. Efer kören åkte vi till ica och handlade mat. Hyrde även två filmer som vi ska titta på sen. Och efterssom jag glömde alla mina läxor i skolan så passar det jättebra. Haha. Nu ska jag äta, byye!
tog as många bilder och mina ögon vart jättefina. Men efterssom resten av mig såg ut som skit vill jag inte lägga in här. Lägger in när jag hinner redigera bilderna. Puss. 

Tisdagen den 7 februari 2012

tja, Sitter här sista lektionen. Snart blir det grease och sedan in till staden som alltid. Vi synes imorgon efterssom jag kommer hem sent ikväll. Kramar. Ha det fint.

liten?

aw, vad liten det känns som jag var här. Fast det är kanske bara för det askblonda håret. I don't know. Var nog inte ens ett år sedan. Nä, det var visst i september någon gång såg jag nu. Haha
Nu ska jag lägga mig och looka film. Godnatt! Ses imorgon.

Man ska aldrig ångra det man gjort men hoppet slocknar fort.

hej! Sitter här och lyssnar igenom min sångläxa. Det är en konstig låt jag aldrig hört förut. Den är så tråkig så jag inte alls kommer ihåg melodin. + att jag har den på svenska. Den är egentligen på engelska. jag har hellre bra låtar som jag hört förut och på engelska. hihi.
Peggy ligger i min säng och myser med sig själv. Hon spinner tillochmed och jag har inte ens rört henne. Nu bara för det så slutade hon. HAHA. synsk...
Resten av min kväll ska jag inte göra så mycket. Titta klart på filmen jag tittade på igårkväll. Pallade inte titta klart. "Picture this" tittade jag på.  Känner att det blev väldigt många "titta". hehe. Aja, nog om det. Nu ska jag redigera lite bilder. Ha det fint. Pussssss.
på tal om tänder. Mina tänder har fått två vita fläckar. Om de inte försvinenr någon gång så dödar jag dom!

500 inlägg nu då!

hej! Det stämmer precis, fast då menar jag bara denna bloggen. Idag är det bra. Fast måndagarna brukar ju vara så sega. Den här dagen var bara lite seg. Nu hör jag att min mormor är här och måste ner och hälsa. Vi synes senare. puss.
jag bad Jossan ta en bild på mig och givetvis tar hon en sån bild där man inte ser fötterna. Hhaha. Kommer mer bilder sen.

måndagarna är fina. Eller rättare sagt fula.


+ bilder från idag och igår.

Hej :) är nu hemkommen. Hos farmor var det trevligt.
Här satt jag igår (melodifestivalen), eller detta var detta jag såg. Tog bilden innan allt folk kom. Såg ju inte scenen så bra precis. Men såg på skärmarna över. Ändå ganska bra plats! ;)
Här är en bild jag tog på greenrome innan allt folk kommit. Ni ser på bilden att jag var väldigt närma ändå. Bra plats! :D Såg när dom stod och taggade inför att springa in på catwalken. ;)
hos farmor idag. Gott fika och mycket godis på borden. Nu måste jag bli nyttig igen
haha.
farmors läskiga "clown" som ligger på soffan är så grymt läskig. Den bara ligger där och glor på en :O ahha. Tro mig, den är läskigare i verkligheten. 
Hejdå! kramar

+ dåliga outfitbilder

Tja tja bloggen! Har nu fixat mig lite för att åka till farmor. Idag kör jag utan fondation för att låta huden andas. Har på mig min gamla skjorta jag inte andvänt på år och dar och mina jeantighst. Världens sämta kvalitet på bilderna men so what. ha en fin dag. kanske att jag uppdaterar ikväll men om inte så synes vi imorgon. Puss.

favoriterna gick till final!

hej bloggen! Igår gick melodifestivalen på tv då. Och jag blev så glad att mina favoriter gick vidare. Älskar dead by aprils låt, den är så go. Jag gillar deras blandning mellan grol och en väldigt mjuk och fin röst. Och sångaren var ju så söt också! hihi. Sedan var det jättebra att Loreen gick vidare, för den låten var så fin.

Idag har det inte hänt något, kanske för att jag vaknade nyss men ändå. Idag hade jag tänkt att göra den där bulgur pannan som jag snackade om häromdagen. Sedan i eftermiddag ska vi åka till farmor i sävsjö. Jag uppdaterar nog senare idag. ha det fint! Puss.

Det är inte alltid så lätt att komma på en rubrik.

hej, tacosen var super. Är nu mätt som en flock getter. Det påminner mig om "din homosexuella get" som jag hörde en kille säga till sig bror. hahahha, han är ju go han.
Klockan är nu sju och jag sitter här och gör ingeting. Har redigerat lite bilder, väntar mest på att klockan ska slå åtta. Jag vet inte alls vad jag ska skriva, men vi hörs av imorgon. Ha det fint. Ska nu gå ner och se vad dom gör. Det låter som att dom spelar "med andra ord". Puss och kram.

Melodifestivalen andra genrep.

heeeej bloggen! Är nyss hemkommen från melodifestivalen andra genrep och det var bra. Loreen och dead by april var helt klart bäst. The moniker(som jag fick reda på att han hette Daniel Karlsson) och Marie serneholt var faktiskt också ganska bra. Och föresten Jean banan var också ganska check. Det roliga var att jag satt nära greenrome så alla artiser såg när jag log mot dom och jag vinkade till Jean. Coolt, ahha. Nu måste jag hjälpa mamma med tacosen. Men nu vet ni vilka låtar jag tycker var bra. Jag gillade dansnummrerna också. Henrik kände nästan alla(de flesta från Oklahoma och andra teatergrupper + några danslärare typ) och jag kände igen två av dom. Det är ju också roligt. Ha en fin kväll. Puss.
Ps. Ska faktiskt bli kul att titta ikväll igen och se om dom ändrat något mer ;)


När jag blir stor vill jag bli precis som du.

Har inget att göra. Bara chillar omkring och längtar tills jag får öppna mina cheesballs. Livet är inte alltid så roligt. Jag längtar tills imorgon då jag ska på melodifestivalens genrep. Tydligen var det genrep idag också. Jag tror egentligen inte att dom är så dåliga och måste öva så mycket, jag tror att dom försökte få så många "konserter" som möjligt för att få ihop pengar. En biljett kostar liksom 300 spänn, eller vad det nu var. Nu ska jag gå ner och se hur det går för dom andra. Dom gör chips tydligen. Inte något jag vill ha, har ju mina cheesballs men ändå! Ha det fint. Vi synes imorgon. Puss.
typ två år sedan. Den meningen är faktiskt riktigt bra och ibland sann.

jag saknar dalarna.

jag saknar morfar uppe i Dalarna. Falun. Vill åka till dom nu! jag tänkte åka upp till dom på sportlovet men du skulle dom visst till Thailand. Men kanske påsklovet!
I falun.  Saknar denna jackan också! Undra vart den är?

He bothers me!!!!!

hej bloggen! Jag mår väl bra. Blev lite sur när jag gick ner och skulle se vart dom gjorde och där stod dom och lagade mat. Jag som hade bestämt att jag skulle göra god mat till oss ikväll. Faktiskt en sak vi gjorde på hemkunskapen. Men självklart lagade Matilda och henrik mat. Bulgurgryta, tror jag det heter. Var nämnligen så sugen på det. Men då sa henke: "Tur att vi måste äta imorgon också då". På sätt och vis har han väl rätt.
Dagen idag har annars varit bra. Känner mig så lättad över att matteprovet är över. Men blev lite pist offf när jag fick reda på att den sista uppgiften var fel. Hade suttit en lång stund. Usch ja. Jag blir glad om jag blir godkänd.
Ha ett fint liv, är inte på så gott humör just nu men jag uppdaterar senare. kram.

Hanna Johanna Ellen.

hahahah
hanna... hahaha
bara för att jag gillar att göra "modellposen"

snabbt

hej, det här blir ett väldigt snabbt inlägg. Kände att jag var tvungen med det. Mitt liv just nu är inte så bra. Har matteprov imorgon och kan inte plugga förens min mamma kommer hem och det kan dröja ett tag. Om ni undrar så är jag så puckad så att jag inte kan plugga själv. Det blir en lång kväll. Klockan är just nu tio över sju och nu ska jag börja plugga engelskaglosor. Hoppas ni har det bättre. Kram.
Bussen i morse.

fem myror är fler än fyra elefanter

Blir så sur på matten, jag var stolt att jag pallade plocka upp böckerna. Men jag är så trög så att jag inte ens kan plugga själv. Aja, ibland är livet surt. Man kan ju inte vara duktig på allt. Fast nu ska jag inte vara sur, för det är jag inte ;)  Nu ska jag dra mig neråt och börja kolla vart jag har mina skridskor och hjälm med mera. Ha en fin kväll och sov så gott! piece.

+ the look of today.

hej på er alla söta karamellbitar! Jag vill börja med att be om ursäkt för dåligt bloggande på sistonde. Men det är inte så lätt att blogga när man är i staden helaaa dagen lång. Nästan.. hehe. Dagen idag har varit bra. Förutom att jag och Hanna har varit matvärdar nästan hela dagen. Om ni tror att vi hade kul så hade ni fel. Eller alltså, Hanna och jag hade ju iallafall varandra. Så vi hade väl lite kul på sätt och vis. Just nu känner jag paniken som strömmar över matteprovet vi har på fredag. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte orkat öva. Bara på mattelektionen i tisdags. Så just nu känns det ju ingen vidare. Imorgon är det Åby och sedan konfa. Skjut mig! Jag kommer frysa ihjäl.  Nu ska jag föra över bilderna jag tog i morse. Ha det fint! Kanske bloggar senare ikväll. Men nu ska jag allt satsa lite på matten!  Puss och hej.