Den 29e april

Hej! Jag tänkte på en sak, imorgon efter skolan tar vi typ "lov" tills på måndag. Det äger. På torsdag drar jag till Malmö till Miranda som jag inte träffat sen Malta och dit kommer även Klara(från hälsingland), hon åker så sjukt långt för att träffa oss. Hon ska åka tåg i nästan tolv timmar, över natten, stackarn. Nåja, jag åker bara i lite mer än två timmar. Det ska bli kul att träffa dem iaf, så mysigt. 
Ikväll ska jag och Mina gå runt sjön och Ellen och Moa om de också kan och vill. Det är nu den tiden börjar, då man kan vara ute och motionera. Vet inte om gå räknas till att motionera men skitsamma. Ha en fin kväll, vi höres. 
Idag lånade jag min lillasysters klänning. Ja, den passar faktiskt mig och den är väldigt söt dessutom. Det är superbra att ha syskon vettuva. 

Sommarkänslor

Hej finisar! Det är måndag och en jobbig tredagarsvecka ligger framför. Vi kommer köra både nationellaprov i franska och och i engelska. Det känns väldigt jobbigt och om jag får godkänt blir jag överlycklig, iallafall när det gäller den sjukt svåra franskan. Varför valde jag att läsa franska frivilligt? haha. 
Helgen har varit mysig, har legat hemma, slappat och solat. Åkte även och kollade på musiktilläggets uppsättning av Roxanne som de skapat själva då min bror var med. Så himla duktiga och så himla bra, helt sjukt. Man blir väldigt avis, men nästa år får jag vara med i esternas musikal iaf, feels good. 
Ha en bra fortsatt kväll, nu ska jag titta på 90210. Kram. 
 
 
 

Du e la go

Hej kompisar! Jag hade tänk att skriva värsta långa inlägget men nu fick jag lite panik över att jag måste fixa min outfit tills imorgon då jag ska vara Madicken. Måste ju iaf försöka vara lite lik henne. Hoppas ni får en fin kväll, det ska jag ha, med massa musik och mys i lägenheten. Puss. 
 
Me and my beautiful friend.
 
 

Mysonsdag



Påskdagen

Hej! Det är söndag, påskdagen(tror jag) och i eftermiddag är vi bjudna på påskmiddag hos kusinerna. Det är bra att vi hinner träffa de små liven en gång till innan de åker hem. De suger att de bor så långt bor. De bor i en annan värld typ. Jag önskar att det inte fanns något "långt bort", hade varit så mycket enklare. 
Nu ska jag städa, ni ser själva på bilden att det behövs. 
Igår blev jag lite stylad i håret, blev både klippt och färgad av syster. Det behövdes.
 
 
 

Jobbar

Det finns två olika sorters "jobbar". För mig brukar det betyda att man jobbar fysikt och kör traktor eller hjälper pappa. Men just idag är det ett undantag. Jag måste plugga, jobba. 
sa nån ful?
 

♥ Jag och John Ambler ♥

Hej! Här sitter jag på mitt rum, dunkar musik på högsta volymen och bara njuter. Dagen har varit rätt händelserik ändå, sysslingarna var som sagt här och de ville rida så jag har hjälpt dem. Efter att ha blivit biten av hästen så ledde jag hästarna flera varv i hagen(med ryttare på såklart), det var mysigt men när de skulle trava blev det lite jobbigare för mig. Dels för att min kondition inte är den bästa och att hästen var tvungen att springa just på mig och inte brevid. Men det var mysigt, och efter ett tag red jag lite själv. Det behöver vi ju inte nämna någonting om.
Jag önskar er en fin kväll, visste ni att det är skärstorsdagen imorgon? Kom på det nu... Är det då man ska sörja och gå svartklädd? Nä, det är då man ska klä ut sig till påskakärring och tigga godis? Kan jag behöva, samla på lite i förrådet till helgen. haha, åh det gjorde jag alltid när jag var liten, det jobbigaste var att man inte fick bort läppstiftet från kinderna efteråt då man typ använde vattenfast.. Aja, puss på er. 
Look at dat duckface. 
 
 

SKRYTER

Hej bloggen! Det är påsklov som ni säkert alla vet, och det är underbart. Jag tänkte att jag skulle hinna med massa läxor och grejer nu över lovet men den dagen har tyvärr inte kommit än. Har nationellaprov i svenska direkt efter lovet som jag borde börja kolla på. Måste lära mig 4 minuters talande utantill. 
Igår sov sandra hos mig, vi spenderade hela vår dag inne i salen då vi sydde. Vi skulle sy dit en liten volang på en vanlig svart t-shirt men allting krabbade för oss, symaskinen "slutade" att fungera så tillslut fick vi sy för hand. Och dessutom fick vi båda sprätta eftersom vi båda gjort helt fel. Palla. Jag är ingen praktisk människa när det gäller sånt. 
Nu ska jag gå ut i köket och umgås med mina sysslingar som är här idag. Puss och hej leverpastej! 
Min ursnygga kusin som alltid blir fin på bild. 

- Åkt 6 timmar ner i landet bara för mig -

 
 
 
 
 

Lördagsfint - min dag i bilder









Jovars, nu har vi tagit lov.

 

PUT IT IN A SONG

 

När Kajsa och jag.....

När Kajsa och jag åkte karusell:
När kajsa och jag simmade bland fiskarna:
 
 

"Raka vägen till sängen"

Citerar min mor.
 

Vi har alla något gemensamt vi älskar. Fredagar.

Hej! Om exakt en vecka tar vi påsklov och det känns underbart. Bland annat för att jag får träffa världens bästa kusiner som jag saknar något så enormt. Men som jag har fattat det finns det några levande små själar som får påsklov idag? Aja, har fått någon snapchat om det osv. Men iallafall så får vi här nere i Småland nästa vecka men innan dess är det mycket att fixa! Tänkte faktiskt sätta mig nu, på en fredagskväll och skriva klart min svenskauppsats. Jag får skylla mig själv som dragit ut så jävulskt på tiden. Men jag kommer inte orka, så jag får nog göra det imorgon istället.... hehe. Jag önskar er en underbar fredagskväll.
 
 
 

APRIL APRIL

Hej hopp lingonbock! Idag har dagen varit väldigt bra, det bästa var att jag slutade tjugo över elva och sedan träffade jag Justin Bieber på bussen hem faktiskt. Det fanns inga platser så jag var tvungen att sätta mig brevid honom, så vi snackade och hade det lite mysigt. 
När jag kom hem så bestämde pappa och jag att vi skulle lura Jossan. Så när hon kom hem ifrån bussen så spelade vi förtvivlade och sa att en kalv hade rymt ifrån ladugården. Att vi måste gå åt olika håll för att se om vi hittar kalven eller dess fotspår. Jossan gick iväg åt ett håll och precis när hon stuckit iväg så fick pappa och jag dåligt samvete men vi fortsatte ändå. Jossan var kanske iväg i tjugo minuter tills jag började gå för att möta henne. Sedan kom vi tillbaka hit efter att jag spelat med och letat efter spår, när vi kom till trädgården berättade vi allt och Jossan blev asförbannad. Tog ca 10 minuter innan hon öppna ytterdörren till oss och det roliga är att jag faktiskt fick detta på film. hahah, gud vad jag garva. Jag suger på att ljuga men jag klara mig ändå hyffsat bra. Inte så svårt att lura Jossan dock, hon går på allt, men det här var ju ändå för roligt!