IMORGON ÄR DET JULAFTON

 

2 dagar till jullov, 6 dagar till julafton

Hej! Hoppas allt är prima ballerina med er! Här är det väl rätt bra tycker jag. Kan ni tänka er att det är julafton om sex dagar? Jag har inte riktigt fattat det än och dessutom har jag inte köpt en enda julklapp. Det blir att köpa alla på fredag eller något, jag är så väl föreberedd hela tiden känner jag! 
Annars då? Hur är skolan? Jo det börjar ju dra ihop sig nu som sagt så nu är det bara en engelska inlämning kvar som jag måste skriva. Hade tänkt att skriva lite nu faktiskt för att imorgon får jag sovmorgon till tjugo över tolv. Ha det bäst! Puss. 
 
 

.

 

18.37

 

Måndagen den 2a december

Can you believe it, its december..... Tror inte ni att jag missade julkalendern idag bara för att det är andra avsnittet?? åhhh, blir så sur. Nu tänker ni säkert "men kolla på internet då" men näää, det är inte samma sak. Och dessutom suger internetet här. Jag har panik över allt skolarbete som måste göras men ändå sitter jag här och låtsas vara lugn och gör allt annat som finns att göra. Jag måste skärpa mig. Ha en bra kväll, nu ska jag deppa över att jag missa andra avsnittet av julkalendern! :'(((( 
 

FÖRSTA ADVENT, 1 DECEMBER.

Heej på er! Idag trodde jag att jag skulle hjälpa till med cats men det blev ändrat pga för mycket "personal", haha. Så idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, skrivit klart en uppsatts och lyssnat på musik. Nu ska jag dra till mitt rum där jag inte har wifi(jaa, sjukt segt jag vet) och plocka fram massa bilder jag vill framkalla. Först måste jag lista ut hur man göra med albumen på en mac, haha, fattar noll. Ibland saknar jag min gamla dator, den här är så komlicerad. Puss på er. Sommarkänsla på bilderna nedanför trots att det snart är jul. GOD JUL.