Astrid Lindgrens värld!

tjena, är nu hemkommen från astrid lindgrens värld. Har varit där ända sedan klockan elva och tills det stängde vid sex. Det har varit väldigt mysigt och roligt. Folk har spelat teater och så. jag älskade "Ronja" teaterna. Dom sjunger grymt. Och så gillade jag "emil i Lönneberga" teaterna mycket också. Han som spelade Anton(emils pappa) vart jättelik på rösten! coolt. Vi gick runt oxh tittade i husen. Och det häftigaste bland husen tycker jag var "lotta på bråkmakargatns" hus. Det var det huset dom hade spelat in filmerna i. Så det var alla möblerna som dom hade, och så fick man kolla i lottas rum och så. Och så tyckte jag att "Nils karlsson pysslin" hus vart jätte roligt också. Dom hade gjort alla möblerna så stora så att man skulle känna sig så liten som han är. Det känns väldigt konstig att vara så kort, haha. Jag lägger in lite bilder som jag tagit med mobilen, hade inte med systemen!
Pippi Långstrumps hus. Jag diggar huset ;)
pippis kök! hah. Känner ni igen er. det gör jag ;)
Kajsa kavat gatan typ ;)
jossan vid dom söta husen, det ska föreställa där Kajsa Kavat bodde typ. ""ett hus på den lilla gatan
haha,  "nils karlsson pysslings" hus. man könde sig väldigt liten...
kling och klang ;)
det riktiga huset dom spelade in "lotta på bråkmakargatan". fint hus tycker jag!
Lottas säng, den riktiga.
bröderna lejonhjärtas hus.
en dålig bild på katthult/emil i lönnebergas hus.
ingen bra bilde, men det är iallafall "ronjas" borg. Riktigt fint innutti! det var ganska läskigt därinne också :P haha.

Karlsson på taket ♥ Johanna

tjena, sitter i bilen påväg till Astrid Lindgrens Värld ;) det ska bli mysiigt att se allt. jag älskar ju alla Astrids figurer! så det ska verkligen bli spännande att se allt igen, kommer ju inte ihåg någontingen sedan förra gången jag var där. hihi :D Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och mysa, puss!
så sööt :)
Karlsson på taket ♥ johanna. HAHA. vi är väldigt lika, på många sätt!
gud, så söt ;)

I rather be with you

hallå! jag sitter nu på min säng och väntar på att vi ska få varmvatten, men det tar en liten stund till så tänkte jag att jag kan blogga lite. hihih. men snart har vi nog varmvatten, så jag kan duscha, så jag är ren tills imorgon, när vi ska till Vimmerby(Astrid Lindgrens värld). Det blir bara mamma, pappa, jossan och jag. Det känns som att jag kommer vara typ äldst där(av barnen), men det gör inget! jag har varit där en gång i mitt liv och det var när jag var ca fem år, så jag kommer inte ihåg något vad jag vet. Kanske att man gör det sen ;)
Idag har jag varit och klippt gräset i Lönsås(mina kusiners stuga), för dom hyr ut den på sommaren. och då måste det ju vara klippt och fint. Och så får man ju en liten slant också! toppen ju ;)
och sen har jag bara varit hemma i regnet och lyssnat i massor på musik. har ju spotify på mobilen nu ju, toppentuppen! :D. Nu ska jag gå och se om det har blivit någon värme i vattnet. puss ♥

-----

lär dig livets gåta.
älska, glömma och förlåta.

kom nyss in från en ridtur på John Ambler

japp, och det var riktigt skoj! Jossan red på Klara samtidigt, fast mamma höll i. Vi red borta på åkern och jag red på bra, tycker jag. Jag fattade tillochmed gallop en gång. haha! Fast att han är världens slöaste häst! men det gick fint en ändå, bara man har en piska så.
,
klockan är halv tio och vi ska snart äta. "jag vet, vi har sena vanor,. Men det är bara en tillfällighet ;) nu ska jag gå ner och se hur det går med den ugnsbakade korven och riset. HAHA, puss!

California king bed by Rihanna ♥

------jag älskar den låten! ♥ väldigt mycket. om ni lyssnar på den så kommer ni att förstå! 
Idag har jag bara varit hemma och pysslat lite, jag har flätat Jossans hår så det ser nästan ut som att hon har varit utomland(säger hon iallafall själv), hah. Och så har jag sminkat henne lite också! hon är min provdocka, kan man säga ;) 
jag vet att bloggen inte är fin för tillfället, men jag ska försöka ändra det på något sätt snart asså. Det är svårt, ni vet ;) puss och adjö!

hejhejhejhejhejhej!

just nu är jag en glad person, haha. För idag har jag varit i stan med mamma, pappa och Josefine. jag har köpt en massa braiga saker som jag behövde. jag kan inte visa allt på bild, men nästan allt! jag har köpt det perfekta paret jeans, som jag älskar mest! sitter perfekt men kostade dock väldigt mycket. dom gick på 1250 kronor :O på "olssons" i stan. men det var dom värda. Som ni vet så har jag ju väldigt konstiga ben, men dom här satt perfect! Jag köpte också foundation och maskara, en film, "easy A", ett par gröna byxor, ett svart linne,ringar, öronhängen och lite annat smått som inte är med på bilden. Nu ska jag titta på min nyinköpta film ;)


man får hoppas på det bästa!

hallådär igen! Idag är det en torsdag och det är fortfarande sommarlov. Men om ca en månad/tre veckor börjar skolan igen. både posetivt och negativt tycker jag ;) Jag tror åttan kommer vara mycket jobbigare än sjuan med alla läxor och så, och vi ska ju få betyg nu också. Så därför känner jag mig lite orolig/stressad över att börja åttan. Men om jag tar dag för dag går det nog bra! Man får hoppas på det bästa!
I eftermiddag ska jag till stan, och nu på förmiddagen ska jag kanske leka med Fanney ;) jag ska iallafall fråga om hon är hemma! haha. Nu ska jag dra, hejdå! pusss

kolla ut, himmelen är underbart fin!

solnedgång ♥

dagen med Ellen Sand ♥

hej ;) i morse så kom Ellen hit. och för ca en kvart sedan åkte hon hem. Vi har haft det mysigt, vi har badat i den kallaste sjön ever. Eller åtminstonde idag, hahah! Vi har kört fyrhjuling, dansat(wii), ätit körsbär, tittat på "trassel" och lite annat. Och ätit pizza nu precis innan hon åkte hem, mummmmms ;) det är goa grejor det!
Nu ska jag försöka titta på gossip girl, det pajade typ igår. Men det är värt ett försök! puss



Riga resan! ;)

älskar denna bild :D
hahah, denna gröna "tygbiten" hade jossan lagt ner i min väska! det var ett hål så jag kunde sticka in huvudet!
Cecilia <3
Utkikstornet i Stckholm!
Utsikten därifrån!
hemma hos kusinerna

den gräsiga mattan är nu klippt ;)

tjena, idag har jag klippt hela gräsmattan. Visst duktigt?! det tycker jag iallafall ;) Och idag så fick jag ett jättegulligt fotoalbum av mamma. Så jag har skrivit ut lite bilder från våran resa. Bilderna som ni ska få se ikväll. för datorn är jätteseg nu, så då orkar jag inte lägga in det. Gör det ikväll. puss och hej, nu ska jag titta på gossip girl.

I'm back!

hallådär! förlåt för att jag inte har bloggat men jag trodde verkligen att jag skulle kunna blogga på båten, men där trodde jag fel. Jag har iallafall haft super roligt på båten till Riga. Träffas massa mysiga släktingar, ätit jättegod mat, fotat i massor med Sandra. I Riga vatt det jättefint och mysigt. Vi gick mest runt och tittade på fina byggnader och jag gick och pratade med Cecilia, och så gick vi i ett litet köpcenter. Det blev inte något köp men jag köpte ett litet halsband på torget. det var två nätter vi sov på båten och två hela dagar man fick ha skoj på båten. Och i söndags när båten kom tillbaka till Stockholm så åkte vi till våra kusiner i Enköping. Med de har vi kört goocart(stavning*haha), gått på stan, och varit uppe i ett väldigt högt utskikstorn i Stockholm, och sedan har jag fotat med sandra, Henke och Matilda. Det var en liten kort historia om våran resa till Riga. För jag misstänker att ni inte orkar läsa mer! x)
jag håller på att lägga in alla mina bilder på datorn nu så imorgon lägger jag in många bilder. Nu är klockan mycket och jag måste sova. hejdå!

sitter i bilen påväg till Stockholm :D

Och i Stockholm ska vi stiga på en båt, en stor båt och sedan åka till Riga! ska bli toppen kul. Och jag kommer få träffa massa släkt som jag saknar så!
Vi åkte iväg för ca tre timmar sedan och rullar på i full fart! sitte längst bak i bilen och lyssnar på musik, myysigt!
Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket, så ni bara vet det. Men det kanske kommer något inlägg när jag är på båten^^. Ha det bäst!

Nu har jag packat klart och är redo att åka

hallihallå! nu har jag packat klart och är redo att åka. Det tog ca två timmar för mig att packa efterssom jag är så omständig. Jag har typ provat hela min garderob. men såklart så lyssnade jag på musik samtidigt :)
och sen när jag packade så såg jag att Tilde och Magnus hade kommit hit. så jag har lekt lite med Tilde också! jag älskar det :D vi hoppade mest studsmatta. hon är galen i det. Jag blir glad när jag ser henne glad!

men nu ska jag titta klsrt på avsnittet och sedan försöka sova, för det blir tidigt imorgon! kramar.

usch, vad trött jag är!

jaaa....usch! kom nästan nyss hem från att jag har cyklat 2 km och klippt gräset med en "gågräsklippare" i en guppig trädgård med Alfred. och sedan cyklat hem igen. fyy vad jobbigt. Och ni vet klevabacken(en skitstor uppförsbacke), var grymt jobbigt! det är bara uppförsbackar på tillbaka vägen.
Och jag har inte packat än tills imorgon. pust... :(
nu ska jag vila lite till och sedan packa! kanske blir något mer inlägg ikväll, vi får se :) puss

I want you to want me!.


ett helt vanligt inlägg

hejhej! nu har jag varit ute och gått en liten promenad som jag skrev att jag var tvungen att göra innan. hah, det var skönt! från och med idag ska jag motionera varje dag. lite iallafall.
jag kollade på moalinas.devote.se innan och där hade hon länkat någon sida där man kunde se om man var överviktig elr underviktig osv. Och jag gick in där och tittade och såg att jag är underviktig :O det trodde jag inte. Man skulle ha nitton och jag hade sjutton komma någonting. Men det kändes skönt att få se det! haha. Gå in på Moas blogg så kan ni också prova ;)
mamma hjälpte mig att byta gardiner innan idag. Det blev bra tycker jag. det blev lite mera sött och gammeldags än det jag hade innan som var typ " tråkigt" elr vad man ska säga, hahah!
Imorgon ska jag packa tills på fredag, men jag kommer såklart hinna att blogga! hejdå ♣
jag bjuer på denna bild på mitt "fina" rum. Där ni kan se mitt fönster med mina nya gardiner, och min säng med en dator på, haha. 

onsdag! :)

heej, sitter på mitt rum och spelar en skiva. och just nu spelar den "born this way" med lady gaga, hha!  Idag har jag fixat lite i mitt rum,elr lite. hhihi. Har målat naglarna och bäddat rent min säng och börjat packa lite smått till på fredag. Och så har jag nördat musik hela dagen! jag har gått igenom jättemånga skivor, och jag hittade en låt som jag nästan helt hade glömt bort! den är toppen. Hon sjunger så fint också! Ni känner säkert igen den- http://www.youtube.com/watch?v=4ZOzKqZZDrs.
Ikväll elr i eftermiddag måste jag verkligen ut och springa! det var ett tag sedan nu, så det behövs. tänkte ut och gå innan men då började det att regna, så jag kanske kan försöka snart igen! kramar

En dag i stan med Mina ;)

Idag har det också varit en awesome dag! det började med att jag steg upp som vanligt, och sedan kom mina vid ca klockan tolv. Då åt vi och sedan åkte vi in till stan. Där gick vi runt och tittade i någon affär på typ en kvart elr så och sedan gick vi till bion, där vi tittade på Harry Potter filmen. Den var så jäkla bra! vill gärna se om den igen. Och sedan efter det åkte vi till grand sammarkand, och där var vi typ bara inne på New Yorker. Och där köpte jag tre plagg som jag är helt förälskade i. En svart underbart fin klänning utan band, en svart linne utan band, och en gul tröja i spets! nöjd flicka♥ Och mina och jag har ätit så mycket godis så vi nästan spricker, Skulle inte förvåna mig om vi båda typ spyr anrt. och ändå så har jag godis kvar i denna kartongen som står brevid mig :O jag tror jag måste gömma den för migsjälv elr något! puss och hej leverpastej! ;)


Så här har jag sett ut idagså här har jag sett ut idag. Tröjan är den jag köpte igår när jag var i stan!

På fredag ska jag åka till Riga!

Riga är Lettlands huvudstad, ni som inte visste det! :D
vi ska åka en jättestor färja, nästan samma som jag har åkt två gånger! ska bli toppen kul. Vi åker med morfar och Annette och alla andra på den sidan av släkten som ville följa med! :D ska bli så awesome! och sedan kanske vi ska vara hos kusinerna i Enköping på söndag till måndag! nu längtar jag som satan! hihih
Nu ska jag snart åka in och titta på Harry potter med Mina! puss. ha en bra dag! <3
Mina den fina! <3

en awesome dag i stan! ♥

hej hej :) jag har inte kunnat blogga tidigare idag för i morse fick jag stiga upp tidigt för att min syssling skulle komma, har haft fullt upp :) haha. och sen blev jag skjutsad till Hanna och var bara där i någon kvart typ. Sedan åkte vi till bussen och åkte in på stan. Moa satt redan på bussen :) och sedan åkte vi in till stan och där gick vi och kollade i affärer. Och sedan gjorde vi lite annat, haha. Och efter det mötte vi Albin och gick till linnéparken. Där var några artister som sjöng och spelade. vi såg inte så mycket, så vi mest lystnade och åkte någon rolig gunga, haha. och bara snackade och fotade! har varit en bra dag iallafall! Jag har inte tagit några bilder men Moa har tagit en massa som hon ska lägga in på facebook ;) nu ska jag förbereda så jag kan lägga mig och läsa elr något! kramar.
en liten bild på Hanna och mig när vi lystnade på någon som sjöng. Kanske Andreas Waise(stavning) ;)


klockan är fem i elva på kvällen, den sjuttonde juli tjugohundra elva!

nu ska jag lägga mig i sängen i nattline/tröja och titta på gossip girl, väldigt mysigt! sedan måste jag sova så jag är utvilad tills imorgon. Först måste jag upp tidigt för sedan vid ca tio tiden kommer min urgulliga syssling hit och magnus(pappa). Ska bli myysigt. Och sedan måste jag packa det jag måste ha med mig till Hanna för att sedan åka med henne och Moa till stan. där ska vi gå på stan lite och sedan gå på allsång i linnéparken. Ska bli awesome, vettu!
så nu är det bäst att jag gör det jag ska göra innan jag ska sova! puss.

♥Harry Potter♥

asså shiiit,den sista filmen är ute på bio och har varit sedan i onsdags!  Jag älskar alla Harry Potter filmerna. Jag vill inte att det ska vara den sista, jag vill aldrig att det ska vara slut. jag kommer böölipa när Harry dör, men som tur är har jag hört att Harry lever sen igen. hah, fattar inte så mycket. men jag längtar verkligen tills på tisdag, då jag ska se den! :) jag älskar alla filmerna, men älskar mest sexan och mindre femman.!
nu ska jag sitta och längta tills tisdag! kramar
I LOVE THEM!

one way or another

Idag har jag inte gjort så mycket, tittat på och fotat när Jossan och Matilda gjort sylt. Och snart ska Matilda göra kräm och saft också, hha!
Imorgon ska min mamma kusin komma och min syssling Tilde komma. Ska bli kul! hon är så himla söt!
ps.. den header bilden jag har nu har jag bara så länge tills jag har gjort en ny. Fanney hjälpte mig att fixa, tack så mycket igen Fanney! <3
hejdå! puss

how I spent my day!

hej alla! idag har jag gjort lite småsaker.  jag kan inte skriva allt i detalj men jag har kört fyrhjuling(awesome!), bakat chokladbollar, damsugit övervåningen(mamma bad mig). Haha och mycket mer. fast för det mesta bara varit ute och ätit körsbär. mumma ;)
och nu kommer mamma, pappa, jossan och mormor hem hör jag. Dom har varit och tittat på Matildas och Henriks "konsert" en helt egen en. Jag ville inte följa med för att jag trodde att Fanney skulle komma hit typ vid sex, men hon kommer hit typ snart! så jag hade ju kunnat följa med då, men jag ångrar mig inte! hahha.
Nu ska jag titta klart på gossip girl avsnittet som jag har laddat upp, kramar!

mitt internet är äntligen fixat!

jippie, mamma fixade mitt internet så jag kan vara vad jag vill nu i huset istället för att sitta fast i den där kontakt saken. jag trodde inte mamma kunde fixa det, men där trodde jag fel!
Idag åkte pappa, jossan och in till sävsjö klockan elva, åkte till vallsjö badet och spelade minigolf. jag suger på minigolf och kom sist. Pappa etta och jossan tvåa, haha. men det var roligt! och sedan åkte vi till mormor, där fikade vi lite och sen tog vi med oss Alfred hem igen! det var min dag, hoppas ni haft en bra dag, kram!
ps.. Mina kom hem idag, saknar henne! Måste leka någon dag med lilla Minafina!

tjena!

halli hallå! alla mina bloggar som jag har haft nu under det senaste krabbar hela tiden. jag tänker inte nämna hur många jag har haft(pinsamt) men ni fattar nog, haha! och jag hoppas detta är den sista blogg jag någonsin har.! så bäst för mig att detta blir bra, hha!
jag ska försöka lära mig nu hur man gör saker och ting här, puss!

Välkommen till min nya blogg!