Flickan i randig pyjamas

Hej bloggen! Det är torsdag, efter imorgon är även denna skolvecka slut. Dagen har varit kul, blev förfånad när jag fick ytterligare en roll i musikalen vi sätter upp. Ska vara en bonde som får dansa en liten truddelutt. Superkul!! Jaha annars då? Har inte hänt något kul denna veckan. Blev godkänd i matte vilket känns bra. Ja juste, har ju fyllt 18 år också. Dags att ändra min blogginformation till "18" istället för "17", känns väl helt ok bra. Ha en fin kväll allehopa, kram! 
 
 

Vårt födelsedagskalas

 
 

den 15:e

Hej bloggen! Här sitter jag och har nyss ätit upp min mat jag lagade. Har nog nästan aldrig varit såhär mätt... Idag slutade jag skolan väldigt sent, eller iallafall enligt mig så är halv fem rätt sent. Vi hade dock musikal sista lektionen vilket är roligt. Så idag fotade vi, både en gruppbild i "pippin"-tröjorna och enskilda bilder(5 och 5), så nu längtar man tills programmen med bilderna kommer! Nu är det bara 2 månader kvar till premiär, häftigt värre! 
Så imorgon är det fredag igen, rätt skönt ändå förutom allt jag måste plugga på. Eller okej, bara musikteoriprov men det är inte roligt nånstans att plugga inför det... Önskar er en fin kväll, själv så ska jag snart sova! Kram 
 
 
 
 

dagens väder

 

8:e januari, det kända datumet

Hej bloggen! Tio år sedan stormen Gudrun idag ja. Visst, själv har jag kanske inte jättemycket minnen men jag minns en hel del ändå.. Jag minns att det var en jobbig tid med strömlöst i nästan en månad och skit jag inte orkar skriva om. Men över till något annat. Idag var första skoldagen. Om den var bra? Nja, sov väl mig igenom dagen kan man säga. Idag var man riktigt trött. Känns dessutom inte ens som att det har varit lov så jag antar att det kändes bra att komma tillbaka till skolan. Men iallafall så efter skolan, så gick jag och Mina och fikade, mysigt värre! Detta inlägg blev lite knas så jag tänker runda av. Hoppas ni får en fin kväll, kram! 
 

Och helt plötsligt en VIT DAG

 
 
 

En sån där kväll

Hej bloggen! Hoppas allt är bra, jag mår prima ballerina! Idag är det tisdag vilket innebär att vissa små barn börjar skolan redan imorgon. Jag är som tur var inte ett av alla dessa barn men jag råkar veta att min storasyster är. Så imorgon ber vi får dem och dagen därefter är det våran tur. Nä, det är inte så farligt att börja skolan igen. De första dagarna handlar ändå om "vad har du fått i julklapp?"- snack. Ja, iallafall om man är i åldern 5-14. Men men, jag har för övrigt gått halva min gymnasietid och jag ska kämpa och ha kul så länge det varar. 
Josefine sa till mig igår "Johanna, vi måste träna varje dag nu innan skolan". Så för det första: vi börjar skolan i övermorgon så, förvänta dig inget sexpack.... Och det andra, vart är du nu? Vi skulle ju ut och promenera ikväll. Men nä, istället är du uppe och gömmer dej på ditt rum. Så ja, Gott folk. Nu ska jag upp och hämta min lillasyster. puss 
Kollade på gamla bilder idag och när jag gör det känns som det som att mungiporna ska ge upp. Jag menar, sitter och ler som ett fån hela tiden eftersom alla var så söta. 

En grön dag i Januari

 
 
 
 

Vår Stockholmsresa

Hej! I förgår kom vi hem ifrån våra fyra dagar i Stockholm. Vi har haft det supermysigt och vi har faktiskt hunnit med jättemycket. Även om man inte shoppat så mycket som man förväntat sig så har vi gjort andra roligare saker. Vi har åkt väldigt mycket, till xempel skridskor, färja, spårvagn, tunnelbana, hiss och en massa rulltrappor. Orkar inte berätta om allt vi gjort men man kan summera resan väldigt bra och rolig iallafall.. Ha det supernajs!