JustGoWithIt

hej! efter skolan följde jag med Mina den fina hem, och kul har vi haft! vi har dansat(spel,haha) , ätit, lekt med minas löshår(asnice, jag gjorde lugg på mig! coolt), käkat glass och brownies, gått ppå styltor med mera! haha, vi har haft det skoj iallafall!  jag fick låna filmen "min låtsas fru" av mina, den är sjukt bra. så jag ville låna den så jag kan kolla på den igen! nu ska jag ut och gå en runda i mörkret, ha det bra! goodiie!
jag i Minas löshår som lugg! haha,

What are words If you really don't mean them when you say them

kärlek till den låten!
ojojoj, jag måste ut och springa/gå ikväll för det kan behövas! haha. men om det regnar tänker jag inte gå ut, då får jag träna inomhus! Pappa är nu och lagar staket så jag är ensam och lyssnar på musik. myysigt. elr vänta... jag inte ensam, Meghan är här någonstans. sen måste jag läsa på och göra lite läxor. usch, palla?!  men jag måste :( puss och hej leverpastej.

jag älskar att få post. Lägg det på minnet!

hahah. tjenis! sitter nu på mitt rum, lyssnar på musik och kollar bloggar och facebook.
idag slutade vi vid två och sedan åkte jag hem med bussen. Men jag var tvungen att ringa och fråga pappa om han kunde hämta mig vid busshållsplatsen, för jag ville inte gå i ösregnet!?? och det förstod han, så jag fick skjuts hem! asgött. hihi
vet ni... innan blev jag glad, jag fick ett brev. ett brev av min kära kusin! jag älskar att få post. och då menar jag inte typ från "synsam och tandläkaren och så, utan egna skrivna brev från kompisar!  nu ska jag skriva tillbaka till henne! ha det gött. puss.

chocolate chip cookies! :D

yeye, kom nyss hem ifrån Fanneys place. Vi har lyssnat på musik, bakat chocolate chip cookies och titttat på solsidan. haha. Kakorna blev super goda men lite missbildade, hehe!
nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok, men först ska jag ställa mitt mobil-alarm så jag inte försover mej imorgon som jag gjorde idag! det tänker jag aldrig mer göra om, det var hemskt! godnatt everybody <3

glaaaaaaaaaad :D

jippi, jag har nu kopplat in högtalare på mitt egna rum! nu kan jag äntligen lyssna på musik med riktigt ljud! :D

Måndag

hejhej! har inte så mycket att berätta från min dag(och jag orkar inte heller). hehe! men nu har jag nyss fotat mitt rum, vi skulle ha bilder och skriva om våra rum på franskan. yaa, jag vart tvungen att städa lite först bara x)
och när jag ändå hade kameran uppe passade jag på att ta lite
ego pic också ;) yeyyye
haha

something that I want!

... grymt bra låt! han är grym! det är den första låten i mitt förra inlägg, fast med en kille ;) 
just nu sitter jag vis två datorer samtidigt. Jag håller på att göra lite gratolations kort till farfar som fyller 70 år imorgon. Vi ska åka och fira honom någon dag! ;) Så snart ska skriva ut, jag tror det blir bra faktiskt!
jag har hög musik på andra datorn,. jag älskar bas, jag är en äkta bas flicka som gillar hög musik med bas! hahahah
imorgon är det skola igen, pust... så därför blir det att lägga sig lite tidigare idag igen. jag ska göra lite bullar i håret  sen också så det blir skruvlockar imorgon! nu ska jag fortsätta med det jag håller på med! puss och hej.
aww, söta!

några av mina favoriter just nu!


England 2009!

aww, jag kom och tänka på england i morse hur himla bäst vi hade det! jag saknar det som in i bängen! åhh, jag vill tillbaks nu! dom nuvarande sexorna är i england nu ju, elr dom kanske har kommit hem(inte vet jag), jag är avis. Det känns som att det var igår vi vart där men samtidigt så känns det som att det var flera år sedan, när det bara var två år sedan. jag har på mig englandströjan nu, om ni nu skulle bry er! :) haha, har tyvärr inte englandsbilderna på denna datorn.
nu ska jag göra något annat, kramar!
gammal mobilbild ;)

lördagskväll

hello,
det är lördagskväll igen och just nu sitter jag och känner mej som en gris, elr min mage gör. har nyss ätit dumle glass i massor! och herregud vad jag åt. ni får ursäkta mig. haha!  jag ska snart lägga mig och titta på någon film, vet inte vilken men det kommer jag säkert på sedan.
innan ikväll så sprang jag och meghan ner till badplatsen och tog oss ett dopp. mamma och pappa var ute på sjön med båten och det blev perfekt så jag kunde åka med dom hem! nu ska göra det jag skrev! pussss.
aww, kolla mitt hår! <3 kolla så långt.

bloggeliblogg

hejhej! idag fick jag min sovmorgon som jag ville och blev väckt vid tolv, sen följe jag med pappa och vattnade kossorna. vi åkte med fyrhjulingen, awesome! haha. Och sen vart jag med pappa lite när sorterade kräftor, jag vågar inte röra. har aldrig gjort och kommer aldrig att göra! :O det blev 4,6 kilo idag. inte så bra, men helt ok.
nu kommer min mamma hem så jag ska gå ner och säga hej! puss och kram.
jag igår, haha. Ignorera mitt face! ;)
/tröja: new yorker/

tacokväll ;)

hejhejhej! nu kom jag nyss upp från måltiden och jag är så mätt så jag nästan spyr. hiihi! jossan och jag har gjort tacos, alldeles själva! och det blev supér! vi är så himla duktiga tycker jag ;) hihi
nu ska jag titta på någon film och sedan ska jag sova, är grymt trött.,.  imorgon ska jag ta sovmorgon. Det kan behövas. puss och kram!
min söta syster,

åhhhhh, fredag!

hallihallå! sitter i kapprummet med ellen och väntar på att bussen ska komma. Klockan är bara tjugo i tre och bussen kommer vid halv, så det blir en liten vänte stund! :( segt. men vi får hitta på något snart.
Åhh, det är fredag idag och ikväll ska jag mysa. äta chips och dip om mamma nu har köpt dip sås ska jag mummsa det. Hejdå!

she's the man!

hejj! sitter i sängen och tittar på shes the man med Mina Carlsson! den är så himla rolig :D kramar

mentorsråd

hej! sitter här på mentorsrådet mitt emot Hanna! Mange är och hämtar pennor. och nu kommer han snart! hejdå.

sweet dog!

hej! jag är trött(intresseklubben antecknar). hah! Idag på bussfärden hemmåt satt Mina och jag med Tom och Mattias som vanligt, och idag så mätte vi ben. elr vi kollade på hur smala smalben jag har :O inte fint att ha för smala! hhaha. 
skolan kör på som vanligt och det är onsdag. DET ÄR BARA ONSDAG? ojj, det känns som jag har gått i skolan evigheter nu efter att sommaren slutade. usch, det kommer bli ett långt år.....
men nog om skolan, jag vill ju inte påminna er om att det är skola imorgon ju??! ;) nu ska jag kolla runt lite på datorn.

om tio minuter så..

ja, då slutar vi! jippi. äntligen en dag till avklarad. Vi har just nu magnus, min mentor. Har gjort matteläxan, så det är gött! idag när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra. bara chilla antar jag. och om jag får en sådan där sockerkick som jag fick igår så ska jag baka chokladbollar. hihi ;) nu ska jag kolla skolmailen! pusss. bloggar ikväll.

kolla videorna! hahaha

jag la in två videor på min gamlagamla blogg. Kolla gärna! (jag la in dom där för jag vill inte lägga in på youtube innan jag lägger in här) www.pimpuffan.blogspot.com
och ps.. HANNA, jag lägger in någon annan gång när vi dansar! i promise.

hemkommen från dag två.

hallihallå! kom nyss hem från plugget, och nu sitter jag här med en glass i min mun. det behövdedes! idag har det varit bad två ggr i skolan(pust..). först på gympan och du simmade jag 22 längder bröst och 8 längder rygg. det är nog mitt rekord om jag ska vara ärlig ;) annars har det inte hänt så mycket idag!
nu ska jag gå ner och ta något mer sött. jag har fått en sockerkick! så nu ska jag äta mig feet ;) puss och kram

natti natti ;)

hihi, nu ska jag förbereda dom sista grejorna inför morgondagen och sedan lägga mig i sängen och titta lite på shes the man. jag blev så sugen på att kolla på den nu igen!
nu ska jag packa mina badkläder! kram och godnatt

första skoldagen!

tjena, denna dag har varit ganska rolig ändå. men dock väldigt lång känns det som. Vi hade mentorsråd tills klockan tolv. Där hann vi med en massa, fika, prata för det mesta, och så spelade vi kubb! och gissa som vann va?? jo, ingen mindre än Hanna och jag! hahaah. woooow. hihi. Och sedan gick vi och åt och tittade in lite på nya unkan(ny för mig) och sedan hade vi vanliga lektioner igen. så då drog skolan på som vanligt igen, och imorgon förtsätter det.  OMG; JAG HAR BÖRJAT ÅTTAN! jag känner mej så stor! och om fem månader fyller jag FEMTON, då blir jag stor! ;)
Nu ska jag göra något, puss och hej!

skola imorgon då...

hej, nu har jag tagit en dusch och ska nu snart titta på eclipse med jossan. hah. men först ska jag göra lite skolförberedelser. Packa väskan och ladda datorn och så, haha!
idag har jag bara varit hemma och kört lite fyrhjuling och så. men mest gått och njutit av den sista dagen på sommarlovet! puss och hej.

lördagskväll

hi! nu sitter jag här med min dator och har nyss varit ute med mamma och pappa för att titta till våra djur. Elr vi gav kossorna äpplen! ;) hahah.  Och nu snart ska jag gå ner och mysa med familjen( får se vilka det blir) och titta på någon film tror jag, och äta godis! det är goa grejer det,. puss och hej.

lördag, söndag och sen skola!

ojojojojoj, snart är det skola. på måndag. om två dagar! jag både vill och inte vill men mest inte vill. hahah.
men iallafall så var det jättekul igår med Mina och dom i stan! jag köpte en jacka som jag kan ha nu när skolan börjar och en blå kjol. det var det nästan det ända jag hade råd med igår efterssom min älskade jacka jag köpte kostade en del :( hihi ;)  Sen åkte vi hem till Mina och åt suverän pizza. Elr man kanske kan säga ost med pizza istället, haha. vi gjorde egna pizzor. sen tittade vi på film och sedan spelade vi tyyp något wii elr så. haha! det var skoj!
Idag har jag inte gjort ett piss, bara lyssnat på musik och fotat lite. nu ska jag dra, pussar!

ett snabbt inlägg innnan...

jag snart blir hämtad av Mina och hennes farmor! haha. Och sen hämtar vi hanna johansson och ellen och moa ;) sedan drar vi in till stan och shoppar! ska bli toppen. sedan åker vi hem till Mina. ska bli skitkul! men nu måste jag dra, så jag hinner bli klar :)
en ful bild på mig idag.

just nu (L) hahah

heej, gott folk ;) sitter just nu och chattar med Hanni. hah.
Idag ska jag inte göra ett skit. ska något baka något mumsigt sedan! kramar

give me everything tonight.

han sjunger ju grymt ;) Inte pitbull men den här killen. Neyo, typ! hah


en toppen dag med Ellen och Moa!

hi ;) i morse åkte jag till ellen och moa, sedan åkt vi in till stan vid ca nio och har varit i stan till ca klockan ett då vi åkte till samarkand tills halv fem! hahha. men det har varit great, trots allt allt gnällande från mina fötter och ben. hah. det var lite jobbigt att gå hele dagen. I stan så köpte jag ett svart-vit skjorta som jag gillar väldigt mycket och där köpte jag också en rolig bikiniöverdel! hahah. och sen så köpte jag ett halsband, och så köpte jag ett halsband på samarkand också. De blev inte så mycket köp för jag hade inte med så mycket pengar. jag hittade en massa jag vill ha men inte köpte, men det får bli en annan gång.denna skjorta köpte jag idag, den är mycket finare i verkligheten! ;)

farfar♥

hoppas att allt kommer att gå bra. Du vet att jag älskar dig!

.

tjenamoss! jag sitter här nu i mitt mörka rum efter en liten promenad med hunden. jag vill motionare mycket så att jag blir fin någongång men det går inget vidare. men jag kör mina vanliga "pass" nästan varje dag. hah :)
annars idag har jag bara varit home. lagt i burarna med pappa och lite så.
och innan så ringde Ellen och frågade om jag ville följa med in till stan imorgon, och det ville jag såklart! det kommer bli toppen kul! :D nu ska jag fixa lite med min msn som krabbar hela tiden :O så det blir nog att jag fårbyta till [email protected]




lycka till, farfar♥

jag älskar dig!♥



en toppen dag!

tjena, mmin dag började med att Mina ringde till mig, haha. Och sedan kom hon hit och vi har lekt i massor. Vi har bakat goda muffins/kärleksmums, spelat trummor, spelat in lite videosar(hahahaha). Dom blev så dåliga så att man nästan skrattar åt det! och sen bara haft allmänt skoj.
och sedan vid ca fem åkte jag och min familj till mina kusiner på kräftskiva/kalas. Min kusin Sandra fyller snart år så då har vi firat henne och ätit kräftor har vi också gjort! mumma. och nu kom jag nyss hem då! ;) mycket trevligt vart det! men imorgon åker mina kusiner hem så vi kommer inte träffa dom mer tyvärr :( nu ska jag titta på någon film. Godnatt och sov sött!

fram och tillbaka

tjena, klockan är ganska så mycket på kvällen och jag måste VERKLIGEN fixa till mitt rum lite. Sandra sov ju här inatt så jag måste ställa in sängen och lite så. kläder överallt på golvet och annat bröte. hahah. nog om det!
Pappa och jag har idag åkt till falkenberg. Där matilda och alfred hade en konsert och sedan tog vi med dom hem igen! mamma och mormor, jossan och nelly vart redan i husvagnen så dom bara åkte med hem! :) det vart en bra konsert.

nu ska jag göra det jag skrev innan, fixa sängen och så. jag kan knappt röra mig! :OO puss och kram
galet

nu blir det one tree hill med Sandra :D


jag slänger in ett inlägg ;)

hej! nu slänger jag in ett litet inlägg medans jag väntar på att min kusin sandra ska komma vilket hon gör närsom hellst. Hon ska sova över här, ska bli kul! innan idag har jag ridit på ambler. jag ska försöka rida mins varannan dag nu! jag tycker det har blivit så himla skoj nu igen. jag kände mig så duktig idag efter jag hade ridit för jag red själv och galloperade i massor typ ;D jippi, duktig flicka ;) nu ska jag gå och säga till pappa att kusinerna komemr snart! hahha. pussssss.

OMG!♥♥♥



kräftor kräftor och kräftor

hallihallå! klockan är bara halv tio men jag har varit uppe en stund nu. jag har tillochmed hunnit duscha. Men det är bara för att jag steg upp vid halv sju för att ta upp kräftburarna. Mamma, josefine, mormor och nelly har åkt iväg till husvagnen för att kolla på konserterna för matilda och alfred imorgon. Pappa och jag ska åka på en liten utflykt imorgon istället. Så vi åker imorgon till varberg och sedan åker vi hem igen. hah.
Nu ska jag göra något, kanske titta på någon film :) ha det gött, puss

nu blev jag väldigt sugen på jordgubbar!

synd att vi inte har jordgubbar hemma bara! jag vill ha det nuuuuu!
kolla så mumsigt det ser ut!

ruuuuuuubrik

hallådär! innan idag så läste jag världens sämsta "skämt" elr om man ens kan kalla det det? elr vänta det är en gåta haha!
-heter det "en rak sväng" eller "ett rak sväng"? svar: ingenting. Efterssom det inte finns några raka svängar.
jaha, nu fick ni höra en dålig gåta med ;) ahah. Mina kusiner åkte hem för ca en halvtimme sedan och vi har haft det great. Sandra och jag har ridit, tittat på one tree hill, bakat och lite annat smått!

USCH, nu har jag fått hicka igen! jag hatar det! ¨det kanske är någon som tänker på mig... det är ju då man får hicka! Nu ska jag nog titta på någon film! puss puss 

I love music!

hallådär! nu har jag skrivit ut en massa låttexter med ackord som jag alldeles strax ska gå ner och sjunga. jag har också skrivit ut en bild till min nya "loggbok" som jag köpt själv. efterssom vi har datorerna så kommer vi ju inte få en loggbok iår, bara en liten sak. Så därför har jag köpt en egen alldeles lagom stor ;)!

I eftermiddag ska mina kusiner komma hit så vi ska träffa dom! ska bli kul :) nu är jag väldigt nyfiken på noterna jag skrev ut, så jag måste ner och prova! hejdå, puss.

Hanna Banan Olofsson ♥

hejhejhejhej ;) ligger just nu i min säng och "ganska" så trött. Hanna åkte hem för ca en timme sedan. Vi har haft det toppen kul. igår så badade vi på badet i regnet, kört fyrhjuling och fotade mest och hade allmänt skoj. Och idag har vi ridit ;) det gick bra för oss, tycker jag :)jag kan inte skriva allt i detalj vad vi har gjort, för då blir det så mycket. men det är typ det vi har hittat på ;) tack för dagarna, hanna banan olofsson! det har varit great!
Hanna vart jättevacker! hon har min svarta klänning på sig och så fixade jag en frissa ;) väldigt passande! :D
och såhär såg jag ut då, fick bli en bild när man inte ser ansiktet för jag vart ändå så ful ;)
haha, hejdå <3

pusspusspuss ♣

hallå där alla fans! haha. idag blev det att stiga upp tidigt för att gå ut och klä på sig regnkläder och sedan åka till båten, sätta sig i båten och sen fiska kräftor. haha. en lång historia kort.. Sen kom jag in och har bytt om och lite så och nu är jag här. Ska snart åka in till Lammhult och bada med Hanna Olofsson, saknar henne! och sedan ska hon följa med hem hit och sen ska vi leka! och ikväll ska eventuellt mamma koka kräftor, så då ska vi eventuellt äta det! nu ska jag gå ner och fråga när vi ska åka. vill åka nu! puuuussssssss.

difficult times lie ahead!?

tjena, idag har jag tyvärr inte hunnit blogga för att jag har haft fullt upp. Nu är klockan ca halv tio och resten av dagen har jag jag jobbat och slitit. elr kanske inte slitit så.. ahha. Mamma och jag har först städat i hallen och rengjort så vi skulle kunna måla. Så nu ikväll har vi målat, jag har målat två timmar i sträck. och fick typ kramp två gånger, hahahah. kanske skulle bli målare??....... KNAPPAST. men tyvärr så vart det bara grunden, så det ska målas likadant sedan igen. sen ska vi sätta upp tapeter och byta golv. det är mycket arbete! difficult times lie ahead.. alldeles riktigt!
och sedan idag har jag också hunnit med att vara med pappa på sjön och lägga i burarna, kräftburarna. Så det blir att stiga upp vid sex imorgon för att plocka upp. Imorgon kommer det bli bäst! Hanna ska komma hit och sova över :D men innan vi åker hit ska vi bada en sväng på badet!! puss och kram
HAHAHAHA

liiite random.

hejsanhoppsan! idag är det måndag och idag åker jag hem. elr ikväll. och påvägen hem ska jag in en sväng till ullared igen! det är ju bara tjugo minuter härifrån, så det är bra!
mamma är just nu och lämnar de andra barnen på lägret som dom ska vara på nu i veckan. i det "fina" vädret. usch.
Idag så vaknade jag av att det kom ett skyfall. omg, vad det regnade! så jag kunde bara sova till klockan åtta idag, och sedan gick jag och borstade och så och då kom det sedan igen. Så jag blev en ANING blöt! ahahah. usch och blä.
jag har också bakat en till microkladdkaka idag,
som vi ska ta och fika på när mammis kommer tbx.  nu ska jag läsa lite bloggar och kolla facebook och så ;)
HAHAH, snygg bild ;)

ännu ett inlägg

hallihallå! innan vart jag, Matilda, Josefine, Alfred och Henrik nere vid havet och badade i alla vågor. det var väldigt stora vågor. Man blev ju nästan dränkt i dom. hahaha. Elr iallafall när jag, henrik och alfred gick ut ganska långt så vi knappt bottnade. och efter vi badat så byggde vi saker i sanden. jag och matilda gjorde en sjöljungfru som vi döpte till "Ariala Galah" hahaha. det skulle vara likt ariel typ. Bilden finns på min facebook! kolla in den där, för jag har den inte på datorn än. Den vart fin iallafall :D
Nu ska jag hoppas på att inte internet avbryter igen så jag kan titta på gossip girl :D pusssssss. 
Imorgon åker jag hem till småland igen men innan det ska jag in en liten sväng på ulla igen :)

någon dag kommer du nog förstå!

ahhahah, hej! internetet på campingen, här har krabbat nu ett tag. Så jag kunde ju inte blogga igår men nu kan jag det igen. Toppen! :D igår var jag och mormor i Ullared och jag köpte inte möe, men jag kanske ska dit imorgon igen med mamma. vet inte om mamma vill men jag ska tvinga henne, haha. För jag har nämnligen hittat saker i massor som jag vill köpa men som jag inte köpte igår.! haha. på ullared igår, köpte jag en ascoolt väckarklocka, ett par jeans, en tröja och lite godis och så. Så det var ju inte möe.

Idag har jag, mormor och John varit i falkenberg och handlat mat och en liten present till Sandra!
Mamma, Josefine, Alfred,Matilda och henrik kommer snart hit till husvagnen och ska sova här i en natt. För imorgon ska Matilda, Alfred och Henrik på ett läger. Det blir "fullt hus" här idag. elr rättare sagt "full husvagn". Nu ska jag sova elr något, är trött och har ont i magen :O pussssss.
jag, igår

microkladdkaka!

hej, sitter i husvagnen och innan idag har jag bakat microkladdkaka och den blev suverän. Jag la blockchoklad på den nämnligen :-) Annars idag har vi inte gjort så mycket, spelat kort, tittat på gosiip girl. Det är typ det jag har gjort för det regnar ju idag. Tyvärr. Nu ska jag gå och göra något, kanske kolla på gossip girl igen :) kramar

haha, söt bild på Rocksy i våras när hon letade efter kaniner under alla pallar(som ni kan se) :)

Hejsan hoppsan!

klockan är halv elva och jag sitter vid datorn. Idag fick jag sova till halv tio men är fortfarande lite trött! Idag ska jag fråga mormor om vi kan åka och shoppa, kanske ullared? elr jag vet inte.. vi måste iallafall vänta till John kommer hit så han kan vara med Rocksy. Elr så bara åker vi till fynda till Falkenberg idag. så kanske vi kan åka till ullared imorgon! hahha. vi får se vad mormor tycker. 
Idag fyller Mina Carlsson år,så ett stort grattis till henne. GRATTIS!
Nu ska jag nog ta att titta på ett avsnitt av gossip girl. det är så himla spännande vettu, puss.
jag, just nu:

Världens finaste sysslingar ♥

aa, det stämmer! elr alla mina sysslingar är världens finaste! haha. 
Idag så åkte jag och mormor hit till husvagnen, men har tillbringat hela dagen med mina sysslinga, Saga, Olle och Elis. gud så goa dom är. vi har badat, spelat massa olika spel, varit i lekparken och sedan badat igen! ahha. jaha, det var så min dag var. 
Mormor är just nu och diskar, så jag satt mig en liten sväng här ;) haha. nu ska jag kanske titta lite på gossip girl.
puss.

tjenare!

, det är onsdag och det har varit en underbar dag. och då syftar jag mest på vädret. Jag har inte gjort så mycket, jag har solat, packat och lyssnat på musik typ. och nu undrar ni säkert: Packat? vart ska hon?
hahah, jo.. Imogon ska jag åka till husvagnen med mormor. med bara mormor, så det kommer bli väldigt mys. och sen kommer John på fredag och mamma och josefine på lördag. Jag tror jag tar med datorn så jag kan blogga någon gång också! nu ska jag dra, puss 

I'm going to enjoy every second that goes

nu blev jag glad igen, för jag tror att kommer att gå att titta på gossip girl idag ;) har nämlingen inte tittat på ett tag nu, ska bli toppen! det har cepat på datorn om ni undrar.
jag kom nyss upp ifrån att jag har bakat muffins med chokladbitar i. Det krånglade lite när jag bakade för jag har aldrig gjort dom förut. men det ordnade sig till slut och dom blev toppen faktiskt :D Nu ska jag njuta över att få titta på gossip girl igen. jag ska njuta över varje sekund som går, haha! puss.

sola bada ute och grilla... :)

... britney spears har rakat sin frilla.,,, hahah :)
jaha, hej igen då! gud vad fint väder det är idag asså. jag har solat lite och ska snart gå ut göra det igen. Och sedan idag någon gång ska jag åka och bada i sjön, jag längtar efter att få svalka mig lite! bara det inte är för kallt i vattnet :O Jag längtar också tills ikväll lite, för mamma sa att vi skulle grilla då :) och det är väl typ en av det godaste sakerna som finns ;) eller hur? det var nämnligen ett tag sedan nu.  Nu skriker mamma att det är mat, puss och hej!

måndagen den första augusti

det är Hannas födelsedag, gott folk! Grattis till henne :) Snart kommer mina sysslingar. Malte, Lisa och Jenny(mamman) haha. Dom är så söta så! nu måste jag dra, så jag är beredd när dom kommer!

Hoppas ni får en bra, som jag kommer att ha! pussss.