beroendeframkallande..

okej, bara ett avsnitt till ikväll....... 


härlig känsla,

hej bloggen! Kom nyss in ifrån dagens springtur och har nu tränat mage och armar. Det var ju inte direkt någon värme ute idag. Usch, kallt igen. Men nu ska jag lägga mig och titta på desperate housewives. Så härligt! ha en fin kväll och sov så gott! Pöss.
en random bild på mitt halsband jag bar igår.

Så kan det gå om man har mig som syster...


Det är för oss solen går opp.

hej bloggen! Det är lördag vilket är lika med awesome! Fast inte så kul att vakna upp med snö men so what. Det försvinner förhoppningsvis snart igen! Idag har jag inte alls något planerat förutom att jag ska baka en tuppkaka. Kallas också kokoskaka. Asgott! Så hoppas ni får en fin dag! Vi syns. Kramar.
den här bilden påminner mig om en hund jag känner. hahahah.

When there was me and you.

Leker med mammas telefon. Tänkte egentligen gå ut men jag orkar inte längre så nu ska jag gå upp och titta på desperate housewives. Det är bäst! Kramar.


Fredagen den 30 mars.

heeej bloggen! Känner mig jätteduktig. Har precis städat rummet :) Nu är det fint och fräscht igen! Känns skönt, nu när kusinerna kommer ner till påsk och allt.

När jag kom hem åt vi våfflor. Mamma tyckte att det var hemskt att vi inte ätit våfflor på våffeldagen, så vi åt det idag istället, en vecka försent. Min familj är lite efter, he he.
Dagen i skolan har varit bra! Hände inte så mycket speciellt. Fick reda på kemiprovet och jag är väl nöjd tror jag. Har inte så mycket mer att säga om min tråkiga skola.

Idag fick vi också ta påsklov och det känns underbart. Fast det börjar ju egentligen inte idag, det börjar på måndag.

Ikväll blir det massa mys. Jag ska titta på desperate housewives i massor och sedan blir det något nyttigt fredagsgodis. Ska försöka minska ner på godsaker ett tag nu. Vi får se hur det går denna gång. He he.

Nu ska jag snart avsluta datorn, men först ska jag visa er lite bilder på mitt rum innan och efter städning! Sedan ska jag ut och ta en promenad. Ha det superduper fint och vi synes senare ikväll! Kramar.
Alla de här påsarna log bakom min teve. Hahah. Weird. As många verkligen.  Typ shoppaholic eller nåt.
Eller inte, men ändå.
Glömde ta en FÖRE-BILD. Men här har ni en EFTER-BILD.
HÄR OCKSÅ:

Så kan det gå när man inte hör rätt...

hej bloggen! Har precis nu varit i stallet och varit med min älskade far i garaget. Har kollat igenom pappas gamla skolböcker och teckningar. Han skriver precis likadant nu som han gjorde när han gick i trean. Jag tittade på en pärm där det stod "Arne" (min farfar heter så) och frågade pappa varför det gjorde det. Jo, då sa han att fröken hade frågat vad han hette och då sa pappa "Torbjörn Arne Roos". Fröken uppfattade bara "Arne" och sa. Okej Arne sätt dig ner på din plats. Pappa vart så blyg så han vågade inte säga till. Hemskt ju. Stackarn. Så hela den terminen blev han kallad för Arne av fröken och pappa sa inte ett knysst. stackarn...

Nu ska jag titta på något avsnitt av desperate housewives! Ha en fin kväll! Kramar.
tisdags.

torsdagen den 29 mars 2012

heeej! Alltså det känns så underbart att inte ha någon läxa eller något till imorgon och sedan är det påsklov. Så idag blir det bara chilldill. Måste ut och springa ikväll också. Så det ska jag väl eventuellt göra. Musiken dunkar högt och livet är bra och det ska det fortsättas med. Ha en superduper fin kväll! Puss.

I'm a rockstar


ensam i soffan!

Hej, sitter här helt ensam i skolan. Eller Hanna har utvecklingssamtal med Magnus och hennes pappa i samtalsrummet. Hahaha, ingakarin gick nyss förbi mig, men jag tror inte hon såg mig. Hahah. Det är som jag säger. Jag är genomskinlig. Eller inte, haha. Men iallafall, sedan är det sånguppvisning. Jag ska försöka sjunga så gott jag kan men rösten är inte mycket bättre. Men jag vet att jag kan sjunga en av låtarna iaf. Snart dör mitt batteri här på datan så jag får väl börja säga hejdå. Hoppas ni får en fin kväll! Puss.
Idag är jag sådär ful igen. Sminket har typ runnit bort från när jag grät i morse för halsonten och den jobbiga förskylningen. Och min näsa är röd för att jag snytit mig för möe. Är som tur var bättre nu. Kram.

You used to shine.

jag bjuder på en oredigerad bild och en redigerad när jag "pluggar". Usch för plugg.

Tisdagen den 27 mars 2012

hej alla finisar! Det är tisdag och min tisdag ser inte alls ut som den brukar. Eller allt det vanliga fast istället för att gå på kören och sedan åka in till staden åkte jag hem med bussen. Hade ingen lust alls att gå till kören idag och ibland ska man ju få skippa. Och en annan anledning att jag inte gick är att jag inte kan sjunga idag och ska spara min röst tills imorgon då det är sånguppvisning. Hoppas verkligen att halsonten försvinner snart. Är ganska så irriterande -.-
När jag kom hem bakade jag chokladbollaaaaar! Mumms. Och nu sitter jag här och känner mig jättetjock. Får ut och springa ikväll kanske. Vi har ju trots allt börjar med "hälsoanalysen" nu.. Upppsi. Fast nu ska jag försöka plugga till samhällskunskaps provet som vi har imorgon. tack och hej! kramar.
dagens.

forgive me, please?

hej bloggen! dagen i skolan har varit bra. Ellen och jag höll i gympalektionen och det gick väl helt okej tror jag. Fick lite panik igårkväll när jag kom på det. Hade helt glömt bort det. Annars i skolan var det inte mer än det vanliga typ. Min kväll idag ser ungefär ut såhär: Plugga, ut och gå, plugga. Jag ska iallafall att försöka att hålla min kväll så. Vi får se hur det går. Hoppas ni får en fin kväll! Puss.
bästa kvaliten ever på den andra bilden, I know. Photoboth...

tralalalaa

Tja bloggen! High school musical var kanon och gud vad söta de var!
Har jätteont i halsen och har tårar i ögonen för att det kliar så i halsen. usch.
Är också skit hungrig men ska nog nu kolla lite på so:n. Ha en fin söndagskväll! Kramar.
Dagens utseende:
image description
(innan vi åkte)

Söndagen den 25 mars.

hello everybody! Dagen har väl börjat bra. Eller såklart den har, klockan är ju bara halv tio. Eller vänta halv elva. Juste jävlar, det är idag man ställer om klockan. Och jag som tyckte jag var så duktig och vaknade vid 9. Men då var klockan i stället tio i sommartid. Usch, jag blir bara förvirrad när jag tänker på det.
När jag har ätit måste jag duscha och sedan kanske jag hinenr titta lite på någon läxa. För jag tror verkligen att jag måste det. Efter det drar mamma jag och Jossan in till staden. Josefine ska spela och jag ska gå på high shcool musical med Hanni. Alla säger att den vart jättebra, så det här är något man ser fram emot. Ha en fin dag! Vi kanske syns innan vi drar, annars hörs vi ikväll! Puss.
älskar mina ögon på denna bild. Eller kanske ögonfransarna.. De är väldigt långe på dennne bilde.

It's the little things that makes life big.

hej bloggen! Mitt liv är så tråkigt just nu. Har tittat en stund på desperate housewives men efter en stund så upptäckte jag att jag redan hade sett dom avsnitten och så pallade jag inte ladda om. Så jag ska nog lägga mig i sängen och titta klart på "she's the man" som jag började titta på igår igen.  Den är ju så grymt bra! godnatt och sov så gott, vi syns imorgon! Kram.
bild i repris!
Yeees, nu hör jag att min familj är hemma! äntligen!

Det går över tills du gifter dig.

hej bloggen! Livet leker och Meg tror att jag inte vet att hon ligger i soffan därnere. HAha. Hon passar på hon. Jag sitter här och diggar låten "call me maybe". Så braaa!
Idag har jag varit sådär duktig och städat och dammsugit pappas bil invändigt. Sen har jag gjort en andra massa. Typ kört fyrhjuling och så (A). hihi. Nu ska jag hitta på något kul efterssom min lördagskväll inte blir så spännande. Imorgon blir det high school musical med Hanna och innan dess kanske jag hinner prova min blivande konfirmationsklänning :D Hoppas den sitter fint! hihi. ha det fint! Pööss.
*NU*
När jag känner mig ensam sätter jag mig och tittar på mina älsklingar som finns över hela väggen!
Som ni ser så står det "kärlek"

@mammas iphone

Heej :) känns ganska kul att mamma köpt en iPhone ändå! Då kan jag låna den. Hihi. Typ att blogga med som nuu. Ha det fint, puss.


En kossa kan också betyda.

hej. Jossan ligger på sitt rum och gråter för att hennes favoritkalv har dött. Den var sjuk eller något. Själv så har jag inte ens träffat någon av kalvarna. Eller jo, jag och Mina var och tittade en gång. hehe. Känner att jag skulle behöva köra dit på fyrhjulingen och kolla läget idag. Annars idag blir det inte så mycket. Det är underbart väder idag också så ska ta och gå en promenad I think. Ha en fin dag och vi synes! Puss.
någon dag.

HAHAHAHAHAH, med Moa S och Mina!

En klockren gammal video vi en gång spelade in. Ljudet är efter och bilden är sne men so what.. hehe. Man kan ju alltid vända på datorn ;)
Den har faktiskt ett bra budskap!
Älskar alltså. hahahahah. Så små också!

this is crazy.

mummms. Men jag kan ju glädja er med att säga att jag inte kommer äta upp hela själv. Då spyr jag väl ikväll. Hehe.  Innan var jag ute och körde fyrhjuling och var i stallet lite med mammsi. Nu ska jag nog sätta på någon film. Har typ ingen lust att titta på någon. Men får väl ta och se efter. Ha en fin kväll och vi syns imorgon! Kramar.

Take a change, love is the only way.


En väldigt fin vårdag.

Idag är det Moas födelsedag, så ett stort grattis till henne! ♥

hallå hallå! Shit vad skönt det är ute alltså. Det är typ varmare ute än inne. Det är ju sommar kan man säga. I mars. Awesome! När jag kom hem blev jag så sugen på att fota i det underbara vädret så jag gick ut med min älskade kamera. Nu sitter jag här och lägger in bilderna. Hihi.
Dagen i skolan har varit bra. Det kom en författare till oss som heter Per Nilsson. Klockren gubbe. Hahha, så rolig fast ändå inte. Satt typ och smålog hela tiden. Så det var asbra att han kom för då missade vi typ nästan hela matten :D hihi. Sedan var det hemkunskap och då fick vi göra pizza. Min och Marcus pizza blev bäst. Nej, jag skryter inte alls. Nu ska jag njuta av att det är fredag och höja musiken ännu lite. Puss och kram!


Gick inte lägga in mer bilder nu, men det kommer senare! :)

Länge lever längesen, som jag minns det var det lätt. Även när jag trillade omkull.

hej bloggen! Det är torsdag och ikväll blir det en massa kemiplugg. SUPERKUL -.- Sitter hellre på en av våra kossor i full galopp. Okej, kanske inte förresten. Men påtal om kossor... PÅ biologin, sista lektionen idag tittade vi på när en kille eller tjej(aa, det var nog en tjej) dissikerade ett koöga. Och fy vad äckligt och stackars koöga. Jag tittade åt sidan på Ellen istället för att titta på skärmen. Hehe.
Annars har väl dagen i skolan varit bra tror jag. Även fast vi haft franskaprov fick vi inte titta på film idag heller. Hatar det. Men hon sa att vi skulle få det nästa franskalektion. Ha en fin kväll och hoppas ni aldrig behöver plugga kemi. Puss.
saknar mina kusiner.

Hemma och frisyren är fixad!


Jag pluggar jättebra på matten.


Jag bara undrar.

heej på dig! Dagen i skolan var bra. Som sagt, onsdagar är det bästa dagarna i skolan. Har inte så mycket att berätta mer än att det varit bra. En av det bästa sakerna som hänt idag var när jag fick en godis i bussen. Kan ni förstå vilken härlig känsla??!. Nej, det kan ni inte. Bara Mina. hahah.  Idag har jag också gjort någonting jag inte får... tuggat tugummi.  uuupsi. Så därför har jag ganskaaa så ont i mina käkar nu. Det värker :( 
Känns inte så bra inför kemiprovet vi har på fredag. Så därför ska jag snart stänga ner min dator och kolla lite på det. Usch ja, det är inte lätt. Tror jag måste göra biologiläxan sedan också. Fast den tar jag i andra hand.
Hihi, ha en fin kväll! Pusssar.
jahopp. Idag bär jag gult.

och återigen "ETM"

tjja! sitter här och har det dötrist. Snart är det kören och sedan blir det staden. Puss.

hahah, lika ful som vanligt

Så länge vi båda andas.

hej hej! Alltså shiit vad det blåser. Innan när jag var ute blåste jag nästan omkull. Herregud alltså. Det låter skithögt här inne också. 
Jag ringde till min mamma innan och frågade om hon kunde köpa breaking dawn del 1 till mig och hon skulle försöka det. Awesome! Hoppas verkligen hon kommer hem med den. Då blir jag glad! jippiiii!
Till lunch idag gjorde Josefine och jag amerikanska plättar och det gick ju som det gick. Blev alldeles för tjocka så att de blev degiga. Men den första var god och sedan var jag så himla mätt. Det var så mättande. Jossan åt en och en halv och resten fick vi ge till hunden. Aa, då blev ju hon glad.
Annars idag har jag knappt gjort någontingen. Mest chillat, och spelat piano. Har gjort en ny låt! :D har dock ingen text till verserna. Så blir det alltid, men denna gången ska jag allt ta och skriva två verser.
Men ni får ha en fin kväll! Och vi kanske syns ikväll, beror på om mamma har filmen. hihi. Puss och hej.

STUDIEDAG!

heeej bloggen! Sitter här på min säng och är skittrött så att säga. Så det är riktigt skönt att ha studiedag idag. Efter lägret och allt. Idag ska jag bara slappa hela dagen ut, gud så skönt. Kanske blir att gå ut och köra lite fyrhjuling sedan också, får se ;) Ha det fint. Puss.

Så ska det låta.

heeej! Om två minuter börjar så ska det låta och det ska jag självklart titta på idag för att Danny är med. Awesome! Och Molly Sandén också för den delen.  Efter det blir det filmtime. Sov så gott och vi syns imorgon. STUDIEDAG! Asgött. Pusss. 

Jag tittar utan att se.

tja tja bloggen! Alltså jag har verkligen ingenting att göra. Allt är bara så tråkigt just nu. Får faktiskt ta och hitta på något snart. Är så seg också.. Usch. Jag vill bara titta på breaking dawn del 1 just nu. Men när vi var på ica fick jag inte köpa den för mamma. Eller jag fick men hon ville typ inte eller något. Och sedan glömde jag bort det.. Måste verkligen titta på den. Eller jag har ju sett den, men jag vill ha filmen själv! Aja, iallafall så ska jag snart väcka pappa och ska nog fråga ifall vi kan ta lite glass. När man äter glass blir man alltid mycket piggare och gladare! :D Ha en fin kväll. Vi synes senare ;)
vackert!

Några bilder från konfan som jag snott av Moa.


"Vart ligger landet där man böjer bananerna?"


Bästa konfalägret!

heeej bloggen. Konfalägret har varit toppen. Rummen var toppen. Iallafall vårt. Kanske inte världens fräshaste men det gick. Maten var supergod och undervisningen var helt okej. Aaa, så detta konfalägret kan man sammanfatta att det var bäst typ. Eller mycket bra, hah. Blev ju en massa "raster" också. :D
Nu har jag nyss packat upp mina kläder och känner mig duktig. Annars brukar jag typ vänta en vecka innan jag packar upp. Sitter nu här och äter mitt godis som blev över från igår. Ha en fin kväll! puss.
nuuuuuuuuu

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.


min sorg blev deras glädje för en stund.

tjja! Nu har jag packat det mesta till konfan tror jag. Har hållt på en lång stund. Men det är för att jag inte kan konsentrera mig till musiken. Blir att jag typ dansar fånigt istället. Hahah. Funderar på att gå ut en sväng i mörkret och ta en kvällspromenad men jag vet inte. Fast jo, jag gör nog det. Hoppas ni sover så gott och så kanske att vi syns imorgon. Det är ju konfaläger nu juuu! Kanske ställer något tidinställt inlägg. Och om jag har tråkigt slänger jag in något inlägg från mobilen när jag är iväg. Men tror knappast det. Puss och hej.

SÅ HÄR GLAD BLIR JAG NÄR JAG SER ATT FOLK TAGIT BORT MIG SOM VÄN PÅ FACEBOOK:

får lust att bara pussa på dom.


Du är inte dig själv med henne.

hej finisar! Sitter och väntar på att mamma ska ropa "det är mat". Mormor och John är här så vi ska fira mammi lite. Mormor har bakat en suverän-fin tårta. Och vi har köpt glass, och det var jag som valde den :D kan det liksom bli bättre? Jag har världens bästa glassmak. haha. Sedan skulle de gamla äta ostkaka, vilket jag hatar.
Det känns så skönt att det är fredag och jag ska bara slappa hela dagen ut. Blir att packa till konfan också i och för sig, men det gör inget. Nu är det foooodtime. Ha det fint! kramar.

fredagen den 16 mars 29012

hej bloggen! Sitter här och väntar på att maten där ute ska bli klar. Är så hungrig så att jag kan dö.

I like you to.

Veckans matteläxa var skit så det struntar jag helt enkelt i nu. Pallar inte. Imorgon är det fredagen den 16 mars och det är mothers birthday. Det blir att stiga upp tidigt, fixa frukost på sängen till henne, springa och väcka Jossan och sedan får vi gå in och sjunga för henne! Nu ska jag snart gå och duscha och fixa mig inför imorgon! Puss.

som gjorda för varandra.

hej bloggen! Sitter här och äter typ min 578:e muffins idag. Har ätit upp mig för en hel vecka.
Men så blir det ibland.

Dagen i skolan vart helt okej. Franskaprovet gick bättre än väntat må jag säga! Kändes bra. Hoppas att det känns lika bra som när vi får tillbaka det.
Imorgon fyller min älskade mamma år och jag ska snart göra något fint gratulations kort och skriva ut till henne! Och efterssom jag har glömt att köpa någon liten present till mamma ska jag göra det imorgon efter skolan! hihi, samtidigt som jag ska köpa godis till konfan. Sedan när jag kommer blir det att packa till konfaläger. Känns lite kul faktiskt att åka iväg med världens finaste konfirmationskompisar. true
Ha en fin kväll! Nu ska jag lyssna på musik och sedan gör matteläxan. Puss.

Torsdagen den 15 mars 2012

heeej bloggen! Sitter här och om ca en kvart börjar biologion. När jag kommer hem ska jag bara njuta av att vi inte har prov förens om en vecka! Blir en massa inlägg när jag kommer hem! Pussss.


saker och ting förändras, lille vän



Ibland blir det vackert.

hej bloggen! Det är onsdag och jag kom nyss upp ifrån den goda köttgrytan. Sitter nu och äter plopp.
Mummms??! jaaaa.....
och...... nu är den slut.
Har hjälp mamma att plocka iordning lite för hon ska ha symöte med Asa:rna. Och Minaaaa kommer också hit med sin mother. Ja, då blir det plugg! Francais plugg. Vilket jag måste börja plugga på redan lite nu, iaf glosorna. Ha en fin onsdagskväll och vi syns imorgon! Pusspuss.
crazzzy

+ dagens utseende

Tja bloggen! Snart är denna lektionen slut. Etm. Då blir det grease och sedan blir det att åka till staden. Ha en fin kväll och eftermiddag. Vi hörs imorgon! Puss.

HAHA, GULLIGT!

'
Älskar Jossans min i bakrunden också! hahahah. Så liten.

I don't wanna miss a thing.

hej bloggen. Sitter här med mina supersexiga mjukisbyxor som är tajta där uppe och vida där nere. Supersnygg känner jag mig! Kom nyss ut ifrån toan och har förblödit näsan igen. Jag bara satt mig på toan och det bara forsa ner blod från näsan(!!). Undra om det är något fel på mig? Detta var tredje gången denna månad. Har typ aldrig haft näsblod förut. Känns ju lite sådär.

Idag fixade mamma en tid till mig som jag kan gå till tandläkaren och kolla upp min käke. Den är ganska så jobbig och man säger så!
Dagen i skolan var väl som alla andra dagar. Har gått runt och gäspat hela dagen typ. Sista lektionen hade vi fysikprov och jag blev nog inte ens godkänd. Men det gör inget, ska ändå inte gå någon linje med fysik sen. Fast så ska jag inte tänka. Men så tänker jag gärna ibland.
Nu ska jag gå ner och ta en chokladboll. Sedan ska jag fortsätta digga musiken till max. Hoppas ni får en fin kväll, vi kanske ses ikväll men om inte så hörs vi imorgon! Puss.
Just nu bild:
Igår i skogen med familjen:
hahaha!
vackert

Stabilt att börja plugga kvällen innan

hej alla fina! Jag kan ju börja och berätta om kyrkan. aa, vi var fyra personer som var "besökare". Jag, mamma, Mina och en gammal gubbe. Vi satt i det lilla rummet, haha. Annika sjöng i typ en halvtimme sammanlagt av tiden. Så ni borde förstå hur jag och Mina hade det i det lilla tysta rummet och Annika sjunger alldeles själv. HAHAHHA.
När mamma och jag kom hem gick vi hela familjen ut till skogen och grillade och myste. När vi kom hem satt jag mig på fyrhjulingen. Fick med mig Jossan och jag körde som en dåre. Iallafall enligt Jossan. Det är det bästa som finns, att köra fyrhjuling. Bara köra omkring och få tårar i ögonen för att det går för snabbt. hahah.
Nu är det nu och jag har tittat lite i min fysikbok. Satt och läste men jag somnade, haha. Vaknade efter en stund och satt på musik och sjöng falskt till. Nu är klockan snart halv sju och resten av min kväll ska jag plugga och duscha. Puss och kram, vi syns imorgon!

NY DESIGN, KLICKA "F5" OM DU INTE REDAN SER.

Äntligen är min nya design klar. Det var bara massa krabb denna gången. Det blev tyvärr inte som jag tänkt mig, men det gör inget. Haha.
Jag säger det igen: Tryck "F5" om du inte ser min nya design!
Ojj, vad klockan går, nu måste jag snart åka iväg så jag inte missar gudstjänsten. Ha en fin dag! Kram.
dagens myskläder.

Söndagen den 11 mars 2012

heeej alla finisar! Jag sitter här på mitt rum och krabbar med min nya design. Jag säger till när den är klar :D Klockan tolv ska jag och mamma till kyrkan, där träffar jag Mina också. Måste gå i kyrkan tre gånger till för att få ihop femton. När jag kommer hem blir det väl nästan fysik hela tiden. Jag ska inte överdriva men lite plugg blir det iaf. haha. Hoppas ni får en fin dag. Puss!
Bild från tårtduellen.

Samma gamla skiva spelas, dansar runt jag hör oss sjunga Wapaba bababa we’re in love

Hej alla små fina! Här är väl allt bra. Hanna blev nyss hämtad. Vi har haft det supermys. Igår när vi kom hit satt vi och tittade på film till halv två. Sedan gick vi och la oss. Vi var så trötta så inte ens pallade snacka. haha. Men det är förståligt. Igår på unkan var det skitduktiga band. En av mina drömmar är att få vara med i ett band typ. Alltså ett bra band som spelar rock och äger scenen. Omg.
Idag har hanna och jag gjort lite olika. Fotat, sjungit, lyssnat på musik, bakat och tittat en liten snutt på Narnia 2. Grymt bra film! Vi har även pluggat lite fysik fast inte så seriöst om man säger så. Jag ska plugga imorgon. Provet är ju trots allt i övermorgon. uuuups. Detta kommer gå bra känner jag -.-
Ikväll är det final på mellon. Heja Danny. Heja Danny. Jag har bestämt mig att jag bara hejar på han nu. Det sägs i typ alla tidningar att Looren vinner. Det gör inget om hon vinner men Danny är alltid min etta. Ha en fin dag. Om en stund ska jag ut och springa. Puss.
Här är några bilder från dagen:
coooling

Hanna in da house!

CIAO, HANNSIE HÄR DÅ VA!
Har sovit här, hehehe..... Nu gjorde jag inbrott på Jojjos blogg, hehe.
Tänkte bara säga hejjjjjjj! Och att jag är bäst.
Vi har haft det skojsigt hittills. Först hem t mig, ätit lasagne och skrattat. Sen Livekarusellen på unkan, ROCK'N'ROLL alltså! Sen hem till jojjo o kolla på Narnia, sen sova och nu fixar vi oss för att fooooooooooota. Och jag är ruffsig, gosh :o
Cool vaa?

true story.

Ja, nu ska jag göra precis som snubben på bilden. Ta fram mina engelskaböcker. Kram. Vi hörs imorgon.

lovely pictures.

heej! Sitter här och fryser om armarna. Kanske ska sätta på mig flisen? Japp, nu är det gjort. haha,. Alltså jag är sååå godissugen. Har redan ätit en massa onyttigheter men jag vill ha meer. Kan inte sluta. Ge mig. Men vet ni?, jag tänkte vara lite nyttig idag och ut och inviga mina nya  springbyxor men det sket sig när jag såg snön i morse. Fyf*n för snön rent ut sagt. Ikväll blir det lite engelska också.
Det bästa som finns är att plugga <3 <3 <3  <3 <3  <3 <3. ja, jag är allvarlig.
Hoppas ni får en fin kväll! Synes senare? yess! Puss.
hahah:
vackert!

Allt jag gör blir tydligen fel.

Just nu är jag riktigt förbannad. Hoppas ni får en fin kväll iallafall. Jag ska gå ner och prata med min älskade far och försöka bli glad. Livet är för kort för att sura.

Allt bara blir så jobbigt.

hej! Sitter här och svär inombords till den här jäklligt dåliga datorn. Den bara hackar upp sig, hela, hela tiden. Och min spotify cpar. ÅHHH. Vad jobbigt allt är.
Dagen i skolan idag var väl helt okej. Eller okej, ganska rolig faktiskt. Skrattade så mycket så jag fick as ont i magen innan slöjden. HAHAH. Min planering inför ikväll är ganska tom. Måste ta tag i engelskan, inte världens lättaste gramatik saker precis. Men tur att jag kan lite engelska och typ inte fysik som vi har till måndag. Skjut mig, typ liksom. Men nu ska vi se det positiva. Eller vänta, det finns inget. Hoppas ni får en fin kväll! Nu ska jag digga musiken till max(ja, spotify funkar igen)! Puss.

Igår i lägenheten:



Matildas snygga högklackade skor. Dom är så höga så jag knappt kan stå. Jag kan iallafall inte gå.

I staden.

heeej! Sitter här i lägenheten och fick låna internet en liten stund. Snart vill väl affe ha tillbaka det.
Vi har hunnit springa in på stadium och där köpte jag ett par svarta träningsbyxor, en sport top och ett par gympaskor.  Ha en fin kväll!
I bilen påväg in hit:
aa, hade ju med mig kameran till skolan idag för att fota en bild till bildläxan. Ni minns väl när hon fotade mig? det gör iallafall jag. men nu var det min tur att foa henne. Blev många söta bilder!


sötis!


Tisdag

heej! Det är just nu etm och snart blir det kören. Sedan blir det att åka in till staden.  Ha en fin kväll! Puss och kram, vi synes imorgon!

to win my love

heej! Egentligen borde jag plugga mattematik nu men det får vänta. Man måste ju göra det roliga först? Sedan kan  man göra det tråkiga och dö av tristhet. Precis så är det!
Dagen i skolan har väl varit bra, antar jag. Har inte gjort någonting specieelt. Vi tittade på "Romeo och Julia" på svenskan och jag är så käär i Leonardo dicaprio. Han är seriöst den snyggaste levande människan som någonsin skådats! True..
Snart ska vi ätaa middag och sedan blir det pluggeliplugg. Just a little bit för att jag HATAR mattematik. Och jag menar det.  Ha en fin kväll! Vi synes kanske ikväll men annars imorgon. Kramar!
idag har jag gått runt och bara varit allmänt ful.

GALET BRA HELG.

heej! Jag satt nyss och tänkte på vad bra helg jag haft. Mina helgar brukar vara trista. Men denna helgen började med att jag lekte med Ellen och sedan på lördagen lekte jag med Mina och sov över.
Igår när vi kom hem till Mina busade vi framför kameran som ni ser längre ner i inlägget och sedan sjöng vi och Mina spelade gitarr. Hon är riktigt duktig på gitarr! När vi sjöng så var ju jag tvungen att tappa massa pappren bakom pianot också, så det fick vi också krabba med en stund. Haha, klant. Sedan tittade vi på filmer och åt gott.
Idag har vi mest typ bara chillat. haha. Bakat, spelat spel, tittat på film och cyklat en lång runda. Vilket vi gjorde igår också. Vi håller på att öva oss på att bli duktigare på att skjutsa. Tro det eller ej, men det går frammåt.
Nu har jag nyss ätit god mat och ska snart ta en dusch. Sedan blir det någon bra film och sedan bedtime.  Sov så gott, godnatt! Vi synes imorgon! pussar.

Mina den första banan.

heeeeej! Här sitter jag och äter glass. Jossan och Mina sitter i min säng och äter glass. haha. Snart ska vi dra vidare hem till Mina och ha filmkväll. Hoppas ni får en fin kväll!  Puss. 

Fotat med Ellen!

heeej! Dagen har varit awesome. Ellen följe med mig hem efter skolan och vi har fotat en massa i kylan och mörkret. haha. Dansat lite och bakat m.m. Mys :D♥
Tyvärr så är det konfirmation imorgon. Usch. Vi syns imorgon efter konfan. Typ vid tre. Puss!
Här får ni se en massa bilder från dagen:
'
HAHAHHA, klockren bild!

du är fin.

heeej! För ungefär en timme sedan kom jag hem från konfan. Vi typ bara sjöng hela tiden, hah. På min dator cpar tangenten "s". Måste trycka ner två eller tre gånger för att det ska skriva. Fett jobbigt. 
Sen jag kom hem har jag bara slappat. AA, suttit här vid datorn. Imorgon är det äntligen fredag. Guuud vad skönt! Ha en fin kväll och vi syns imorgon.