Om du ber snällt kanske jag släpper dig


Hittade inte låten på youtube så....

Det finns så himla mycket bra musik. grymt. 

Om du var min

Hej bloggen! Kusinerna kom i eftermiddag och var här en stund innan de drar vidare till öland. Det var trevligt! Ikväll ska vi grilla, eller jag tror dom har börjat på det därnere. Kommer bli supergott och sedan någon bakat potatis till det! Åh, så sugen. Annars ikväll händer inget speciellt precis. Inte imorgon heller tror jag. Vi lever en dag i taget. Ha en fin kväll, PUSS!
alltid lika roligt när bilderna blir så här. ne, men denna var lite skoj. 

Lördagen den 30e

hej bloggen! Jag måste börja detta inlägget med att skriva hur hemsk min natt var. Det åskade som satan men det var inte det jag väcktes av utan det var mamma som kom inrusande och sa drog ut massa sladdar. Jag sprang upp hur sängen och hjälpte henne. Mamma såg att jag hade datorn på laddning och visste säkert att den var sönder. Efter det kunde jag inte somna om, åskan var så hög och blixtarna lyste upp hela mitt rum. Jag låg också och var orolig över min dator. Efter typ en halvtimme gick jag upp och kollade datorn. Och den funkade, då blev jag så himla lättad. Vad hade jag gjort utan min skoldator nu på sommarlovet liksom? usch, vill inte ens tänka tanken. Efter det somnade jag efter en stund. Hemsk natt. (hoppas min tv klarade sig också....)

Idag är det lördag och sent igårkväll ringde jag till morfar och kollade om jag och Sandra kudne komma upp och det kunde vi. Glad tjej! Så om en vecka drar vi oss uppåt. Eller jag drar mig uppåt med mormor som ska hämta sin hundvalp, Sandy. Ha det fint, kram! 
 
 Måste vara världens sötaste bild eller något. <3 

You give love a bad name

hej på er! Här sitter jag som en säck. Trött som få. Kusinerna åkte nyss hem. Sandra och jag har mest varit trötta och planerat våra resa upp till morfar som vi inte ens vet om morfar kan. Men hoppas verkligen att han kan, han svarar inte på våra sms. Får väl ta och ringa ikväll annars. Kommer bli så himla roligt om vi kan åka upp dit! kommer dock få åka tåg upp själv men det går inget ;) Åhh, jag längtar på något som inte är bestämt. Känns stabilt. Nu börjar dom med tacosen där nere och jag är så hungrig så det kommer bli supergott! Mums. Ha en superfin kväll! Nu ska jag gå ner och fråga mamma om hon vill ringa morfar.
finaste Mina, jag saknar dig! 
 

collection sunlight

hej bloggen och godmorgon på er! Eller god förmiddag kanske man säger nog klockan tolv. I eftermiddag kommer kusinerna och nu ska jag snart gå ut i solskenet. Underbart ju. Det är fredag idag också, känns också bra. Fast alla dagar känns typ som fredagar nu på sommarlovet. Puss på er! 
bjuder på en gammal bild. Tror det är från julavslutningen. Bara för att jag saknar det mörka håret också. tror nog jag färgar det mörkt igen till vintern eller iallafall nästa. haha

Jag vet nåt som inte du vet

 

la la love

hej bloggen! Allt bra med er?? Hoppas jag. Idag blev det att stiga upp vid halv sex och sedan tog Jossan och jag tåget till mormor klockan sju. Det gick toppen och vi har haft det super hos mormor hela dagen. Ätit jordgubbar i massor, spelat piano i massor, shoppat skor till Jossan och mig med mera. Köpte ett par vita fake converse för jag har typ inga otrasiga skor för tillfället. Och Jossan köpte ett par  skitsnygga g-star skor. Vill jag också ha egentligen. hehe. Nu ska jag kolla runt lite på datarn och kolla vad som händer. Puss på er!
 

Försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta

heej blogggen. Rubriken har ingenting att göra med hur jag mår just nu för jag mår prima. Skypade just med Hanni. Saknar den tjejen! Idag har lekt med kusinerna, eller inte hela dagen, var först hemma och klippte gräset och så. Sedan åkte vi till kusinerna. Sandra och jag gjorde julgodis blandannat. Julgodis i slutet av juni. Stabilt. Nu ska Johanna titta på film. Förvånad? Puss på er!
ibalnd saknar jag min åtta. typ nu, när alla är i usa
 
 

Du e la go

 

Nu åker jag snart till Mos!

hej bloggen! Skulle egentligen till tandläkaren idag men dom ringde och sa att det inte gick på grund av sjukdom. Detta var andra gången som ringde och sa så. Men fick en ny tid på torsdag. (haha, typ som att ni bryr er... ) Blev iallafall skitsur för att jag skulle till Moa efter tandläkaren. Men affe ska klippa sig snart så då åker jag med dom in och jag kan leka med Moa iallafall! :D  Ha en fin kväll, vi kanske hörs ikväll, puss! 
har på mig min självlysande gula tröja från gina som jag köpte igår. 

Nördar gossip girl igen.

världens finaste männsika typ

Toppen dag i staden med kusin!

hej bloggen! Jag är så glad och jag som tänkte skriva att jag blir så förbannad när folk lånar kameran och sedan glömmer att stänga av den så batteriet tar slut, som hände idag....  Dagen i staden med Sandra har varit toppen. Köpte typ sju nya plagg. Känns underbart! Att få nya kläder i garderoben, köpte byxor, några tröjor och andra plagg. Vi hade det så trevligt såå. Ska snart lägga in alla kläder i garderoben också, haha. Imorgon ska jag till tandläkaren kom jag på nu,, pust! Ha en fin kväll! Puss på er!
har inte orkat ta av min min tröja jag provade, men nu ska jag det och titta på gossip girl! heheh
 
 

Do you feel like a man when you push her around?


ahhhhhhh såg nu att jag har en spindel i taket........................ HJÄLP



Aja, skit i den... Den är långt ifrån nu. Jag nådde den inte ändå, haha. 


 Nu tar jag det vanliga: hej bloggen! Hoppas allt är med med er! Är nu nyduschad och fin. Vart ute och sprang/gick innan. Det vart alldeles för jobbigt må jag säga. 

Imorgon blir det toppen. Jag och Sandra tar bussen in till staden! :D Så imorgon blir det att stiga upp med tuppen och åka med mamma till kusinerna när hon drar till jobbet klockan åtta. Måste hitta massa kläder! Har typ inga längre, inga användbara. 
 
bara för att jag faktiskt saknar hårfärgen och tycker det var ganska snyggt. 
 

All I do, I do for you.

hej bloggen! Jag är helt beroende av gossip girl och ska nu börja titta på säsong fem.. Åhh, så härligt! Det får inte ta slut bara. Men ni får inte tro att jag har tittat på gossip girl hela dagen, detta är mitt andra avsnitt för dagen. Jag har röjt upp på mitt skrivbord så jag kan röra mig. Nu är typ ingenting kvar, allt har jag lagt i lådor och sådant. Innan hittade jag också en låda med skiitmånga frida, julia och okey tidningar. Haha, ska jag allt kolla igenom någon dag. Var säkert hundra stycken där i. Ha det fint!Puss. 
När jag blir stor ska jag tattuera ett hjärta på min arm så som på bilden. Tycker det är skitfint. 

Allt jag sa var ju sant.

hej bloggisen! Det är söndag. Dagen efter midsommardagen. Dagen igår var bra, var med Sandra hela dagen och sedan på kvällen kom alla kusinerna. Vi åt och hade det trevligt. Okej, jag och Sandra tittade på gossip girl och de andra spelade spel... heheh. Idag står ingenting på schemat, ska slappa och kolla på film, vara ute och bara ha det bra. Är typ sugen på att rida, men jag vet inte. Men ni får ha en fin dag! Vi hörs senare idag! Kramar.

+ några bilder från midsommarafton

Hej bloggen! Med mig är allt bra och midsommarafton igår var toppen! Supergod mat och allt. Så det var så lyckat så! Sandra följde med hem och har sovit här inatt. Hon tittar nu på "in time" vilket jag också ska göra nu. ha det fint och här får ni lite bilder från igår! Puss.   
jag och sandra klädde midsommarstången och den blev super! 
 
 

Glad midsommar!

hej alla glada! Det är midsommar! Gud så härligt. Vi ska till kusinerna om ca en timme och fira. Vi kanske inte "firar" så mycket men vi äter mat coh har trevligt. Kommer bli toppen. Hoppas ni får en jättefin dag! Vi synes i morgon! 
min midsommar look. Inget speciellt alls ;) 

Som på film, allt kan hända. Jag tror du är den enda.

Hej bloggen! Spenderade natten hos kusinerna och hade det mys! Vi har badat i deras lilla pool, bakat, lekt, tittat på tv, fotat och massa mer. Imorgon är det midsommarafton, gud vad snabbt tiden går. Helt sjukt. Minns förra midsommar så väl. Så då ska vi till kusinerna likaså som förra året, kommer bli toppen. Har nyss hjälp pappa med att laga våra trädgårdsmöbler. Skruvade och fick mäta ut en ny planka. Känns kul att få vara med pappa i garaget ändå. Nu grillar familjen och gud så gott det kommer att bli. Känner doften ända in hit till mitt rum. Ni får ha en superfin kväll! Efter maten ska jag nörda gossip girl, men jag kanske uppdaterar! Pöss. 
igår. Fast jag bytte till ett linne sen :D 
 

They say time heals everything. But I'm still waiting.

hej bloggen! Blogg.se sidan har ändrats och jag fattar inte ett skit. Vet knappt om jag skriver ett inlägg nu. haha, okej, det gör jag men det känns väldigt annorlunda. Poolpartyr igår var väl mysigt tills alla myggor kom och förstörde allt. Vi gjorde inte så mycket, mest pratade och så!  Jag hade iallafall kul! :D 
Kusinerna kommer i eftermiddag och jag ska eventuellt sova där inatt, kommer bli toppen. Det ser ut att vara fint väder idag så nu ska jag sätta på mig shorts och gå ut! Så gå nu ut i det fina vädret! Ha det så bra! Vi kanske syns senare idag! Puss. 
right now! lite såhär "vacker utan spackel" 

Nu taggar jag poolparty!

allt är packat. Behöver typ inget. Ska först åka till Mos i typ 5 minuter och sedan går vi upp till badet. Ha en fin kväll och vi syns imorgon! Pöss.

VI DOG

hej bloggen. Jag sitter här död. Helt slut i precis vartenda kroppsdel. Har cyklat till mitt "sommarjobb" och klippt gräset. Det är ju skitjobbigt att bara cykla dit och ännu jobbigare hem. Det är en gågräsklippare så min armar och ben har rasat nu. Tur att jag och affe byttes vid då. Det var så varmt idag också. När jag har varit där förut har det ju inte varit så varmt. Jag ska snart gå och duscha och sedan ska jag vila mig och titta på gossip girl. Sedan ska jag fixa mig inför poolpartyt. Vi hörs nog snart igen! Pusss.

If it means a lot to you

tjaaa! Hittat nya skitbra låtar som jag känner nörda hela kvällen och hela morgondagen, sen får jag se om jag tröttnat, haha. Tror inte det.
Jag är skitsur över att jag inte hittar min bikini, min bikiniunderdel. Alltså kommer jag inte kunna bada om jag vill imorgon. Surt. Den ligger någonstans i tvätten. Väldigt lätt att hitta -.- Aja, jag måste köpa en ny bikini i sommar ändå. Jag och Sandra ska dra till staden någon dag har vi bestämt! Så det blir skoj och då får jag leta efter bikini! :D Nu ska jag nog gå ner och vara mammas lilla hjälpreda och hjälpa henne med maten, tycker så synd om henne som får stå och laga mat varje dag haha. Hoppas mina barn tänker likadant som jag när jag blir stor! Ha det bra! Puss.

Pippi går på tivoli

hej bloggen !Dagen har varit bra. Jag har knappt gjort någon men jag ändå inte haft tråkigt. Har mest chillat runt. haha. Målat några teckningar, någon blev ganska bra. Spelat och sjungit en massa och tagit bort fästingar från katten det var så äckligt att jag typ spydde. Och sedan mosade jag dem på trappan så det kom värsta mycket blod från dom... Hämtade vattenslangen och spolade av hela trappan. Hahah. usch.. Alltså våran utomhustrappa om någon inte fattade det....
Jag frågade Jossan innan om hon ville titta på "Pippi går på tivoli" med mig sedan. Så vi ska titta på den snart. Jag älskar alla disney filmer och kommer aldrig att tröttna på dom. Åhh, älskar! Jag har nu också bestämt att jag ska tittta på Mulan imorgon :D
Den här texten passar mig så bra! Bild från weheartit.com
en av min bilder idag! Jag kan också tillägga att detta är den bilden jag är mest nöjd med. De andra blev cp. Man ser inga färger typ, men hon har iallafall röd/rosa hår och så.

Allting kommer lösas och bli bättre igen.

tjja! Idag är det första riktiga dagen på sommarlovet och jag har lite som jag har bestämt att jag ska göra. Typ måla naglarna och sådant, ahha. Sitetr vid Alfreds dator för tillfället för jag orkar inte starta min, hehe. Har redan varit ute en sväng idag och det är ju underbart väder. Skönt. Okej, kanske bara lite kallt och blåsigt, emn annars mycket sol. ha en fin dag! Pöss. 

Bloggare kopierar varandras inlägg.

Var inne på Vickys blogg härom dagen och läste hennes inlägg om hur man fixar sig. Väldigt bra tips. Och idag när jag gick in på kissie hade hon skrivit precis likadant som Vicky. Bara ändrat några meningar så det låter mer som henne. Kissie har kopierat vickys inlägg förut och det har hon sagt i en video. Alltså jag gillar kissies blogg men om hon då ska kopiera är det kanske inte så bra att kopiera från någon annan lite kändares bloggerska. hhaha, jag känner mig som en sådan här skvaller blogg eller något nu....
http://imvicky.myshowroom.se/bli-festen-pa-ett-kick/#comment = Vickys
http://www.kissies.se/enkla-tips-pa-hur-du-blir-festsnygg = Kissies

Det är med dig jag vill bli gammal.

hej på er! Var ute och sprang en liten runda innan. Ska försöka förbättra min kondition nu under sommaren ju. Sedan gick jag in och tog en låång dusch. Nu sitter jag här och lyssnar på fin musik som alltid. Min blogg är värsta boring, men så blir det när man har ett boring liv. Snart ska jag lägga mig och läsa och sedan titta film :D ha det bra! Puss.
gammal bild på mig och min älskling som jag älskar väldigt mycket!

Det var jag och jag gjorde det bara för dig.



HAHAHAHA, alltid lika kul att se gamla bilder!

hahah, vilken hemsk bild.  Men ändå söta......vi kan iallafall låtsas ;)
Påväg till Ida. När Moa och jag var ensamma i bussen med hennes pappa ;)
Mina blir fixad inför disco.
liten och söt hemma hos Fanney.
tjejkväll hos mig och sedan sova i husvagnen. Minns skitväl!
hos morfar i stallet.
När vi klädde ut oss till killar.                                              Fanney och jag när vi spelad in massa videor.
hahhaa, Mina och jag är alltid så snygga. Förlåt Mina.....
det är en katt i vagnen.
söta.

Kanin(ja, han heter så) hälsar!

hej bloggen! Har varit ute och jobbat med veden, blev typ tvingad. Vi hade ett mål, jobba i en timme och sedan skulle pappa åka och köpa pizza. Alla bah: "jaah". Men jag åt ju pizza i fredags så jag är inte alls sugen. Känns som att jag äter pizza typ varje dag. Innan idag bestämde jag mig för att vara lite nyttig varje dag, typ gå promenad eller springa varje dag. Denna gången ska jag försöka hålla det! Jag är också sur för att min förskylning inte går bort. Funderar på att gå och väga mig och se om jag har gått ner något kilo nu de senaste dagarna. För liksom, jag har snytit mej skitmånga gånger nu alla dagar! hahah, vad äcklig jag är. 50 kilo. Exakt. Coolt. Haha, ja seriöst, jag var och vägde mig. Nu väntar jag på pizzan... Ha det fint! Puss.
Min lilla kanin som jag fick av morfar som jag fick när jag var fyra. Han var alltid med mig när jag sov hos mormor och allt. Kunde inte sova utan honom. Jag var trygg bredvid han. Jag har egentligen aldrig han döpt till något. När jag var liten hette han något nytt varje vecka för att jag inte kom ihåg vad jag hade döpt han till. Men jag kallar honom kanin och har typ alltid gjort fast han hade något annat namn.  Jag har heller egentligen inte bestämt något kön på han. Men jag tror att han är kille, fast när jag liten satt jag på han Jossans kjolar och sådant. Man kan väl säga att han är lite transexuell. haha. Kanin hälsar till er iallafall. Nu ska jag och Kanin fortsätta prata om hemligheter.

I got the magic in me.

godmorgon på er sötisar! Ligger här i min säng och myser. Myser med mysiken typ.. Igår åskade det skitmycket här så jag låg och läste Linas kvällsbok på kvällen istället för att looka film. Kändes konstigt. Strömmen gick också i typ fem sekunder. Och självklart satt jag på toa i de fem sekunderna. Hahah. Liksom, hur rädd blir man inte när det blir kolsvart??!
Mamma har några "fikakompisar" där nere som snart ska dra vidare så tills dess stannar jag här på mitt rum, hehe. Dagen idag händer nog inte så mycket ändå. Trodde att jag skulle leka med kusinerna men de stack till husvagnen i morse. Ville också följa med!! Nu längtar jag tills på tisdag då det är poolparty! Iår ska det bli kul! Det blir ju vad man gör det till. Ha en fin dag! Pööösss.
right here, right now.

+ några bilder från skolavslutningen


+ bilder från och efter matildas student.

tjja! Igår/morse kom jag hem klockan tre och somnade typ på en gång. Var så grymt trött. Men Liseberg vart iallafall toppen. Orkar inte gå in på detaljer, hehe,. Idag blev jag väckt klockan tio för att att kusinerna var här. Nelly hade sovit här och så! så idag har jag lekt med Sandra ;) De åkte nyss hem. Nu är jag skittrött. hehe. Ni får ha det så bra!


Matildas student!

Hej bloggen! Dagen har varit toppen, har mest ätit massa gott och sånt, hehe. Fotat med Sandra och tittat när Matilda öppnar paket! Klockan är nu tio och jag känner att det här kommer bli en väldigt sen kväll typ. haha. Men det är ju skolavslutning imorgon och sedan Liseberg! Yeeeyy. Måste packa snart, inte för att något ska packas men ändå. Kusinerna åkte nyss hem men det är några kvar därnere. Ska snart gå ner och se vad de gör och sedan blir det en dusch för min del.  Orkar inte sitta i flera timmar och lägga in bilder, datarn är cp nu för tiden. Men jag lovar att jag lägegr in bilder någon dag! Vi hörs nog inte imorgon men ni får ha det så bra ! Puss. 
sötaste bilden ever. Jag smälter...

tjaaa!

tjaa! Alltså ni anar inte hur jobbigt jag har det just nu. Jag kan inte andas för att min näsa har täppts igen helt. Så nu sitter jag är med munnen öppen och andas djupa andetag(som låter sådär högt ni vet) som andra i klassen gör och som jag stör mig så på. Och nu sitter jag här precis likadan själv. Nu tänker ni säkert: men pucko, andvänd nässprey. Men nu är det sähär.. Jag vet inte vart vi har sakerna i det här huset. Stabilt.

Blev nyss väldans avundsjuk när jag såg på facebook att min kusin har träffat panetoz på grönan och vart själva med dom och pratat med dom! Åhh, jag vill också! Ni vet dom som sjunger "dansa, pausa". 
Vill ni veta vad jag har gjort?? Klart ni vill..... Jag har faktiskt klippt Meghan för första gången idag. Hon var så långhårig så jag klippte typ av hälften. Hon tycker dock inte det är så kul och vill hellst lägga sig ner hela tiden och bli gosad så det blev lite ojämnt på sina ställen.

Jag känner att mina inlägg börjar bli såhär långa, tråkiga och ointressanta! Men wooowww, du orkade läsa enda hit. Grattis! ha det fint! Pussar.

Allt är inte guld som glimmar.

Hej bloggen! Är det bra med er? Här är det bra tycker jag. Idag gick jag min sista långdag i åttan. Känns så grymt bra! Fast ändå blir jag lite ledsen när jag tänker att jag bara har ett år kvar med min finaste klass. Imorgon blir det att gå till klockan elva och sedan åka hem och fixa mig. Sedan mot studenten i växjö! Kommer bli toppen! Imorgon hinner jag nog inte med att blogga, men det märker ni! nu ska jag vara snäll och städa Alfreds rum efterssom han inte kommer hem ikväll eller imorgon. Kramar på er! ♥
vackerrrrt

Meningen med livet är att ge livet mening

tjenaree gullegrisar! Har suttit vid datorn större delen av eftermiddagen, hehe. Var nyss ute och fotade lite förresten! Blev några fina bilder faktiskt! Blommor är underbara! Nu hade jag tänkt att städa mitt rum faktiskt så slipper jag gör det tomorrow. Ha det fint! Kramar.

gå med dom som vill dig väl.

Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om!


Tisdagen den 12 juni 2012.

hej bloggen! Det är tisdag och jag åt nyss upp 2 av mina bullar jag och mamma bakade igår ;) mumsi. Idag i skolan var som en helt vanlig dag. Antagligen blir det väl så imorgon också. Men på torsdag då jag är ledig ska de säkert göra något jättekul. Jag lovar. Aja, jag får kul på studenten också! :D Nu ska jag se vad jag kan hitta på! Ha det bra! Pöss.
jag idag. Nyss.

Usch

hej på er! Jag är så grymt trött att jag knappt orkar trycka in tangenterna. Dagen har varit helt okej tills vi skulle cykla hem. Trodde jag skulle dö av kyla och blöthet. Slutade med att jag och Mina ringde våra parents och fick skjuts hem. Jag var blöt från topp till tå. Hemskt. sminket rann nerför kinderna och min hals brände skitmycket som den gjort hela dagen och fortfarande gör. Och jag har ingen halstablett. Stabilt. Men iallafall, när jag kom hem sprang jag in i duschen på en gång och njöt där en lång stund. Nu ligger jag här och halvsover i min underbara säng. Tror seriöst jag ska gå och lägga sig snart. Hejdå och Godnatt.
Ps. Cykelturen dit gick bra och niornas revy var toppen! ds.
ser ju hemskt ut just nu....

Mina och jag är bäst!

och jag är ful...

Söndagen den 10 juni.

hej bloggen! Dagen har börjat bra. Skapande en liten blomväxt eller vad man kan säga. Haha, plockade en  rosa/röd blomma la i en vas med  vita stenar och la sedan tre blomblad i. Blev ju fint! Intresseklubben antecknar?. I typ eftermiddag kommer Mina den fina hit. Hon ska sova här och imorgon tar vi oss en cykeltur till fraggahult och sedan till hisshult. yeyy, inte alls jobbigt.... Typ två mil... Ha en fin dag! kramar

Haha, jag är såå grym!

Mamma: Johanna, kolla! Ett gammalt mynt. Det är den gamla kungen på.
Jag: jahopp, okej.
Mamma: gissa när det gjordes då?
Jag: 1800- talet någon gång.
Mamma: nej(tittar konstigt)
Jag: okej. 19...72. 1972 :)
Mamma: ja. Du har sett myntet förut eller hur?
Jag: nej det har jag inte. Shit vad jag är skillad!


Nu ska jag vara nyttig igen..

tja! Nu ska jag springa en liten runda. När jag kommer in blir det dusch och sedan film! Myys. Ha det bra!

IF YOU SMILE, I SMILE

Hej bloggen! Som ni ser så har jag gjort om designen lite. Om ni inte kan se, tryck F5. Headern som jag har nu är bara för tillfället tills jag tagit eller hittat någon bättre. Kom nyss upp från maten och typ dör av mätthet. Haha, men gott vart det. 
Aasssåååå, jag en en liten flugjävel som flyger runt mig hela tiden. Den är fett jobbig och kittlas.....Jag ska dödaaa den....! Sen när jag har dödat den ska jag begrava den och skriva "Så går det när man jävlas med Johanna" på hans grav....Vi hörs! Kram.


I tried to be perfect but nothing was worth it.

Hej sötnosar! Hoppas allt är bra med er. Det är det iallafall med mig. Var inne hos Fanney en stund och pratade ikapp lite. Var länge sedan, det var trevligt och jag önskade henne lycka till tills ikväll. Dom har ju revy. Ska bli jätteroligt att se, på måndag ska vi se den ja. Puss på er!

Godmorgon på er!

hej bloggen! Det är lördag, känns konstigt. Kändes som måndag igår och allt. Idag händer inte så mycket för mig tror jag inte. Dom ska provlaga all mat inför studenten idag där nere, får väl kanske hjälpa till lite sen! Ha en bra dag!

Underbart fin syster ♥

hej bloggen! Efter skolan tog Hanna och jag bussen till staden. Där gick vi en stund och Hanna hittade en klänning, själv så hittade jag nothing. Aja, får åka in någon annan dag ;) Sedan gick vi till balen och alla vart jättefina! Jättefina klänningar och håruppsättningar! Jag längtar så till jag får gå på bal! Men som sagt så regnade det skitmycket så man kunde tyvärr inte ta "riktiga" bilder. Så här fina ni vet, utan paraply och så.. hehe. Ikväll ska jag titta på film och tänka på Rocksy som jag redan saknar! Ha det bra! Puss.

såhär blöt blev jag som inte hade paraply hela tiden. Skönt.... eller inte. -.- Min jacka tål verkligen inget regn.

Redo för sista fredagen i åttan!

hej bloggen! Kom på att det är min sista fredag i åttan imorgon. Vi ska städa på hemkunskapen, yeey.... -.-
Nu ska jag nog sätta på någon liten film. Sedan sova! Godnatt, PUSS!
alltid lika snygg. Nyduschad och allt.

torsdagskväll

Hej bloggen! Min eftermiddag har varit lat. Jag och Jossan har tittat på "in time" igen :D heheh. Snart ska jag gå ner och duscha och fixa mig inför imorgon. Imorgon efter skolan blir det att åka till stan med Hanna och sedan gå och kolla på Matildas bal för att se hur fin hon är! Toppen! Puss på er!
Haha, var ju tvungen att göra något i pizap när alla andra på mellanstadiet gör det och lägger in på fb hela tiden..... -.- Fast jag gjorde min lite mer seriös om man säger så. haha.

här har vi ju ett exempel på sådanna bilder de gör... Hahah, Jossans bild om någon undrar. Faktiskt snyggt med tandställningen!

Det borde vara förbjudet att ha sådanna här facebook "lekar"!

jag skulle fan bli skitledsen. Men seriöst... Hur kul är det att se att någon skrivit så här om en själv?? Inte så kul -.-

Cutest thing!

Åh, jag vill bara pussa på henne! Så himla sööööt!

Rumänienprojektet

hej bloggen! Klockan är halv ett och jag är typ klar med min städning tycker jag. Har faktiskt varit skitduktig! haha. Egentligen hade jag inte tänkt att göra så mycket idag men det ville mamma att jag skulle. Hon tycker det är så mycket nu inför studenten så hon tyckte det var jättebra att jag skulle vara hemma idag.... Så jag har typ städat hela huset nu känns det som. Jag är just nu ensam hemma och har varit hela dagen. Så det är så tyst här, särskillt när jag stängde av musiken nyss. Meg säger inte ett knysst... Nu längtar jag tills Jossan kommer hem, jag har tråkigt. Men nu ska jag iallafall gå ut en sväng! Ha det fint! Puss.
Ps. "in time" var så grymt bra! Jag älskar den! ska nog titta ikväll igen ;) haha ds.
bild från min konfirmation. Underbara lockar Matilda gjorde!

Firar att mamma och pappa har varit förlovade i 20 år.

Hej bloggen! I inlägget jag skrev i morse skrev jag att vi inte brukar fira nationaldagen. Men herrgud, jag har aldrig firat så här mycket på nationaldagen, hahah. Mamma och jag bakade tårta i förmiddags, jättegod med jordgubbar på från växthuset. Sedan åkte jag och mamma till staden och handlade lite inför Matildas student. Fast mest mat till veckan, lite dukar och sådant också. Nu är vi hemma och Matilda har köpt jättefina blommor som nu står på bordet, jordgubbar och cider. Pappa är ute och grillar och vi ska snart äta allt det smaskiga. Vi firar inte nationaldagen(okej, kanske lite...) utan vi firar att mamma och pappa har varit förlovade i 20 år och varit tillsammans i 24 år. Tycker jag är lite kul faktiskt! Liksom, 24 år. Hur kan man inte tröttna på varandra efter 24 år? hahah... Därför har jag världens bästa föräldrar! Nu ska jag gå ner och äta! Puss på er!
ps. jag köpte "in time" som jag ska titta på ikväll. Lycklig tjej!  Folk säger att den är bra! :DD ♥

Sveriges nationaldag

Godmorgon på er! Klockan är tio i elva och idag hade jag kunnat sova hur länge jag velat om jag inte hade blivit väckt. Hade kunnat sova till fyra men mamma väckte mig vid tio. Typiskt.. haha.

Idag händer nog inte så mycket. Vi brukar inte precis fira nationaldagen. Brukar ni det???! Mamma säger att vi ska börja städa inför Matildas student och så.. Det märker vi. Ha en fin dag. Vi hörs.
old one

Nu är du bara någon som jag brukade känna.

Tjeenare finisar! Har nu skrivit ut en massa låtar som jag snart ska gå ner och sjunga! Nytt och fräscht i pärmen liksom! Efter det ska jag gå ut och ta en jordgubbe! Hihi, det var ett litet tag sedan nu. Längtar tills det kommer mer utomhus. Än så länge har vi ju bara i växthuset. Ha det bra! Kramar!
jag och syster min ♥

LÄGG AV

Det är förtusan ingen jävla tävling vi lever i.

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

hej bloggen! Det är tisdag och det är eftermiddag. Imorgon är på torsdag är man ledig! Göttans. Idag är det folk som tar studenten. Tillexempel på det är grannen ;) När jag tar stundenten kommer jag vara världens lyckligaste människa! Matilda tar dagen innan vi har skolavslutning, alltså torsdagen den 14 juni. Alltsåå... Det är ju snart :DD Bara fredag och sedan en skolvecka kvar. Kommer vara ledig den 14:e då också ju. Jag längtar!!! ;D Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Får ta och hitta på något sen. Ha det super! Vi hörs.
happy girl.

Livet blir vad du gör det till!

hej bloggen! livet leker och det känns så himla skönt att inte ha några läxor. Okej.. vi har matteläxa tills imorgon men annars är det lungt. Hur gött är inte det liksom. Min kväll kommer se ut likadan som alla mina andra kvällar. Datorn med musik och sedan kanske något annat. Ha det fint! puss.

Angående det här att jag ska äta mindre onyttigt och sådant gå ju inte så värst bra. Är alltid så skiit godissugen varje dag när jag kommer hem från skolan. Och då måste jag alltid ha något. Tittar igenom skåpen men har typ inget. Och tillslut hittar jag bakchoklad. Inte så värst god men det går ju att äta. haha. Det som jag berättade hände idag då :( heheh. Är fett godissugen nu också..... 
omg vad gott med milkshake... Måste göra snart igen! åhhh ♥

Från och med NU!

Från och med nu ska jag fasiken bli bättre på saker och ting! Typ nummer ett på den listan är att få bättre kondition och inte äta massa sött som sätter sig på min mage. Nu ska jag ut och springa sedan ska jag soova skitlänge tills det är skola imorgon. Jag ska vara utvilad. Puss.


Glass in my ♥


+ Ellens och min låt i skiitbra kvalité!

haha, tog en bild och satt på webkameran på picasa. För jag är så proffsig. Men så går det när det inte finns någon cd-läsare på datorn. haha, vi spelar typ fel asmycket men det bjuder vi på.
Haha, den här videon känns jättelänge sedan! Lägger in den här bara för att det är kul och om du inte hört den förut. Har legat på youtube ett tag ;)) 

Måns dop!

tjenare! Dagen har varit fin! Är riktigt trött nu dock. Har lekt massor med alla mina sysslingar. Jag fick leka väldigt mycket häst och vara vattenskider och allt vad det nu var ;) ahha. Längtar redan till nästa gång jag träffar dom! ♥ Lite bilder från dagen:
lisa så söt så!
Sötisarna Malte och Saga!
hihi, Elis så  söt,liten och mysig!
typ asgott.

Nu blir det dop!

ha en fin dag!

Påväg hem från Liseberg

Hej bloggen! Jag har haft en jättebra dag på liseberg, har dock inte åkt lika många karuseller som vanligt. Det var kul tills jag blev skitblöt på flumerider. Josefine åkte först i båten med en regnkappa som skulle skydda henne och mig som satt tätt in till bakom henne. När vi körde ner i den läskiga backen duckade josefine och jag fick allt vatten på mig. Resten av tiden fick jag runt "nyduschad" och folk glodde. Fejset var rött och sminket nere på kinderna. Kul. Allt tack vare josefine.
Klockan är snart tio och vi sitter på bussen. Vi är framme ca klockan elva i alvesta. Jag känner att det blir en sen kväll...Imorgon ska jag på dop klockan tio. Min lilla syssling Måns <3 så det blir sen kväll och tidig morgon, haha. Ha det super! Puss


Jag bara hoppas på att vinden vänder.

hej bloggen! Det är fredag och det kan ju knappt bli bättre! Imorgon blir det liseberg i regnet, heh. Usch, har nu provat min gamla regnjacka.. Lite liten, men det får gå. Mamma bah: "Kan inte du ta din vita vinterjacka?". Liksom NEJ, det är förtusan första juni idag. Haha, cp. Jag funderar på att sitta på let's dance finalen, det brukar faktiskt vara ganska kul. Tror att jag ska göra. Ha det fint! Pöss.