Söndag

Hello gott folk! Igårkväll åkte jag som sagt till Mina, vi hade det så mysigt så. Tittade på pirates. Åhh, älskar de filmerna. Sånna man aldrig tröttnar på. Snart, om typ någon timme tar jag och Moa bussen in till stan och sover där. Imorgon blir det att stiga upp tidigt och gå till praoen, där det första dom ska göra är att gå på teater. haha, roligt! Ha det bra! Kram 

Lördagen den 29 september

Hej på er! Det jag måste berätta först att jag är så jäkla glad över att jag tagit alla gardasilsprutorna nu. Fatta lyckan liksom. En sak till, jag har inte alls ont idag. Det känns inte alls om jag rör armen där sprutan togs. De andra två sprutorna har gjort skitont. Jag har inte kunnat sova på armen, inte kunnat sträcka upp armen. Och denna sista känns inte ens. Har min kropp vant sig? Gud så skönt. 
 En till sak jag måste berätta!! Pappa sa till mig att han läst i tidningen att en spisplatta hade varit på och hela huset hade brunnit upp..... OMG vilken tur Johannna Roos och Josefine hade som gjorde precis samma sak men fick behålla sitt hus. Tack gud!

Snart ska jag springa in iduchen, ta en dusch och sedan fixa till mig lite. Sen lite senare drar jag iväg till Mina den fina. Där ska jag också sova över! :) Kommer bli awesome!  
Hoppas ni får en fin lördagskväll allesammans! Puss på er! 

freeedag

Hej på er! Det är fredag, gud så skönt! Det känns så underbart! Först har vi dock matte och idrott. Hade nyss kemitestet och det gick cp. Men helt okej ändå. Efter skolan ska jag följa med Hanni hem och sedan ska vi dra oss till unkan där det visas film. Awesome! Ha det bäst, puss
 

Paniken man får när man ser att det brinner i köket

Jag bad Jossan att sätta på pastavatten. Jossan gör det och går sedan till teven igen och jag går till mitt rum. Ca tio minuter senare går jag i köket och ser att det brinner på spisen. Jag får panik och vet inte vad jag ska göra. Jag skriker "Jossan det brinner" och får ett svar från tv-rummet "det gör det inte alls", typ som om jag skoja. Jag slänger på vatten och det låter skithögt och blir värsta röken i hela köket. Jossan kommer inspringande. Brandalarmet går igång och vad tror ni det lilla livet Josefine gör då? Jo, såklart ställer hon sig och håller för öronen... Jag springer mot brandalarmet och hoppar upp på en stor och slänger ut bateriet. Var typ döv tre i sekunder efteråt. Det visade sig att Jossan råkat sätta på fel platta och att det låg en plastbit på den plattan. Usch vilken panikkänsla man får alltså. Tänk om jag inte hade kommit in i köket och sett elden. Hela huset hade kunnat brinna upp. Jag vill inte ens tänka tanken! Men som sagt så gjorde jag fel, jag riskerade att ta sönder våran spis också, haha. Man ska ju egentligen kväva elden. 
Jag glömde säga HEJ PÅ ER!  Hoppas allt är fintfint. Dagen har varit helt okej, inget speciellt har väl inte hänt tror jag. jag längtar asamycket tills imorgon för då är det HEEEELG och guud så skönt. Nu måste jag snart plugga på mitt passande kemiprov till imorgon. Kapitlet heter: eld och brand. haha, jag kan ju säga hur man inte ska göra iaf :) puss på er! 
nån dag gammal
 
 
 
 

When I grow up I want to be just like you

...och jag pluggar och jag pluggar. Pluggar franska men det blir inga framsteg. Men nu pallar jag faktiskt inte mer. Nu ska jag äta lite vattenmelon sen måste jag kolla på kemin. Kram!
 

om du säger att det är sant så ska jag försöka tro dig

Tjenare! Dagen har väl varit bra som alla andra skoldagar. Sitter och kollar lite på franska glosorna för tillfället! Måste plugga lite kemi sedan också! Jag har inte så mycket att säga till er mer än att geografiprovet gick helt okej idag. Hoppas ni får en fin kväll! Puss på er. 
 
 
 

We are never getting back together

Hej bloggen! Hoppas ni har det bra. Hoppas ni redan kan geografiprovet tills imorgon om ni nu har det. Jag har pluggat lite, kan inte ett skit så måste snart fortsätta. Det är det tråkigaste jag vet, seriöst. Det jobbiga är att mamma har köpt "glee" säsong tre och jag vill bara kolla på det iställe. Känns som att jag kommer faila stort imorgon! Haha, nu ska jag nog plugga lite då och ikväll blir det glee eller pretty little liars! Puss

Studiedagen

Hello! Imorse steg jag upp vid halv sex, på våran studiedag. Kändes helfel! Åkte iallafall med grannen in till staden och Moa kom vid halv tio ungefär :) Vi gick upp och kollade praoen. Gick fel till en början men hittade tillslut! Nu hittar vi till nästa vecka då vi praoar på högstorp förskola. Efter det har vi gått lite på stan och sådär! Haft en bra dag! Nu ska jag snart titta på top model finalen! Imorgon blir det skola igen! Puss

23 september 2012

hej på er! Hoppas allt är bra med er, med med är det väl bra. Är trött dock. Haha. Hanna åkte hem får typ 40 minuter sedan. Vi har sjungit, dansat och idag åkte familjen faktiskt till boda borg. Affe, Hanna och jag var i lag och fick ihop 7 stämplar, det är awesome! I morgon ska Moa och jag titta praoen, men bara för att vi skulle det så gick jag in på deras hemsida och läste det här: 
åhh, så jädra typiskt!!!!! Men vi ska iallafall åka in och titta vart det ligger osv :)
Nu ska jag iallafall titta på film! Puss på er!
Hannas och min lilla video!

Lördagen den 22 september

Hej på er! Idag är Sandy här och gud vad busig hon är. Jag har fått torka upp bajs osv. Höll på att spy, seriöst. Sedan har jag fått jaga henne ett antal gånger för att hon snott mina skor, jag har också fått stoppa ner hela handen i hela hennes hals för att ta upp en tvättsvamp hon var påväg att svälja. hahah, sicken hund. Om typ en timme kommer Hannisen hit och vi ska leka och sova. Hoppas ni får en fin lördagskväll! Puss på er
söt bild på en väldigt lyckad dag på liseberg! 
 

har nog aldrig vart så glad för att det är fredag

Hej finisar! Ni skulle bara veta hur slö jag är just nu. Nu sitter jag här i soffan och kommer inte röra en fena tills jag ska sova. Vi hade orienteringsprov sista timmen och det gick jättebra för Moa och mig. Vi sprang igenom C- banan på 41 minuter vilket jag tycker är bra för att vara vi! Men gud vad det regnade, ösregn hela tiden, hela dagen för den delen. Men man vande sig vid regnet och efter ett tag vart det skönt! Till skillnad från förra året då jag hatade allt och alla. Önskar att jag kunde hitta de inlägget jag skrev den dagen, men jag kommer inte ihåg på vilken av alla mina bloggar det var. Min rubrik var iallafall "Vi hatade allt och alla idag" hahahah. Minns det så väl! Dagen har ändå vart ganska chill efterssom vi bara haft typ två lektioner, eller förresten, två och en halv typ. Nu ska jag titta på film och halvsova och längta tills kvällen då jag kan äta godis. Känner mig sådär lite fet. Puss på er!
igår

+ dagens utseende

Tjenare alla små fina! Dagen iskolan har väl varit fin, matteprovet gick nog bra! Kändes bättre än vad jag förväntat mig! Snart måste jag börja skriva en träningsdagbok som ska in i morgon. Men det går nog snabbt. Dessa meningar jag precis skrivit har typ tagit ett år att skriva för att jag har en glass i handen och man kan ju inte motstå att äta hela tiden.... Hahah, Nu blir det film! Puss och kram
 

Onsdag

tjaa! Sitter här i kylan. Hösten har kommit. usch och fy. Nu längtar jag till höstlovet och sedan julafton. Idag hade vi historisprov och det var jättesvårt. Har inte så mycket att säga om det förutom att det gick skit. Sista lektionen hade vi elevensval och det var väl kul. Ha en bra kväll, jag ska först titta ett avsnitt av ppl och sedan blir det matteplugg inför provet imorgon. Prov varje dag...... Puss 

@lägenheten

hej bloggen! Tog tåget in till staden vid halv ett. Har varit här en liten stund nu och tittat på film. Om ca en halvtimme ska jag till tandläkaren och röntgas. Känns lite närvöst. Eller det enda nervösa är att jag inte har en aning om vart jag ska någonstans och mamma är inte här. Fast hoppas hon hinner möta mig där. Men det dumma är att jag inte ens har en aning vart jag ska gå... Usch säger jag bara. Men förhoppningsvis löser sig det med. Ha en fin kväll! Puss.
 

Måndagen den 17 september

hello hello! Hoppas allt är bra. Sitter här och bara längtar tills jag ska titta på pretty little liars. Så himla spännade, ni skulle bara veta! Haha, hinner knappt blogga. Men iallafall, idag är det måndag och måndagarna i skolan suger. Tråkiga och trista. På rasterna har jag såklart alltid kul! haha. Imorgon ska jag till tandläkaren i Växjö, och jag vill inte. Vill verkligen inte. Blir eventuellt att jag får ta bussen in och sluta tidigare från skolan när vi har information och  gymnasium. Great.... -.- Ikväll måste jag iallafall plugga. Puss och hej leverpastej!
me today. Min mysigaste skoloufit.
 
 
 

Nu blir det söndagsmys

hej på er! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering nu för tiden. Man hinner inte blogga helt enkelt. Förr bloggade jag kanske ofta men nu känsn det som att det dör ut eller något. Ska skärpa mig! hehe. Idag är det söndag och jag har slappat, pluggat, bakat och sprungit en runda. Vi har monterat upp våran träningsbänk, så nu blir det att träna mage och biceps. Hej och hå vad bra! Nu är klockan halv åtta och jag ska avsluta veckan med att titta på pretty little liars! Ha det fint och ha en fin kväll!
Nuuu, 

Lördagskväll

Asskönt med lördagskväll. Snart blir det pretty little liars. Kram

Hemma från Mina

Hej bästa! Är supertrött och helt slut nu. Följde med Mina hem igår efter skolan. Igår hade vi det bra, lyssnade på musik och så vidare. Sedan sov vi och var uppe länge... heheh. Idag har vi spelat in videosar och försökt göra en musikvideo till våran låt. Gick bra tills den var klar och inte gick att spara. Har också tagit superfina bilder med Minas lillebror! Hihi. Har iallafall haft två superbra dagar! Puss på er, nu ska vi snart äta!
hahahha, jag dör vilken rolig bild jag hitta!!

13 september

hej tomtegubbar slår i glasen! Hoppas ni har det fint. Kom nyss hem, är hungrig och sådär trött som man är när man kommer hem från skolan som de flesta är. Ikväll händer inget speciellt vad jag tror, ska ta och plugga något behövligt sen. Märker ni vilka fina ord jag använder mig av? Bra att ni märker...hm. Nu blir det moviiietime! Kramisar
Ellen är typ världens sötaste och så kommer jag där. hehe...
Maja fotade oss på franskan idag. Jag ser glad ut, fast det kan jag säga att jag inte var. Efterssom det är.....franska. 
 

12 september

Tjenare mannen! Hoppas ni har det bra. Här är allt som det ska. Mamma har "symöte" så därför har jag gått upp till övervåningen för att slippa höra deras tjat och slippa gå förbi dom hela tiden och slippa höra "här kommer lill-Louise". haha, nä, men ändå. Idag tog vi skolfoto. Gick väl bra antar jag. Lägger in bild när vi får dom ;) Hoppas jag inte blev asful bara. Nu måste jag plugga våra svåra engelskaglosor och sedan blir det pretty little liars. Kram och puss. Det lät fel... Puss och kram låter bättre! <3
Minas bild från bussen ;)

11 september

11 år sedan flygplanen körde in i empire state building. Rätt hemskt.
Hej på er alla fina! Det är tisdag och ja, skolan har varit som en vanlig skoldag. Inte hänt något kul alls. Imorgon är det skolfotografering, haha, ska bli kul att se alla se ut som de annars aldrig gör ;) Nä, så var det iallafall när man var yngre. Ikväll måste läxor göras osv, emn först ska jag titta lite på pretty little liars. Kram 
 

Måndagen den 10 september

hej på er allesammans! Mormor och Sandy åkte nyss hem så jag har busat med Sandy lite. Hon är typ lika stor som Meg snart! Sjukt vad hon växer snabbt! Skolan idag var väl helt okej, måndagar är trötta och dryga. Nu ska jag titta lite på pretty little liars och sedan plugga något som behövs! kram.
 
fett svårt att få med båda vilddjuren på bild tillsammans. 
 
Varje dag så fort jag kommer hem springer jag till mitt rum och byter till något bekvämt, på bilderna är alltså inte dagens outfit utan min mysoutfit! ;) 
 

Söndagskväll

Känner mig typ som en kontorsarbetare när jag står upp vid datorn och här och laddar upp film som jag sedan kan gå och titta på i mitt rum ;) haah. Har iallafall duschat och fräschat upp mig tills imorgon. Tror att jag ska vara med på elevrådets foto, fast jag inte är med i elevrådet. Hur cp är inte det? hahah,. fast ändå kul ju! Men jag kanske är med i elevrådet om Hanna är sjuk liksom. En reserv. Fast om Hannna är sjuk och det är elevrådmöte tänker jag ändå inte gå. ahhaha. Fattar inte ens vad dom snackar om där ;O Nu tror jag att det laddat färdigt, ha en fin kväll och tagga skola nu då! PUSS. man ser  mycket...

9e september

Hej på er! Sitter här i soffan och vilar. Har varit duktig idag med sysslor. Affe och jag cyklade till haraldstorp där vi klipper gräset. Vi pallade bara halva för gräset var blött och långt. Men vi ska snart på det igen och köra klart. Alltså tro mig, världens jobbigaste trädgård. Skulle egentligen träffa Fanney igår, men det blev lite sent så vi ska försöka träffas idag istället, hehe.  Ha det fint! Kram. 

It's a good thing


medans jag laddar upp ett avsnitt av pretty little liars kan man passa på att ta två fula bilder ;) 

What's why I smile

Godmorgon på er, eller ska jag säga god eftermiddag?, Aa jag skulle nog sagt det efterssom klockan är tio över två. Morfar kom hit innan så vi åt och fikade, nu är dom ute lite men kommer snart tillbaka. Igår efter skolan följde jag som sagt med Moa hem efter skolan. Sedan drog vi till unkan och jag hade en bra kväll! Puss och hej, nu ska jag göra något!

saknar!


åhh, vad fin! 

Jag saknar Riga-resan vi hade med släkten. Sandra och jag har det alltid så bäst! 



"tänk positivt, det är nån som tänker på dig"

Att ha hicka är en av de värsta sakerna jag vet. Det är jobbigt, gör ont och är allmänt irriterande. så snälla ni,,, tänk inte på mig!!!!! 

6 september

känner att mina rubriker bara blir roligare och roligare....
Hej på er bananer! Dagen har varit bra, Moa och jag har äntligen fixat oss en praoplats på ett dagis. Glömde dock fråga det frågor vi skulle fråga men ändå. hehhe. Superskönt att det är fredag imorgon alltså, ska följa med Mos hem efter skolan och sedan drar vi till unkan till alla fina vänner! Ha en fin kväll allihopa! Kram

Dagens söta outfit

Lite gamla bilder från mobilen



åhh, vad söt!



hhahaha, fanney och jag
far är fotograf
f
hahhaha, scary. Minns asväl när Mini och jag tog läskiga bilder i bussen



 
 
 
 

5 september

Tjaaa på er! Hoppas allt är bra med er, här är allt bra iaf. Är så grymt mätt nu att jag knappt kan röra mig. Jobbigt läge. Jossan sitter och sjunger "madicken" låten och det får mig att minnas när jag och Mattis sjöng den i kyrkan för ett antal år sedan. Haha, hade på mig en jättesöt klänning när jag spelade Lisabet och Mattis Madicken. Samma år var Mina pippi, ♥ hahahah. Ha det fint! Kram. 
 
 

Man måste faila en gång först innan det blir ok


You never were, and you never will be mine.

Hej på er alla små/stora/mellanstora! Dagen har varit bra som alla andra dagar. Haft sånglektion och så. Hade tur innan, gick hem från bussen och precis när jag kom till ytterdörren började det regna, regna mycket alltså. Så jag kände att gud var på min sida och väntade att kissa tills jag kommit under tak. Tack för det! Vet att mamma läser bloggen, så jag kanske inte skulle skriva det där. haha, Hej mamma! Nu ska jag sjunga min sånglektionsläxa som är "be mine". Fast jag har en cover på den med en tjej som heter Frida. Lyssna, den är så fin, hon sjunger den så fint:

nuu
 
 

töntar mig.

 
Vita ögonfransar vore väl något?
dagens fjortisar.....


stadens bifff. 

lalallala


Måndagen den 3 september

Hej på er! Hoppas allt är bra. Idag har varit en vanlig måndag med vanliga lektioner. Är så himla avis på sexorna som åker till England idag. Jag vill dit igen! Åh, vad jag saknar det! Annars så är det väl bra med mig tror jag. Ska snart äta och sedan göra något kul, haha. Kram på er!

hold on, be strong

Helllo everybody! Är nu hemkommen från Hannis, hade det toppen. Har planaret våran språkresa till Malta som vi nu har tjatat om i två år om inte mer. Så sommaren 2013 åker vi iväg! Längtar redan asmycket! 
Imorgon är det skola igen och jag ska ladda upp med att äta kräftor, hehe. Det bästa jag vet <3 Ha en superfin kväll allesammans! Kram.

Söndagen den 2 september

Hej bloggen! Idag har jag ringt till mormor och intervjuat henne, känns bra att jag har gjort det klart nu, ska nämnligen in imorgon! Riktigt intressant och roligt att höra hur hon hade det när hon var liten. I eftermiddag ska jag åka till Hanna och prata om sommar 2013! Ha en fin dag! Vi synes kanske innan jag drar till Hanni! Puss. 
 

Helsingborg och Danmark

Sitter i Mattis och henkes lägenhet. Idag har vi gått runt på stan och tagit båten till Danmark! Köpt en massa gott godis och fikat på café. Nu ska vi dricka kaffe. Kram


Mot helsingborg

Påväg till syster