Torsdagsunderhållning i screenshots

 
 
 

Tisdagsmat på bild

Så tråkigt och konstigt det ser ut, men ack så gott. 
Denna tandkrämen har jag, vilken har du? Nä skoja. 

Bondebesök

 

Fredag

Hej bloggen! Trötta? Det är jag. Denna vecka har varit lite jobbig faktiskt men nu är den snart över. I helgen måste jag plugga en massa, prov på måndag i röstfysiologi osv. Nu kom jag på, måste berätta två roliga och konstiga saker från idag. Den första: på bussen har de stavat fel på "fortsätt" i "forsätt bakåt i bussen" och det tyckte jag var väldigt fail... Och den andra saken: på radion sa det vilken tema det var på Idol ikväll och gissa vad? Det ska vara Darin-tema. Snacka om brist på fantasi! Som min mamma sa "Hur många låtar har Darin liksom?" ha ha. Nu ska jag ut och köra balar med traktorn, hörs! 
 

Luciatåget 2013

 Kände att jag var tvungen att lägga in dessa videosar nu, så ni kan förstå varför jag längtar sååå mycket till 2014 års luciatåg! Det är helt magiskt. Det bästa är att det är mindre än en månad kvar. Kom och kolla, jag har till och med fått ett långt solo ;) 

Det bästa som hänt mig

Att söka till estet var lite jobbigt men herregud vad kul man har haft sen man började gymnasiet. Att gå från högstadiet till gymnasiet är det bästa jag har gjort. Minns att jag grät som en galning när jag lämnade min klass på skolavslutningsdagen i nian, men herregud, tänk då hur mycket jag kommer gråta på min student när jag måste lämna mina nuvarande, finaste klasskamrater! Puss på dom allihopa
Idag minns vi..

 
 
 

Jag ska fånga en ängel

Måndag kväll, livet leker, första skoldagen bestod endast av två lektioner, bra start på veckan ändå. Sitter just nu i min säng och lyssnar på Ted Gärdestad som jag beundrar starkt. Jag mår bra nu, musik gör mig glad och min lilla högtalare som jag fick i julklapp förra året kommer till användning minst 2 gånger varje dag. Hihi, så fort jag vaknar kommer musiken på.  Men men, nu ska jag se till att göra mig lite mat. Får se vad jag kan tillaga idag, spännande! Hej opp! 
 
 
 
 

Myssöndag

Hej hopp! Sista dagen innan det blir ännu en skolvecka. Har varit ute och kom in för en stund sedan, lagade mat och väntar nu på att mina matgäster ska komma in. De kommer aldrig?! Aja, efter maten ska vi åka in till stan iaf, jag ska tillbaka till lägeheten och mamma och Jossan ska kolla på kläder. Ha det bra, hörs! 
 
 

Lördagen den 15.e november

Hej vintertider utan snö! Det är lördag och dagen har hittills varit bra. Idag har jag gjort egna köttbullar och gissa om dom blev goda? Supergoda! Hoppas ni får en bra kväll, hejdå! 
 
 

Intervjuade en snygging

 
 
 
 
 
 

I svart och vitt

 
 

Nu rullar det bra

Hej bloggen! Jo men som sagt, livet rullar på bra nu. Dagen spenderades på universitetet här i Växjö. Väldigt coolt att se hur det såg ut, det var som ett eget mysigt litet samhälle runt alla byggnader. Insåg också att de har en polisskola och att jag faktiskt har varit där förut, kanske när jag var tolv år, men ändå, jag kände igen mig. Vi fick börja arbeta med musikvideos och alla grupper blev tilldelade en genre av musik typ. Kan inte riktigt förklara men min grupp ska redovisa Hip-hop och sen ska man även blanda in politik. Kul kul. Längtar tills imorgon då vi får fortsätta och dessutom, SUPERGOD mat på universitetet. Förstår varför folk tar med sig matlådar, så dyrt i längden. Ha en bra kväll! 
Mina och jag ikväll när vi jobbade med historian. Kul KUL (alltså vi ska göra en film) 

Farsdag ♥

Grattis till min pappa och till andra pappor i världen. 
Du är bäst pappa! 
 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 
 
 

Cute

Den här sista bilden är bara helt pefekt. Den visar verkligen hur det var när jag var liten. Alla leker, och i bakrunden ser man tvätt, en träkoja, en häst och lite allt möjligt utspritt i trädgården. Jag sitter och leker med bebisdockor med grannen Mathilda som jag alltid gjorde. När jag inte hade någon som kunde leka med dockor med mig hade jag Josefine som mitt levande lilla barn. Saknar denna tiden. 
 

Mysis med Hanni

 

TRIVS HÄR OCKSÅ

Köpte superfina ljusslingor idag med mamma och pappa. En hjärtformad som hänger på väggen och en annan vanlig ljusslinga över min säng. Nu är det väldigt mysigt och jag kommer abslout trivas här i julefriden. 
 
 
 
 

Nu när det är över

Tjena! Det är söndag och jag har inte uppdaterat bloggen på länge... Nä men det är söndagen innan måndagen då skolan börjar igen. Tillbaka till plugget imorgon så att säga. Men jag har haft ett bra lov tycker jag, har gjort något nästan varje dag. Jag har lekt med Mina, varit hos mormor i Sävsjö, träffat kusinerna, varit på rally osv. Så efter denna vecka kan jag ikväll åka in till stan och spendera min skolvecka i en lägenhet. No problemos. Nu ska jag packa med hela min garderob till stan, ha det!! 

När Mina var hos mig 
så fail.