N J U T V E C K A N

Hej bloggen! Idag är det måndag och en ny rolig vecka väntar, denna vecka ska jag verkligen njuta. Njuta på alla spelningar. Njuta över att få sjunga och spela med mina fina sommarjobbskompisar. Vi är helt klart bästa teamet. Love it. Music makes me happy, man lämnar alltid spelningarna med ett leende på läpparna. Herregud vad jag tjatar, ber om ursäkt typ.. 
Vill ni veta en sak? jag har verkligen inte fattat att det är sommarlov än. Det är säkert någonting jag kommer att komma på sista veckan eller något. Det är rätt hemskt egentligen, jag måste hinna njuta innan jag börjar tvåan. Kan ni fatta?! Jag börjar tvåan... Jag som precis började ettan. Jag börjar bli gammal.. När jag var liten skröt jag alltid om att jag var (näst)äldst i klassen men herregud, man vill ju vara yngst egentligen. Man vill ju vara liten och söt, inte stor och ful. Allt snack om detta då Izza skröt idag om att hon är äldre än mig men sen fick jag reda på att det bara skiljer en månad. Den fisen! Inte för att skryta men..... jag är ju ett januaribarn.. 
Okeh, det här inlägget sög. Massa babbel hit och dit. Ha en riktigt skön vecka och njut av svenska sommaren. Ösregn, blixtar och åska varje dag, man ska ju inte klaga. 
Vad vore en blogg utan selfies? 
 
 

TJENIXEN

Hej kompisar! Hoppas allt är prima med er, med mig är det toppen och jag taggar redan kvällens spelning på grand samarkand. Kom och lyssna! Jag har världens bästa sommarjobb och snart är första veckans spelningar slut men vi har en hel vecka till att se fram emot. Ha en fin dag och jag bjuder på två bilder från igår, för ni vet det att just nu ser jag förfärlig ut, just saying. Puss. 
 
 
 

Bloggar från Hannas lillstuga

 
jaooo, kom nyss ut ur duschen och Hanna är där inne nu. Nej,vi duschade inte tillsammans, men det betyder inte att vi inte gillar varandra.Hanna, my loverboy <33 
puss puss

MIDSOMMARAFTON

 
 
 
 
 
 

Happy summerdays

Hej på er! här sitter jag i tv-rummet, är så fruktansvärt mätt att jag knappt kan röra mig. Dessutom är jag väldigt trött, imorgon är det midsommar och nu sägs det vara de ljusaste dagarna på året, då man ska vara pigg och allert. Somnade till och med i bilen tidigare idag och ni vet det att det händer inte ofta...!

Jo iallafall, den här veckan började mitt sommarjobb som är helt awesome. Jag sjunger och spelar som sagt i ett litet band som denna första vecka får öva in en massa låtar och de andra två kommande veckorna kommer få spela upp på olika ålderdomshem, caféer, gallerior osv. Det är så himla roligt, ett kommunjobb liksom. Helt underbart. 
Som ni säkert alla vet och som jag även skrev tidigare så är det midsommar imorgon och jag önskar er alla en superfin dag. Ha det! 
Jag har verkligen en hemsk utväxt för tillfället, men jag orkar inte göra något åt det. Soooo, deal with it. 
 

För Alfred har tagit studenten

 

Nationaldagsfirande hela dagen lång!

Hej bloggen!
Min dag har varit helt toppen, eller aa, förutom den delen av dagen då Mina och jag stod och sjöng en låt på scen och fick avsluta mitt i låten på grund av fnitter och falskhet. Men annars så sjöng vi på utescenen två ggr på Asa sockendag och vi hade lika "mycket" publik båda gånger( den andra gången gick så mycket bättre ) Vi både spelade gitarr, ukulele och sjöng, sicka proffs vi är va? Såklart var det andra som spelade och sjöng också, de allra flesta var riktigt profionella. Det jag ville komma fram till är att efter vi hade sjungit utomhus, fick vi gå in i kyrkan och starta med att sjunga "du gamla du fria" och det gick toppen, efter oss kom Växjö manskör och rockade loss i deras vita skjortor och manliga ölmagar. Sjukt duktiga. Varför är inte jag en man så jag kan vara med där i framtiden? 
En annan rolig sak... Efter "gudstjänsten" så kom nån och frågade vilka sånglärare vi haroch då skapades det mest klockrena svaret idag. Mina svarade namnet på vår franskalärare. JAG DÖR. Fick en RÄTT rolig bild framför mig... 
 
 

Idag tog vissa sommarlov

och här i Växjö, på min skola......får vi vänta i en vecka och två dagar. Dessutom så har jag två redovisningar kvar i skolan plus ett ensembleuppspel. Rätt konstigt ändå, jag tycker att alla borde få ledighet samtidigt.  Men hallå, det är en värdslig sak! 
Dagen har varit bra, ytterligare en lång onsdag som är över. Dagar då jag har hästsvans blir alltid lite längre, undrar varför. Jo, för när jag har hästsvans känner jag mig asful och vill inte vara i skolan och bara för det jävlas nån snubbe med mig och gör mina dagar aslånga. 
Men men, imorgon är det ensembleuppspel och jag måste öva! hehe. Mycket text att kunna. Ha det! kram 
 
 

Icecream

Hej! vadå "icecram"?, låter ju gott...."Iskräm". Fy.
Hoppas allt är perfa med er, här sitter jag i min säng, lyssnar på go musik(prinsessan och tiggarflickan, love) och bara njuter över att det är sommarlov om lite mer än en vecka! Hur sjukt är inte det? Tycker synd om de som tar studenten, tänk vad de kommer sakna sina klasskompisar. Bara för att jag älskar min estetklass. 
Nä nu ska jag chilla och äta min glass. (HAHA, skrev verklligen "klass" först....)

Mormors tös