Så stolt över oss!

hej bloggen! Jag är glad, föreställningen gick typ toppen! Dock inte lika mycket folk som igår men so what ;) Jag pallar seriöst inte bry mig om provet vi har imorgon. Jag kommer ändå faila hur mycket jag än pluggar. Eller okej, satsar på ett E iaf. Förhoppningsvis kan jag redan det... Hehhe. Ha det fint! puss. 
lägger in mer bilder imorgon! Hanna står för bilderna ;))

Vi har kommit långt sen dess.

Hej bloggen! Jag ska snart göra mig iordning inför våran andra och sista grease föreställning. Jag vill ha många föreställningar! Hoppas det mesta sitter som det ska idag. Blev lite krabbel igår med folk som inte gick in på scenen och sådant när de skulle. haha, aja.. Ha en fin kväll! Nu ska jag längta till klockan sju! hah, så himla kul att stå på scenen tycker jag! Puss.
Alla är sötare med ett leende på läpparna!

Och nu taggar vi grease!!!

tjaa! Är nu riktigt taggad. Åker snart, typ om en kvart. Innan dess måste jag ha fixat både jossan och mig. Fast jag ska ju knappt ha något smink så :)) haha. Ha en fin kväll! Puss. 

Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum.

hej bloggen! Det är etm och snart blir det genrep inför grease. Ska bli skönt att få köra igenom hela och se om man kan allt. Ska föröka lära mig allt också. Imorgon kör vi en föreställning och en på torsdag! Kom gärna och kolla vettja! haha. Nu ska jag kolla på geografin! Puss. 

so true


måndagen den 28 maj 2012

hej bloggen! ♥ Det är måndag och vi har haft "sjätte dagen" då vi ska redovisa vår prao. Såklart hann jag inte göra det idag för jag skulle tandläkaren. Så imorgon ska jag stå och säga precis samma saker som Hanna sa idag. Maria sa att vi skulle redovisa för olika grupper. A, joo men visst?? -.- Sånt blir jag så förbannad på.
Ajaa, hos tandläkaren gjorde det ont. Dom tog några äckliga avtryck. Det gjorde ont och det var obehagligt, kunde knappt andas. Svälja fick jag inte heller göra, usch. 
På fredag har vi ett cp geografiprov och idag är typ den enda dagen jag kan plugga. Imorgon är det ett långt genrep inför grease, på onsdag och torsdag är det föreställningar. Och jag kan inte mina repliker. Känns bra.
usch, vad jobbigt allt är. Nu ska jag gå ner och äta. Hejdå!

Det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.

hej bloggen! Idag har jag varit ute typ hela dagen. 90 % av denna dag. Härligt! Jag är typ helt röd i ansiktet och jag ser på bikinilinjen att jag har blivit lite brunare på kroppen. Men det är säkert borta imorgon igen, hah. När jag blir brunare i ansiktet känner jag lite så här *åhh no, jag måste köpa en mörkare fondation*. True story. Vill ju inte bli helt blek i ansiktet nu och sedan brun under, haha, det går ju inte. Fast i sommar ska jag inte andvända fondation. 
Snart ska Matilda och jag springa till badplatsen. Vi kommer svettas ihjäl i värmen så förhoppningsvis så doppar vi oss. Glömmer aldrig gången jag sprang hela vägen dit utan att stanna. haha, då var vi duktiga.
Puss och hej!
Alltid lika kallt.

Morsdag

hej bloggen! Idag är det morsdag och vi överraskade mamma med en tårta och två syrener vid frukosten! Matilda hade köpt någon jättegod tårta. Idag är det superfint väder igen och jag ska ut och sola och öva lite repliker! Ha en fin dag! Puss, 
me right now.

Grattis Sverige!


Har nu tagit mitt första dopp iår! yeeyyy.

tjenare! Idag har jag lekt med Mina hela dagen och hon åkte nyss hem. Vi har bakat och snackat, skrattat, sjungit och typ allt. Vi lagade till och med mat efter känsla. Det blev någon slags bulgurpanna, vår egna lilla tolkning.  helt ok blev det, haha. Vi cyklade till Asa 3 som är tre km och badade. Svinkallt i vattnet men ändå så tog man första doppet iår. Och sedan cyklade vi hem igen. Haha, riktigt jobbigt med massa uppförsbackar. Sedan när vi kom hem tog vi en glass och typ sov med den fina musiken, hehe... men typ..

Pappa monterar den nya grillen dom hade köpt idag så snart blir det grillat! Mums. Nu längtar jag till Euro Vision song contest! Ha det bäst! Puss Puss.

Idag döps min lilla kusin! Önskar jag kunde vara där! Önskar dig all lycka! Men får åka upp någon annan dag. Hihi, gullig bild.

Jag sprider hellre glädje!

Vissa bloggar är så deprimerande. Typ " fuck my life" hela tiden.
Hur kul är det att läsa dom? Jävligt kul? Inte precis!
Nu vet ni.. jag sprider hellre glädje.

praoveckan är slut!

hej bloggen! Så skönt att prao veckan är slut nu. Idag fick vi städa och seriöst, jag hade nästan hellre stått i disken. haha. Men det var helt okej i början sedan blev man ju bara "lite" trött på att städa alla rummen. Fast nu när jag tänker tillbaka kommer jag faktiskt sakna några. Kommer också sakna den goda maten. Innan vi gick idag så fick vi en liten chokladask. Hur gulligt är inte det? <3. hihi, jag saknar dom typ redan. Iallafall två.

Jag var ganska smart idag också. Jag hade med mig kameran laddad och allt för att jag skulle ta många bilder just idag bara för att vi skulle städa rummet. Och självklart glömmer jag att sätta in minneskortet i kameran på morgonen. Utan det var i datorn ist. stabilt. Så det blev inga bilder idag... men aja, ha det bra! puss.

PS. IDAG HAR JAG ÄTIT MASSA JORDGUBBAR. SNACKA OM ATT JAG NJÖT. BÅDE FRÅN VÅRT EGET LAND OCH KÖPTA. AWESOME.... ..åhhh, palla sudda när man råkat skriva med caps look. ahha. DS.

Var rädda om era käkar........

åhhh, vad jag blir sur. Tandläkaren hade inte hört av sig fast den skulle göra det inom två månader angående min cpkäke som bara blir värre och värre för varje dag. Gör jätteont när jag äter, räcker ut tungan och när jag gapar över huvudtaget. Idag ringde mamma och de hade ingen tid till mig. Jag skulle egentligen åkt till växjö men den personen slutar imorgon. Han går i pension. Då hade dom två tider till mig, imorgon eller på tisdag. Kan inte någon av dagarna, imorgon praoar jag och på tisdag är det genrep inför grease.  Och det måste jag verkligen vara med på. Jag skiter i det nu alltså. jag kommer väl antagligen typ dö men nu får det vara. Dom får kolla på det efter sommarlovet. Jag hatar tandläkarna och jag hatar mitt liv just nu. Godnatt.

Sedan insåg jag att det var verklighet.

hej på er! Dagen har väl varit bra tycker. Sista dagen vi fick diska, stå i köket och resturangen idag, imorgon ska vi få prova på att städa lite istället. Efter "jobbet" följe jag med Hanna lite hem och nu är jag hemma och har nyss ätit en äcklig glass. Någon lakris glass. Jag älskar lakris, men inte på glass. Ni får ha det så bra! Puss.


när alla säger "nej" ska jag säga "ja".

hej bloggen! Mina händer luktar fortfarande lök från när jag skärde det idag. Och jag har tvålat händerna jättemånga gånger sedan dess... Cp. 
Klockan är halv nio och jag är såå trött. Ska lägga mig och titta på film. Jag längtar inte tills imorgon, nu vet ni. Puss och hej, leverpastej!
god hotellfrukost imorse.

I'm not giving up.

hej på er! Dagen har varit slitsam som de andra två dagar som har gått på veckan. Men jag har inte lika ont i benen idag som jag hade i förgår. Så himla skönt att komma hem idag tycker jag. Bara få vila liksom. Igår sov jag och hanna i lägenheten och tittade på John Tucker must die! Så himla bra film. Jag köpte också bratz the movie som jag ska titta på ikväll! Alltså den är inte tecknad och den är jättebra. ahha. Nu ska jag lägga in alla bilder som jag och Hanna har tagit med lilla kameran! Puss.
innan ;)

Tre bilder från dagen.


Första praodagen och jag är redan skiittrött i benen. heheheheheheh...

hej på er! Sitter här och är helt slut. Okej, jag kanske överdrev lite. Men det värker i benen... Som sagt så har jag och Hanni praoat på Quality hotel idag. Vi fick skära grönsaker, plocka iordning saker, pressa kartonger, diska och svabba lite golv. Det bästa var att vi fick äta på hotellet. Så vid klockan halv tio fick vi gå ut och hämta lite frukost(hotell frukost då alltså). Vi fick också äta lunch där, mycket gott. Plus att vi fick ta glass till efterrätt som de hade i en glassmaskin! :D mumsigt. Vi tog sedan en buss hem när dagen var slut som det var 800 grader i. kul -.-

Imorgon blir det att åka tidigt till hanna och sedan åka till staden med hennes moder. Vi ska sedan efter "jobbet" sova i lägenheten. Ska nog shoppa och så har vi bestämt att vi ska gå/springa runt växjösjön. Blir nog ingen bloggning imorgon iaf! Vi synes senare eller något!" pUSS.
Glad tjej imorse..

On my way home.

hej bloggen! Sitter nu i bilen och körde precis över ölandsbron. Älskar att åka över där. Finns så mycket fint att titta på. Så nu väntar två timmars bilresa hemmåt. Idag är det underbart väder så därför när jag kommer hem ska jag sola och bara vara ute. Så det blir inget mer inlägg idag förutom kanske ikväll. Ni får ha en fin söndag! puss och hej.
känner att jag inte vill sitta och posa i bilen så jag tog en liten snabbis. haha.

mussepiggtröjan

hej bloggen! Klockan är typ halv fyra och vi ska om en stund gå ner och doppa fötterna i havet. Det kommer bli riktigt kallt, men so what! haha. Det är härligt väder här idag men jag tror att det är varmare hemma faktiskt. Det blåser så mycket här på solens och vindarnas ö. Fast idag blåser det inte lika mycket som igår iallafall. Skönt det. 
Idag har vi varit i kalmar och varit på Jula lite och så. John köpte blandannat en gräsklippare. Göttans.

Jag bakade kladdkaka innan och Matilda bakade några chokladmuffins som vi snart ska fika på. Ni får ha det så bra! Puss. 

Absoluta favoriten just nu:


Jag bygger upp, du river ner. Jag klättrar upp, du drar mig ner.

hej! Blev nyss ledsen när jag insåg att jag igår kväll tittade på sista avsnittet av desperate housewives. Jag vill aldrig att det ska ta slut.  Jag grät jag av glädje för att det slutade så lyckligt. I och för sig så var det en som dog också men det blev ändå ett lyckligt slut. ÅHH, JAG ÄLSKAR DHW. Och på tal om det,,,.. Snart kommer sista säsongen av OTH och jag vill aldrig att det ska ta slut heller! Åhh, varför ska allt ta slut? :((

Sitter nu här i soffan så skönt och väntar på att maten ska bli klar. Vi gick innan till Netto och där jag köpte jag godis till ikväll! hihi. På semestren är man tjock. Väldigt tjock. haha, true. ha det gött! Om jag har tråkigt ikväll så uppdaterar jag men räkna inte med det, har ju mitt godis. hahahah.! Nu ska jag läsa Matildas skvaller tidning! :D Puss,!
Jag i husvagnen just nu med myskläderna på.. ;) Ingen bryr sig hur man ser ut på semestren! haha.

Sanningen är att jag är som du.

Hej bloggen! Allt är bra med mig. Vi har idag varit på en liten utflykt. Eller vi var och tittade på lite saker. tex Alvaret. Där fanns det blommor och annat att titta på. Vi har ätit glass och varit och bara kört omkring och tittat på Öland. Var också på ett köpcenter men hitatde ingenting. Sparar pengarna nu till praoveckan! hihi. Sedan köpte vi pizza och tog med hit till husvagnen och har nu ätit. Mums.
Jag har satt på mig en slags lösnagel nu. Blev lite cp för att jag måste köpa nagellack och nagellacksborttagning. Hoppas det blir bra. Matilda har gjort på alla fingrar men det pallar inte jag. Vi ska snart gå till Netto och köpa lite smått och gott. Ha det fint! Vi synes nog ikväll! puss.
nu!

@husvagnen

Hej bloggen! Här är det toppen. Kan gå in på internet via internetet i mobilen så jag kan gå in här. Fattar inte riktigt hur men det går iallafall. hihi. Det är så mysigt här! Jag gillar öland nu. haha. Vi avr nere vid havet och fotade, lekte och frös innan. Det blåser ju mycket vid haven ni vet. Nu ska jag fortsätta äta mina chips.. pringles :D puss puss
bakom Matilda ser ni Ölandsbron!
vackert

Tjenare! Här är allt finemang. Det är dock...

Tjenare! Här är allt finemang. Det är dock lite kallt idag. Skulle bli finare väder till helgen. Vi har nu satt upp tältet, tog väldigt lång tid trots att vi var sju personer. Nu håller dom på att krabba med golv och annat där ute. Vattnet är underbart här som ligger under Ölandsbron. Vi har husvagnen väldigt nära vattnet så därför ser jag Ölandsbron härifrån. Sitter och kollar på bilarna. Haha. Aja, det regnar nu och jag fryser... :) jag vet fortfarande inte om det finns Internet här. Ska kolla sedan. Nu ska vi fika. Ha det fint. Byee <3


Mot Öland!

hej bloggen! Nu ska vi åka närsomhellst. Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera bloggen där. Men ni får ha en jättefin helg annars. Puss.

Sanningar

1. Jag skulle aldrig våga gå till skolan en dag utan mascara.
2. Jag stör mig på när folk inte uppdaterar sina bloggar. Jag går in på dom varje dag och så har dom ett inlägg som dom skrev förra månaden som jag nu sett tusen gånger om. Jobbigt -.-
3. Jag får jättelätt dåligt samvete.
4. Ibland tänker jag på saker som hänt flera år tillbaka och skäms över det jag sagt eller gjort.
5. Jag har inte varit kär på jättelänge.
6. Jag gillar inte att vara ensam.
7. Jag vill att min mamma och pappa ska gifta sig.
8. Under de senaste månaderna tycker jag att jag har blivit modigare. Tex när jag är ensam hemma.
9. Jag älskar att blogga. Jag ser det som en dagbok som jag kan läsa och roa mig med om några år.
10. Jag gillar inte folk som är så "jävla coola" enligt dom själva.
11. För några år sedan skulle jag inte våga säga imot om någon sa något elakt till mig men det skulle jag kunna idag.
12. jag gillar inte när folk ignorerar mig eller andra.
13. Jag tycker det är jättetöntigt när folk sitter och snackar om öl, cigaretter och droger hela tiden.
14. Jag är typ "mamma nr 2" i familjen. Jag kör med alla enligt min familj. hahaha.
15. Jag kommer seriöst inte på mer just nu. haha. Svårt.

You used to shine but not anymore.

tja tja bloggen! Alltså,  det känns som att det är fredag :D haha.

Kom nyss på att jag måste packa tills imorgon. Aja, gör det sedan. Der blir trångt i husvagnen har jag hört. Alltså när vi ska sova. Vi får trycka ihop oss. haha. Funderar på om jag ska ta med kameran och jag tror nog jag gör det. Måste ju visa er hur campingen ser ut! Hoppas det är minst lika fint som det är i Varberg/falkenberg. Jag är mest ledsen över att det inte är sandstrand. Men det går nog bra ändå. Och så ligger det inte lika närma ullared :(((( Ha det så fint! Uppdaterar nog senare! Puss.

Vi kan klara allt tillsammans.

hej bloggen! Det är onsdag och jag sitter här och har nyss ätit. Mätt. Bakade innan chokladbollar. Mattias klagade i bussen på mig att jag alltid säger att jag ska göra chokladbollar men sen aldrig gör det. Idag talade jag sanning. hehe. Och de blev mycket goda!
Jag är väldigt glad just nu. Det är liksom lediga nu ett tag! :D torsdag, fredag,lördag och söndag. Imorgon ska jag åka till Öland också. Så det blir att vara i husvagnen hela ledigheten. Sedan nästa vecka är det ju prao. Det kommer bli så roligt! Ser verkligen fram emot det! Nu ska jag göra något. Typ kolla allas bloggar eller något. hah. Ha det fint.
Jag och bästus. Vi är alltid lika snygga.... ;) Den tredje bilden är ju helt klart bäst. hahhahaha.


stay with me.

hej bloggen! Kom nyss hem ifrån Mina den fina. Vi har lyssnat på musik, fotat och lite annat smått och gott. Blev faktiskt många bra bilder! Mina la in dom på fejjan så ni som vet vem hon är kan ju kolla där. Känner att det blir tråkigt om jag lägegr in samma här. Hehe. Och så pallar jag inte idag. Kanske någon annan dag.
Jag är sugen på choklad och min bh skaver. Kan det bli bättre? ja. Jag vill inte vara sugen på choklad och jag vill heller inte att min bh ska skava. haha. Nu ska lyssna klart på låten(stay with me- you me at six) och sedan blir det film och sedan läggdags.  Puss och hej! 
ps. Ni vet att jag tjatat så om franskaprovet och nu är det över. Jag känner mig så jäklaaa lycklig! ds.
Mina och jag leker Kissie och Kenza.
okej, ni får se en bild bara för att jag är så snälll.

Det ska vara gött att leva, annars kan det kvitta.

hej på dig bloggisen! Det är etm, snart är det grease övning och sedan ska jag, Johanna följa med Mina den fina hem! Nu ska jag fisa på Hanna eller något. Byye.

Som ni kan se så går det jättebra för mig att plugga franska......

Tja tjaa! Mitt pluggande går ju verkligen jättebra. Det är det tråkigaste som finns. Nu har jag iallafall fått igång musiken. Den kan nog göra mig lite gladare. Får väl se om jag hittar någon låt som heter "sluta aldrig kämpa" eller något sånt. haha. Tror nog att jag måste ge franskan en liten stund till. Jag vill ju inte faila.. men vem vet... kanske blir första gången tomorrow? NEJ, nu ska vi tänka posetivt. Ha en fin kväll. Vi synes imorgon! kramisen.
Bra där. Fortsätt sådär nu.  Fortsätt nu att läsa på! heja på, heja på mig.

måndagen den 14 maj 2012.

hej bloggen! Jag känner riktigt stor panik över att jag inte kan ett piss inför franskaprovet som vi har imorgon. Usch fy och blä. Ska väl försöka ta och kolla på det sedan. Annars är det väl bra tror jag. Måndagar är inte alltid de bästa dagarna om man säger så. Ni får ha det så bra Puss! ♥
Jag hade idag på mig min nya skjorta från New Yorker.

+ la musique

tja tja bloggen. Sitter här och njuter och har verkligen ingenting att göra. Eller jag har att göra, men inte något jag vill göra. Denna veckan kommer nog bli ganska bra ändå. Dock så har jag prov på tisdag. Men det skiter jag i just nu. PÅ torsdag och fredag är vi lediga. Det blir långhelg i husvagnen! :D Nu ska jag öva lite låtar inför grease. Puss och godnatt!

Jag älskar Ariana Grande och hennes hår! ♥ ♥

Det är så orättvist så många fina människor det finns. Jag vill också.. Jag ska seriöst ta och färga håret rött någon gång.

So let us show the world that the love is strong.

Nästa helg ska jag eventuellt följa med till husvagnen  och sätta upp tältet. Likaså som förra året. Tyvärr så är vi inte i Halland iår. Det tycker jag är lite tråkigt. Jag trivdes så bar där, vid havet. Utan nu ska vi vara på öland istället. Precis vid ölandsbron typ. Det är ingen sandstrand som det var i halland utan där är det en brygga. Inte alls lika mysigt. Fast mormor sa att det var en jättelång brygga så det är ju lite kul. Men iallafall, hoppas att man trivs lika bra där.
för ett år sedan ungefär. Jag vill hellre hit igen..! Det är en av de bästa sakerna som finns. Att bada i detta underbara.

Om ni inte ser förändringarna här kan ni ju klicka "F5". hehe.

tjaaa! Jag börjar bli ganska trött nu. Fast det är skönt att klockan inte är så mycket som det känns som. Känns som att klockan är sju eller något fast den är visst tjugo i fyra. haha. Men det är väl skön att det inte är tvärtom. Jag har typ inte gjort någon sen senast jag bloggade. Och jag antar att jag inte ska göra något mer heller för den delen. ahah. Jag uppdaterar senare. Puss. 
me right now.

Söndagen den 13 maj 2012.

hej bloggen! Idag har jag varit ute mer än vad jag varit inne. Jag har inte varit mammas flicka som vissa är, utan jag har varit mormors flicka -.- Vi har rensat landet och planterat lite blommor. Usch. Fett jobbigt i den sköna värmen. Har även städat ut min och Fanneys gamla affär. Billigt Och Bra. Saknar tiderna. 
Jag måste tyvärr plugga franska idag. Men jag vill inte. JAG VILL INTE! Jag får se om jag ens gör det. Kanske. Ha en fin dag! Vi syns nog ikväll eller senare! pöss.

lördagsmys

Tja! Nu blir det film resten av kvällen! ha det så fint! Godnatt!

Jag älskar att titta i gamla fotoalbum. De får mig att minnas alla fina stunder med vänner och familj!

söta som få!
julafton. Matilda hade inte tid att ta kort. Hon stod bara och tittade på sina paket. 
jag och pappi!
minns dagen som igår! Mathilda Ahl leker med oss i sandlådan ♥
haha, jag tycker iallafall att vi är söta.
haha, så söt bild. Särskillt Pontus(gapar), haha.

Lördagen den 12 maj.

hej bloggen! Dagen igår vart toppen! Filmen var great! Vi hann även gå runt lite på stan och vara lite överallt och ingenstans. Haha, typ. Ellen och jag sov sedan gott i lägenheten och har idag gått lite på stan. Eller samarkand menar jag. Vädret har inte varit kul idag, måste jag tillägga. Usch för regn! Vid tjugo i tre tog vi en buss hem. Bakom oss satt två fyllon. Alltså,,, de var fett läskiga.  De snackade skithögt och tjejen skrattade som en häxa. Dom var helt cp. När vi var i Moheda började dom sjunga "sånt är livet" skithöögt över bussen. Sa jag att de var 50+:are? nej det gjorde jag inte. Hon satt hela tiden och snacka om hur kissig hon var och frågade hela tiden en kille "är vi framme snart?".  De satt och målade varandra i fejset. cp. haahha. Alltså, hoppas jag slipper att se dom mer! Jag skulle kunna sitta här hela kvällen och berätta vad de gjorde men det pallar jag nog inte. hehe.

Nu spyr jag typ snart för att jag har ätit alldeles för mycket godis denna helgen. Både igår och idag och ellens och mitt godis är inte ens slut. ahhaha. Jag måste ut och gå elelr något ikväll. Jag ska försöka göra som syster min.. godisförbud. Fast det skulle jag icke klara. Men iallafall, ha det fint! Pöss.
ni ser på bilden mitt linne jag köpte idag. haha. jag är trött.

Här lever du, här lever jag, här lever vi tillsammans.

ps... Mina tänder ser väldigt gula ut. Men hallå, allt ser gulare ut än vad det är på bilden...

Fredagen den 11 maj.

hej bloggen! Nu sitter jag här i skolan och har nyss ätit en stor jäkla smörgåstårta. Den blev mycket god! Folk sitter runt i kring mig och skriker som dårar. haha. De spelar kort. Om ca en timme börjar kemin och sedan ska jag, Hanna, Moa och Ellen åka in till staden med bussen och kolla på bio. "Älska mig igen". Den verkar så bra och Matilda har sagt att den ägde! Sedan stannar jag och Ellen i lägenheten över natten! Hoppas ni får en jättefin fredag. Vi synes nog imorgon kväll eller något! puss.
mätt och belåten.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort. Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

hej bloggen! Har nu ätit upp min sista choklad i chokladkartongen :( Försökte dra ut på det men men.. hah. Dagen har väl rullat på tycker jag. Inget speciellt har hänt. 
Ikväll blir det att plugga lite matte efterssom att vi har prov i det imorgon. Pallar inte.
Inte mitt ämne om man säger så.
Men ni får ha en fin kväll. Ses! puss.
jag känner att jag bara lägger in fula bilder nu för tiden. haha.

This is the first thing.

tja bloggen! Har nyss pluggat lite matte och det gick bättre än vad jag trodde. Det är typ första gången jag fattar lite och vad vi håller på med i matten! :D hehe. Nu sitter jag och belönar mig själv med musik. Ska snart gå ner till mammi och kanske prata lite. Jag känner mig så osocial nu för tiden. Och det vill vi ju inte. Ha en fin kväll!
bild i repris

Tisdagen den 8 maj.

hej bloggen! Idag var det  frilufsdag och jag och Mo gick en tipsrunda på flera mil. Nej, men det tog iallafall nästan 2 timmar.  Eller alltså, det var ju inte tråkigt men lite jobbigt i benen och framför allt i min rumpa.. hahah. Efter skolan var det grease övning. Fick en peruk jag ska ha. Jag ser ut som ett mongo, men jaja.. Så får det vara ibland.
Nu ska jag ner och äta och sedan blir det att vila benen och lite plugg. Puss på er!

Everyone should do what they do to make themselves happy.

hej bloggen! Jag mår finemang. haha, det ordet sa alltid min pappa förr. Jag vart ute och sprang innan och efter dess har jag mått asbra. Hittat en massa skitbra låtar som jag dunkar högt. Tydligen för högt efterssom både pappa och Jossan har kommit in och sagt att det varit för högt ljud. hahah. uppps. Nu ska jag lägga mig och avsluta min dag med ett eller två avsnitt av One Tree Hill. Jag ska avsluta inlägget med en skitdålig bild på mina sköna jogginskläder. Världens bästa kvalité på photobooth, I know -.-
aja, ni ser lite iallafall.

Alltså.. SÅ HIMLA BRA LÅT!

Den här låten dunkar så härligt i högtalarna just nu! Vid sådanna här tillfället älskar jag franska!

Lät hon in, lät hon ta, lät mig tro vad hon än sa. Jag lät dig gå, sväva på moln. Tills hon slet mig i stycken och spotta på mina sår.

hej bloggen! Jag hade egentligen tänkt att ta en liten stund för att kolla i matteboken inför provet men jag sitter hellre här och bloggar om något ointressant som ni ändå inte pallar läsa. hehe. Jag tar det imorgon istället, pluggandet alltså. Sitter och lyssnar på gamla godingar :D
Nu ska jag gå ner och säga hej till min mamma. haha. Puss.

Snyggingar


They say time heals everything. But I'm still waiting.

hej bloggen! Det är måndag och dagen har varit seg som alla andra måndagar. Schemat har varit det gamla vanliga bara. Min kväll har inget schema så jag får se vad jag gör. Tror att det blir typ datan med musik hele tiden. Imorgon är det friluftsdag i skolan.... pust. kramar.
nu.. Har satt på mig "myströjan"

"Nu kan du säga stolt till dina vänner att du har kört skit"

hahaha, jaaa. Precis vad pappi sa när jag gödslade på åkern. Har aldrig gödslat förut men det gick så bra så! Körde två vändor! Har heller aldrig kört den gamla traktorn förut.
Har öppnat min chokladask jag fick från farmor och kan inte sluta! hahah. känns ju bra... Oj, klockan är snart 6. vart har dagen tagit vägen?? ingen som vet? hepp. Men iallafall ha det så fint! Pöss.
undra hur länge lockarna skulle hålla om jag aldrig skulle duscha? haha. Sprejade ju typ en hel flaska hårsprej....

Söndagen den 6 maj.

hej bloggen! Alltså denna helgen har ju bara gått för snabbt. imorgon är det skola igen. dag har jag inte ens varit ute kom jag på nu. Jag får ta och gå ut en liten sväng snart. Annars har jag inte gjort så mycket idag mer än att jag har träffat Mathilda Ahl. Alltså det var så länge sedan nu! Jag fick ett jättefint armband av henne! ♥

Igår fotade jag, Sandra, Jossan och Nelly en liten stund. Det blev jättemånga fina bilder. Alla som inte jag var med på! hehe. jag är en stolt fotograf istället!
Kunde inte lägga in mer än två för tillfället. Internetet cpar lite. Ni får se mera sedan! Antingen ikväll eller imorgon! Puss.

Min konfirmation

dagen igår var toppen!! Fick en massa fina presenter, smycken, pengar, choklad, armbandsklocka och annat fint! Bilder från igår:
matilda fixade mig, både smink och hårr. Riktiga blommor i håret! Tyckte att det blev riktigt fint! Blev finare mot kvällen. Håret sitter fortfarande i lika bra som igår.
yeye, innan vi drog oss mot kyrkan.
i kyrkan.
mina söta kompisar!
Allihopa!
Mina och jag! <3
tjejerna är samlade!
jag fick en massa fina blommor från släkten. Typ 4 stycken buketter! Jag älskar blommor!
öpnnar fina paket!
Jag lägger in fler bilder senare idag! Jag, sandra, nelly och Jossan tog en massa bilder sent sent. ahha. Vid halv tolv åkte kusinerna hem nämnligen ;) haha.

Nu är jag klar och om en timme drar vi oss till kyrkan!

dålig kvalité men skit samma! ni får se bättre bilder sedan från systemen! Ni får ha en fin dag! Vi synes imorgon eller kanske sent ikväll! pöss.

Idag konfirmeras vi!

hej bloggen! Om typ en halvtimme ska Matilda börja fixa mitt hår och så :D Nu är klockan fem över elva och den andra gruppen har redan börjat. Deras konfirmation börjar klockan elva. Jag har redan hunnit göra en massa idag efterssom jag steg upp ganska tidigt om man säger så. Så det känns som att klockan är mer än vad den egentligen är! Hoppas ni får en superfin dag! Jag ska nu fortsättamed att vara glad och längta. Kanske att jag hinner uppdatera innan jag drar mig mot asa. Kanske ;) kramisar!


fredagsmys

hej bloggen! Har lyssnat på musik hela eftermiddagen och hjälp mamma med att städa lite. Hihi! Nu ska jag kolla ett avsnitt av desperate housewives sedan går jag vidare till one tree hill. hahah. Hoppas att jag hinner uppdatera imorgon! Puss!

fredagen den 4 maj.

hej bloggen! Det känns verkligen inte som att det är fredag idag. Men det är väl härligt! kom nyss hem från fotograferingen på konfirmationen. Imorgon gäller det. Därför måste jag typ hjälpa till och städa lite ikväll. Eller det blir nog mest imorgon ändå. ikväll ska jag bara tagga.

Skolan var bra idag. Vi hade tema dag då ja. Sista timmarna tittade vi på "hip hip hora". Det var det bästa på hela dagen. Den är ju bara för bra. Ha en fin kväll! Vi synes kanske senare. Annars syns vi eventuellt imorgon! Jag längtar... åhhh. Puss och hej!
inte idag, men jag ser typ alltid likadan ut ändå.

jag har tråkiiiigt.

Tja bloggen! Har nothing to do. Ska gå ner och se om jag kan göra något. Om inte annat sätter jag mig vid pianot eller gitarren. Sedan ska jag fortsätta att nörda min säsong åtta. One tree hill! Har börjat titta om igen vettu. haha. Så blir det ibland. Ha det bra!
HAHAHHA. fett läskig.....
snyggingen nr ett typ.

tjaaa!

hej bloggen! Kom nyss hem ifrån övningen i kyrkan inför konfirmationen. Vart tvungen att gå lite tidigare efterssom annars skulle jag inte kunna bli hämtad. Men jag tror inte jag missade så mycket! Skolan idag har varit bra! Inget speciellt har hänt. Imorgon är det ant(antibiotika, nikotin och tobak) dag. En tema dag. Så det är skönt att det inte är en vanlig skoldag! hihi. Imorgon efter skolan ska vi till kyrkan och fotograferas i våra konfa "klänningar". Ni får ha en fin kväll! Jag ska chilla med musik och så.. hiih. . Puss på er!
fin dag

696:e inlägget.

tjaa! Det är mitt 696:e inlägg här på bloggen och jag lovar att jag ska säga till när jag har tusen! hihi. Altså jag är så godissugen men vi har inte någonting... aja. Imorgon efter skolan ska vi öva i kyrkan inför konfirmationen. Som ett genrep kan man säga. Då ska alla i gruppen följa med i minibussen. Ska ju faktsikt bli kul! Då får vi kanske veta mer exakt vad vi får för frågor och sådant på lördag.
På tal om öva.. jag kollade lite på mina pupliker över grease och det är väldigt mycket att lära sig må jag säga. Plus alla sångtexter. Men det ska jag snart kunna har jag bestämt! Det kommer bli så kul sedan när vi spelar upp! Awesome. Hoppas det blir bra också. hehe..
denna söta tröjan hade jag på mig idag. Köpte den när jag var i staden med Mos. 


För att kunna övervinna sin rädsla behöver man ibland lite hjälp på traven.

tjaa! Alltså jag tror jag är konstig men jag längtar så till lördag. Då jag konfirmerar mig. Kommer bli toppen. Flera från släkten kommer och vi ska mysa med god mat. Jag får ha på mig min vita klänning, mina söta vita skor. Jag längtar också till kyrkan då vi konfirmeras för då ska vi sjunga och få höra när prästen sjunger. hahaha. Man får en massa fina presenter, mest smycken och annat kul. Och tårta blir det med!  Sedan är det över. Skönt att det är över sen men ändå. Men jag kommer sakna konfalägrerna som satan! Liksom, det var bäst! Puss.
Idag på svenska lektionen fick vi sitta ute! Awesome!

chillar ute i det underbara

.......med de coolaste solglasögonen ever! Hej hej föresten! Dagen har varit bra. Toppen fint väder! Härliga lektioner och härliga människor! Sitter nu här ute i det sköna sommarvädret men blev nyss lite ledsen när jag kom på att det fina vädret kommer försvinna och regn är påväg. Typ imorgon. Så jag ska njuta hela kvällen ut. Ha det fint! puss.

härliga dagar!

hej bloggen! Dagen har varit bra, alla dessa lediga dagar har varit toppen. Imorgon blir det skola igen. Men det är faktiskt inget jag pustar åt nu efterssom att vi bara går onsdag, torsdag och sedan på fredag har vi tema dag. Det kanske ine blir så kul men liksom... det är inte vanliga lektioner. hahha. Dagen idag har jag bara chillat mig igenom. Givetvis har jag pluggat lite. Men typ bara på överkursen. haha. Grundkursen var ganska enkel men jag ska ändå kolla igenom den också lite. Vad bra man planerar sitt plugg (Y) yeyy.
Nu ska jag bara lyssna på lite musik först så att jag blir på bättre plugg-humör. Puss.
hahhaha, usch, kolla mitt hår..... Inte min grejj att vara så mörk.

tisdagen den 1 maj.

hej bloggen! Klockan är elva och jag har precis borstat och gjort mig iordning typ. hah. Ska inte göra något speciellt idag förutom att vara ute i solen och så måste jag tyvärr plugga religion. Varför ska jag alltid börja plugga dagen innan provet? Jga förstår mig inte på mig själv. Det är ingen bra vana jag har. usch. Så idag blir det en pluggdag i solen kan man säga.

Igår vid majbrasan sjöng vi då ja. Och det gick väl bra. Blev lite nervöst när man såg att svt var där och skulle filma till smålandsnytt. Så detgick på tv igår och ligger nu på svt.se. hahah. Men dom var så trevliga såå.
men iallafall.... Ha en fin dag! kramar.
hihi, gammal men söt.