Min kusin är den finaste kusinen man kan ha


Några bilder från mina dagar hos morfar


Hos morfar (:

Heej! Hela dagen idag har bestått av lek med barn, hah. Mina halvkusiner Edvin och Elin har varit här. Elin har växt jättemycket sen sist jag såg henne! Imorgon ska vi åka och shoppa på kupolen och efter det ska vi åka hem till halvkusinerna och träffa de söta människorna igen! Förövrigt så har vi det toppen, snart blir det solsidan! Ha en jättefin kväll, puss!

Typ 6 mil kvar

Ca en timme återstår, har ont i rumpan....


Påväg Mot dalarna!

Tjaa! Sitter i bilen och vill bara fram. Har dock några timmar kvar.. Hehe
Åt nyss en sockerbulle om någon skulle bry sig. Hoppas ni får en fin lördag, jag kanske kan höra av mig från morfars dator imorrn eller nåt. Kram!

HÖSTLOV

Åh HEEJ, vilken känsla, det är HÖSTLOV. Underbart! Detta lov ska jag verkligen njuta, varje dag! Fast måste nog börja imorgon efterssom jag måste skriva på "yrke och framtid" ikväll. Imorgon bitti drar vi till morfar! Älskar att vara där! Fast jag tror vi åker hem på tisdagen igen och då blir det spökrundan, woow. Resten av veckan vill jag träffa mina kusiner. Påtal om det fyller min kusin Nelly år idag, måste gratta henne sen ;) haha. Hoppas ni får en fin kväll, puss på er. 
 
 
 

Igår var det två månader kvar

Hela min facebook består av "det snöar" och "snö". Minns förra året, jag bah "hej mitt vinterland" på fb.  Haha, jag vill inte ha snö, jag vill ha sommar igen och kanske lite vår. Högst en vecka snö. Fast ändå mysigt, när man är inne iaf. Åh, vad jag längtar till julafton! ♥ Min önskelista är inte så lång. Det ända jag önskar mig är pengar till en ny gitarr och en one piece. 
söta bilder jag hittade på mig och min vän.....

Torsdagen den 25 oktober

Heej alla fina! Det är torsdag, imorgon är det fredag och sedan tar vi lov. Yees! Då drar vi till morfar några dar och sedan hem igen för att träffa de finaste kusinerna osv. Ikväll blir det chill, har inga läxor eller prov imorgon. Eller jo, kanske måste kolla på yrke och framtid. ha en fin kväll, puss!
Var ute och fotade lite innan. 
 
 

Big girls don't cry

Det är tisdag. Ensam hemma för tillfället och jag måste plugga matte. Matte är det värsta jag vet men måste kämpa mig igenom det ändå. Jag pallar inte skriva något om dagen, det har varit en vanlig dag helt enkelt. Ha det! ♥ 

nu är det bra

hej! Så skönt med pluggfria dagar. Det bästa jag vet, typ. Ikväll ska jag slappa och njuta. Lyssna på massa musik, som jag redan gör men ändå. Dagen idag har väl varit bra. På svenskan hade vi ingen lärare men jobbade själva, på elevensval hade vi ingen lärare heller så Hanna, Mina och jag chillade och lyssnade på musik. Sedan hade vi fysikprovet. Och det tänker jag inte ens ta upp. Men iallafall så får ni ha en fin kväll. Puss på er! 
Blev så glad när Ellen visade hur man redigerarde bilderna såhär (a) Tyckte det blev så fint när träden bildade ett hjärta. 

efter fysikprovet

right now

plugg och slödag.

hej! Sitter här i soffan helt slut. Kanske inte helt slut men trött. Måste plugga mer fysik, men som tur var så fattar jag lite nu. Prov imorgon, började plugga på riktigt idag. Varför är det alltid så med fysikproven? varför? Jag längtar tills ikväll för då blir det solsidan, hihi. Puss på er! 

Öppet hus i stan med mera

Hej alla fina! Hoppas allt är bra. Idag har jag varit på öppet hus. Riktigt svårt att veta vad man vill gå. Jag trodde att jag ville gå estet musik eller samhällskunskap. Nu tänker jag lite mer på naturvetenskap efter det jag har sett idag. Men jag vet inte riktigt, jag får se hur det blir. I vilket fall som hellst skulle jag bli jätteglad om jag kommer in på musiktillägget. Men tror knappt det, man kan inte göra mer än att göra sitt bästa. 
Försökte plugga lite fysik innan. Var så trött så jag fattade inte ett ord jag läste. Läste iallafall igenom allt.  Får försöka på mig det senare. hehe. Ha en bra lördag och vi hörs nog imorgon!  
trött tjej som inte vet vad hon vill göra med sitt liv.  

ohh yes, it's friday

hello! Gud, lyckan över att det är fredag alltså. Tänkte vara duktig att plugga fysik när jag kom hem men herregud, det är ju faktiskt fredag... Eller jag måste nog läsa igenom det sen. Jag är så himla slö idag, men snart så snart kommer morfar! Awesome! :D Nu ska jag titta på gossip girl! Kram
 
Idag fyller dessa fina tvillingar år! Grattis, ni är bäst! ♥
 
 

Jag gråter bara i regnet

hejj! Det är torsdag och jag är trött. Jag ska följa med till staden i kväll för att jag måste köpa lite saker. Jag måste nu efter maten plugga hemkunskap. Prov imorgon. Franska gick helt okej idag, fast det var svårt. Hejdå, ha en bra kväll! 
Sådär onaturlig ful pose. Haha. 
åhhh, vad jag saknar denna sötnöten! 
 
 

hundvakt

hej! Sitter i soffan, panik över att jag måste plugga men det är det sista jag vill just nu. Men snart måste jag väl. Måste också ut och springa ikväll, jag har inga ursäkter idag. Som ni ser på rubriken är jag hundvakt också, haha. Åt Sandy och Meg då. Sandy är lite crazy. Ung och galen, så att säga. Nu ska jag föröka ta tag i allt så jag kan förtjäna ett avsnitt av gossip girl senare. Hoppas ni får en fin kväll! Puss
Dagens look.
 
 
 

Jag försökte iallafall

Hej bloggen! Hoppas allt är finemang. Själv sitter jag här med typ panik över att jag inte kan något på det kommande fyra proven. Har typ ett prov varje dag nu känns det som. Längta inte tills ni börjar nian, säger jag bara! Om någon timme kommer Minis hit och då ska vi fösöka plugga lite tillsammans. Vi får köra ett litet eget symöte, Mina och jag. Egentligen så skulle jag ut och springa men jag får se om jag går ut och går en sväng, jag måste ju trots allt försöka förbättra min kondition de 2 kommande veckorna. Ojojoj, säger jag bara. Äsch, får köra lite på träningsbänken ist. Ha det bra nu så hörs vi! KRAM
Det är helt sjukt att man kan vara så snygg som killen i grå tröja. Douglas booth <3 <3 
Tittade iallafall på "Lol" igår och den vart jättebra och alla vart så himla vackra! 


Monday again

Tjeenare! Det är måndag och dagen har varit lång som alla andra måndagar. När jag kom hem var mormor här och hade gjort mat till oss! Awesome :) Ikväll ska jag försöka plugga lite men även försöka titta på en film! Kram på er!
 

jahopp

Hej! Klockan är snart tolv på en söndag och jag har redan hunnit sätta ihop min dåliga träningsplanering. Idag fick jag sovmorgon och gud vad skönt det var. Idag är en slapp dag. Mitt rum behöver städas och sorteras lite blandannat. Ni får iallafall ha en bra dag och vi syns nog ikväll! KRAM 

taggad på gospel

Chiaoo! Hoppas allt är awesome med er! Hela min dag har jag sjungit, sjungit, sjungit och sist men inte minst: sjungit. Åhh, gospel är så bra. Så medryckande. Dock är jag den enda femtonåringen, den minsta är jag. Den närmsta åldern är 18 och sedan alla över det. Heheh, massa mammor... Vi fick lite tid att åka hem och typ vända på en gång. Nu ska jag tagga ännu mer! Puss på er. 

21:59

Tjenare! Det är fredagskväll och mamma drog med mig på gospelsång vid klockan sex på övning och jag får se om jag vill vara med hela dagen imorgon och öva och sedan en konsert. Det är alla möjliga åldrar, men jag känner mig lite ensam i min ålder måste jag säga. Närmaste är 18. Jag känner att jag inte vill hålla på en hel dag heller liksom.. Börjar klockan nio och sedan är konserten klockan 6. Hela dagen "förstörd". haha. Nu ska jag äta något och sedan titta på glee tror jag. Godnatt!
 

Torsdagen den 11 oktober

Hej alla fina! Det är torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon och sedan är det helg. Gud vad underbart! Denna veckan har vart lång tycker jag. Engelskaprovet idag gick inte så värst bra men nu blir det att satsa på nästa prov. Eller nä, inte idag. Idag blir det en pluggfri dag. Nästa vecka har vi dock två jättesstora prov, både franska och hemkunskap. Men sluta snacka prov Johanna... 
Nu ska jag spela piano eller vad som helst annat än att sitta vid datorn och slösa bort sin värdefulla tid. Måste ut och springa ikväll också typ... Åh, palla, får se hur det blir med det alltså. Kram. 
 

vart jag mig i världen vänder

Hej bloggen! Det är onsdag och jag är inne från stallet. Är typ jättetrött nu.. Jag vill sova hela kvällen och jag vill inte plugga. Fast okej, kanske inte så trött att jag vill sova hela tiden. hehe., Dagen har varit lång. Riktigt lång men helt okej lektioner, hade engelska hörförståelse och imorgon blir själva provet! Jag har panik över alla prov vi har nu de kommande veckorna. Livet är inte alltid så roligt. Nu ska jag kolla runt lite på datorn, sedan måste jag som sagt plugga lite. Efter det funderar jag på att belöna mig med typ kladdkaka eller något. Godisgrisen nr 1. Kakgrisen*
HA  DE! 
Dagens looki booki
Den andra bilden påminner mig om skolfotot i typ trean där jag typ bet ihop med tänderna i ett stort fake leende. . haha. 

Du är vad du äter

Det är inte ofta man får sitta i tv-rummet och äta men bara för att jag är så snäll så gör jag det idag. hehehe...
åhh, finns inget bättre än panpizza. Är inne från stallet nu iallafall och nu väntar gossip girl på mig. Efter det blir det väl lite plugg, I guess. 

Ett sätt att se på saken

Hej på er! Förhoppningsvis är allt lika finemang med er som det är med mig! Skoldagen har varit som en vanlig tråkig tisdag. När jag säger att mina dagar är tråkiga menar jag självklart lektionerna, rasterna är däremot bättre! Haha. Nu ska jag snart gå ut till stallet och tjäna lite pengar, efter det ska jag belöna migsjälv att titta på första avsnittet på gossip girl säsong 6 som typ kom ut igår :DD Happy! Kram på er! 

Brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken

Tjeeenare mannen! Dagen har varit en bra måndag, bättre än andra måndagar. Fick se lite på våra skolfoton idag osv. Blev inte så nöjd om man säger så men jag blev inte jättemissnöjd heller. Hinner inte blogga mer för tillfället men jag återkommer imorgon. Puss!

♥ Ed Weswick in my heart ♥

Hejsvejs! Innan bakade jag en tårta, fråga inte varför.. Haha, men gud vad god den blev! Hhihi, en kolatårta! Idag har jag mest gått runt och sjungit och chillat. Hjälpt pappa att flytta kossorna osv. Fick också tre kattungar idag som vi ska göra allt för att försöka sälja! Säg till om någon är sugen, mamman är långhårig så förhoppningsvis blir kattungarna det med! Vi tänkte först inte behålla någon, men som sagt måste vi bli av med dom på något sätt och vis! "Kom och köp"! Eller rättare sagt: "kom och få"! Haha. Jag längtar som satan till klockan åtta nu för då är det första avsnittet på solsidan säsong 3. Omg, det är så himla bra. Bästa! Ha en fin kväll, jag ska fortsätta sitta och titta på min drömkille lite till: Ed Westwick!
haha, fick med en reklambild på slutet nu med. Men shit vad snygg han är! 
 

hösten är den finaste årstiden

 

Lördagskvällen

Tjenareee! Sitter med godisskålen i famnen och ska snart lägga mig i sängen och titta antingen på glee eller gossip girl. Innan idag red jag, gick helt okej. Får damp när inte Ambler gör som jag säger till han. Försökte fatta galopp i typ asamånga gånger.  Men till slut fick jag igång han. Hahah, blir nog på att imorgon igen. Ha en bra kväll, kramar! 
Jag saknar min fina kusin. Är också avundjuk på henne som åkte till spanien idag. Besök hennes blogg vettja!
http://sandraeinvall.blogg.se/

äckligt

Kan säga till er som undrar, en fluga smakar som att tugga på papper och kol. Nu är det säkert flera av er som undrar "varför åt hon muffins på golvet?". Jo, det ska jag tala om, man får typ inte bort pappret på muffinsen så jag var tvungen att sitta brevid min papperskorg för att det blir bit för bit. hahahah, cp. 

this is real, this is me

Hello! How are you today? Det är lördag, underbart! Inget är planerat idag förutom att vi ska till en dansk sen och prata gräsklippning som jag inte ens vill göra nästa år också. Hoppas vi slipper! Annars idag händer inget, tror jag inte. Funderar på att rida lite sedan, var ett tag sedan nu! Nu ska jag sjunga, kram!
ser efterbliven ut idag, hehe

okejjjj.... pinsamt inlägg

kolla vad fin jag var när jag var liten/mindre...
trodde jag skulle hitta mycket mer bilder, men det gjorde jag inte idag. Har så många bilder att jag inte hittar.....
 

nu är det slut på veckan

Hej på er finisar! Hoppas allt är bra med er! Jag är ganska sliten men så himla lycklig över att det är fredag. Veckan har varit jättefin, man känner sig väldigt speciell när man jobbar med barn som dom. Varje dag när vi kom stod dom och hoppade högt i ingången och när vi kom gav dom oss en kram! Så himla söta! Barn jag aldrig glömmer! 
Ikväll blir det en riktig slapp kväll. Ska titta lite på pretty little liars och sedan x-factor. Sitter och funderar på vem jag ska heja på och en av dom jag hejar på är nog Oscar. Efterssom man har kompisar som känner och har träffat honom ;) ahha. Fast jag tycker alla sjunger skitbra! Särskillt killarna!
Nu ska jag äta god fredagsmysmat, puss på er!
 
dagens looki
 
 

Bästa känslan

Påväg hem, åh det är fredag!!


Tredje dagen på praoen

Hoppla! Hoppas ni har det bra, jag sitter här i lägenheten med gossip girl på teven. Åh, så bra det är! Dagen på dagiset har varit bra, kommer inte vilja lämna barnen på fredag. Idag har dom bakat kanelbullar, och jag och Moa fick smaka, gud vad goda de blev! Ikväll blir det spökmöte, haha, spännande ;) Nu ska jag fortsätta titta på gossip girl. Puss

Tisdagen på praoen

Hej på er!  Sitter och tittar på x-factor så det får bli ett snabbt inlägg. Dagen har varit fin, Barnen är så fina! Vi har varir ute och lekt osv. Efter praoen träffade vi Hannis! Ha en fin kväll, nu ska jag titta på teven. 
 
 
 

Första dagen på praoen

Hej bloggen! Idag har varit en av de värsta dagarna i mitt liv. Inte själva praoplatsen, utan den har vart jättebra! Jättefina och snälla barn! Utan det jag skulle berätta var att jag hade sån himla ond mensverk. Jag var nästan svimfärdig. Kunde knappt andas. Det började när vi var på utflykt på en teater. Teatern handlade om en fispartikel typ... Hahaha, och fisens pappa hette "general prutt". Alltså, aa.  Barnen tyckte det var kul iallafall. Jag hade jätteont i magen när vi åkte buss. Sen kom vi till förskolan och jag fick gå och lägga min på en soffa. Jag kunde ligag på något sätt utan att det gjorde asont. Usch, vad hemskt det var. Kände mig helt borta. Men det gick över på någon timme eller så. Skönt det! Men om man bortser från det har dagen varit bra! 
Nu börjar snart x-factor så nu måste jag rusa. Ha en fin kväll! Puss