det ska göra ont att ha hundvalp

hej, läget? Förhoppningsvis är det bra med er, jag mår helt okej. Eller bra, rättare sagt. Här är det snart mat, potatis, kassler och sås. Låg och solade lite innan på gräset och då skulle självklart Sandy komma och busa med mig. Bita på mig. haha, hon är en liten galning. A, som sagt har jag rivsår på armarna... hehe. Men hon är ju bara tre månader så förhoppningsvis växer hon upp snart! Imorgon bitti åker vi hem så ikväll ska vi börja packa lite! Ha det fint! Puss.
A, som sagt är inte detta min dator och jag har inga bilder att lägga in så därför tar jag random bilder som John tagit så att jag inte får världens tråkigaste blogg. Tänkte först ta en exempelbild som jag alltid gjorde när jag var liten, haha. Skoja bah...

in the caravan

lalalallalalalal hej! Sitter och luktar på jordgubar. Mormor har köpt en hel låda för att frysa ner och nu sitter hon och skär alla. Jag har då allt snott några! :D hehe. Jag sitter och också och skriver med min man på facebook som fyller femton år imorgon. Då kan hon sluta andvända hjälm och ta bort stödhjulet om hon vill! Hon blir också byxmyndig och staffmyndig. Nu får hon allt passa sig! hahah. Nu ska jag gå och ta en jordgubbe till. Bara en, jag lovar. Puss på er!

Riktigt vacker dam?

tja tja bloggen säger jag till er med fjortis röst! Hur är läget! Själv har jag nyss provat på kroppkakor. Aldrig ätit förut och ja, det var väl intresant så att säga. Men helt okej gott! Provade mormors coola solhatt innan. Såg ascool ut! känner sig som en riktigt vacker dam! Innan idag tog mormor och jag färjan till kalmar och det vart asmysigt. Där gick vi och shoppade lite. Hittade en gul kofta från h&m på rean. Har jag någongång sagt att jag älskar gult? Nu måste jag gå på toa! Det blir först att gå 20 meter, låsa upp med ett kort, dörren öppnas och sedan kan jag kissa. Hahaha, puss!
k

+ todays outfit

hej bloggen! Idag är det måndag. Måndagen den 30 juli. Idag ska mormor och jag åka till kalmar. Tror att vi ska ta färjan dit! Askul ju! Det är typ en kvarts båttur. Jag tror att vi ska åka iaf. Nu ska jag gå och titta när de klipper busfröt. Ha en fin dag! Bjuder på några dåliga outfit bilder på hur jag ser ut idag! Puss.
det är skitsvårt att fota en hundvalp. Dom bara rör på sig hela tiden och blir jätte nyfiken på vad det är jag håller i.hhee... och sedan har man äntligen fått hunden att sitta stilla och då blir självklart bilden jättesuddig! så jädra typiskt -.-

en regnig dag

tjaa! igår var det strålande väder men nu är det regn. Pust. Jag och mormor var i Färjestaden innan och shoppade lite. Hittade någon present och ett linne till migsjälv! Efter det åt vi kina mat och det var fantastiskt gott! Nu ka jag mysa lite med den busiga sandy som bitts hela tiden. Ha det bra! Puss. Idag bär jag dessa mysiga kläder!

amazing

hittade denna fina bilden som John tagit. Tänkte bara skriva att jag badade igår och det var underbart skönt! Detta är utsikten vi har. Eller nästan, man måste bara gå några meter. finfint

@husvagnen på Öland

Hej bloggen! Sorry för dålig uppdatering men igår åkte jag hit. I sista minuten frågade jag om jag kunde hänga med.Till husvagnen då alltså. Här har vi det bra, och sandy är världens busigaste hundvalp. Haha,hon är så söt så. Hon springer ut med mina foppatofflor hela tiden så jag får gå ut och leta efter dom när jag ska ut.  Idag ska vi shoppa, kanske skulle åka till Borgholm. Ha en fin dag! Får se om jag kan uppdatera imorgon också, detta är ju trots allt mormors dator. puss
hahahhah, go bild på sandy som jag hitta.

Alltid lyckas jag....

Tjaa! Sitter i solen och göttar mig. När Mattis kommer hem ska vi springa ner till badplatsen. Hujeda mig så jobbigt, särskilt för mig som har skitdålig kondis. Aja, det är bara att springa på. Innan lyckades jag också ta sönder parsiennen i hallen. Yey... Alltid lyckas jag. Hoppas man kan laga den bara. Puss på er! Ha en fin kväll


I miss the old you

hej bloggen! Det är fredag. Underbart väder som dert varit i några dagar nu. Dock så ska det regna i morgon tror folket. Men jag är jätte tacksam att vi har fått sol i nästan en vecka nu. Igår åkte jag ju till Mos, till lammhult. Vi badade, solade, åt pizza, åt glass och gjorde milkshake med mera. Hade det allmänt gött! Så igår var en toppen dag! En dag som måste göras om! 
Idag har vi varit vid badplatsen och badat och solat för fulla muggar. Underbart det också! Resten av dagen ska jag fortsätta att chilla utomhus. Jag var så jäkligt varm så därför passade jag på att gå in och slänga in ett inlägg. Ha det bra, vi syns ikväll kanske! Puss på er. 
från mattis student

Nu drar jag till Mos i det fina vädret


Wonderful

hej bloggen! Dagen har ju varit underbar. Underbart väder! Har solat för det mesta. Bara varit ute och lyssnat på musik och badat, vattnet var varmt idag. Hel knasigt, där jag badar brukar det alltid vara svinkallt! Imorgon drar jag till bästis Moa. Vi ska bada! Lääängtar! Nu ska jag och jossan titta på glee. Puss. (får se om jag hinner blogga imorgon)
haha, slänger in denna bilden. 

Strålande sol

tjenare mannen! Idag är det strålande sol. Dock inte lika mycket som igår, eller jo kanske förresten. Jag ska iallafall vara ute nu när det är så fint väder. Vi synes ikväll eller eftermiddag eller något! Puss. 
gammal

Hemkommen från Mina

hallåhallå! Läget? Kom hem från Mina för en liten stund sedan. Vi har haft det toppen! Med bad, crocket, sol, film, kattungar, prat och massa annat skoj. Helt enkelt två toppen dagar! Idag har det ju varit underbart väder. Och jag har allt blivit lite röd i ansiktet och några andra kroppsdelar. haha. Nu ska jag slappa resten av kvällen! PUSS PÅ ER
 

sing it for the world

Hello there! I detta inlägg måste jag börja med att skriva att jag red igårkväll. Åh, det var så härligt. Ska göra det nästan varje kväll numera. Fast inte ikväll, för om några timmar ska jag till Mina den fina och sova över där. Kommer bli toppen. Det roliga var att jag har gått och tänkt på att vi måste leka varje dag i typ tre dagar, och så ringer hon idag. hahaa. Kan det bli bättre? Nu ska jag gå ut med hunden en sväng! Vi synes imorgon! Kramar på er!
 

Blåbärsplockaren.

Tjaaaa! Har nyss duschat, frös ihjäl i sjön. Målat tånaglarna har jag också gjort, omg det var så länge sedan, ni skulle bara veta. Så därför tyckte jag att det var dax idag! Mamma, Jossan har varit och plockat blåbär. Skitlänge. Känns det som iallafall. Men det är så mysigt att vara i skogen. Bara gå och titta liksom. Men såklart plockade jag också bär och inte bara tittade på de andra. Där nere grillar dom, åh vad jag är sugen. Efter maten ska jag grilla några marshmallows och äta blåbär med mjölk. Gissa om jag mår bra??! Ha en superfin kväll! Kram på er! Bilder från eftermiddagen:
Ibland är faktiskt mobilkameran bra. 
det var ganska blodigt,...
Paus och mys vid bryggan. Underbart.
Lyckan man får när man hittar lite kantareller också. Det är inte varje dag. Det är ju skitsvårt att hitta. Iallafall för mig. 
Såhär slutade det med blåbären. Inte så jättemånga men det räcker gott och väl till oss. Fast okej, det är nog ganska mycket :O hahah
 

Ingen badkruka här inte..

Godmorgon på er! Nu är klockan är snart ett men jag har ändå hunnit med mycket redan tycker jag. Eller okej, jag har solat och bara gått och latat mig. Efter maten ska jag tjata mig till att få åka och bada. Jag är den enda i den här familjen som gillar att bada typ. Och jag har en lillasyster som är 10. Detta är ju cp. Fast jag drar med mig henne och badar ändå! Ha det bra, vi synes! :D Kram
I miss u

Det är nog inte bara jag som gör så..........

Ganska kul om man inte fick ändra på skärmen eller ändra pose när man ska ta bilder till bloggen. Utan sitta som man alltid gör när man sitter vid datorn. Alltid ful.  Alltid seriös. hahahh. 
nää, istället drar man ner skärmen, drar ner huvudet lite och ler ett leende eller gör någon onaturlig pose.
När man har gjort det kanske man vill redigera bilden. Man lägger på en effekt och kanske redigerar bort lite blått under ögonen! Fast ibland blir den oredigerade bilden finare. 
 
 
 
 

Du är så fin precis som du är

Tjena mittbena! Jossan och jag bakade kladdkakemuffins nyss. Mumma. Just nu sitter jag här och lyssnar på underbar musik. Hittade några låtar som glee gör riktigt bra. De sjunger grymt bra vissa därifrån. Blir ju helt såld. Annars så är det bra med mig. Det är en underbart fin kväll. Det är fortfarande jätteljust ute. Omg, måste gå ut och titta till hästarna kom jag på nu!  Hejdå! Ha det bäst! 
hahah, oj

Namnsdag

Hej! Grattis på namnsdagen till migsjälv! Trodde faktiskt att jag skulle komma ihåg det själv men när man inte vet vilket datum det är är det inte så lätt. Men iallafall, idag har Johanna namnsdag. 
Idag har jag inte gjort så mycket, och jag är mycket medveten om att jag skriver så varje dag. haha. Men seriöst, jag gör inget speciellt på dagarna. Jag typ spelar piano, gitarr och sjunger. Är ute och äter jordgubbar och bara går runt och njuter av livet. Nä, men ungefär så. Ni måste tro att jag har världens tråkigaste liv, men jag tycker om att bara vara hemma och dra benen efter mig. hahah. Ibland iaf. Nu ska jag gå ut, för solen lyser ju. Puss på er! 
hahah, bild jag tog hos morfar innan läggdags
 
 
 

Fredagsmys

hejhej! Detta blir ett snabbt inlägg. Mamma väntar där nere på mig! Vi ska fortsätta titta på glee, äa popcorn och chips. Mumms. Jag är sååå sugen! Mamma, pappa och jag har varit i skogen och ätit blåbär alldeles nyss, också väldigt gott. Ha en fin fredagskväll! Puss. 

Jobbigare än vanligt

hej! Är hemkommen från gräsklippningen i haraldstorp. Alltså där Alfred och jag klipper gräset och får hundra kroner per gång. Då Affe får femtio och jag likaså. Är uppe i 150 kronor än så länge. Yeyy, bra sommarjobb..... -.- Men jag vill inte ha något sommarjobb så jag tycker det här räcker. Men iallafall idag gick det aströgt. Det var för varmt, för svettigt, för blött i gräset och för långt. Usch, men det jobbigaste av allt är ju cykelresan dit och hem. De så kallade kleva backarna är inte min grej liksom. Men mamma har lovat att skjutsa mig till sjön efter maten! Få se om jag hinner ändra mig. Ni får ha det så bra! Puss.  

You give love a bad name


let it be

Hej änglar! Bakade nyss muffinsar. Chokladmuffinsar. Och nu mår jag typ illa för jag åt för mycket deg. Den här dagen har också bara rusat iväg. Det är helt sjukt. Det ända jag har gjort idag är att jag har sjungit en massa, bakat, kollat bland alla sångpapper och sorterat och tittat på glee. Påtal om glee, mamma har köpt säsong två! Ska nu snart lägga mig och titta på avsnitt två ;) Hoppas ni får en fin kväll, kram!
 

Toppentoppentoppen!

hej bloggen! Sorry för att jag inte uppdaterade bloggen igår. Alla gick säkert in och tittade och blev galna. Sån är iallafall jag. Dagen igår var toppen! På förmiddagen åkte vi in till staden. Jag, mamma och jossan gick lite på staden. Sedan gick vi till lägenheten och städade där. Storstädade efterssom Matilda flyttar till Helsingborg snart. Och när Matilda flyttar får jag hennes rum här hemma! :D Sedan åkte vi hem och då började matilda fixa mig inför Ellens och Moas k-kalas. Jag skulle likna kenza. hhaa, lika bra att säga det. Sedan åkte jag dit och vi hade det jättebra! Jag hade iallafall en jätterolig och bra kväll! Så tack allihopa! 
Idag händer nog inte ett skit. Skulle egentligen klippa gräset på sommarjobbet meeeeen det regnar ju. Har gjort det i flera veckor nu. Pust. Så nu är det säkert typ 20 centimeter att klippa. Jag längtar inte. Ha en fin dag! Jag uppdaterar senare! Pusss. 
Satt och tittade på bilden ett tag och hoppade till när jag såg Mina i bakrunden. hahahaha. 
 
 
 
 
 

+ Some pics from yesterday

Hejhejhej! Nu ska jag snart lägga mig och titta på spider man. Har jag berättat att jag och sandra var på "the amazing spiderman" i helgen i Enköping? Den var superbra!! Han som spelar spiderman i den filmen är dösnygg! Vi blev typ kära i han både Sandra och jag. Ajaa, Nu ska jag ladda upp någar bilder från gårdagen och sedan krypa ner i sängen! puss på er!
jag måste verkligen ta och fixa mitt hår på något sätt och vis. 
 
 
 

Jag skulle ge dig allting du pekar på

hej bloggen! Hanna åkte hem för någon timme sedan och vi har haft det great. More than great. Igår vart vi ute och filmade och fotade lite. Vädret höll sig uppe och det var faktiskt skönt ute och likaså i vattnet, fast vi badade inte ;) Idag har vi inte gjort något speciellt, tror jag inte. Vi har tittat på film, bakat kladdkaka, ätit jordgubbar med mera! :D Hihi. Jag är så trött nu så jag ska snart lägga mig och glotta film. Ha det fint! Puss.  
Lägger in mer bilder sen! :D 
 
 

.

Känner mig ägd.....

Väntar på hannaaaaaa

Hej alla fina människor! Sitter här med nyduschat hår och väntar på att Hanna ska komma. Än så länge vet jag att hon typ har pyjamas på sig för hon låg fortfarande i sängen skrev hon till mig, haha. Men hon kommer runt halv tolv. Här ska hon sova och vi ska leka för fulla muggar. Ha en fin dag! Pöss.

Du var alltid där, genom allt sånt här

Tjabalababla polarn! Hur är läget? Med mig är det typ toppen. Dagen har gått skitsnabbt. Klockan är åtta nu och jaa... det är kväll helt enkelt. Det enda jag har gjort idag är typ att jag klippt gräset och bakat muffins och packat upp allt. Ajaa, nu ska vi snart äta! mumms. Imorgon kommer Hanni hit och sover över! Kommer bli awesome! Ha en fin kväll, vi synes imorgon! Tror jag! Puss. 
 
haha, en söt gammal bild som hanna skickade innan! 
 

Jag är lyckligare nu

hej bloggen! Gud så skönt det var att bara få sova ut idag. Har inte sovit till nästan tolv på väldigt länge. Idag ska jag packa upp mina resväskor. Åkte dit med en resväska och kom hem med två. Fick en av Annette nämnligen, och det var väl tur det, för annars hade jag inte fått plats med allt! Får ta bild och visa sedan, på allt jag köpt då alltså! Nu ska jag höja musiken och börja röja upp mitt rum! ha det fint! Pussar
 
 

Jag har en dubbelgångare... typ.

Vi var ute på utflykt i onsdags. Jag, sandra, Annette och morfar. Vi gick in i en liten affär, en liten gullig. Man säger hej som man brukar sådär lite tyst och ler. Hon som står i kassan tittar på oss och säger "hej". Hon tittar sedan på mig och höjer rösten och säger "men gud vad lik du är min dotter". Jag började le lite och skrattade och sa "haha, vad kul". Vi fortsätter att kolla runt i affären. Jag kände att hon tittade på mig. Sedan ropar hon på oss och säger "kolla bilden här!" Och vi gick dit och kollade bilden. Och det var skitlikt mig. Håret, ögonen, näsan och allt. Alltså, jag har en tvilling eller något, en dubbelgångare. Hon hade också långt lockigt, lite risigt hår. Dock lite mörkare än vad jag har för tillfället. Skulle vara askul om jag visste vad hon hette. Men det kommer jag nog tyvärr aldrig få reda på. hah,. Åhh, ångrar att jag inte fråga. 
bild innan jag åkte iväg i lördags. 
 
 

feels good to be home

hello my dear friends! I am gonna take this is on english.
Haha, okej,....trodde ni seriöst att jag skulle ta att på engelska? haha, cp. Jag suger på engelska så ni kan vara lugna! Jag skrev säkert fel de rader jag skrev. Men från det till något annat: Tågresan hem gick toppen. Lite långtråkigt och ensamt men helt okej. Gick ju faktiskt bara på tre timmar. Trodde det skulle ta längre tid. Trodde inte att det skulle vara så skönt att komma hem men det är det faktiskt nu. underbart. Fast jag skulle lätt kunna stanna en vecka till hos morfar. Ikväll ska jag inte göra något, eller klockan är snart nio så det är klart. Ska kolla på datorn och sedan sova i min efterlängtade säng. Have a nice day! Kisssss
sandras bilder! 
 
 

I Enköping

tjenare! Är hos kusinerna. Idag tar jag tåget hem igenfrån Stockholm. Har varit en toppen vecka och jag saknar redan morfar och Annette. Jag tror vi ska åka till Stockholm snart och gå runt lite där! Ni får ha en fin dag! Puss.

Men hon är ju så söt

hej bloggen! Som vanligt är allt bra! Idag har vi varit och hälsat på hos Elin. Hon har fått vattenkoppor den stackarn! Tur att man redan haft det och kunde mysa med henne ändå! Igårkväll kom två skånskar hit. Vi lekte och hade så kul. En är ett år yngre än mig och den andra är nog runt tio. Dom var så mysiga så. Känns som att jag snackar en blandning mellan skånska och dalmål nu! Mysigt! Kanske att vi träffar dom ikväll igen. Imorgon åker jag och Sandra här ifrån och jag stannar en natt hos kusinerna och tar sedan eventuellt ett tåg hem på lördag. Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll. Vi synes!
känns som att bloggen har gått och blivit en bebisblogg men hon är ju så söt!

+ bilder från igår och idag

hejhejhej! Dagen har varit bra. Jag och Sandra har gått på staden en liten stund och så. Hittade ett par svarta jeans. Idag har jag på mig en av mina nya munkjackor. Så himla skön! Här är en massa bilder från gårdagen(hästbilder på fölen) och bilder från idag när vi gick en liten promenad. Enjoy! ///Ha det super! Pusss.  
 

dessa rubriker, aldrig kommer man på nån -.-

Hej bloggen! Här är allt toppen. Idag har vi varit ute på lite äventyr. Vi har shoppat(köpte två munkjackor), ätit och bara kollat runt typ. Haha. Nu ska jag och sandra snart åka och titta på fölen. Ha det super! Puss på er! Bjuder på två gamla bilder: 

Hos morfar!!

Hej bloggen! här är allt toppen! Igår tog jag och Sandra tåget hit och det gick super. Vi var här en liten stund och åkte sedan till kupolen och shoppade. Jag hittade bara en väska men vi har okså varit på stan i idag och då köpte jag ganska mycket. Eller några tröjor iaf. Igår träffade vi världens sötaste bebis också. Lilla Elin, kusinen min. Hon är världens sötaste och jag älskar henne sååå! Nu ska Sandra och jag gå och spela något spel och imorgon väntar en annan bra dag! Puss och hej, leverpastej!
Sandra och me today!
 

Mot kusinerna och sedan Morfar en vecka

hej bloggen! Idag steg jag upp klockan halv åtta men tydligen så gick jag och la mig i min säng igen och somnade om. Vaknade sedan igen vid halv nio. Då packade jag det sista och sedan sminkade mig och så. Nu sitter jag här, nästan klar. Ska bara packa i liite till. Mormor och john kommer och hämtar mig om typ en timme. Då ska vi till lönsås och byta hyresgäster. Tror vi ska klippa gräset också(oooorkar iinteee). Sedan drar vi oss mot Enköping, sover där tills imorgon och imorgon tar jag och Sandra tåget till Dalarna, Falun. Där stannar vi i en vecka och sedan åker vi tillbaka till kusinerna. Där sover jag en natt och sedan tar jag tåget från Stockholm hem själv igen. Får hoppas det går bra. Kommer dock ha dötråkigt. Men ni får ha en superfinvecka. Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera men det märker vi! Puss på er!  ♥
Idag har jag min älskade mussepigg-tröja på mig! 

när man är godissugen funkar allt.

hej bloggen! Sitter och äter chips som jag egentligen inte tycker om. Men jag kände att jag var värd något sött och då hade vi bara dessa. Allt funkar när man är godissugen. Jag och pappa har varit skitduktiga och hållt på med Hö:t i ca tre timmar. Och gud vad trött jag är nu. "nu har vi sprungit en mil" sa pappa,  och han har nog seriöst rätt. Ha en fin kväll! Puss. 

packar

Är Hemkommen från tandläkaren och mina tänder var friska och rena. Nu har jag musiken på max och packar. Hörs senare! 

jag gråter bara i regnet.

Hej bloggen! Idag stod Johanna för middagen och gissa hur det blev. Jo, alldeles för mycket krydda. Men jag ville inte göra något som pasta eller något sådant tråkigt, så jag tog fram den stora kastrullen och började skala potatis. (hahaha) Resultatet blev en grönsakssoppa med kött. Alltså en köttfärssoppa. Haha, men det gick faktiskt att äta. Men lite panik fick jag allt när jag inte kunde saker. Så jag ropade på hjälp stup i kvarten. Och Alfred var min lilla ängel och hjälpte mig.
Efter maten hade jag nothing to do så jag dippade Jossans och hår med min blå sprayburk. Jossans blev skitsnyggt och jag blir så fett sugen på att dippa på riktigt. Jag har nästan till och med bestämt mig för det. Mitt blev dock inte lika bra för att jag hade toffs och så.... hehe. Tvättade bort att. Önskar jag kunde visa bild på Jossan men jag orkar inte springa och ta kort. Hon typ sover. 
Annars har inte så mycket hänt idag. Jag längtar tills på lördag för det mesta då jag åker till morfar. Just nu funderar jag på om jag ska gå ner och baka något gott eller titta på film. Är både skit godissugen och filmsugen. Får se hur jag gör! Puss på er alla mina små älsklingar! 
Jag och min fina vän Ellen! 
 
 

take a chance, love is the only way

hej på er alla fina! Det är torsdag idag? A, jo det är det. Man håller inte reda på dagarna nu för tiden ju. hehe. 
Vaknade klockan sex idag, gick upp och tog bort min bettskena. Ja, den var hemskt och den gjorde sååå ont i tänderna när jag hade tagit bort den. Sedan gick jag och la mig igen och sov skitgott utan den fula bettskenan till nu. Längtar inte tills ikväll då jag måste ha den igen. 
Idag är det en underbar dag igen! Ska alldeles strax gå ut och mysa. Ha en bra dag! Puss på er! 
bjuder på en bild från i våras. 
 

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

hej bloggen! Har varit ute och sovit i hammocken. Lyssnade musik på högsta volym och bara njöt. Låg dock i skuggan men sedan flyttade jag mig till solen en stund. Brann typ upp så sedan gick jag in. Jag är inte en sådan människa som ajg sola så länge. Jag blir svettig så fort och vill inte ligga och pressa. Nu är jag iallafall inne och väntar på att matilda ska skrika "fika". She is baking.Men ni får ha det så bra nu folks!
Det jobbigaste som finns: När bh-bandet åker ner.....

Sunshine

Hej bloggen! Har varit hos tandläkaren och fick en äcklig skena. Kanske så äcklig men obehaglig. Kan inte stänga munnen och ser ut som en mupp. Kommer aldrig visa mig i den för någon! Kanske mamma. haha. Efter jag var hos tandläkaren gick jag till Moa en sväng på ica. Hjälpte henne att sälja jordgubbar. Eller jag hjälpte henne att säga hej till alla och se glad ut. Fick faktiskt sälja till två också! wOW. 

Det är underbart fint väder idag så jag ska inte slösa bort det genom att sitta här. Nu ska jag gå ut! Puss på er alla!
 
Idag har jag på mig mina egen designade jeansshorts(låter proffsigt, men tro mig, de är inte så proffsiga), nytt linne från staden och min gamla väska som passade mitt nagellack suveränt! 

bäst

hahaha, bäst! fiskminne! 
jag just nu. Nu tänkte jag nörda gossip girl en liten stund. Puss. 

Crazysisters

hej bloggen! Dagarna har varit toppen hemma hos Hanna, vi har busat, filmat, sjungit, sovit, kollat på film, tjockat oss, badat och ätit med mera. Haha. Pallar inte gå in på något detaljerat. Men det har varit två lyckadedagar  fast man vart lite småtrött idag, hehe.
Det är nu tisdags ikväll, imorgon blir det att ställa väckarklockan och gå till tandläkaren. Denna gången hoppas jag att inte tandläkaren är sjuk, isåfall får det va. Detta är fjärde gången jag ska dit. Och varje gång har nån varit sjuk. Det är ju helt sjukt. Nu ska jag kolla runt på datarn och visa er Hannas och min lilla video. Puss på er!
 
 

Mot hanni!


I dina skor skulle jag lätt kapitulera

hej finisar! Satt nyss och klinkade lite på gitarren och det fick mig att inse hur mycket jag gillar gitarrer. Det är det bästa intrumentet, man kan bära med det överallt och det låter prima. Piano är också fint då men inte lika smidigt. fast egentligen är nog det smidigaste intrumentet munspel. Haha, ska vi byta samtalsämne nu? Tycker nog det va.

Innan bakade jag kladdkaka. Den blev super. Ett ägg ville dock inte bli kladdkaka och höll sig kvar i kartongen så jag råkade mosa det i kartongen. Det satt ju som lim. Istället för att lägga det i kakan fick jag slänga det i soptunnan, den stackarn. Tyckte det var lite kul.... och ovanligt.
 
                                                      

Denna dagen tycker jag har gått väldigt snabbt ändå. Förstår inte hur det kan komma sig ändå, jag har liksom inte gjort något. Aja, men det är väl skönt. Imorgon blir det att åka till Hanna, och sova där. Vi ska mysa och jag ska trötta ut mig så jag kan sova hela veckan för att tidsfördriva tiden tills på söndag, då jag åker till kusinerna och sedan till morfar. Ha en fin kväll! Puss på er. 
 
 

Vi dog igen

Hej, minns ni när min rubrik var "vi dog" efter vi hade varit och klippt gräset(sommarjobet). Idag blir rubriken "vi dog igen" så ni kan ju gissa vad Affe och jag har gjort idag... Ja, rätt.  När vi cyklade hem regnade det eller haglade gjorde det nog till och med. Men som tur var kom det när vi nästan var hemma. Nu har jag klätt på mig torra kläde och mina ben är helt slut och likaså mina armar. Det här kallar jag träning.
Annars idag händer inte så mycket. Jag längar mest tills imorgon då jag ska till Hanna och sova över där! Kommer bli fantastiskt(observera de fina orden jag använder). Ha en fin dag, puss på er! 
Nuuuuu kom jag på en sak jag glömt att säga.....! Inatt fick jag ett kusinbarn, en liten pojke!