FYRA BILDER

 
 

Stockholm

Så mamma, Jossan och jag tog tåget till Stockholm. Det var obehagligt varmt och tågresan blev försenad med en hel timme och 3(!!) minuter. Men när vi kom hit så checkade vi in på hotellet, mysigt värre med balkong och allt. Sen gick vi runt lite på stan, åt väldigt god mat och nu är vi så trötta att vi bara vill sova. Puss på er. 



GÅRDAGEN

 
 

ÄVENTYR

Hej på er! Nu har jag packat min väska, min stooora väska och imorgon beger vi oss mot Stockholm. Mamma, Jossan och jag ska där bo på hotell i en natt och kolla på lite sevärdheter. Vi möter sen upp några av kusinerna och morfar och Annette och kliver på Finlandsfärjan mot Finland(nä, det menar du inte??). Där sover vi en natt, myser och har det almänt trevligt på båten(båtturen är alltid roligast). Sen är vi lite i Helsingfors och sen åker vi hem igen, sooover igen. Efter de dagarna åker jag och Sandra upp till morfar i Dalarna. Sen(jävla många sånna) åker vi hem hit och efter det blir det en "överraskningsresa" någonstans utomlands som vi inte vet någonting om... Vet ju inte ens vad man ska packa, hur mycket och hur varma kläder man ska ha. Ha det fint, vi hörs! Men kanske inte på ett litet tag så att säga. puss. 
 

Hjälten från toftasjön

Wow vilken bra dag! Började med trerätters i villavik och därefter tittade vi på Matildas sommarteater som hon medverkar i. Det var så kul att jag skratta hela tiden. Mer bilder kommer nån annan dag, typ imorgon. Kram. 
 
 

MENINGSLÖST

TJENA! Hoppas allt är bra, jag sitter på mitt rum och dör snart av värmeslag. Idag tog jag citron i håret i hopp om att det ska blekas lite, mitt hår är ju så konstigt nu. Har ju utväxt av rött och det är kanske inte det vackraste man kan tänka sig. Men som sagt så tog jag citron i håret och då måste man ju vara utomhus i solljuset, men grejen är den att jag är för varm för att vara ute. Så nu sitter jag härinne, ofräsch med citron i håret. Va väl det jag ville säga..... 
 

Sandras Smålandsupplevelser

 Kolla in Sandras youtube vettja! Hon är bra hon. 

Min hemliga talang

.....är att jag äger på att göra milkshake. Godnatt. 
 

FANTASTISKA DAGAR

Hej bloggen! I fredags kom mina babes hem till mig och till Hanna här i småland och det var lite småroligt för vissa. Dessa fina tjejer åkte nästan över hela Sverige för att komma hit känns det som. Iallafall Klara och Felicia enda ifrån Hälsingland(så fint där!) Varför är Sverige så jäkla stort? Och varför bor de bästa alltid längst bort?? Önskar att vi alla sju bodde grannar. Men iaf så har vi haft fyra toppendagar och vi har hunnit med en massa roliga saker att göra. Jag vet inte vad jag ska skriva just nu, jag är såå trött. Ville bara säga till världen att dessa människor på bilderna nedan är bäst i världen. Godnatt. ♥
KÄRLEK. 
 

MIN VÄRLD MIN VÄRLD DU ÄR SÅ STOR

 

HELA VÄRLDEN UTAN JAG

Tjena snebena! Klockan börjar bli sent och jag tror nästan hela världen utan jag tittar på fotboll just nu. Men jag har just nu viktigare saker för mig. Jag sitter ju och bloggar? Dahh.. Nä, men nu när andra halvlek börjar ska jag ta mig en titt. Vilka ska man heja på, Tyskland eller Argentina? Jag kan ju inte titta om jag inte hejjar på nån, jag tycker iallafall att tyska är ett fult språk och argentinas språk har jag aldrig ens hört. Så hmm. I don't know. Jag ska ta mig en bit melon och gå och sätta mig brevid pappa i tv-soffan, verka fett intresserad och lyssna noga på sportkommentatorn. 

Jag önskar er en fin kväll, kram. 
Jag har haft en jättemysig helg med dessa flickor som jag vill tacka och vill träffa igen inom kort. Puss på dom. 

MINA OCH KAJSA ÄR HÄR

 

PRECIS SOM DU VILL - COVER

Från sommarjobbet. Klippte ihop en liten video. Puss. 

FANNEY OCH JAG

HEJ!  Hoppas allt är perfa med er. Igår och idag har jag varit i Vimmerby med Fanney, hennes pojkvän och kompis och tittat på folkrace coh sovit i husbil. Mys. Jag har inga bilder jag kan visa så jag tänkte "åh har säkert många gamla söta på bilddagboken". Bilddagboken är sååå kul att kolla på nu i efterhand. Jag la in så mycket skit. Typ när jag var på mammas jobb och fick låna en data, då spammade jag med typ 40 bilder på Mimmie, musse och långben. Aja, det roligaste är att man kommer ihåg lösenordet iaf! Hittade iaf söta bilder på mig och Fanney under våra år tillsammans(lät som värsta kärleksparet men nej). Så fina ♥
Skulle lika väl kunna vara idag men tyvärr så är denna bilden tagen för fyra år sedan. Sommaren 2010. Fotbollsläger i Norrköping. 
Bada i havet i Blekinge. Läänge sedan(vi lekte liksom med en rosa panter) 
Hade något litet collage som jag tyckte var väldigt sött. observera mitt aslånga hår. 
"Spela in en film och kissa på oss av skratt" 
 
 
 
PUSS 
 
 
 
 

MATTANTENS BLOGGINLÄGG

Hej bloggen! Här sitter jag och kokar potatis..... Idag består min familj av tre 21-åringar, en 19-åring och en 12-åring och det är jag Johanna, 17 bast som måste ta initiativet till att laga mat. Aja, medans jag väntar på potatisen hinner jag blogga lite.
Idag är det ännu en underbar dag och klockan tio i morse(morse va det ju inte då kanske?) var jag redan ute och klippte gräset så återigen har vi byn:s finaste gräsmatta. Jag satt i linne och shorts och svettades, glömde att sunprotecta mig men ändåså ser jag inget rött på min kropp. Men jag tycker faktiskt att jag blivit liiite brun på senaste. Faktiskt. 
Potatisen är klar och jag måste dra, fixa resten så att säga. 
 
PosarN
 
 

M Y S D A G - M E D - G R A N N EN

Hej mysisar! Vilken fin dag, helt sjukt verkligen! Jag låg och sola hela förmiddagen i den underbara sommarsolen. Jag är en sådan människa som dock inte klarar av värme, när jag blir för varm så vet jag inte vad jag ska ta mig till typ.. Men iaf så solade jag och fick ingen färg... Jag som ville bli brun. 
Sen åkte jag och saknade Fanney till sjön och hade det mys, så himla länge sedan jag träffa den goa tjejen! Verkligen kul att "catcha up" med henne. Sen åkte vi till stan, (hon som har körkort och allt). Jag följde med henne till tandläkaren och lekte hennes mamma... Vi shoppade lite och fikade dessutom.  Sicken mysdag, det måste göras om!
Nu börjar det bli rätt sent ser jag på klockan, det är dags för mig att krypa ner i sängen med en film. Ha en fin kväll, pusssss! 
 
 

U N D E R B A R T

Hej bloggen! Idag är det så fruktansvärt varmt att man dör, man klarar inte ens av att vistas utomhus. Kusinerna har varit här en sväng idag och likaså mormor och John. Vi har myst ute i solen, svettats tillsammans och grillat. Mys. Oscar och jag har även plockat smultron på strån. Så himla mysigt.