Hos mormor (:

hej allihopa! Hur är läget? Jag har det bra. Sandra sitter här brevid och leker. Eller okej, hon tittar. Vi var nyss ute på en promenad i läskiga Sävsjö. Och om det inte var raketer man hörde så var det skrik. Nu ska vi bara vänta in tolvslaget. ha en fortsatt fin kväll! pusssss.

Just nu...

Tjaa, det blir ett snabbt inlägg. Nu är jag fixad så jag ser nogurlunda ut. Hahah! Ha det bra, puss! kanske syns ikväll.
jag just nu..

om ni tror att jag är glad så tror ni fel.

hej, det är nyårsafton och det är nu man ska vara glad. men vet ni en sak.. det är inte jag. På grund av många saker.  Matildas och deras tre kompisar kom nyss och jag tror jag ska ut och gå en runda. Jag uppdaterar innan vi åker, hejdå.

GOTT NYTT ÅR! ♥

hej alla fina! Idag är det nyårsafton och vi ska i eftermiddag åka till mormor och mina kusiner kommer även vara där. Det bästa med att vara i Sävsjö är att där skjuts det många raketer. Har laddat kameran också så hoppas det går att fota, haha! Matilda, Henke och Alfred ska ha en liten nyårsfest här så  dom håller på att städa där nere, haha! Hoppas dom inte visar mitt rum för jag orkar inte städa. hihi... Nu ska jag kolla igenom vad jag ska ha på mig idag och sedan så vet jag inte vad jag ska göra. men det blir något mer inlägg innan jag åker och sedan uppdaterar jag nog hos mormor ikväll! ha det fint folket! puss.
.
Asså jag tänkte på en sak. När det skulle bli 2011 tyckte jag att det lät jättekonstigt och förvirrande. Det tog lång tid innan jag fattade att det faktiskt var 2011. Men nu när det blir 2012 tycker jag inte alls det är konstigt. Det känns som att det redan är 2012. haha, det är så jag tycker iallafall.

Finn ett fel


Nu ska jag bara vänta in nyårsafton

Nu ska jag lägga mig bekvänt i min säng och titta på någon mysig film. Sov så gott! puss.

Bio och shopping

hej hopp alla fina! Idag är det den 30 december och oj oj oj, imorgon är det nyårsafton. Tiden har gått väldigt snabbt. Vi kom nyss hem från Lönsås, vi åt lite mat där :) hihi. Men inna det så var vi iallafall på bio. Alvin och gänget 3. Den var faktiskt jättebra! haha. De är så söta :D  Och efter bion åkte mamma, Sandra och jag till samarkand. Där köpte jag fyra tröjor + fondation(mouse). Är ändå nöjd med mina köp! :D Ha en bra kväll, puss!

hur jag gör mig i ordning:

1. Sminklös
2. Fondation och fixar till ögonbrynen lite med brun ögonskugga. (asful bild, I know)
3. Eyeliner och lite ögonskugga.
4. Mascara och sedan är sminkningen klar.
5. Klär på mig kläderna jag ska ha på mig. (som ni ser så måste jag uppdatera min garderob)
6. Fixar håret. I detta fallet tar jag ut flätorna och sprejar lite med hårsprej.
hahaha, Nu vet ni hur jag ser ut idag! Nu ska vi ner och äta och sedan efter en liten stund drar vi till grandsamarkand! Ha det bäst, puss.

I mina ögon är du perfekt!

Heej! Fredag idag då, veckan har bara blåst förbi. AA, på tal om blåst. Jävlar vad det blåste igår. haha! När sandra och jag skulle gå och hämta posten kunde vi knappt gå. Fett jobbigt var det att gå framåt. Slutade med att jag gick baklänges. Uschja..

Nu är klockan halv elva och vid ca tolv ska jag försöka tvinga iväg Jossan och mamma till samarkand. Och förhoppningsvis blir det så. Fast tyvärr kanske inte så tidigt. Men jag ska iallafall vara klar då! hihi. Sedan efter det blir det Alvin och gänget 3 med kusinerna.
Hoppas ni får en skön dag! Puss.
.


yyyeeey

yyyeeey. Nu säger jag godnatt för dagen, syns imorgon ♥

Dance with me tonight - Olly Murs

Omg, jag sprängs snart! Och akta er om ni inte vill få massa grönsaker och köttfärs på er. Tacos, you know. Okej, kanske inte så mätt att jag sprängs men väldigt nära. I förra inlägget skrev jag att allt är så trist, men nu är det mycket bättre! Nu har jag fått lite mat i magen också. Resten av min kväll ska jag glotta film. Blir nog solsidan säsong 2. Och påtal om solsidan. Jag både hatar och älskar Ove Sundberg! Han är så jobbig. Igår var det så nära att jag gick fram till tv:n och slog med knytnäven. Men tackgodegud att jag inte gjorde det. Men seriöst, det avsnittet var jobbigt. Om ni undrar vilken avsnitt det var så var det när Ove och Alex var på Jysk. HAHAHAH, FETT KUL

På tal om något helt annat:
Lyssna på denna låten, den sprider glädje. hahha! Älskar.

...............................................................

Mitt liv är så trist just nu. Ska nog ta och inviga min bok jag fick i julklapp. "Mer än ögat ser". Hopaps ni har det roligare än vad jag har det.

nyårslöfte:

hahah! @PAINT

ingetattgöradagen

hej finisar! Sandra blev nyss hemtad av sin far. De skulle in till stan och shoppa, orättvist, det vill jag med! Jag vill handla upp mina nya pengar, hah! Det är ju liksom mellandagsrea nu ju. Alla har varit och shoppat men såklart inte jag. Men det kanske det blir imorgon :D För imorgon skulle vi tydligen gå på "Alvin och gänget 3" och jag är seriöst inte så sugen på den. Fast nu har dom redan räknat med mig. Men jag följer med för mina kusiners skull. Så då kanske jag kan gå på stan innan nämnligen :D

Inatt drömde jag massa knasiga drömmar, hahah! Skrattar så fort jag tänker på dem. Usch, jag kan inte ens förklara. Men men, ibland drömmer man konstigt bara ;)
Nu ska fortsätta lyssna på musiken och kolla in sidor m.m. kramar.
.
undra vart min sån tröja är? Den är väck.

Onsdagen den 28 december 2011.

hejj! Sandra ligger i min säng och spelar spel på mobilen och jag sitter här och lyssnar på musik. hahah! Vi har nyss ätit gröt och nu ska vi snart byta julklapparna vi köpt t varandra. :D Sandra ska sova här, jippi! Ha en bra kväll! puss.

kusinerna nästa (:

tjaa, nu drar vi snart iväg Jossan och jag, till kusinerna! Matilda skjutsar oss dit och sedan ska vi väl vara där nästan hela dagen, och någon gång blir vi väl hämtade och sedan ikväll följer eventuellt Sandra med hem hit och sover här! Kommer kanske blogga något inlägg ikväll men nu måste jag dra, puss och hej!
.
hahha, lite rolig bild om man säger så ;)

Har kul framför kameran med sötnosen!

haha!

HAHA

tjenare! Med mig är allt bra tror jag. Hittar inte på någonting. Bara snurrar runt. Går från rum till rum. Har nämnligen inget att göra. Det är då jag tar tillfället i akt och bakar. Gjorde nyss "glass" kan man säga. Sånt vi gjorde på hemkunskapen i skolan. Riktigt gott.
Nu ska jag lägga mig på sängen och tänka på livet. Jag ska även tänka ut något nyårs löfte. Jag vet iallafall ett. Att sluta äta så mycket gosaker. Det är inte nyttigt för mig. Det är därför folk kallar mig tjockis. Eller okej, min bror och några till kallar mig för det. Jag vet att det är på skämt men snart är det inte det.. Fast jag vet att jag inte skulle kunna klara av det. Det är sådan jag är, tar aldrig något allvarligt typ. Min hjärna vill inte, min kropp vill. hahha!
galet!

länge kvar.

hej! sitter på mitt rum och lyssnar på musik. Jag låg och tänkte på en sak innan, vi har ju inte alls långt jullov :( Typ bara två veckor ju, eller kanske tre. Och Matilda och Affe, dom slutade en dag tidigare(än oss) och ska börja en dag senare. Lyllos dom! Längtar tills jag får börja gymnasiet. Få nya vänner och bara börja om från början! men åhh, det är liksom typ två år kvar dit.... :(

Ikväll får jag kanske träffa mina kusiner :) och denna gången menar jag inte mina killkusiner utom de andra! haha. Har saknat de i massor, men Sandra fick jag träffa i kyrkan lite igår :) Ha en bra kväll, nu ska jag gå ut och försöka var lite nyttig! puss.
.
och nej, det är inte idag ;)

Första tisdagen på jullovet

hej hopp! Hur är läget idag då? :) jag mår hyffsat, är lite trött som vanligt. Ska nog gå ut snart så jag blir lite piggare. Fast det blåser så möe. Usch. Annars idag ska jag nog inte göra så mycket! Idag blir det nog en sådan skön dag då man inte gör ett skit. Så underbart! Vissa tycker det är tråkigt att inte har något att göra, men hallå?? Det är ju fantastiskt! Nu ska jag ut och gå med hunden! puss.
.

nåt som glädjer mig.

I kyrkan sa en till mig "hej, vad fin du är och vad stor du har blivit". Jag älskar sådana komplimanger. Och nu tror ni säkert att det var en tant(som det brukar) som sa det, men pyttsan heller. Det var faktiskt Matildas kompis. Hon sjunger typ skitfint och är typ världens sötaste och snyggaste. Sånt glädjer mig! :D puss på er allihopa.


HEEEEEEJ,

omg, jag sprängs snart. Så mätt är jag just nu. Har nyss fikat, Ingrid och Ulf är här. Kom också nyss hem från gudstjänsten i Asa. Helt okej! Fin sång och speleri.  Den gamla kyrkokören tycker jag att vi snackar om någon annan gång . hah!
Nu ska jag nog lägga mig i min säng och titta på min andra nya film! kram på er.
.
snyggisar till systrar man har!  <3

musikgudstjänst

hej, nu ska vi nog snart åka till kyrkan och lyssna på en musikgudtjänst. Jag får inte glömma mig konfirmationsbok ;) Jag har på mig min nya mys tröja som jag fick av mor min på julafton. Man behöver väl inte vara finklädd hoppas jag, för det är ju inte precis jag idag. 
Dagens kläder är min nya tröja, vitt linne och mina g-star byxor! :D

Annandag jul

hallihallå! Klockan är ca halv ett och jag har knappt gjort någonting idag. Men idag blir det nog en sådan dag när man inte gör något. eller just det, nu kom jag på att jag ska till kyrkan i eftermiddag och lyssna på mina syskon som ska spela. Just nu så har jag verkligen ingen lust med det. Nu ska vi äta och sedan ska jag duscha då, men vi ses nog ikvaäll! ha en fortsatt bra dag! KRAAM.
.
hahahha, ojsan. 


Nu är snart juldagen också slut.

hej alla små fina barnrompor. Påtal om barnrumpor, så berättade min kusin idag att han skulle bli pappa :D grattis till dom! AA, kom ju nyss hem från dom då. Vi hade det väl trevligt tror jag! :) men nu ska jag lägga mig och titta på filmen "kronjuvelerna" som jag fick i julklapp från mamma igår. Sov gott så syns vi! pusss.
.

+ dagens klädsel

två riktigt dåliga bilder..
nu drar vi iväg till killkusinerna! ha det bäst! pusssar från mig.

Juldagen!

hej allihopa! Min dag igår var bra. Fick massa små saker, pengar, smycken, sticke, kläder, filmer, böcker och massa små saker! Blev nöjd med mina klappar :) Idag klockan två ska vi till våra kusiner i sävsjö. Där ska vi ha lite julfirande! Ha nu en bra dag, allihopa! så syns vi eventuellt ikväll! kramar.
.

En jul utan snö.

bara för att jag väntar på att öppna julklapparna och mina kusiner inte är här denna julen så sitter jag vid datorn. Vill att mina kusiner ska vara här. Här får ni se några bilder från hittils av dagen: 
vårt pepparkakhus vi skapade igår.
här ser ni mina strumpbyxor som jag har på mig idag då ;) ha
äggfixaren.
riktigt stolt fotograf till denna bilden!
aa, vi var ute och gick lite innan... Fett ful bild men ändå.
Prillan <3

Fortfarande julafton!

hej igen alla finaaa! Dagen har varit bra, har ätit en massa julmat och godis. Och usch vad jag känner mig fet nu. Min klänning sitter hårdare känner jag, hahaha! Jag längtar tills vi ska öpnna presenterna nu :D hihi. Har också tittat på kalle ankas jul och det tröttnar man verkligen aldrig på. Min favorit är musse med husvagnen. Så härligt! Nu ska jag gå ner och vara social med våra gäster. Ha en bra julaftons kväll!
ps. Ikväll klockan elva ska jag in till kyrkan och lyssna när mamma ska sjunga. Det bästa med det är att jag får två stämplar i min konfirmations bok :D men iallafall, ha det bäst! pussss.

GOD JUL ALLA FINA!

hej alla och godmorgon! Jag tror de flesta av er faktiskt är vakna nu. För vem vaknar inte tidigt på julafton liksom?? haha. Jag vaknade iallafall vid halv nio idag! Dagen idag kommer bli bäst. Ska snart börja fixa mig och sedan kommer våra gäster. Hoppas ni alla får en braa julafton! puss på er.

STACKARS LILLA TOMTEN, INGEN SNÖ HAN FÅ!!!

Nu ska jag bara vänta in morgondagen

hej på er :) Nu har denna dagen snart passerat, ska snart gå ner och duscha och fixa lite inför imorgon. Innan så gjorde jag och Josefine ett pepparkaks hus. och helt seriöst, det blev skitcoolt. Det är iallafall min åsikt ;) hahah. Ni får se bild någon dag, jag lovar. det blev iallafall färgglatt. Jag gjorde även knäck innan också. Det blev gott som vanligt! jaha, klockan är nu halv tio och jag ska gå ner och duscha som jag sa. Sedan blir det att fläta håret och sedan filmtime och efter det bedtime. Ha en bra kväll! Jag uppdaterar eventuellt ett snabbt inlägg imorgon och om inte! Ha en bra julafton och GOD JUL! kramar från mig.

helloooo

hej igen alla fina! kom nyss hem efter att ha dragit in till ica och köpt lite småsaker. Matilda och jag tog en stor kundvagn för att vi trodde vi skulle köpa mycket. Det slutade väldigt pinsamt för vi hade ungefär tre matvaror i våran kundvagn. pinsamt. 
I morse åkte pappa jossan och jag till skogen för att hitta en gran, vi hittade en fining och sedan idag på eftermiddagen klädde vi den :) fiint blev det också. Annars idag har jag inte gjort så mycket, hjälp pappa med kossorna, körde även traktor! Känner att jag börjar fatta hur man gör nu. Nu ska jag gå ner och äta hemgjorda köttbullar som mamma nyss gjort, är fett hungrig. Efter det blir det att baka knäck. Nu längtar jag verkligen till imorgon. Ha en bra kväll, pusssss!
.
jag kan ju tillägga att jag puttsade min spegel igår ;)

23 december

hejhej! Idag har jag fullt upp, eller iallafall enligt min mor. Vi ska julstäda, baka och annat smått och gott! Så hoppas ni får en bra dag :D Jag uppdaterar ikväll. Puss och kram.
.
samma bild som min header fast i färg. Klicka F5 om ni inte kan se min nya headedr, säger jag återigen ;) haha


jaha, två dagar kvar..

ojojoj, vad tiden rusar iväg. Julafton om två dagar, det känns verkligen inte som det. Det känns inte som att det är jullov heller för den delen. Det känns bara lite weird.
Ni kanske ser att jag har bytt header(om inte, tryck F5), inte så märkvärdigt men det för duga för tillfälelt, jag tyckte den var lite glad. Den togs idag av Mois.

Innan så la jag mig och tittade på en film som heter "the house bunny". Den var faktiskt riktigt bra! Rekomenderar. köpte den i ullared för 50 kronor. Ett riktigt fynd. Puss och hej leverpastej nu ska jag hitta på något annat!
en snygg bild vi tog i .....onsdags,  tror jag det va ;)
I'm a scary angel.

22 december 2011

hejjj! Jag är glad, vi har äntligen fått vårat efterlängtade jullov! Dagen idag har varit bäst, vi spelade volleyboll som ni vet och min klass kom tvåa :D Det var typ så min dag såg ut, haha! Åkte bussen hem vid halv ett och nu sitetr jag här och myser. Eller rättare sagt, fryser. Hahha! Men snart ska jag göra något annat, ha en god kväll! jag uppdaterar nog senare.
.
Så här ser jag ut idag då, eller såg ut.  Moa är fotografen. :D

Ta aldrig tillbaka någon som har valt att förlora dig.

okej, jag lovar att puttsa speglen någon dag, men nu blir det film!

nu är mina julklappar inslagna iaf ;)

hejhejhej och en massa hej! Jag mår väl bra! När jag kom hem satt jag mig på golvet och tittade egenom vad jag köpte. Känns som jag hade köpt dubbelt så mycket ungefär ;) mest julklappar till familjen och till några kompisar. Inte världens bästa julklappar men det är ju för tusan tanken som räknas!! Så jag slog in allting som jag skulle. 
Idag kan jag äntligen skriva att det bara är en skoldag kvar! Sen börjar det underbara. I'ts the most beautiful time of the year". Så dagen imorgon kommer bli awesome. Min klass kommer komma till final på volleyboll tuneringen, helt klart! För vi är nämnligen bäst. Skryter jag nu?? nej, inte alls. Ha en bra kväll, jag ska snart lägga mig och titta på någon av mina filmer jag köpte igår! pussar och kramar till er!
.
igåååår.

påväg mot shopping i ullared


matteee


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

innan
Nu ska jag stänga av min dator för dagen och börja kolla upp vad jag måste ha med mig till ullared imorgon! Kommer bli fett kul. Vi åker klockan ett :) Efter jag har "packat" ska jag lägga mig och titta på Sabrina the teenage witch. ha en bra kväll, puss.

Vilken hårfärg är finast på mig??

askblond, brun eller mörkbrun. AA, som sagt så har jag mörkbrun nu, fast det blir ju ljusare för varje dag. Komnetera vad ni tycker är finast och vad ni tycker jag ska ha??

grattis till körkortet, syster!


I don't want to.

tjenamoss!  jag tror jag är tjock, äter ischoklad. Inte bra egentligen. haha, skit samma, det är ju trots allt snart jul.
Skoldagen har väl varit bra tycker jag, mestadels har det varit film på lektionerna. Och hur gött är inte det? awesome. Nu ska jag pudra näsan, ses!
.
jaha, som sagt så tonade jag ju mig igår igen. Det blev ganska mörkt ;)

fyssikas**

tjooo! sitter på fysiken och fick nyss reda på mitt betyg i det typ. Är nöjd :) Vi skulle hålla på med något konstigt program nu, men min dator är cp. När jag kommer hem ska jag äta ischoklad. Hare bäst, jag bloggar när jag är hemkomen. Pussssss.

En bra dag :))

hej allihopa! förlåt för min dåliga uppdatering idag. Men efter jag bloggade i morse åkte vi till staden. Jossan tog hål i öronen, jättefint blev det. Jag hittade mina röda strumpbyxor och vi fixade lite andra ärenden. Alltså julklappar.
Mamma har nyss tonat mitt hår så hoppas det blir bra, det är ju samma färg som förra gången om ni undrar. Ska bli kul att ta ut fläterna imorgon och se resultatet. men sov så gott så syns vi imorgon, och imorgon är det ju tyvärr måndag. Puss.
.
i fredags.,

godmorgon alla fina!

hej hopp! Jag har redan klätt på mig och hunnit titta på julkalendern. Snart ska jag traska ner och ta lite frukost. Vid typ halv tolv åker vi in till staden. Hoppas nu vi kan göra det vi hade tänkt oss där. Hoppas jag hittar några strumpbyxor, hah! Men hoppas ni får en toppen dag, jag uppdaterar när jag kommer hem! puss
.
Sminklös johanna, just nu.
Dagens kläder :) dålig bild dock.
Scarfs från ..någonstans..
tunnlångarmad från H&M
jeans från Olssons.


Sabrina the teenage witch

hah, hej! Nu har jag nördat musik hela kvällen ut och ska snart lägga mig på sängen och titta på Sabrina tonårshäxan. Det är en serie, som faktiskt är ganska kul. Imorgon bitti ska jag följa med när pappa och Jossan ska in och lämna mina syskon i staden. Jossan ska eventuellt ta hål i öronen och jag ska springa in någon affär och leta efter röda strumpbyxor, har ingen aning om i vilken affär det kan finnas. hade tänkt mig med lite mönster eller något fint på dom ;) någon som vet vad jag kan hitta det?
Sov gott och ha en bra fortsatt kväll!

min lördag

heeej! jag sitter och lyssnar på underbar musik :) Kom upp för cirka tjugo minuter sedan för jag har nämnligen gjort i schoklad. Det är så himla gott, men man kan ju undra hur "min" blev. Affe råkade hälla i vatten ichokladen-.-. Så kan det gå.. Min dag började iallafall med julkalendern och sedan drog jag iväg till konfan. Konfan idag var helt okej idag ändå, det har varit tråkare. Det bästa är ju helt klart filmen vi lookar på. Efter konfirmationen åkte mamma och jag in till staden för att hämta affe. Så vi passade på att springa in och shoppa lite mat och småsaker. Sedan körde vi hemmåt. Jaha, det var min dag då. Nu ska vi snart äta, I think! Ha det gött, ppl.
.
som ni ser så inviger jag mitt nya läppstift jag fick i sminkkalendern idag ;) Och Jossan är med på bilden för att hon alltid ska komma in och störa mig så då tyckte jag allt att hon skulle vara med på denna bilden. hah

Du har förändrats för mycket..

du är inte dig själv längre, jag har känt dig i nästan hela mitt liv och du har alltid varit den goda. Men nu känns det som att du ignorerar mig och bara gör sånt som är fel. Jag vet att du vet att det är fel det du gör. 
Aja, jag kan ju inte bestämma över den personen. Men jag tycker att han/hon ska skärpa till sig lite.
Nu ska jag nog titta på film och titta om vi har något gott i skafferiet. jag vet att jag har mina chips där, men kanske något mer? :) vill ni veta en sak.. jag är en en tjockis idag! hare bra och sov så gott, vi syns imorgon!
.
söt tjej som leker i sanden!

En gammal fiiin låt,♥


En effekt kan göra bilden så mycket finare.

oredigerad..
redigerad med en effekt kan göra bilden så mycket finare+ en text i detta fallet då.
Visst håller ni med mig?

It's FRIDAY

hejhejhejhej! hur är det? jag mår bra, det känns så underbart att allt är klart i skolan nu. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir väl att njuta av den underbaraste musiken. Men hoppas ni får en bra kväll puss! jag uppdaterar senare.
.
tog nyss bilden, så här ser ni mej hur jag ser ut just nu.. hahaha

kockerska

heej alla! kom nyss hem från mitt sista luciatåg iår. Det gick jättebra, fick sjunga solo återigen för att den som skulle sjunga kom inte. Men det gick bra. Nu lagar man mat, som jag hatar, ska inte bli kockerska. Det suger iallafall att laga mat här hemma. Var tvungen att göra det annars skulle vi inte hinna till Öjaby sedan klockan sex. Där ska det var julvandring på konfan. Och tyvärr så ska min mamma med. Nu måste jag kolla pastan, men ha en bra kväll så syns vi imorgon! pussss.
jag och jossans sjungande hund just nu..

absolut inte fel att flortanten kommer och bjuder på pepparkakor och julmust :D

okej, fast nu är det ju slut

Varför gillar inte hundar att duscha? Det som är så skönt..

hej alla fina :) kom nyss upp från en liten duschstund med hunden. Eller aa,  det var ju jag  jag som fick duscha henne. Men det är ju inte så enkelt att duscha en hund som står tryckt mot väggen och verkligen vill ut därifrån. Men det slutade bra, tror jag iallafall. Nu ligger hon här på min matta och slickar sig -.- Hon vill nog inte vara ren.
Egentligen så hade jag tänkt att tona håret ikväll igen men min mamma skulle tydligen sjunga och har ännu inte kommit hem. Så jag tror nog jag går och lägger mig och tittar på film istället. Det känns så underbart  att alla proven är klara och jag har ingen läxa. Ingenting alls. Och bara för att jag skriver allt detta kommer vi säkert få någon läxa ska du se.. Usc. Imorgon är det iallafall luciatåg igen, så jag måste be min mamma stryka lucialinnet! men godnatt och sov så gott så syns vi imorgon ;)
.
vi kör denna bild i repris

Nu mår min dator bättre.

hahah, nu har alla bilder överförts. Kolla vad jag hittade på den externa hårddisken.
hahah, detta var precis när Moa hade lärt mig hur man redigerar i picnik. ganska söt bild ändå ;)
ahha, Mina då ;) denna dagen minns jag också väldigt väl, vi spelade in en asrolig video som jag måste visa för Mina imorgon.
söta, eller iallafall jossan. Detta var en dag jag sminkade josseen.
en dag jag sällan glömmer uppe hos mina kusiner i enköping. Det var ca en meter snö. Vi var tvugna att göra gångar där vi kunde gå, haha.
hah, femman eller sexan. Ganska fin bild ändå, förutom att mitt öra förstör allt det fina.
.
Puss och hej, nu ska jag ut t stallet!

herrejävlar!

Hej, jag tror att min dator kommer krascha snart för den är helt fucking seg. Och sånt blir jag väldigt sur på. hah. Så jag hämtade våran externa hårddisk och satte i den i min dator och tänkte llägga över alla mina bilder där. Jag trodde att jag hade runt 3 tusen bilder. men talet bara ökade och det slutade på 11550 bilder. Så många bilder har jag tydligen på min dator. Fett jobbigt att sitta och vänta på det nu. Men nu ska jag puplisera detta inlägg innan den lägegr av helt. Bloggar kanske senare! pussss.
just nu.......

Jag ville bara säga att jag älskar mina vä...

Jag ville bara säga att jag älskar mina vänner. Dom finns alltid där för mig och jag hoppas att folk känner så för mig också. Om jag någongång säger något elakt menar jag det såklart inte. Så nu vet ni att jag älskar alla mina vänner. Ni är dom bästa som finns. <3 puss.


snart= staden

hej alla! hanna är jobbig, bara så att ni vet. Nu är det ETM och när skolan slutar väntar mammi på mig och sedan åker vi in till staden. För det är ju nämnligen luciadagen och såklart ska jag ju gå på lucia i växjö då, som mina syskon är medverkande i. Puss och hejjj!
.
jag kan ju tillägga och säga att jag är helt galet förälskad i denna bild.

say hello to goodbye

Nu säger jag godnatt för dagen för att jag ska göra lite annat som ni ser på bilden nedanför. Sov gott, mina små änglar!

ibland har jag kul

hahha, dettta likanar en grismamma på en film jag sett, seriöst!

något som är fint ♥


TOLV dagar kvar to CHRISTMAS

heeej alla fina barnrumpor! kom nyss hem efter en bussresa med mina små asabo'ar. Har hunnit äta min dagliga kalendechoklad som alltid gör mig så sugen på mer. Jag håller nästan alltid på att käka upp allt, men jag hejdar mig. Det är bara tolv dagar kvar tills julafton. Jag längtaR som satan. Fast jag kom på en sak.. Jag har inte skrivit någon önskelista. Men helt seriöst så finns det inget jag önskar mig så värsta mycket. okej, men något så dyrt som en ipad får jag nog inte själv. Det ända jag önskar mig är en extern hårddisk(stavningen*), och det är bara för att jag är rädd att min dator ska gå sönder och mista alla mina bilder. :( och det får man ju inte hoppaaas. Ikväll måste jag titta lite på franskan, puss!
.
hahah, halva jag idag ;)

söndagkväll

hej! kom hem för ca en timme sedan från lucitåget med konfirmationen. Det var nog det konstigaste luciatåg jag någonsin gått men Mina var iallafall jättefin som lucia. Jag har pluggat historia men känner att det inte går in i skallen. Aja, det blir ingen överkurs för min del iaf. Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag gå på pottan, puss.

sunday

hej allihop! steg nyss upp för att titta på dagens julkalender, så grymt bra iår! ;) idag blir det att gå luciatåg med konfirmationen och plugga. Hoppas ni får en bättre dag än mig, kanske inte uppdaterar mer idag! får se :) men nu ska jag iallafall gå ner och äta min dagliga frukost! puss och kram
.
snyggingen <3

min lördgaskväll=chiiips! :D

hej allla fina! jag har nyss ätit världens godaste mat, tacos. Mamma och jag har idag varit och julhandlat lite, som ni såg i förra inlägget. Vi har köpt en massa 100 kronors presenter till våran jullek som vi ska ha med släkten. och sedan har vi då inhandlat lite food. Snart ska jag gå ner och hämta mina underbara chips, vi har lösgodis men det är jag verkligen inte sugen på. ibland känns det skönt att inte vara sugen på något så fett.
En sak till som jag måste skriva och det är att jag hatar skolan eller åtminstonde proven och läxorna och sånt skit. Men jag hatar ännu mer att jag är en sån person som alltid ska göra allt i sista minuten. Tillexempel på måndag har vi ett svårt historia prov och jag har inte pluggat. Utan det måste jag göra imorgon + att jag ska gå luciatåg då. Men hoppas ni sover med gott samvete inatt iaf. Puss och kram, nu ska det käkas chips!
.


Hej! Just nu sitter jag i bilen påväg till...

Hej! Just nu sitter jag i bilen påväg till staden. Mamma och jag ska julhandla lite. Det är bara två veckor kvar till jul, jippi! :D hoppas ni får en fortsatt bra dag. Puss


godermorgon här inne båd herre och fru!

hej och godmorgon! jag tänkte nyss gå in på mina gamla bloggar och kolla lite minnen, men båda min devotebloggar är borta. Och på den ena måste man skriva in ett lösenord för att gå in på bloggen. Och jag har aldrig ställt in något lösenord. Så nu vet jag att om man inte uppdaterar på devote så försvinenr bloggen. Men jag har ju mina andra bloggar också att kika in på, skoj! hahah.
.
en video från i somras: (som visar mitt jobbiga jag)
www.pimpuffan.blogspot.com


Annorlunda är vackert.

hej igen! Jag sitter och funderar på vad jag ska titta på ikväll, har ingen bra film längre. Kanske ska ta och titta lite på gossip girl igen, det var ett tag sedan! Men ha en bra kväll så syns vi imorgon! kramar
.
hahah, en random bild!

DAGENS LUCIATÅG ;))

heej alla söta goingar! jag mår väl bra, förutom att jag alltid får ont o huvudet när jag går luciatåg. Men jag var iallafall lucia och jag tror det gick bra. Eller det gick bra ;) fick lite stearin i håret bara. Men vad gör det. Jag sjöng ju också solo och hoppas det gick bra, komemr inte ens ihåg hur det kändes. hah!
.


Vi har fått låna min farfars mick för att sjunga lite i den här hemma. Bara för skojsskull liksom, det är jättebra ljud så därför är det så kul att sjunga! pusssss.
.
precis innan, hah!

jdöo

Julkonsert

heeej! Sitter nu här i biblioteket med Ellen och Chrille. Det är bara vi här inne, läskigt i början men man vänjer sig alltid. hahha! Nu när skolan slutar snart blir det att åka med bussen som nästan alla andra till Aneboda. För där ska det vara julkonsert tydligen. Iår blir det bara att vara med i luciatåget, iår är det inte min tur att sjunga ;) Men ha en bra kväll, jag ska njuta över det första luciatåget med kören iår. puss.
.
förra året när jag sjöng med Emma och Hanna, känns som en evighet sen!


tre bilder innan Jossans kalas i söndags + en bild på min super chokladkalender.

Matilda fixar Jossans hååååårrrr.
min syster är fin.
här är tårtan jag och Mattis gjorde till Jossan ;) den var underbart god! erkänn snygg?
den finaste chokladkalendern! finare än min systers iaf. Och "k bry" säger ni då, I know, I know.
Nu kom jag på att jag inte har öppnat min sminkkalender idag, det ska jag göra nu då ;)
Nu kom jag också på att jag måste stryka mitt lucialinne tills imorgon då jag ska gå luciatåg i kyrkan. Hahah,  ha en bra kväll! puss.

onsdagen den 7 december

heej! det är skönt att dagarna går fort nu in till jul. Det känns som att jag får öppna mig chokladkalender ganska ofta! :D haha. Skolan idag har väl varit bra, tog gardasil, mot livmodercancer ni vet, och efterssom jag vet att många andra ska ta den ska jag inte skriva hur det kändes. hehe! Nu ska jag gå ner och göra lite food till mig och jossan.
.

when you say nothing at all

heej alla små! När jag kom innanför ytterdörren började jag få ont i magen, weird. hah. Men efter luciaövningen åkte vi iallafall in till stan för jossan skulle på viola som ni säkert vet. Jag, mamma, matilda och henke gick och tittade på bågar till matilda undertiden. vi hann även springa in på Åhlens och sedan hann jag ta ett id-foto som jag sedan ska ha på mitt id-kort. Nu ska jag springa på toa innan topmodel börjar! puss.

sommaren är redan saknad!

tjenare igen! Jag satt nyss och tittade in på en sorgslig video, usch jag hatar sånt :( det är så hemskt. Nu tror jag att jag ska låna Jossans film hon fick igår, trollkarlens lärling och titta på den. Det sägs att den ska vara bra!
HA EN BRA KVÄLL SÅ SYNS VI IMORGON! :D
.
Jag saknar redan sommaren och denna kvällen då jag och min syster hade det så bääääst!

What makes you beautiful

heeej! sitter här och lyssnar på "one direction". Dom är så bra ;) och fett söta! Idag känns det skönt att jag inte behöver öva på något prov idag! jag känner mig fri, det känns awesome! Jag ska nog lägga mig och titta på film sen! Men ha det bäst! pussss.
.

OJSAN...

heeeej allihopa! jag gör allting för att slippa plugga fysik, jag ska säga t steve imorgon att jag inte har hunnit öva. Men det har jag faktiskt inte. Eller okej, men mamma ska hjälpa mig så jag förstår lite sedan när våra gäster har åkt. Pappa och farbror sitter och spelar trummor och spelar hådrocksmusik. han är lika grym som min pappa. han är nämnligen en gammal spelare. hahah, fett kul är det! Jag diggar min pappa :D <3 Nu ska jag känna pressen över fysikprovet som vi har imorgon, klockan är åtta och jag kan inget. greeeat. Ha det braaa!
.
har typ inget smink, just mascara ;) 

4 december

jag vill börja med att gratta min little sister som fyller 10 years old today! Hon fick en jättesöt, stor nalle av mig :D
Så idag ska då Jossan ha kalas, eller några i släkten då bara. Så jag skulle tydligen baka något sedan. Nu måste jag gå på potta men vi syns senare idag.

Vill ni veta en sak??? klart ni vill..
Jag tycker att jag är så jävla smart för att jag har fysikprov imorgon, och jag har inte ens packat upp min bok ur väskan. wuuuuuopss
.
jag innan fraggahult igår, fast jag hade ju nersläppt hår såklart!
ignorera min fina näsa, tack

luciatåget och sånguppträdandet i fraggahult

hej, är nyss hemkommen och jag är så trött. Ska nu efter jag har skrivit klart detta inlägg gå och lägga mig. Min kväll har iallafall varit jättekul. Luciatåget gick bra, det tyckte folket iallafall, iallafall så sa de det. Men när vi skulle uppträda på scen gick det lite sämre. Men inte helt åt skogen heller. Lite små fel och sånt. Men det är bättre att skratta än att gråta, som Emmy sa. Nu ska jag gå och borsta mina tusentals tänder sedan ska jag krypa ner i min underbara säng och vänta in 4 december.
pussssssssssssss.

tagga, tagga, tagga!

nu är jag nästan klar för att dra in till fraggahult! ha en bra kväll, puss!

@familjedatorn

heeej alla! det är morgon, eller iallafall senast jag tittade på klockan. har nyss skrivit ut lite låtar som vi ska sjunga ikväll. Idag har jag massor att göra och det var länge sedan det kändes så tycker jag, måste iallafall stryka kläder och massa sånt till luciatåget ikväll. Men hopaps ni får en toppen dag! jag uppdaterar nog senare idag! puss
.

förra julen :)) matilda, jag, jossan och henke

hej jag är glad

tjenare, jag mår toppen. Är nyss hemkommen från oklahoma och det var awesome. Mycket, mycket bättre än förra gången. Min syster är världens sötaste men alla var fina. så jag är just nu toppen glad! imorgon blir det att tagga luciatåg med världens finaste asabo! ha det bäst alla söta människor!
.
jahopp, bilden är tagen innan vi åkte.Satt upp lite hår i en boll där bak, blev ganska bra ändå :D

fredagen den andra december

hej allihopa! När jag steg ut från bussen såg jag att de hade satt upp den stora granen i våran hästhage. AsarydsGranen ;) pappa är med att sätta upp den, jag fick glögg och pepparkaka! gott. Snart ska jag, mamma och mormor åka in till stan och fixa lite ärenden. Sedan ska vi tydligen gå på oklahoma igen. Jossan har tyvärr blivit sjuk, stackarn! Nu ska jag öppna min sminkkalender och sedan ska jag gå ner och ta dagens choklad. byye!
.
bilden är tagen av Moa, den bästa fotografen!

hemkunskapen!!

tjenare! nu sitter vi här och går igenom något konstigt. Hade nyss provet och det gick säkert bra! snart är det mat och tack gode god för det :D peace!
.

jahopp

Nu tror jag nog att jag kan hemkunskapen hyffsat, måste nog läsa på lite till. För om jag ska vara helt ärlig har jag inte pluggat så mycket, har mest hållt på med annat. Men jag tyckte inte det var så svårt ändå, och det är ju bra det. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag pallar med andra december och så måste man ju hinna se julkalendern imorgon! Godnatt finisar! <3
.
jag och August för två år sen.
Ellen och Moa, kolla vilken söt lillebror ni har!

1 december

tjenare folket! I'm feeling great. Fast snart måste jag plugga hemkunskap. Eller efter maten iaf, och det förstör det roliga. Dagen har varit bra tror jag, bästa lektionen var nog slöjden. Det är så chill där nuförtiden, man kan sitta och göra sitt och bara sticka på. Och det tycker jag är awesome :)
.. och jag måste bara säga att bussresan hem var bäst! hahahah
Hahhahah, jag tittade mig precis i speglen och upptäckte att jag var blå hela jag. Okej inte, men i ansiktet :O dagens tips, skriv aldrig med blå bleckpenna på handen och sedan dra händerna över facet. Då blir det såhär:
hahah, det var även lite på andra sidan...!
innan idag så fick jag på ögonbrynet! det är en sak jag aldrig ska göra om. Men nu är det borta ;)