Underbara söndag!

Hej alla glada! Idag ställde vi om klockan och jag tyckte att det var hemskt eftersom att man fick "sova" en timme mindre. Om vi inte hade ställt om klockan idag hade jag kunnat säga att jag vaknade vid åtta men nu eftersom vi gick in sommartid så vart ju klockan faktiskt nio... 
 
Idag började min dag med att gå ut och ge hästarna frukost. Det var så skönt ute att jag ska gå ut nu igen! Aa, dels för att släppa ut hästarna då. Jag hoppas att ni får en bra dag, det ska iallafall jag försöka ha trots paniken över alla svenskauppgifter som ska in. Puss och hej! 
Bjuder på en av mina första bilder tagna med denna dator. 
 
 

LEKER

Jag övar fortfarande. 
 

It's like forgetting the words to your favorite song.

Här ligger jag i min underbara säng, bara pustar ut efter en stunds städande.(okej, så jobbigt var det inte) Har dammusigit, dammtorkat och bäddat rent i min säng. Vuxenpoäng var det ja. 
Idag slutade jag skolan vid 11.20 vilket jag nu kommer göra de kommande tisdagarna i några veckor till. Det är såklart skönt men det jobbiga är att jag inte kommer hem till Asaryd som jag verkligen vill då jag slutar tidigt. Det är då jag bara är i lägenheten och strosar omkring. Inte lika kul. Säg till om det är nån som vill leka nån gång, är fett ledig. 
 
 

Mysfotografering

 

HELKNÄPPA OCH UNDERLIGA MÄNNISKOR

HEJ! 

Ingen motivation alls

Hej! Här ligger jag och svälter ihjäl. Måste ta mig någonting att äta men orkar inte resa mig från sängen när jag ligger så skönt. Imorgon så taggar vi musikteoriprov, det får gå bäst det vill, det känns inte som att man kan plugga på det ändå. Nä, fy nu får jag ångest... Annars då? Jo, har massa inlämningar och prov och skit men annars rullar det väl på.
Igår fick jag en glad nyhet mitt i alla tråkiga. Jag var ju på audition för sommarjobb om att spela musik och åka runt och framträda. Fick reda på igår att jag fick det. Och Hanna och Erica, så det här blir toppenkul! Ha det bäst, måste dra! puss 
 

En bukett rosor




Känn dig som hemmaAaAaAA

Hej! Hoppas allt är toppen med er. Själv så har jag dragit mig hemmåt då jag sluta vid halv elva efter att jag haft kursprov i matte. Det gick helt okej men nu är jag bara glad att det är över.  Jag tog en buss till Lammhult, väntade där och kollade på alla småbarn på den gamla tråkiga skolan. Sedan åkte jag min gamla skolbuss hem. Nostalgi. Känns som att det var tusen år sedan jag åkte den skolbussen. Nu ska jag slappa hela kvällen. Jag måste egentligen öva på musikteorin som vi har prov på i slutet av veckan. Men palla. Yolo liksom. Ha en fin kväll. Bjuder på en extrem närbild jag faktiskt precis knäppte. 
 

min favoritbild

 
 

Det bästa med att komma hem

 

Natten går bra men dagen är svår, för den var vår.

Hej på er! Hoppas är allt är bra med er. Jag mår iaf rätt bra, så skönt att historiaprovet är över och nu är det bara lite läxor och grejer som mer ska göras denna veckan. Om någon halvtimme eller så så ska jag dra mig hemmåt, liftar med Minas farmor vettu va. Älskar att komma hem. Speciellt nu när det är så fint väder, inte egentligen för att jag kommer vara ute när jag kommer hem men ändå. Haha. Ha det bäst, puss! 
Fin hest 

En app med självutlösare


Lycka! 

En fin dag




Hej hopp! Just nu mår jag verkligen skit. Har aldrig någonsin förut kännt mig såhär oförberedd inför ett prov när jag ändå har pluggat rätt mycket. Eller okej, IDAG har jag pluggat rätt mycket. Men man kan bara göra sitt bästa, som mamma sa. Nu ska jag snart sova och försöka pusta ut. Ha det fint! 

Svenskalektion - Glada som få

 

VÅRTECKEN

Hej fina vänner och även de jag inte känner! Idag är det den internationella kvinnodagen.. Tänkte bara att jag skulle säga det. Mest för att skryta att jag faktiskt kommer ihåg att pappa sa det vid frukostbordet. Och en annan sak: kvinnorna fick rösträtt år 1921 och det är helt sjukt eftersom det inte är så värst länge sedan. Det är något man kan regera på. 
Idag har vi superfint väder och jag har hunnit plugga lite och varit ute och fotat. Jag hade redigerat bilderna jättefint men nu när jag la in de här så var dom helt utan några effekter eller beskärningar. Surt... Så ni får se tråkiga och fula bilder. Men det gör ju inget. 
Ikväll är det final på melodifestivalen och det är klart att man ska kolla då. Jag känner mig gammal när jag sitter och hejar på Sanna Nielsen och Elena Papparizzo(eller vad tusan hon heter) med flera. Jag tycker också att Ellen Benediktssons låt är väldigt fin, panetoz låt är bra och några fler. Vad jag kan komma fram till med detta är att jag inte hejar på Oscar Zia och Anton Ewald eftersom deras låtar inte sticker ut och det känns som att jag hört de förut. Jag bryr mig inte om vem som vinner men ni sa veta att jag tycker att Sanna Nielsens låt är väldigt fin. Om inte annat är den väldigt kul att sjunga tvåstämmigt. 
Som sagt, oredigerade bilder. 
 
 
 

Den ena är värre än den andra

 
 
 
 
 
 

Hej!

Idag är det måndag, en ny helt fantastisk vecka börjar idag. Har så mycket att se fram emot denna veckan. Jag måste plugga på historia, jag måste plugga engelska, jag måste skriva en svenskauppsats och jag måste plugga matte. Livet leker som folk brukar säga och nu är jag wannabe dom och säger samma sak. 
I helgen hade vi kalas för syster som fyller hela 21 år. Om hon hade fyllt en dag senare hade hon bara fyllt 5 eller något sånt. Det hade varit rätt kul när jag tänker efter, att ha två småsystrar och en bror istället för en lillasyster , en storasyster och en storebror. Ja, alltså fyller hon år den 28e februari. Nu känner jag att jag blev väldigt deep och personlig. Wonder why?
Förövrigt så sitter jag i Minas, Ellen och Moas kök. De sitter på varsitt rum med plugg och datorer. Jag sitter i deras kök helt mobbad och undrar varför Mina lämnade mig själv här. Vem tusan lämnar en gäst ensam i köket? Vem fan gör så? nä, skoja. Mina ser inte mig som en gäst, hon ser mig som sin finaste och bästa kompis som är här för ofta för att ens bli omhändertagen. "Du är här lika ofta som oss" sa hon och log med ett peddosmile med huvudet lite fisförnämt mot mig. Men jag älskar dig ändå Mina, fast att du är så sjukt irriterande. Vi har ju som sagt stört oss på varandra i mer än tio år nu. Puss Puss.