Gunillas jakt på kärleken

 

Ja, som sagt, fjant.

Min kusin är så himla lik Emily i Pretty little liars. Sjukt lik. Herre jisus. 
 
 
 
 

 
 
 

Hos Sandra

 

Gillar honom också


Nelly och jag på gårdagens photoshoot

 
 
 
 

Glad alla hjärtans dag

 
 

Mot Stockholm

Hej bloggen! Nu sitter mormor och jag på tåget till Stockholm. När vi kommer till stockholm ska vi försöka ta ett tåg till Enköping, utan att ha bokat i förväg, men det ska nog gå bra ;) Så förhoppningsvis är vi hos kusinerna runt klockan åtta ikväll. Där kommer vi vara i cirkus 3-4 dagar och även där är vi spontana, och tar ett sista-minuten-tåg hem.
Dagen idag vart väldigt kort, hade endast en lektion innan jag sprang till bussen. Dock en jobbig dag, väldigt trött. Trött efter den underbara gårdagen. Gårdagen var Josefins födelsedag nämnligen. Hennes 18-års dag. Den spenderade vi på Rosegarden med alldeles för mkt mat. Väldigt god mat dock. En buffé med allt mellan himmel och jord och en efterätt med allt från glass till bananer. Men iallafall, kvällen var bra och natten spenderades i Minas kalla lägenhet. Nä alltså inte min. Minas. 
Men ni får ha en bra fredagskväll ! Puss och kram 
 
 
 
 

I slutet av en lång korridor

Hej bloggen! Hoppas allt är bra. Själv så mår jag väl bra. Sitter på norrtullskolan och chillar. Har precis haft kör där vi blev bjudna på fika, mysigt värre. Uppdukat med långbord av alla mina kära tvåor estet musik. Men just nu, så sitter jag här och väntar på Kajs som har sånglektion, sen ska vi gå och ta en gratis fika på askelyckan. Ni vet, man kan ju få ett semlogram på facebook och ett sånt fint har jag fått av Mina Carlsson. Har inte så mycket mer att skriva, önskar er en fin dag! Puss. 
 

t r e d j e - f e b r u a r i