Det är mycket nu

Hej finisar! Hoppas är finemangen med er. Jag har inget roligt att meddela idag, tänkte bara säga att jag lever och så. Tänkte också säga att jag längtar så grymt till lucia nu och ännu mer till julafton. jag måste bara köpa lite julklppar nu också :O Jag spricker snart! puss på er, måste plugga på franska glosorna. 
 
 

#hejsankompisar

 

Esteter...

 

Några bilder från Hälsinglandet

Här är några bilder som jag snott från Frida och Felicia, puss och kram. 
 
 

Effekten som verkligen alla har använt någon gång...

n

Så svårt att bestämma hårfärg alltså...

Jag antar att det inte bara är jag som har svårt att bestämma mig för vilken hårfärg jag vill ha. 

PRECIS SOM JAG

HEJ FINISAR! När man var liten(mindre, jag är fortfarande liten!!! iaf enligt pappa) var det lätt att blogga, då kunde man bara beskriva sin tråkiga skoldag. Typ såhär "hej bloggen, idag hade jag först mattelektion, sen engelska, sen svenska, sen musik". Men hur kul är det att läsa på en skala? Nja.. svår fråga va? Idag är det bannemej skitsvårt att blogga. För det första vet man inte vad man ska skriva om och så har jag varken bilder eller någon tid då jag hinner blogga. Nu vet ni, förlåt säger jag bara. Jag ska bättra mig, från och med nu. Do Do Do.
Nä men nu ska jag gå back to normal och berätta om min dag. Min dag har varit bra, mer än så säger jag inte. haha. Btw, det är chokladens dag idag. Puss och hej leverpastej! 
 

Jag tycker iaf att jag är snygg, inte Ellen dock.

 

Ellensnattarminmobilhelatiden