Den 29:e december

Hej bloggen! Idag är det måndag, en måndag man inte behöver gå i skolan men en måndag då de vuxna ändå jobbar. Juldagarna kan man ju säga är över nu. Idag byter jag ut mitt jultäcke mot mitt ljusblå blommiga täcke jag fick i julklapp. Jag byter också ut de röda bandet i mina gardiner mot ljusblå de också. Aa, som sagt, enligt mig är julen över, iallafall i mitt rum. Julgranen står ju självklart kvar och lyser lika fint som alltid. 
Imorgon åker jag, Kajsa, Josefin och Mina till Stockholm och herregud som jag längtat efter detta. Om allt går som det ska anländer vi i Stockholm vid typ tolv och då ska även försöka gå på den sista mellandagsrean. Sen kommer vi ha det trevligt där och sedan kommer vi hem igen den 2:a januari. Och fatta, då är det 2015. Konstigt, eller hur?
Ha en bra dag. Jag ska packa nu! 
 

Vinter på riktigt

Var ute och fotade i morse. Det är helt underbart ute idag och när jag säger att bilderna är helt oredigerade kanske ni förstår varför! 
 

Juldagen - en vilodag

Hej! här sitter jag med nymålade naglar av ett nagellack jag fick igår. Gårdagen vart mycket lyckad. Massa god mat och dagen spenderades med min fina släkt. Dagen bestod av traditioner som Kalle Anka, julklappslekar och massa godisätande. På kvällen åkte vi till Stockaryd kyrka och där sjöng Matilda och jag lite julsånger. En av de finaste kyrkorna jag varit i, midnattsmässor är stämningsfulla! 
Idag är det som sagt juldagen och dagen har varit bra. Juldagen är en dag man ska leka med sina julklappar och en dag att vila. Jag har gjort båda delar ;) Josefine fick en ukulele i julklapp så idag har vi spelat i massor. Det är så kul nu när vi kan spela ihop! Någon dag kommer vi bli proffs och kalla oss för "ukulelsisters". Då kan ni söka på spotify.... 
Imorgon är det annandag jul(känner mig som en almanacka....) och då ska vi återigen sjunga i kyrkan. Det blir mysigt det också. Sen efter det kommer pappas släkt hit till lite julfirande. Meeeeennnn nu ska jag hitta på någonting. Ha en bra kväll, kram 
Mest spelade låtarna idag: Girls just wanna have fun & Big big world. 
 
 
 

Julafton 2014

God Jul
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOD JUL

 
 

Juliga lovet

Idag är det den 19:e december vilket innebär att om exakt en månad är jag 18, alltså, jag fyller 18. No big deal egentligen men ändå :)

Igår fick vi jullov och det känns väl bra, första dagen på lovet är snart avklarad i vilket fall som helst. Jag har bakat lussekatter i form av sockerbullar(blev supergoda) och sen har jag gjort chokladkola. Men godisfronten och det baket blir det mer av någon annan dag. Ni får ha en bra kväll, kram! 
Julpyntat. Jultäcket är på, små tomtar är framme och framförallt den lysande granen i fönstret. 
 

Lucia 2014

Luciafirandet är över och det var helt magiskt. Detta är helt klart höjdpunkten varje år, längtar tills nästa år men ändå inte. Jag menar, nästa år är sista gången för oss 97:or.
 
 
 
 
 

Så mörk är natten i midvintertid

Hej bloggen! Här sitter jag i mörkret efter en händelserik dag. Har haft matteprov som jag verkligen inte ens kan svara på hur det gick. Vet inte ens hur det känns, är väldigt glad att det är över iaf. Har ätit thaimat med mina finaste kompisar och Kajsa och Josefin vill särskilt att jag ska skriva att jag var med dem. De vill så gärna vara med i bloggen så här är min hälsning till er: Love you guys <3
Nu är tiden jag kan börja leva igen. Nu hinner jag göra saker i livet. Jag har känt mig så stressad den senaste tiden. Nu kan jag till och med börja shoppa julklappar vilket är schemat nästan hela veckan! Jag önskar er en finemang kväll, kram. 
 
 

Söndagsmys

Hej bloggen! Nu har jag nog inte uppaterat på en vecka typ, sorry för det. Just nu är det mycket, alla lärare vill ha prov, jag måste plugga mycket och dessutom mycket sångtexter man ska kunna utantill. Om en vecka står jag i kyrkan med Matilda och sjunger och innan dess ska jag sjunga i luciatåg i domkyrkan som längtar nåt så fruktansvärt till! Kan nästan alla mina fyra soloverser nu ;) Är ju lite nervös inför detta alltså. 
Idag skulle Jossan till en kompis så då har jag övningskört och likaså gjorde jag det igår. Det är kul att köra bil :) Sen har jag också kört typ en timme i traktorn men nu så är jag inne och myser. Mitt rum har verkligen mysbelysning, love it! Nu ska jag kolla lite på min svenskaredosvisning, byee! 
 
 
 
 

Om du var Yin så var jag Yang, nu likar du inte ens på instagram

Visst klyftig rubrik? Matildas och min låt vi skrev i helgen, kompas på ukulele dessutom.
Men men, hoppas allt är bra med er! Skoldagen har annars varit bra. Efter skolan gick jag och Mina fikade, vi kände att vi behövde lite varm choklad i kylan. Just nu ligger jag här i min säng, lyssnar på musik, Hannah Montana och väntar på att klockan ska slå åtta. Då börjar Svenska Hollywoodfruar. Ha en fin kväll. Imorgon har jag terminuppspel btw, måste gå bra! kram. 
 
rödhårig/rödhårig med utväxt vs askblond 
 

Igår myste vi

Igår var jag hemma hos Josefin och vi hade det så trevligt så! Pyntade hennes tjusiga gran, åt våfflor och drack gott glögg! Idag, måndag ,är det en pluggdag för mig och jag önskar er en trevlig kväll. Kram