GLAD PÅSK PEOPLE!

 

Dagens

Inatt sov jag över hos kusinerna och idag har vi ätit påskmiddag och allt gott vi har ätit. Inatt sover Sandra över här! ;)  Hoppas ni haft en bra dag! KRAM 

Påskvlogg med Hanna

 
 

HEJHEJ

Mina två dagar med Hanna har varit toppen, vi har fotat, filmat en video och annat skojj! Eftersom internetet är rätt segt här kan jag inte lägga in bilder, klippet eller något idag. Jag ska försöka imorgon igen! Ha en fin kväll och glad påsk på er! 
förra eller förrförra sommaren :)

NY DESIGN

Hej Gulli! Undra om det är någon som heter Gulli som läser min blogg.?. Isåfall HEJHEJ Gulli, vill du bli min kompis?
Som ni kanske ser så har jag bytt design vilket har tagit rätt mycket tid, haha. Jag vet inte om man fortfarande måste uppdatera för att se, så om ni inte ser min nya design kan ni ju trycka på "F5" för att uppdatera.

Idag har jag städat min garderob, det behövdes verkligen men jag har  för mycket kläder för att ens kunna ha det iordning. Så blir det när man har syskon att ärva kläder ifrån och nu när jag man inte växer så mycket längre så desto längre har man kläderna i garderoben. Tre fjärdedelar av min garderob är typ "hemmakläder" också. 
Ajj, satans nu rev jag mig igen..... på handen... Händer alltid mig! 
Påtal om "satan" så råkade jag säga det rätt högt i kyrkan, haha. Det var ju också rätt pinsamt. Fast det var typ två veckor sedan nu.. old shit. 
 Annars då? Jo, alltså det är bra. Jag måste nog gå bort från datorn nu, eller juste, först ska jag titta lite på gossip girl. Ha en fin kväll! Imorgon hinner jag nog inte uppdatera innan Hanna kommer så hejdååå! Kram 
 

keep calm

 
      
  

           

I look like my dog

same colour and everything...

how cute

 


Godmorgon måndag!

Hej vänner! Idag börjar påsklovet på riktigt vilket är så skönt så. Min helg har varit bra, Jossan och jag har sjungit mycket och fotat har vi också gjort. Sedan tog jag och Fanney en springtur igårkväll och kollade lite på film vilket också var trevligt att träffa henne igen :) Min kommande vecka kommer också att vara lugnt, iallafall idag och imorgon. Sedan på onsdag kommer vilddjuret Hanna och övernattar till torsdag. Längtar! Sedan så hoppas jag på att träffa kusinerna på fredag, lördag, söndag och måndag! Haha, synd att de inte hade lov samtidigt som oss, men dom kommer iaf ner på torsdag! :D På detta lovet lovar jag att uppdatera bloggen, puss och hej leverpastej
Jag i nuet. 
Bilder från när jag fotade Jossan igår! Så fin så! 
      

sweet

 

bondebesök - Mina & Johanna

 
hahaha, jahaa

den 14 mars 2013

Hej kompisar! Hoppas era dagar har varit bra, och hoppas att det så förblir! Jag har inget att skriva/inget jag orkar skriva. Jag är mest glad över att det är fredag imorgon, kram på er. 

en gång bonde, alltid bonde

 En bild ur Minas och min askonstiga och roliga film vi gjorde igår. Jag lägger in videon någon dag, i promise. 

give me summer now, ge mig den bruna färgen!


Kom och köp maskara!

Haha, städar lite bland sminket.... #tjejensomaldrigslängernågot


beställd :D

Åh, hoppas den passar så jag kan ha den på balen! Love it. 

Hej

Hej


glad you came

Hej kompisar! Dagen har varit finfin! Förlåt för att min uppdatering suger rent ut sagt, men idag kan jag uppdatera för idag slutade jag tidigt och har inget plugg. Denna veckan kommer bli så skön! Imorgon har vi tema-dag och på torsdag har vi studiedag då jag och kompisar ska in till stan och kolla på hairspray, av esteterna. Förhoppningsvis där jag kommer gå nästa år! Så imorgon efter skolan följer jag med Hanni hem och sover där till torsdag!
Nu ska jag checka folks bloggar som jag inte har gjort på evigheter! Puss och kram.
.. Jag har ont i huvudet men jag döljde det bra på denna bilden. Nu går jag fasen och tar en tablett. Peace. 
 

i will follow you into the dark


Matildas kalas

Snart kommer gästerna för att fira Matildas tjugoårskalas! Puss


lyckan

Det bästa jag vet är att titta på gamla bilder. Jag blir alltid så glad. 
snygga glasögon osv. 
Jag har världens sötaste lillasyster.