konfirmationsläger nästa!

hej alla! Ellen och jag sitter i skolan och ska snart gå ner till pizzan. gott va?
Sedan är det konfirmationsläger, jag längtar, det kommer bli as kul ju! ha det bäst så syns vi på söndag eftersom jag inte kommer kunna blogga i Tallnäs. Puss och kram.
Snodde lite bilder från Moa från igår,,.. :)
så här snygg var jag ;) haha




grand samarkand & gocart!

jajemän! gocart är livet liksom! så fett skoj. det var mycket roligare idag än förra gången jag körde! kom på 18:onde plats av 36. Så jag kom på mitten! lite nöjd faktiskt! min bästa tid vart 59:00 på 850 meter. härligt va? jag visst ;)  Ikväll blir det att plugga matte och packa till konfan imorgon, som kommer bli jätteskoj!

asså, det känns inte som att det är skola imorgon, det känns helt konstigt att att det är fredag imorgon. Men det är bara att inse att jag känner fel! hahah. ha det bra så syns vi! pusssss.
ps. Jag lägger upp bilder någon gång, kanske ikväll! ;) puss
i love you!

ruubrrrriiiiikk

ja, jag ser typ konstig ut på denna bild! hahah
Lite bilder sandra och jag tog när mina söta kusiner var nere i Småland i helgen! Nu ska jag packa inför konfan! jag vet knappt vad jag ska packa för kläder bara :S

onsdag

yes, och imorgon är det studiedag! skönt. jag längtar, ska till stan och göra gocart + shopping med unkan. awesoem! har nyss tittat på ett avsnitt av gossip girl och ska nu plugga matte, för imorgon så hinner jag nog inte plugga något. Och så kanske det blir att börja packa till konfalägret ikväll också! ha det bäst folket!

just nu!

himlen är underbart fin! kolla ut, hahah. Kom nyss in efter att ha tagit dessa kort.
oj, inget vacker syn, haha! men men,

trallaaaaa

hej bloggen! nu ska jag alldeles strax sätta mig isängen och titta på gossip girl. Efter det blir det lite mer plugg på franska läxan tills imorgon. (boring). när jag kom hem så bakade jag cornflakes kakor så det ska jag också gå ner och tjocka mig med dom! haha. Tjockisen, det brukar jag kallas. Men ha det bra, människor så syns vi!

elevens tid för måluppgörelse

yes, det är tråk med matte! hate it to. men slutar om tio minuter och då tar jag bussen hem och myser. Är nog ensam hemma med pappa ikväll! mys. Ska nog baka något gott. men nu ska jag fortsätta plugga inför provet, bloggar när jag är hemkommen! puss och hej.

pluggpluggplugg, I hate it!

jag hatar åttan, det är den värsta klassen man kan gå i. bara massa prov hela tiden. Minst ett varje vecka. usch, I hate it. Nu har jag nyss pluggat lite franska och biologi som jag också hatar. jag hatar alla ämnen utom musik ;) ahha. Men det är seriöst grymt jobbigt med massa prov hela tiden, hinner knappt med. hahha. nog om det!
Nu ska jag lägga mig i sängen och nörda lite gossip girl igen ;) hare bra människor så syns vi.
svar: Vi ser inte bara UT som APOR, vi ÄR APOR ;)
puss.

fysikprovet

aa, jag blev nyss klar och folk sitter fortfarande med det. Jag tog nys supp datorn och skulle titta på film(någon fysik film) men jag glömde hörlurarna, så jag bloggar istället. haha! jag tyckte fakstikt att provet gick helt okej, det var en som var riktigt svår. Som jag bara gissade på! Nu ska jag logga ut innan bateriet dör! haha. ha det gött, jag blogagr när jag kommer hem!

Kenya

hej alla! har nu varit hemma en stund och suttit vid datorn, och hunnit plugga lite fysik! men måste plugga lite till ikväll också. Hos kusinerna var det jätte trevligt. Det är jättecoolt när Hilda pratar om sig själv och hennes liv. Hon har bott i sverige i 8 år men kan ganska bra svenska. Hon har berättat om när hon hon såg en leopard(vilda) och massa ormar(vilda) när hon var ute. Fatta läskigt! jag skulle dött.Tänk vad coolt att se elefanter och giraffer i naturen!  Igår var första gången i hennes liv som hon fick se en älg. Och tänk, det ser vi nästan varje dag! hon tyckte det var jättehäftigt, men det tycker ju inte vi. Men Hilda tycker inte det är coolt att se leoparder längre, men det skulle var hur collt som hellst för mig att se. En vild liksom. :D
Hilda kan heller inte dricka kaffe längre, för hon har typ jobbat med att plocka kaffebönor i stor del av hennes liv innan hon flyttade till sverige.
Jag skulle vilja åka dit och uppleva allt detdär! bara för några veckor elr så.

dimanche

hallihallå! det är söndagsmorgon och jag är ganska så pigg. Sov som en prinsessa i mitt nya tecke! ;) Idag vid ca klockan tolv ska vi till mina kusiner och äta middag och fika och så, och sedan ska dom åka hem till enköping och vi åka hem hit. Och då måste jag plugga fysik! Affe och jag hann ju inte plugga igår. UOOPS! Men nu ska jag gå, hare gött!


hemmaaa

yes box, kom hem för någon timme sedan och nu har jag precis bäddat min säng med mitt nya täcke. det är underbart! jag kommer sova som en prinsessa. påtal om prinsessor... Törnrosa idag var bra! dom hade jättefina kläder och Lena(min sysslings mamma) var jättefin! en grön fe :D Och efter det så åkte vi till lägenheten och åt pizza, sedan åkte vi hit. Jag och alla mina kusiner sjöng. Vi hade en rolig stund när vi sjöng och jag spelade piano! älskar dom! Fick också träffa min morbrors nya flickvän, hon kommer från Kenya och är jättesöt! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna! ha det bra och godnatt! pussss

fina höstfärger!


hej alla, idag är det lördag och jag ska inte göra så mycket nu på förmiddagen men i eftermiddag ska jag på musikalen "törnrosa" som ni kanske vet, efterssom jag har sagt det ett antal ggr nu, hah! Det kommer blir jättekul att få träffa mina söta kusier igen också!  Har också varit ute och fotat lite idag,(dom tre första bilderna). Vi har ett jättefint stort träd precis utanför huset, som har världens vackraste färger. Men jag fick knappt någon fin bild på hela trädet så det fick bli en bild på bara grenarna och löven! Jag älskar höstens färger, det är så vackert ute! :D  Men ha en bra dag, jag bloggar nog senare idag! puss och hej.

godnatt folket!

aa, snart ska jag bädda ner mig skönt i sängen och sova. är trött, fast klockan bara är tio över tio på en fredag. haha, det är inte så normalt för mig precis. Tittade på idol innan och jag tyckte att rätt personer gick vidare! kommer bli as kul att följa :D
Imorgon blir det en rolig dag, elr eftermiddag iallafall. för då blir det att träffa kusinerna! ha det bra, och godnatt säger jag nu!

fredagsmys

hallihallå! aa, nu har jag nyss varit ute i det fina höstvädret med min hund. Det var mycket skönt. Ett tips, om du har ont i huvudet. Gå UT, det är väligt uppfriskande. Affe har nu också hjälp mig med fysiken, men vi ska plugga imorgon också. Jag fattar mer nu, men såklart inte allt. Hoppar jag förstår mycket imorgon. Och annars idag så har jag bara nördat musik.
not over you. För det mesta iallafall, håller på att plugga på den lite nu så Hanna och jag kan spela in den på våran skiva!
Nu blir det mys framför dataskärmen, gossip girl. Ha det bäst så hörs vi!

förlåt Hanna, men jag tycker dom här gamla bilderna är så söta! ahahhaha
ahahahahaha

I'ts not okej

hej! i bussen fick jag reda på något väldigt äckligt! kan inte säga det här men ändå ;) hhahaha.
Jag mår inte så bra för tillfället, har ont i huvudet och är sur för mina kusiner inte kom när dom skulle det. men sånt är livet! Ikväll blir det att plugga fysik med bror min, för idag kom han hem och det är ändA tillfället. Nu ska jag byta om till mjukis och sova, mår inte så bra som jag kanske sa ://

friday, I'm in love!

ja, snart går bussarna hem och jag ska åka hem och ta det lungt. Och öva fysik är ett måste! tyvärr. Mina kusiner är nere i småland så dom kanske kommer ikväll, och imorgon ska vi på törnrosa! det är en musikal och det kommer bli fett kul! hare bra, så syns vi ikväll :)
saknar dessA MÄNNISKOR! <3

not over you

GRYMT BRA LÅT, ÄLSKAR DEN!
GAWIN DEGRAW <3

det blir en torsdagskväll i stan

ja, eventuellt så måste jag följa med Jossan på hennes dans i stan. Pappa sa att jag måste sitta och vänta på henne också.  Men då protesterade jag och sa att jag kan hämta och lämna henne, men jag tänker inte sitta och vänta och folk glor på mig. Nej nej, så det blir att jag måste plugga hemkunskap i lägenheten och lite annat, kanske fysik. Men det dumma är att jag inte att jag inte kan plugga fysik själv, efterssom jag inte fattar ett skit. så, nu vet ni!
Ganska mysigt ändå, helt själv i lägenheten i stan! men ändå ganska läskigt :O ahhaha. elr kanske inte ;)
//mamma ska på alfreds föräldrarmöte om ni undrar//hah. 
Dagen idag har varit bra, mitt gosedjur på slöjden går frammåt, men jag kan tyvärr inte säga att den är fin elr söt, för då ljuger jag nämnligen! hah. true. Nu ska jag byta tröja spreya håret så jag är klar att åka till stan.
MEN NU KOM JAG PÅ EN SAK, FY VAD PINSAMT ATT JAG INTE KAN HITTA I STAN OCH SÅ GÅR SJÄLV! AHHAHA, USCH, PINSAMT. oj, caps look.
men ha det bra nu, gott folk så hörs vi imorgon! elr kanske i kväll, det märker vi ;)nawww, hjärta.
uppdate: Jag slipper gå med Jossan själv, Matilda är med ! så jag blir någ i lägenheten med Matilda ;)

min onsdag

aa, det har varit bra ;) orkar inte gå in i detalj, men det bästa med dagen vart nog musiken, och elevens val då jag också har musik ;) Hanna och jag spelar nämnligen in en skiva på elevensval, så det är det roliga vettu!
Nu blir det något avsnitt av gossip girl! hare bra, pussmin syster får stå för bilden, tycker den är ganska cool ändå! HAHAH

HAHAHAH

haha, Hanna och jag sitter och tittar på en video när vi sjunger, den är "ganska" rolig!
Snart börjar franskan, det är däremot inte kul! puss

tisdags kväll!

hej, nu ska jag snart stänga av datorn och gå ner och kolla på idol. Awesome! första måste jag bara kolla igenom engelskan en gång till, hahah! pusssss.

hahaha
detta var då lite bilder som moa tog på mig idag, som hon skulle ha till någon bilduppgift! Moa, du är jäkligt bra på att fota, måste jag bara tillägga!

FÖRVIRRANDE JOHANNA, väldigt förvirrande..!

när jag kom hem från att jag hade gått hem från busshållsplatsen upptäckte jag att min mobil var borta. Det första jag tänkte på var att jag måste ha tappat den på vägen. Så jag satt på mig foppa tofflorna och började springa iväg det snabbaste jag kunde. Jag sprang ända bort, men ingen lila telefon i syne. När jag kom bort dit så tänkte jag,, att jag kanske la mobilen i trappan brevid posten när jag kom hem. Jag började att springa igen, så snabbt jag kunde. Jag genade genom hästhagen där ambler och April var. Och jag är ju så himla smart, så jag sprang ju där inne också. Och självklart så började ju ambler och april springa också(bakom mig). Och sedan så började dom (näsan) stegra(brevid mig) och det var fett läskigt. Så då började jag ju bara springa snabbare. HHAHAH. men tillslut så kom jag till slutet av hagen och när jag sprang in så log min mobil i trappan brevid posten. JAG ÄR SÅ HIMLA KÖRD OCH PUCKAD! HAHAHHAAH. brevid posten borde ju varit där jag skulle kolla först ;P men det där tyckte jag var lite kul, det bevisar att jag är ganska mycket mer GALEN!
och bevis på att jag gör vad som hellst för att hitta min mobil! jag älskar dig, mobil <3 haha. okej, det där var lite överdrivet, men men. 

hahah, jag var tvungen att skriva det, så jag kan kolla på det om tio år minnas den dagen! :D
nu ska jag gå ner och ta en glass, för det är jag värd och sedan ska jag titta på gossip girl och sedan blir det plugga och plugga! ha det bra nu, hoppas ni inte har haft en lika förvirrande eftermiddag som jag ;) puss
i morse

redigerad hårfärg!

hej! nu har jag pluggat lite läxor, men inte tillräckligt! biologin pallar jag verkligen inte. Ikväll blir det idol ;) jippie!
jag gjorde nyss en liten redigering på picnik med mitt hår, jag har bestämt att jag ska färja mig brun, som ni kanske redan vet. men jag vet inte om jag ska färja mörkare än vad jag redigerade  ;) tyck till!!!
ps... lite fail blev det också :P

min hårfärg nu..                  ---------   tycker ni jag ska färja mig såhär, elr kanske lite                                                                                                               mörkare till och med??!

It's ALRIGHT, I'ts OK!

m

första dagen på veckan avklarad

hej! ja, nu är jag hemme då efter en måndag i skolan. Resten av kvällen/eftermiddagen måste spenderas med läxor, idol och kanske lite gossip girl. Idag blir det mycket att plugga, franska, engelska och biologi! men nu måste jag pudra näsan, hahah. ha det gött!
så fort man kommer hem från skolan så måste man ju sätta upp håret och mjukiskläder på! elr jag gör alltid det iallafall ;)
(uräkta den fula bilden)

skolaa

hej gott folk! sitter nu i skolan och snart börjar religion, elr vänta samhällskunskap är det nu ja ;) vi bytte böcker innan idag, usch vad tråk! nu ska jag göra något, hejdå! hahha <3
fett sötttaaaa! <3

den artonde september

hej bloggen!♥ hoppas alla har haft en bra dag, det har jag haft iallafall. den har varit allmänt bra, jag har knappt gjort något men ändå. Jag har lyssnat på musik större delen av dagen, och så har jag suttit vid datorn också såklart, varit ute och gått och tränat liiite.

hahah, just nu hör jag jossan sjunga på låten från high school musical två, hahahah. den här ni vet: hoomo hoomo hoomo akavavaa.(stavning**) (den med ashley tisdale ni vet))Det låter lite kul faktiskt! ;) hahahaha.

Men nu ska jag lägg mig och titta på gossip girl och sedan är det bedtime, så man pallar med dagen imorgon!

Musse och Kalle <3

nu har jag ändrat designen igen som ni kanske ser, men om ni inte ser min nya klicka "F5". Men den är inte fin, jag ska göra om allt någon dag, det är bara vit bakrund liksom, hah. så jag ska ändra det snart igen :) ja, intresseklubben antecknar-,,.
Idag(de timmar som gått idag) har jag inte gjort något, suttit vid datorn för det mesta, och tittat när mamma tapetserar. haha! inte så kul precis.

Mamma sa innan att vi kanske skulle åka till kyrkan i sävjö och lyssna på mormor sedan när hon ska sjunga och att sävsjö's biskop är där. Det skulle ju vara bra för då skulle jag ju få en stämpel till konfan, men annars ##gud vad tråkigt##, hahaha. hatar att gå t kyrkan ;) sådan är jag, och jag som ska konfirmera mig och måste gå till kyrkan femton ggr.
puss och hej!
hah, söta ;)

söndag!

hejhej! just nu sitter jag i min säng och tog nu nyss en paus från pluggandet. Franska fraserna är fett jobbigt, mycket lättare att lära sig glosor än fraser. usch för det! men jag kan dom snart så jag ska snart börja plugga på engelska glosorna också.
Idag blir det en hemma dag! ;) ha en bra dag så ses vi senare! pussss.

fotografier på Mina och mig idag!

hejhej! dagen började med konfirmationfrån klockan tio till två. och det var inte super tråkigt, hahah! Efter konfan så följde mina den fina med mig hem! och vi har för det mesta bara fotat idag,, och nördat musik kan man säga. Vi är båda sådanna typer som kan sitta och bara glo på högtalaren och lyssna! ;))
--. Nu ska jag ta tag i lite grejor som har gått aldeles för långt, nu ska det här få ett stopp, för mig iallafall!
ha det bra <3
hahah, bilderna kom i lite blandad ordning ;))

SÅ TYPISKT MIG.....!

gud vad jag hatar migsjälv, vi har ett jätte svårt religion prov imorgon och jag glömde religion boken i skåpet. väldigt lyckat.

jaha, kom nyss hem från konfirmationen, och det var inte så tråkigt. måste dra, ha det bra!

onsdag igen !

oj  hej igen! jag kunde tyvärr inte blogga igår för igår direkt efter skolan så gick jag på "pop och rock" kören och det var ganska kul. vi sjöng lite olika sånger! Efter kören så kom mamma och hämtade mig och jossan och vi åkte in till stan, jossan skulle spela viola,. I staden så köpte jag och matilda varsitt par skor. Jag hade mina svarta nya "boots med klack" idag och jag skämdes lite för att jag inte kunde gå, men det kändes bättre idag av slutet av dagen!
ps. vi hade skolfoto igår också, och jag hoppas verkligen att jag blev bra. Jag blir iallafall glad och jag blir finare än förra året!  :**
-----
Idag har det varit en helt okej dag, den sista timmen är den bästa lektionen på hela veckan. För då har Hanna och jag musik på elevensval och vi spelar in ett eget medley, och idag så spelade vi in. awesome!  ikväll blir det att plugga relion med mamma som måste hjälpa, jag är lite efterbliven sådär! ;) haha. Och just nu, elr snart blir det nog något avsnitt av gossip girl!
dåliga bilder på mina nya skor, haha.
jag såg att Matilda hade fotat lite idag, och tyckte denna bilden vart lite småhäftig så ;)

nu har jag bestämt mig,,,

hej alla! jag satt nyss och tänkte på hur jag egentligen ville ha mitt hår. Och jag tror jag ska tona det brunt. aa, chokladbrunt typ :D jag tror det blir bra. Det bästa med att tona är att man inte får ful utväxt och att håret ljusnar så småningom sen igen. Så, så får det bli :) lite förändring också.

jag tänkte mig typ den här färgen då, som jag har haft en gång förut. kanske en aning ljusare. elr nä, kanske inte. haha
mobilbilder

bara för att jag tycker dom här fyra tjerna är hur fina som hellst så lägger jag in dom här! haha

rubrik

hejhejhej! nu är jag hemma från denna skoldag och det har varit som vanligt. aa, ganska bra då.
Jag kanske ska gå in till Fanney sedan men om inte så ska jag nog titta på gossip girl och kanske göra någon läxa ikväll! hare bra, människor!

morfar och Annette<33

hejhej! nu har jag nyss gjort min engelska läxa och det känns så skönt! det är toppen att ha en bror som är bra på engelska som man kan få hjälp av. haha! ;)
Morfar och Annette är här och vi har fikat och lite så, mamma och company åkte nu precis iväg mot bråtsahemmet(stvning*) och skulle gå och titta där. Nu ska jag göra något, puss och hej!'

kebabrulle (Y)

hallihallå! nu har jag precis ätit kebabrulle(hahah). och mumma så gott det var! idag har jag inte gjort så mycket, för det mesta bara suttit vid datorn. Men nu ska jag lägga mig skönt i min säng och looka på gossip girl. ha en super lördagskväll! puss.

en upphittad kattunge

hej alla! igår när mamma och pappa var ute så fick dom se en liten söt svart vit kattunge. Dom anade direkt att det var peggys kattunge.(vi tror hon fick dom under huset). Dom försökte ta kattungen men den vart ju livrädd så den bara morrade och skrev och rev och kratsade.(ps.. en liten kattunge.hahah). den har ju aldrig sett en människa förut ju. Men dom var ju tvungen att ta in kattungen, så den inte skulle bli uppäten av räven och så, så mamma hämtade en tvättkorg och slängde över kattungen(hahah) och på så sätt fångade den. Nu är kattungen i tvättstugan och jag har faktiskt fått den att äta idag. men den gömmer sig bakan tvättmaskinen hela tiden. Men såsmåningom kanske den vågar sig fram. men när jag fick den att äta så var jag ju såklart inte därinne ;) haha. så, nu vet ni!

Igår var jag ju på invigningen på unkan. det var lite segt. elr mycket segt. Men jag och Moa var mest ute och skojade. Innan unkan så följe ju jag, Moa och Ellen med Hanna hem och det var super!
Idag ska jag inte göra så mycket, mamma är inte hemma så det är bara pappa, affe och jossan och jag. Men nu ska jag nog titta lite på gossip girl! have a nice day. xoxo Johanna.
Moas bilder från igår :)

vart jag mig i världen vänder <3

hej! min dag har varit bra, som vanligt. Och jag har mycket jag måste göra ikväll. eller det känns det som, men när jag tänker på det så är det inte så mycket! hahah. jag måste iallafall ut och springa lite, ta en dusch, göra någon läxa och titta på ett avsnitt av gossip girl.(är beroende lixom, hihi!)

Imorgon blir det en awesome dag, det är redan fredag liksom(imorgon)! great :D jag och moa och eventuellt ellen ska iallafall följa med hanna hem imorgon! sedan på kvällen så drar vi till invigningen på unkan! kommer bli fett skoj!
...---men dock så är det "spring test" imorgon på gympan. springa till björnö fram och tillbaka(2 km, tror jag) på tid. önska mig lycka till??? tack.
ha nu en toppen kväll, puss och kram!
jag,  i morse

chokladtårta ;)

yey, det kom jag nyss upp ifrån att jag har bakat! och den ser mycket smarrig ut också! men jag har ätit så mycket deg och rester nu så jag är så jäkla tjock. ni skulle bara se mig just nu, jag rullar fram! okej... nu överdrev jag lite då! hah.  Resten av kvällen ska jag tillbringa framför datorn och titta på gossip girl!

så orättvist: jo. igår kväll när pappa var på Jossans föräldramöte om skoldatorerna(jossans klass ska få sina datorer snart) så sa dom att Jossan och dom kommer få mycket bättre och nyare datorer.  med bättre minne och till och med cd-läsare. Så orättvist! jag vill också kunna titta på film i datorn. men man får väl vara glad att man har en dator iallafall.
Men dom sa också: att det är spelförbud på deras datorer och dom får absolut inte sitta vid datorerna på rasterna och så. hahah. Men det tycker jag är bra faktiskt(inte för att det rör mig, men ändå). Jag tycker också att barnen ska vara ute i friska luften och leka istället för att sitta och nörda wow på rasten. Så nu är det spelförbud på datorerna.  bra det!

tiiisdag

hej ;) jag måste snart göra mina läxor innan  jag inte orkar det längre, så det blir ett snabbt inlägg :) ahah. Idag är det tisdag då och det har varit en ganska bra dag, elr som vanligt. haft sånglektion och lite så. men dock så är det så mycket packning för mig på tisdagarna, så det är det som gjorde min dag jobbig. när jag har gjort någon läxa ska jag titta lite på gossip girl och sedan idag får jag inte missa idol. hare bra nu människor så syns vi senare! imorgon elr ikväll. puss.


en springtur i regnet! ;)

hej! nu är jag nyduchad efter att jag vart ute och sprang. I regnet faktiskt! helt underbart! ja, faktiskt :)

Nu kan jag mina engelska glosor så det känns bra. så nu slipper jag öva på det me roch ska satsa på religion provet imorgon istället. men nu är jag trött och jag har varit duktig ikväll så nu ska jag lägag mig och titta på gossip girl! hare bra, människor :D

fysik är kul??

haha, eller inte! usch,. så segt. men vi slutar snart iallafall ;) när jag kommerr hem så måste jag göra lite läxor och så. nu måste jag fortsätta! hare bra :D

hemkommen igen!

haha, hej gott folk! kom alldeles nyss hem från Tolg. det har faktiskt varit jätteskoj. vi har spelat golf rund huset, jag vart inte så duktig men ni skulle ha sett pappa :O :D ahha. Jossan och jag fotade lite också. nu ikväll ska jag se om jag kan göra någon läxa och sedan ska jag titta på gossip girl ;D hare gött. kramar.
haha, usch. vadå långa ben? :O det ser helt sjukt ut ju.

eftermiddagsfika i tolg, snart!

ja, det stämmer! ska snart dra iväg till tolg och fika och jag ska ta med mig kameran så jag har något att göra. haha ;)
konfiramationen idag var ganska roligt ändå, det började med en vanlig gudstjänst och sedan fikade vi, gick igenom lite information och så. Sedan så tog vi bilder! Annika tog typ 100 biler på en 5 sekunder så jag skrattade så mycket, så jag har säkert värsta flinet och grisnäsa på alla bilderna! hahahah. det märker jag snart när man får se bilderna! :O
Nu måste vi snart sticka, så hejdå! puss.
fotade migsjälv lite innan idag, det är väldigt fint väder ute :D
haha, ingen bra bild, men jag tycker dom här blommorna är väldigt fina :D

konfiramation!

hej! nu ska mamma och jag snart åka in till lammhult för jag ska på konfa för första gången! och mamma ska typ vara med och lyssna på någon information :) ahah.   Jag steg upp vid halv nio idag så jag blev klar ganska snabbt! måste bara fixa mig lite till. Nu ska jag göra det ;) ahah, hejdå. puss :)
haha, så här ser jag ut idag ;)

johannaaaroos

heej! idag har jag hunnit med en massa saker, jag har ridit, jag har ledit jossans kompis när hon har ridit, jag har duschat hunden, jag har kört fyrhjuling! med mycket mera. ganska nöjd över min dag ändå!
just nu sitter jag i min säng och det körde nu precis förbi en traktor som väsnades något som in i bängen, haha! Josefines och hennes kompis Edith är där nere och tittar på film. Hon ska sova över här nämnligen! :) mamma och pappa är på fest, en 50 års fest :) och den festen är på asa herrgård, så snacka om fest! hahah.
Nu ska jag titat på gossip girl, men först ska jag gå ner och hämta mig ett glas cola! puss och kram

R.I.P Muffins! ♥

hejhej! idag har jag ridit på ambler, lyssnat på musik och sovit! hahah! Vi ska snart äta, så jag ska snart gå ner.
Min kanin dog tyvärr inatt, det var nästan bara jag som skötte om det den så jag ser den som min egna. tråkigt :( men vila i fred, gulleplutt! han heter Muffin, om ni undrar!
i love you!♥

mina favorit byxor är förstörda :'(

jävla hund, säger jag bara! nu när vi nyss kom hem från stan när jag kom upp på mitt rum så låg mina G-star byxor på golvet helt gegiga av slem och massa hål ! fan vad sur jag blir! Mina favorit jeans som jag köpt för 1250 kronor! men jag och mamma kanske kan laga dom, vi ska försöka imorgon! åhhh, ni anar inte hur besviken jag är på våran hund. hon har varit ensam i ca 4 timmar och varit så jävla rastlös så hon biter sönder mina byxor! faaaaan!  (ursäka mina svordomar,haha)
jaja, nog om det! vi åkte iallafall till staden idag när jag kom hem, jag har faktiskt köpt lite höstkläder som jag är riktigt nöjd över! jag kjanske visar bilder imorgon ;) nu ska jag lägga mig och titta på gossip girl och äta dipsås och gurka! jag ska vara nyttig, vettu! hare gött!
SÅ HÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU! HAHAHAHAHHA

fredag igen!

tjena! den här veckan tycker jag har gått ganska snabbt ändå! det är bra! hihi. Sitter just nu i korridoren och äter choklad med Hanna och Ellen, vi väntar på bussemn! den kommer snart faktiskt. hejdå! puss

nu så..

blev jag lite piggare och ska ut och gå en runda med hunden i huset, haha. Sedan måste jag plugga hemkunskap och sen ska jag hoppa in  i duschen och till sist ska jag lägga mig i min gosiga säng! ha det gött kött!

surt.....

hållåhallå! jag måste egentligen göra läxorna, men jag pallar inte. jag sitter hellre här vid datorn resten av kvällen! jag mår usch, jag orkar inte göra ett skit, men jag ska försöka gå ut och gå sedan så jag får lite frisk luft iallafall. Jag pallar inte bry mig om hemkunskapsläxan som vi har tills imorgon, läxförhöret får gå bäst det vill! så det enda jag pallar göra ikväll(av läxor) det får bli att titta på två videoklipp om livräddning. Fy vad surt, men jag är tyvärr tvungen!
Nu ska jag göra något annat! puss och hej!
naaawwww, !

mentorsråd!

yeeeyyyye! sitter brevid Hanna, nu ska jag inte skriva mer och konsentrera mig på lektionen! hejdå hahahaha